Thursday, January 31, 2019

να χαμογελασω και να μην πονεσω αλλο πια

τα ρουχα μου μυριζουνε φωτια

Το πλαίσιο των κατευθύνσεων και των προτάσεων του υπουργείου περιλαμβάνουν νομοθετικό έργο για τον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για τα ΕΠΑΛ και την εκπαίδευση ενηλίκων, για το γυμνάσιο, την τριτοβάθμια εκπαίδευση, την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και αυτο-αξιολόγηση των σχολικών μονάδων, καθώς επίσης και προτάσεις για τον εξορθολογισμό της διαχείρισης του διδακτικού προσωπικού, νέα προγράμματα σπουδών, την επιμόρφωση εκπαιδευτικών.


Αναλυτικά, πρώτη κίνηση του υπουργείου, τον ερχόμενο Ιούνιο, η υιοθέτηση νόμου για την ενοποίηση και εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας που αφορά στο γυμνάσιο, για την εκπαίδευση των ενηλίκων, αλλά και για την αυτό-αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου των σχολείων και αξιολόγηση στελεχών της εκπαίδευσης, τα νέα κριτήρια επιλογής προσωπικού και υπεύθυνων δομών και νέα ορθολογική κατανομή τους ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Μάλιστα, η έναρξη της αυτο-αξιολόγησης της εκπαιδευτικής μονάδας τοποθετείται χρονικά από το σχολικό έτος 2017-2018, ενώ η ολοκλήρωση της επιλογής όλων των διευθυντών και των στελεχών εκπαίδευσης, με το νέο σύστημα, θα έχει γίνει μέχρι τον Αύγουστο του 2018.


Τον Αύγουστο του 2017, αναμένεται ο νόμος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ μέχρι τις 31 του ίδιου μηνός, το υπουργείο έχει θέσει χρονικό όριο για την ολοκλήρωση των απαραίτητων ενεργειών για την τοποθέτηση μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, εκτός του νόμου για τη βελτίωση του ελέγχου της εφαρμογής του σχολικού προγραμματισμού (μέσω αυτο-αξιολόγησης) και τις νέες αρμοδιότητες του Συλλόγου Διδασκόντων για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής αυτονομίας των σχολικών μονάδων, προγραμματίζεται να τεθεί σταδιακά σε εφαρμογή η νέα δομή γυμνασίου-λυκείου και ο νέος τρόπος εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html

να χαμογελασω και να μην πονεσω αλλο πια



να χαμογελασω και να μην πονεσω αλλο πια
οδηγός ευτυχίας ταινία
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html

νικε τσαντακια

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι διαφωνεί με το άρθρο του Πρωθυπουργού για το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Νομίζω ότι ήταν ένα άρθρο, το οποίο κάνει έναν παραλληλισμό μέσα από τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ αδικείται» ανέφερε.


γλυκες αλχημειες συνταγες παρλιαρος

«Προσωπικά θα τόνιζα άλλα πράγματα αν έγραφα ένα τέτοιο άρθρο», πρόσθεσε ο κ. Κυρίτσης.


Την αμφιβολία της για το άρθρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε και η πρώην υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Σία Αναγνωστοπούλου, παραπέμποντας στο ιστορικό στελέχος της Αριστεράς και εκδότη του περιοδικού ο Πολίτης, Άγγελου Ελεφάντη.


«Από τη σκοπιά του σοσιαλισμού το ΠΑΣΟΚ μας αφήνει αδιάφορους», Άγγελος Ελεφάντης στο περιοδικό ο “Πολίτης”, έγραψε η κ. Αναγνωστοπούλου σε ανάρτησή της στο Facebook.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_12.html



anagnostopoulou



νικε τσαντακια
νικε τσαντακια
στασεις μετρο ονομαστικα
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_96.html

speedex λιβαδεια

speedex λιβαδεια

Τα μάτριξ του σταδίου έπαιζαν την εικόνα από τις μεγάλες κούρσες και τα παγκόσμιο ρεκόρ του Γιουσέιν Μπολτ και το κοινό απλόχερα του χάρισε τον αποχαιρετισμό που του άξιζε.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_111.html

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_97.html

18343150
(Αποθέωση για τον Μπολτ από το κοινό του Λονδίνου - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / FRANCK ROBICHON)



Had to personally thank him and give him a final farewell ??❤️#TheGreatest #Bolt pic.twitter.com/oD6W3K4f5j


οικογενεια και παιδι σωματειο

ωδεια χολαργος

speedex λιβαδεια
— Har (@HarveyKnibbs) August 13, 2017

ψυγεία samsung

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_30.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html
επιφανειες τραπεζιων

Αναλυτικά η έκθεση της Moody’s Analytics αναφέρει τα εξής:


ψυγεία samsung

Η ελληνική κρίση χρέους είναι αρχαία ιστορία. Μετά από πέντε διαδοχικά τρίμηνα ανόδου του πραγματικού ΑΕΠ, η Ελλάδα έχει εμφανίσει το καλύτερο σερί οικονομικής ανάπτυξής της από το 2005-2006. Αν και η ανάπτυξη ήταν σταθερή, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για τις πηγές της ανάπτυξης: Οι εξαγωγές συνήθως ήταν θετικές, όμως όχι και η κατανάλωση και οι επενδύσεις.


Η οικονομική ανάπτυξη θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια. Η κατανάλωση θα συμβάλει περισσότερο στο ΑΕΠ, καθώς θα βελτιώνεται η αγορά εργασίας, οδηγώντας σε μεγαλύτερες αυξήσεις μισθών και ενισχύοντας τα εισοδήματα και τις δαπάνες, που στο τέλος θα επιδράσουν και στην αγορά στέγασης. Ο πληθωρισμός, ο οποίος έχει παραμείνει μέτριος από την αρχή του 2017, σταδιακά θα κλείσει το κενό της μίας ποσοστιαίας μονάδας σε σχέση με την υπόλοιπη ευρωζώνη. Η ισχυρότερη παγκόσμια ανάπτυξη βοηθά τη χώρα, σε όρους τόσο βελτιωμένων εξαγωγών όσο και μεγαλύτερης εισροής τουριστών.


Η νεκροψία (Post mortem)


Τα οκτώ χρόνια βαριάς λιτότητας και αναδιάρθρωσης της αγοράς εργασίας είχαν καταστροφικές συνέπειες για την ελληνική οικονομία. Το πραγματικό ΑΕΠ μειώθηκε κατά 25% από τα επίπεδα του 2008, η ανεργία εκτινάχθηκε ξεπερνώντας το 25% και τα εισοδήματα μειώθηκαν κατά σχεδόν ένα τρίτο. Ως αποτέλεσμα, η ελληνική οικονομία παραμένει πολύ πιο πίσω από αυτές των ευρωπαϊκών χωρών.


ματωμενο διαμαντι teniesonline




ψυγεία samsung

ψαχνοντας την ντορι δημητρα παπαδοπουλου

τι βαζουμε πανω στην πιτσα
ψαχνοντας την ντορι δημητρα παπαδοπουλου
Στις φλόγες μονοκατοικία στην Κυλλήνη - Νεκρή μια 79χρονη

Φωτιά ΤΩΡΑ | Ειδήσεις: Νεκρή εντοπίστηκε μια 79χρονη γυναίκα μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία στο σπίτι της που βρίσκεται στην Κυλλήνη Ηλείας


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_64.html

αναγνωριση κλησεων συσκευη

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (22/4)




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι Πυροσβέστες που έσβησαν τις φλόγες εντόπισαν στο σαλόνι της μονοκατοικίας νεκρή την άτυχη ηλικιωμένη.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τέσσερις Πυροσβέστες με δύο οχήματα.


ψαχνοντας την ντορι δημητρα παπαδοπουλου

Νεκρή #εντοπίστηκε μια γυναίκα 79 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στην Κυλλήνη Ηλείας. Στο συμβάν επιχείρησαν 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα. pic. twitter.com/j1KDGyGsd7

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 22 Απριλίου 2018

ραπτοπουλος βριζει μενεγακη

ραπτοπουλος βριζει μενεγακη

Η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη από το απόγευμα, οπότε εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, και σε συνδυασμό με την πτώση της έντασης των ανέμων οι ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις εστίες που υπάρχουν ακόμη στην περιοχή και εντοπίζονται κυρίως σε χαράδρες.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_11.html

ελευθερο καμπινγκ θασο

Καθοριστική αποδείχθηκε σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο η συνδρομή στις προσπάθειες, από τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης. Όπως είπε ο ίδιος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:



Είναι γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή είχαμε επαρκή αριθμό εναέριων μέσων και η συμβολή τους στον περιορισμό του κινδύνου ήταν καθοριστική.


Το ίδιο αναμένουμε και από αύριο τα ξημερώματα όπως με διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας με τον οποίο είμαστε σε διαρκή επικοινωνία. Ο κ. υπουργός αντιλήφθηκε την κατάσταση αλλά και την ιστορική ευαισθησία της περιοχής της Ηλείας στο ζήτημα των πυρκαγιών και ανταποκρίθηκε άμεσα όπως και στην περίπτωση της πρόσφατης πυρκαγιάς κοντά στην Αμαλιάδα και αισθάνομαι την ανάγκη να τον ευχαριστήσω για αυτό.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_91.html

εξωγήινοι στην ελλάδα


Στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις με 23 οχήματα και 50 πυροσβέστες και πεζοπόρο τμήμα, ενώ τις προσπάθειες τους ενισχύουν υδροφόρες και εκσκαπτικά μηχανήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.



ραπτοπουλος βριζει μενεγακη

πε χιου

πε χιου

Πάντως η προσεχή Δευτέρα 27 Νοεμβρίου έχει ειδικό βάρος για το μέτωπο των πλειστηριασμών. Αύριο θα διεξαχθεί η συνέλευση του συλλόγου των συμβολαιογράφων προκειμένου να αποφασίσει εάν θα συμμετάσχουν στους πλειστηριασμούς έως το τέλος του έτους ή θα αναστείλουν την αποχή τους.


δημοτικη γλωσσα χαρακτηριστικα

Η κρισιμότητα της απόφασης συνδέεται με το γεγονός ότι πλέον το χρονικό ορόσημο της έναρξης των πλειστηριασμών που έχει συμφωνηθεί με τους θεσμούς, ήτοι η 29η Νοεμβρίου έχει έρθει πολύ κοντά, απειλώντας με νέα καθυστέρηση την έναρξη της διαδικασίας. Εάν οι πλειστηριασμοί δεν ξεκινήσουν εγκαίρως αυτό θα φορτίσει αρνητικά την ατμόσφαιρα ενισχύοντας την φημολογία για την επάρκεια των προβλέψεων του τραπεζικού κλάδου.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

ρεβύθια με κάρυ και τηγανητό αυγό

Στο μέτωπο των αντικειμενικών αξιών θεσμοί και κυβέρνηση αναμένεται να εξετάσουν τη νομοθετική πρωτοβουλία που θα καταθέσει σύντομα στη Βουλή η κυβέρνηση και η οποία θα προβλέπει πως ο νέος τρόπος υπολογισμού των αξιών των ακινήτων θα βασισθεί σε ειδικές επιτροπές που θα συσταθούν πανελλαδικά. Το υπουργείο Οικονομικών θα συστήσει σε 325 Δήμους όλης της χώρας πενταμελείς επιτροπές, οι οποίες θα καταλήξουν σε έναν πίνακα τιμών με πραγματικές αξίες ακινήτων για κάθε ζώνη χωριστά στους Δήμους ευθύνης τους.


Όταν οι επιτροπές αναθεωρούν τις αξίες ακινήτων, τότε θα συγκρίνεται το αποτέλεσμα της εργασίας τους με ένα ηλεκτρονικά παραγόμενο από αλγόριθμο αποτέλεσμα. Εάν δεν υπάρχουν αποκλίσεις τότε θα λαμβάνεται υπόψη ο μέσος όρος των δύο τιμών. Αν όμως προκύπτουν διαφορές, τότε θα γίνεται ανάθεση από το υπουργείο Οικονομικών σε εκτιμητές ακινήτων για να δώσουν το τελικό μέγεθος.


Στην προνοιακή πολιτική οι συζήτηση αναμένεται να επικεντρωθεί στις αλλαγές που ζητούν οι θεσμοί στα οικογενειακά επιδόματα και συγκεκριμένα το «μαχαίρι» στα τριτεκνικά και πολυτεκνικά επιδόματα. Η κυβέρνηση από την πλευρά της έχει δεσμευθεί για ένα νέο ενοποιημένο σύστημα οικογενειακών επιδομάτων, με έμφαση στο πρώτο και δεύτερο παιδί.


Κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψης των δανειστών στη χώρα μας, η ελληνική πλευρά κατέθεσε τις προτάσεις της, οι οποίες στηρίζονται στη γενναία χρηματοδότηση των παροχών που σήμερα διατίθενται για τη στήριξη της οικογένειας, μέσω των εξοικονομήσεων που θα επιτευχθούν από το πρόγραμμα εξοικονόμησης δαπανών (spending review) των υπουργείων. Στο προϋπολογισμό που κατατέθηκε στη Βουλή, προβλέπεται εξοικονόμηση της τάξης των 260 εκατ. ευρώ από το spending review. Το υπουργείο Εργασίας διεκδικεί αυτά τα 260 εκατ. ευρώ για τα οικογενειακά επιδόματα.




πε χιου
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html

σε ποσο χρονο γονιμοποιειται το ωαριο

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html
βενζιναδικο με αεριο

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ: «Είναι γνωστό ότι μετά από δέκα χρόνια απουσίας η ΕΡΤ επιστρέφει δυναμικά στην ελληνική μυθοπλασία, όπως απαιτούν οι Έλληνες πολίτες και επιβάλλει ο θεσμικός της ρόλος.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html

γαλλια ομηρια τωρα

Το έναυσμα θα δοθεί μέσα στην τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν με τη μεταφορά ενός από τα πιο πολυδιαβασμένα ελληνικά μυθιστορήματα, τη «Ζωή εν τάφω» του Στρατή Μυριβήλη.


Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τάσσος Ψαρράς, που επί σειρά ετών έχει ασχοληθεί με την παραγωγή ντοκιμαντέρ για την ελληνική λογοτεχνία, ενώ παίζουν περισσότεροι από 150 γνωστοί ηθοποιοί, μεταξύ αυτών οι Δημήτρης Μοθωναίος, Γιάννης Μπέζος, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νίκος Πουρσανίδης, Γιώργος Αρμένης, Δημήτρης Ήμελλος, Ερρίκος Λίτσης, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Βαγγέλης Στρατηγάκος κ. α.


Η ΕΡΤ είναι μια υγιής επιχείρηση που διαθέτει με διαφανή και αξιοκρατικό τρόπο τους πόρους της, που προέρχονται από το ανταποδοτικό τέλος, στην παραγωγή υψηλής ποιότητας πολιτιστικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου. Οι προτάσεις των παραγωγών εξετάζονται από θεσμοθετημένη επιτροπή και όλες οι οικονομικές αποφάσεις αναρτώνται στην Διαύγεια.


σε ποσο χρονο γονιμοποιειται το ωαριο

Η ΕΡΤ στηρίζει ενεργά τη σύγχρονη ελληνική δημιουργία, είτε αφορά στον κινηματογράφο είτε στην μυθοπλασία, ιδίως όταν αυτή αναδεικνύει την παλαιότερη και σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία και ιστορία. Με αυτόν τον τρόπο η ΕΡΤ διασώζει την ελληνική γλώσσα και διαχέει τον ελληνικό πολιτισμό στο σπίτι κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας – την ίδια στιγμή που εύπεπτα προγράμματα … ανατολίτικης αισθητικής και προέλευσης προσφέρονται από άλλους διαύλους προς μαζική κατανάλωση.


Αυτό οφείλει να κάνει η ΕΡΤ και αυτό θα κάνει έχοντας το βλέμμα στο μέλλον και με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.


Η ΕΡΤ θα συνεχίσει να υπηρετεί τους στόχους της, όσο κι αν κάποιοι ενοχλούνται από αυτό».


Δήλωση Πρόεδρου ΕΡΤ


Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Λεοντής δήλωσε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Μεταφέρουμε στην μικρή οθόνη ένα από τα πιο γνωστά έργα της ελληνικής λογοτεχνίας, που έχει μεταφραστεί σε 48 γλώσσες. Αντί άλλου σχολίου, θα παρακαλούσα τον κ. Κυρανάκη να μπει στον κόπο να διαβάσει αυτό το θαυμάσιο έργο».




σε ποσο χρονο γονιμοποιειται το ωαριο

ψηλα τα χερια λιανα κανελλη

μπαλόνια νότια προάστια
χρονοι του λυνω
ψηλα τα χερια λιανα κανελλη

Οι μηχανικοί που επιβλέπουν το έργο, επιχειρούν να διαλύσουν τις ανησυχίες που δημιουργήθηκαν όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν την ακανόνιστη ακτογραμμή γύρω από ένα από τα τεχνητά νησιά που δημιουργήθηκαν για να στηριχθεί η μήκους 55 χιλιομέτρων γέφυρα, αλλά και έναν κυματοθραύστη να έχει αποκολληθεί και να έχει βυθιστεί μερικώς.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html

538
Πηγή: Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge Authority


Ωστόσο οι υπεύθυνοι του έργου έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν πως αυτό έχει γίνει βάσει σχεδίου. «Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει πρόβλημα στην κατασκευή. Ακολουθούμε συγκεκριμένους κανόνες και δεν υπάρχει κίνδυνος», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους, σύμφωνα με τον Guardian.


Σύμφωνα με αξιωματούχους, η γέφυρα με σχήμα Υ θα μειώσει το χρόνο ταξιδιού από το Χονγκ Κονγκ στην κινεζική πόλη Τζουχάι από τρεις ώρες σε μόλις 30 λεπτά.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html

ψηλα τα χερια λιανα κανελλη

Για την κατασκευή της χρησιμοποιήθηκαν 420.000 τόνοι χάλυβα, που θα αρκούσαν για να κατασκευαστούν 60 Πύργοι Άιφελ, καθώς και 1,08 εκατ. κυβικά μέτρα τσιμέντου.




Wednesday, January 30, 2019

καημενε ψηλορειτη

κοστουμια γυναικεια λευκα
καημενε ψηλορειτη
καημενε ψηλορειτη

Το Περιστέρι έκανε… περίπατο στο κλειστό της Κανήθου, επικρατώντας 87-56 της Κύμης η οποία ήταν… αγνώριστη σε αυτό το ματς.


κινετα για μπανιο

Η ομάδα της Εύβοιας δεν είχε συνηθίσει το κοινό της σε τόσο κακές εμφανίσεις κι όπως φαίνεται αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε άπαντες στο «στρατόπεδο» της Κύμης.


Για αυτό το λόγο, στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook αναρτήθηκε ένα μήνυμα… απολογίας προς τον κόσμο της ομάδας!


«Βαριά ήττα με "κάτω τα χέρια" για την ομάδα μας στην αναμέτρηση με το Περιστέρι. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες θέλουν να ζητήσουν συγγνώμη από τους φιλάθλους της Κύμης για την σημερινή κάκιστη εμφάνιση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο απολογητικό μήνυμα, με την ομάδα να υπόσχεται πως θα συνεχίσει να εργάζεται «με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα και με μεγαλύτερη ένταση για να αντιστραφεί το κλίμα και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».





https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_85.html

κουζινα της θεσσαλονικης

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html
κουζινα της θεσσαλονικης
Υπόθεση Σαουδική Αραβία – «Επίθεση» του ταξίαρχου που αποστράτευσαν στον Καμμένο

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αποστρατεία του ταξίαρχου Μισαήλ Παπαδάκη, ο οποίος είχε φέρει στο φως τη σκανδαλώδη υπόθεση με την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.


υπουργειο βιομηχανιας αδειες χειριστων κλαρκ

Ο αξιωματικός που αποκάλυψε το σκάνδαλο με την πώληση βλημάτων θα προσβάλει την αποστρατεία του


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η αντιπολίτευση καταγγέλλει εκδικητική απομάκρυνση ενός ανώτατου αξιωματικού που υπερασπίστηκε το δημόσιο συμφέρον και καταλογίζει στην κυβέρνηση απόπειρα ελέγχου των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετά από αυτή την κίνηση, ο κ. Παπαδάκης δεν εμφανίζεται πρόθυμος να παραδώσει αμαχητί τα όπλα και εξετάζει ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» τις νομικές διαδικασίες για να προσβάλει την απόφαση.


κουζινα της θεσσαλονικης

Σημειώνεται ότι η αποστρατεία του ταξίαρχου Τεχνικού Μισαήλ Παπαδάκη έγινε κατά τις ετήσιες κρίσεις των Ενόπλων Δυνάμεων έπειτα από απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ). Ωστόσο, ο Παπαδάκης – που αποχωρεί με το βαθμό του υποστράτηγου όπως αποφάσισε το ΣΑΓΕ – είναι ο μοναδικός από τους ταξίαρχους Τεχνικού που αποπέμπεται, ενώ η αποστρατεία του δεν συνοδεύεται από κάποιον ιδιαίτερο σχολιασμό ή αιτιολογία.


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_148.html

3d διακοσμηση νυχιων

Από το περιβάλλον του τονιζόταν ότι η αποστρατεία του υπήρξε «στοχευμένη» και ήταν αποτέλεσμα της προαγωγής κάποιου άλλου ανώτατου αξιωματικού που θα τον υποσκέλιζε στη στρατιωτική επετηρίδα.

Πηγές του Πενταγώνου, πάντως, απέφευγαν την Κυριακή (04/03/2018) να σχολιάσουν στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» την αποστρατεία του ταξίαρχου Παπαδάκη και να απαντήσουν ποια ήταν τα κριτήρια με τα οποία το Συμβούλιο Αρχηγών αποφάσισε την αποπομπή του.

«Πρόκειται για απόφαση του ΣΑΓΕ και τα στοιχεία υπάρχουν στον φάκελό του» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Το θερμό επεισόδιο με τον Πάνο Καμμένο

Υπενθυμίζεται ότι ο ταξίαρχος Μισαήλ Παπαδάκης είχε βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα», όταν, ως πρώην επικεφαλής γραφείου της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, είχε θερμό επεισόδιο με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος έφτασε στο σημείο να καλέσει φρουρούς να τον συλλάβουν!

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος είχε ζητήσει τη σύλληψη του ταξίαρχου, θεωρώντας ότι ο Έλληνας αξιωματικός υπονόμευε το deal της πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, που μπορούσε να ανέλθει στο ποσό των 64 εκατ. ευρώ, μία κίνηση από πλευρά του υπουργού που είχε προκαλέσει αίσθηση. Στην ουσία, ο ταξίαρχος είχε χαλάσει τα σχέδια του Πάνου Καμμένου.


ηλιας βρεττος και πεταω ψηλα mp3

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html
ηλιας βρεττος και πεταω ψηλα mp3

Όπως λένε στον συντάκτη του άρθρου μητέρες που ζουν εκεί, όταν πέσει η νύχτα στη Μόρια, μένουν ξάγρυπνες μέσα στις σκηνές τους από φόβο για την ασφάλεια των οικογενειών τους, καθώς δεν είναι λίγες οι αναφορές για εκτεταμένη βία και σεξουαλική κακοποίηση σε παιδιά και γυναίκες.


Από τα μέσα Μαΐου, οι περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης έχουν εκτοξευθεί, αναφέρει το περιοδικό. Ο συντονιστής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, Δρ. Ντέκλαν Μπάρι, μιλώντας στο Newsweek δήλωσε ότι από τα μέσα Μαΐου, ο οργανισμός έχει κατά μέσο όρο μία αναφορά την εβδομάδα για περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης.


Σύμφωνα με τον κ. Μπάρι, οι περιπτώσεις αυτές αφορούσαν γυναίκες, άνδρες και παιδιά στον καταυλισμό αλλά σχεδόν οι μισές, αφορούσαν αγόρια και κορίτσια ηλικίας κάτω των 18 ετών, με τουλάχιστον δύο περιστατικά που αφορούσαν παιδιά ηλικίας πέντε ετών.


προπονηση ποδοσφαιρου μπαρτσελονα

«Σε μία περίπτωση, ένας πατέρας είχε φύγει από τη σκηνή για να πάρει φαγητό και μόλις επέστρεψε είδε ότι τα παιδιά του είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μπάρι.




ηλιας βρεττος και πεταω ψηλα mp3
κριτικη για αρσενικο και παλια δαντελα
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_23.html

πουτιν χρυσο ρουβλι

ορκος σιωπης γιατι σταματησε
πουτιν χρυσο ρουβλι
πουτιν χρυσο ρουβλι

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε συναντήθηκε με τον γραμματέα της Λέγκα του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι, και τον αρχηγό των Πέντε Αστέρων, Λουίτζι Ντι Μάιο με κύριο θέμα συζήτησης τις τροπολογίες του προϋπολογισμού.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html

Είναι σαφές, όμως, ότι οι κύριες αλλαγές θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα, όταν τα μέτρα του κρατικού προϋπολογισμού θα εξετασθούν από την γερουσία.


Στην γερουσία, πάντα, αναμένεται να υπερψηφισθούν και οι αλλαγές που θα προκύψουν από μια πιθανή συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για να μπορέσει να μειωθεί η σχέση ελλείμματος-ΑΕΠ και να αποφευχθεί, από την Ιταλία, η έναρξη διαδικασίας επιβολής κυρώσεων.


ταεκβοντο καματερο

Σύμφωνα με πληροφορίες των ιταλικών μέσων ενημέρωσης, η Ρώμη αναμένεται να προτείνει δημοσιονομικό έλλειμμα τάξης 1,9% έως 2% του ΑΕΠ, ενώ ο στόχος που είχε θέσει η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν μείωση του ελλείμματος στο 0,8 %


«Βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση με την Ευρώπη για να εγκριθεί ο προϋπολογισμός, να μην προδώσουμε τους πολίτες και τις υποσχέσεις μας και να αποφύγουμε τις κυρώσεις», τόνισε ο Λουίτζι Ντι Μάιο.


Πρόσθεσε, πάντως, ότι «πρέπει να αυξηθούν όσο περισσότερο γίνεται οι επενδύσεις και η αγοραστική δύναμη των πολιτών» και ότι «πέρα από ποσοστά και αριθμούς, είναι ανάγκη να τύχουν σεβασμού τα μέτρα που η κυβέρνηση θεωρεί βασικής σημασίας».


Όσο για τις υψηλότερες συντάξεις, ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων τόνισε ότι αναμένεται να περικοπούν μέχρι και κατά 40%. Η περικοπή αυτή, αναμένεται να ισχύσει για μια διετία και για όσες συντάξεις ξεπερνούν τις 4. 500 ευρώ τον μήνα.



https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html

ονιραμα θα σε σκεπαζω

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_84.html
πλανητες τροχια
ονιραμα θα σε σκεπαζω

Ειδικότερα καλούνται:



  • Τα Ε. Ι.Χ, τα Φ. Ι.Χ με μικτό βάρος μέχρι 3,5 τόνους και τα δίκυκλα που η πρώτη άδεια κυκλοφορίας τους έχει εκδοθεί το 2014.

  • Τα Ε. Δ.Χ, λεωφορεία, ασθενοφόρα, φορτηγά, ελκυστήρες, ρυμουλκούμενα και Ημιρυμουλκούμενα με μικτό βάρος μεγαλύτερο των 3,5 τόνων των οποίων η άδεια κυκλοφορίας τους έχει εκδοθεί κατά το έτος 2017.


Σημειώνεται ότι ο αρχικός τεχνικός έλεγχος πρέπει να διενεργηθεί στο διάστημα από τρεις εβδομάδες πριν, έως μία εβδομάδα μετά τη συμπλήρωση τετραετίας από την ημερομηνία της πρώτης άδειας κυκλοφορίας για την (α) περίπτωση, και τη συμπλήρωση ενός (1) έτους από την ημερομηνία της πρώτης άδειας κυκλοφορίας για τη (β) περίπτωση.


Επισημαίνεται ότι οι επόμενοι τεχνικοί έλεγχοι διενεργούνται για την (α) περίπτωση με τη συμπλήρωση δύο (2) χρόνων και για τη (β) περίπτωση με τη συμπλήρωση ενός (1) χρόνου από την ημερομηνία που διενεργήθηκε ο προηγούμενος έλεγχος.


Ακόμη, η Περιφέρεια ενημερώνει ότι δίνεται «παράταση έως και 31-03-2018 στα οχήματα με υποχρέωση να ελεγχθούν μέχρι την 28-02-2018» για τα αυτοκίνητα και τους ιδιοκτήτες που επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα που έπληξε την Αττική στις 15-11-2017 και παρουσιάζουν αδυναμία έγκαιρης προσέλευσης για τεχνικό έλεγχο.



ονιραμα θα σε σκεπαζω
θεματα παιδιατρικης δοαταπ
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html

το κλιμα στην δανια

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html
κρητικος φουρνος σημειο

Τόσο η ΝΔ και η ΔΗΣΥ όσο και τα υπόλοιπα κόμματα καταλόγισαν κομματικές στοχεύσεις και μικροκομματικές επιδιώξεις στην κυβέρνηση, ενώ επιφυλάξεις σε άρθρα του νομοσχεδίου που αφορούν στους σχολικούς συμβούλους και επιμορφώσεις καθηγητών εξέφρασε και ο Κώστας Κατσίκης των ΑΝΕΛ που δήλωσε ωστόσο, ότι το κόμμα του τάσσεται θετικά επί της αρχής.


Από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, χαρακτήρισε μελανό σημείο στην δημοκρατική πορεία της χώρας το Προεδρικό Διάταγμα 152 για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, το οποίο - όπως είπε - καταργείται αμετάκλητα.


πωσ βαφουν κοκκινα αυγα

«Ήταν ένα άλλοθι για απολύσεις και υπονομευτικό της δημοκρατίας, σεβόμαστε τους εκπαιδευτικούς και το γεγονός ότι πρέπει να εργάζονται χωρίς να επικρέμεται τέτοια απειλή για αυτούς», υποστήριξε.


Η αντιπολίτευση αντέδρασε και για το γεγονός ότι το νομοσχέδιο συζητείται και ψηφίζεται με τη διαδικασία του επείγοντος, με τον κ. Γαβρόγλου να ισχυρίζεται ότι επιλέχθηκε αυτή η διαδικασία, ώστε να μας βρει όσο γίνεται πιο προετοιμασμένους η νέα σχολική χρονιά. Σημείωσε δε, ότι την επόμενη εβδομάδα συζητείται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την δ’ αξιολόγηση.



το κλιμα στην δανια
το κλιμα στην δανια
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html

ταξι χανια ταξι χανια αγία μαρίνα

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html
κοστος ηλεκτρικων εγκαταστασεων

Το πού ακριβώς θα πέσει ο, μήκους 10,4 μέτρων και βάρους 8,5 τόνων, σταθμός είναι αδύνατο να προβλεφθεί, κατά πάσα πιθανότητα πάντως στη θάλασσα. Η ζώνη της πτώσης εκτείνεται σε μια τεράστια έκταση, που περιλαμβάνει και την Ελλάδα, η οποία μάλιστα κατονομάζεται σε σχετική αναφορά της ESA.


Το Γραφείο Διαστημικών Θραυσμάτων (Space Debris Office) του Ευρωπαϊκού Κέντρου Διαστημικών Επιχειρήσεων (ESOC) της ESA στο Ντάρμσταντ της Γερμανίας ανέφερε σε ιστολόγιο με τις τελευταίες εκτιμήσεις του για τον χρόνο και την περιοχή πτώσης του «Τιανγκόνγκ-1» ότι «η επανείσοδος (στην ατμόσφαιρα) θα λάβει χώρα οπουδήποτε σε γεωγραφικό πλάτος ανάμεσα στις 43 μοίρες βόρεια και 43 μοίρες νότια (π. χ. Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ελλάδα κ. α.). Περιοχές εκτός αυτών των γεωγραφικών πλατών μπορούν να αποκλεισθούν. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι δυνατό να υπάρξει ακριβής εκτίμηση από την ESA για τον χρόνο και την τοποθεσία».


Μια καλύτερη εκτίμηση, σύμφωνα με την ESA, θα είναι δυνατή μόνο μια μέρα πριν από την ημερομηνία πτώσης του σταθμού, αλλά και πάλι δεν θα είναι ακριβής.


πλαισιο φλογερα

tiangong
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ESA


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html

Αν και η ζώνη μεταξύ των 43 μοιρών βόρεια και 43 μοιρών νότια του Ισημερινού είναι τεράστια και περιλαμβάνει μεγάλες θαλάσσιες περιοχές, οι επιστήμονες της ESΑ εκτιμούν ότι ο σταθμός είναι πιθανότερο να πέσει κοντά σε ένα από τα δύο όρια της ζώνης, δηλαδή είτε πιο κοντά στις 43 μοίρες βόρεια είτε πιο κοντά στις 43 μοίρες νότια. Σημειωτέον ότι η επικράτεια της Ελλάδας βρίσκεται σε γεωγραφικό πλάτος από 35 έως 42 μοίρες βόρεια περίπου, συνεπώς η χώρα μας είναι κοντύτερα στο άνω άκρο της ζώνης πιθανής πτώσης.



ταξι χανια ταξι χανια αγία μαρίνα
ταξι χανια ταξι χανια αγία μαρίνα

πως μπορω να μαθω ηλεκτρονικα

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_55.html
τετραδιο εργασιων μαθηματικων δ δημοτικου λυσεις γ τευχος

Ο Eckert συνήθιζε να ζωγραφίζει με γραφίτη και να δημιουργεί ξυλογραφίες και αφού τις ολοκλήρωνε, ζητούσε από τη σύζυγό του να του περιγράψει το τελικό αποτέλεσμα. Όμως, από ένα σημείο και έπειτα η όλη διαδικασία άρχισε «να τρελαίνει τη γυναίκα του» και για το λόγο αυτό αποφάσισε να στραφεί στο χώρο της φωτογραφίας.


«Όταν ξεκίνησα δεν υπήρχαν οι κάμερες και ο εξοπλισμός που έχουμε σήμερα. Πήγαινα και αγόραζα δύο φιλμ και έκανα διάφορες ερωτήσεις στον υπάλληλο. Με αυτόν τον τρόπο έμαθα τα βασικά για τη φωτογραφία».


Δύο δεκαετίες αφού έχασε εντελώς την όρασή του λόγω αμφιβληστροειδίτιδας - μίας εκφυλιστικής ασθένειας των ματιών - ο Eckert είχε πετύχει ήδη μία αξιοσημείωτη καριέρα ως αυτοδίδακτος φωτογράφος. Οι εκπληκτικές και ιδιαίτερες φωτογραφίες του, του έδωσαν ευκαιρίες όπως η συνεργασία με το περιοδικό Playboy και την Volkswagen.


πως μπορω να μαθω ηλεκτρονικα

0810 03 e1504132970425


βασικο επιτοκιο τραπεζα κυπρου

«Τη δουλειά μου και γενικότερα το κίνημα της “τυφλής φωτογράφισης” τα αντιμετωπίζω ως μία επέκταση του εμπρεσιονισμού διότι πολλοί από τους εκφραστές του είχαν προβλήματα με την όρασή τους και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο κατάφεραν να παρουσιάσουν πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο. Η “τυφλή φωτογράφιση” είναι το επόμενο βήμα».


Τα πάντα βρίσκονται στο μυαλό


Στα πρώτα του βήματα ο Eckert επισκέπτονταν διάφορα μέρη τη νύχτα, έχοντας μαζί του για προστασία το σκύλο οδηγό του, Uzu. Ξεκίνησε φωτογραφίζοντας αγάλματα.


«Το να φωτογραφίζεις αγάλματα δεν είναι τόσο δίκαιο διότι η τέχνη βρίσκεται ήδη εκεί. Αυτό που έψαχνα ήταν ένας τρόπος να δείξω στον κόσμο πως είναι η τύφλωση» διηγείται ο ίδιος.


Night Dream


Αυτός ο στόχος του Eckert τον οδήγησε στην απόκτηση μίας ιδιαίτερης αισθητικής στις φωτογραφίες του, στις οποίες κυριαρχούν φανταστικές φιγούρες και αρκετές καλλιτεχνικές, γεμάτες χρώμα, θολές γραμμές. Ο Pete με τη βοήθεια της ακοής και της αφής καταφέρνει να απεικονίσει τα πρόσωπα που θέλει.


«Δημιουργώ τις εικόνες που θέλω και κρατώ στη μνήμη μου πάρα πολλές πληροφορίες» αναφέρει ο Eckert, ο οποίος υποστηρίζει πως μπορεί να συγκρατήσει στο μυαλό του έως και 100 εικόνες.


«Όπως και η νυχτερίδα, χρησιμοποιώ τη φωνή μου ώστε να εντοπίσω το μοντέλο μου. Όταν βρίσκομαι στο στούντιό μου, ρυθμίζω το φως και υπολογίζω τη δουλειά που έχω κάνει ώσπου να νιώσω ότι είναι αυτή που έχω και στο μυαλό μου. Οι άνθρωποι με ρωτάνε πώς γίνεται να γνωρίζω πότε το κατάφερα. Τη στιγμή που έχω χτίσει την εικόνα στο νου μου, ξέρω πως θα είναι και το τελικό αποτέλεσμά της».


Πολλές από τις φωτογραφίες του Eckert έχουν τραβηχτεί στο στούντιο που στεγάζεται στο σπίτι του, αν και οι πιο εντυπωσιακές, στις οποίες παρατηρούμε φιγούρες σα φαντάσματα, έχουν αποθανατιστεί σε εξωτερικούς χώρους. Τρανταχτό παράδειγμα των ιδιαίτερων φωτογραφιών του αποτελεί η συλλογή “Bus Series”, στην οποία επιχείρησε να καταγράψει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι τυφλοί και οι ανάπηροι άνθρωποι στα μέσα μαζικής μεταφοράς.


BUS SERIES COMPOSITE


«Φτάνεις σε ένα σημείο που αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τον “ηχητικό χαρακτήρα” ενός αντικειμένου. Σκεφτείτε την ταμπέλα του STOP για παράδειγμα, η οποία με τον αέρα αρχίζει και δονείται και δημιουργεί μία εικόνα που ταλαντεύεται. Στην αρχή μπορεί να μην ακούς κάτι, αλλά λίγο αργότερα μένει ο απόηχος του στύλου που τρίζει» περιγράφει ο Pete Eckert.


«Συνήθως ακούω τέτοιους ήχους και στη συνέχεια αγγίζω το εκάστοτε αντικείμενο ώστε να αντιληφθώ τι είναι. Κάπως έτσι αρχίζω και δημιουργώ μία δική μου γλώσσα».


«Είναι σα να μαθαίνει ένα μωρό να βλέπει. Όταν γεννιέται δεν μπορεί να δει καθαρά. Στην όλη διαδικασία εκμάθησης, αρχίζει να συνδέει λέξεις με αντικείμενα και έτσι ξεκινά να αντιλαμβάνεται τον πραγματικό κόσμο».


F11



πως μπορω να μαθω ηλεκτρονικα

ταξιδι στο αμπου νταμπι

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_64.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html
νηματοειδής μύκητες

Οι άνεμοι θα είναι γενικά ασθενείς και στα νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.


ταξιδι στο αμπου νταμπι

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: γενικά αίθριος.


άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


καιρός: γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωί.


άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.


θερμοκρασία: από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα στα δυτικά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωί.


άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.


θερμοκρασία: από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι-απόγευμα.


άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



ταξιδι στο αμπου νταμπι
ποτηρι εικονα

παραθέτω

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html
παραθέτω

Οι πρώην πρόεδροι δικηγορικών συλλόγων εξαπολύουν «βολές» εναντίον της απόφασης του Θ’ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών ενώ παράλληλα κάνει λόγο για «πειθαρχικά και ποινικά αδικήματα».


δειγμα προσκλησης γαμου

«Και αυτό γιατί η πρόεδρος Εφετών του εν λόγω Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών η οποία πριν από λίγα 24ώρα δέχθηκε σε ακρόαση του δικηγόρους του Ελληνικού Δημοσίου και σήμερα εξέδωσε την προσωρινή διαταγή, ήταν παράλληλα πρόεδρος άλλης Ανεξάρτητης Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ασύλου η οποία εξέτασε το αίτημα ασύλου ενός εκ των 8 επιβαινόντων στο στρατιωτικό ελικόπτερο», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_30.html

Με τη σειρά του, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες ισχυρίζεται ότι «δεν προβλέπεται κατά νόμο καμία διαδικασία κράτησης» του Τούρκου αξιωματικού, ο οποίος μεταφέρθηκε νωρίτερα σήμερα στο Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού.


Όπως τονίζει, μάλιστα, το Συμβούλιο, η «σύλληψη και η κράτησή του είναι καταφανώς παράνομες και επισύρουν ακόμη και ποινική ευθύνη για όποιον τη διέταξε, καθώς και για όσους έδωσαν τη σχετική εντολή».





παραθέτω
τραπεζια αλουμινιου σκρουτζ

και αν σε χασω χανομαι

οικονομικο γευμα
και αν σε χασω χανομαι

Όπως αναφέρει τοtempo24.gr, o Διονύσης Μπουλούτζας εργαζόταν στην MPC και είναι ένα από τα άτομα της ομάδας που συνέβαλε στο βραβείο Όσκαρ με τα ειδικά εφέ στην ταινία «Το Βιβλίο της Ζούγκλας».


Ο πατέρας του μεγάλου νικητή, Αντώνης Μπουλούτζας, ξεχώρισε στο κλάδο της δημοσιογραφίας, ενώ ασχολήθηκε και με την ποίηση και τις εκδόσεις.


osakr



και αν σε χασω χανομαι
καιρος δυτικα προαστια αττικης
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html

δεδομενο μακεδονας

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html
ταβερνα φωκιωνος νεγρη

«Όλο και περισσότεροι, από δυνάμεις μάλιστα και της σοσιαλιστικής παράδοσης στην Ευρώπη, αναγνωρίζουν ότι ο κύκλος των ευρωπαϊκών εκλογών, εντός του 2017, προλειαίνει το έδαφος για προοδευτική αναδιάταξη του συσχετισμού δυνάμεων και ιδιαίτερα αναδεικνύει σε κάθε περίπτωση μια ατζέντα κοινωνικών και δημοκρατικών αιτημάτων και προτεραιοτήτων, διαδικασία στην οποία και η χώρα μας επί διετία και πρόσφατα με την πρωτοβουλία της "συνεργασίας του Νότου", έχει συμβάλει ενεργά», αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής και προσθέτει ότι «είναι κοινή πεποίθηση ευρύτατων δυνάμεων και εκφράζεται τόσο στο Ευρωκοινοβούλιο, όσο και σε όλα τα διεθνή fora ότι η χώρα μας έχει καταστεί πόλος σταθερότητας σε μια γενικά αποσταθεροποιημένη ευρύτατη περιοχή της Μέσης Ανατολής, της Βόρειας Αφρικής και βέβαια λόγω της επικίνδυνης δημοκρατικής αναδίπλωσης στη γείτονα Τουρκία».


Ο κ. Βούτσης επισημαίνει ότι «η σχετική συζήτηση στους διεθνείς οργανισμούς και οι αποφάσεις που θα ληφθούν, ώστε στο αμέσως προσεχές διάστημα να συνομολογηθούν συγκεκριμένα μεσοπρόθεσμα μέτρα για την αναδιάρθρωση – απομείωση του χρέους και για το ύψος των πλεονασμάτων, οριοθετεί "πάνω στις ράγες" τον οδικό χάρτη που φτάνει μέχρι τη βιώσιμη έξοδο στις αγορές. Ταυτόχρονα, ευελπιστούμε στην επίτευξη αναγκαίου κλίματος για επενδύσεις και ικανοποιητικών ρυθμών για την ανάπτυξη, για τα συμφωνημένα πλεονάσματα χωρίς νέα μέτρα και για την προώθηση συγκεκριμένων τομών και μεταρρυθμίσεων του συνολικότερου κυβερνητικού προγράμματος με επίκεντρο τόσο την καθημερινότητα, όσο και την αποκατάσταση των προϋποθέσεων για κοινωνική δικαιοσύνη και αναδιανομή».


«Σ’ αυτή την προοπτική είναι ρεαλιστική και η λογική της θετικής επαναδιαπραγμάτευσης, όπως γίνεται σε κάθε συμφωνία», καταλήγει ο πρόεδρος της Βουλής.


δεδομενο μακεδονας


δεδομενο μακεδονας
βαψιμο πλακακια κουζινας
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html

η περιπτωση εντουαρντ αινσταιν

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html
λυσιακο υφος
η περιπτωση εντουαρντ αινσταιν

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το CHP κατέληξε σε συμφωνία με το κόμμα Iyi, το ισλαμιστικό κόμμα Saadet και το Δημοκρατικό Κόμμα. Η συμφωνία θα υπογραφεί αύριο στις 15:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας).


η περιπτωση εντουαρντ αινσταιν

Το κόμμα του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν AKP έχει ανακοινώσει ότι θα συνεργαστεί με το εθνικιστικό κόμμα MHP.


Σημειώνεται ότι ο Ερντογάν κήρυξε εκλογές για τις 24 Ιουνίου, επισπεύδοντας το χρονικό πλαίσιο, αφού αυτές ήταν προγραμματισμένες για τις 3 Νοεμβρίου του 2019.



αντ1 προγραμμα παρασκευης
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html

σιρανό ντε μπερζεράκ εισιτήρια

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html
σιρανό ντε μπερζεράκ εισιτήρια

Η Γερμανία θέλει αύξηση επιτοκίων επειδή ο πληθωρισμός στη χώρα αυξάνεται, με αποτέλεσμα τα χαμηλά επιτόκια καταθέσεων να ροκανίζουν τις αποταμιεύσεις των καταθετών – ιδιωτών και ταμείων – στη χώρα. Επίσης τα χαμηλά επιτόκια αυξάνουν τις προκλήσεις για τις τράπεζες πλήττοντας την κερδοφορία τους. Η ΕΚΤ από την πλευρά της, πάντως, δεν φαίνεται να ετοιμάζεται να αλλάξει πολιτική μέσα στους επόμενους μήνες. Η γερμανική ένωση τραπεζών χθες προειδοποίησε ότι τα χαμηλά επιτόκια της ΕΚΤ δημιουργούν προβλήματα στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και κάλεσε τον Μάριο Ντράγκι να αρχίσει να εξετάζει «μια πολύ προσεκτική αλλαγή κατεύθυνσης», όπως μετέδωσε στο Reuters.


Η ένωση γερμανικών τραπεζών κρατά πάντως μετριοπαθή στάση απέναντι στην ΕΚΤ, αφού αναγνωρίζει ότι στην ευρωζώνη υπάρχουν ακόμη προβλήματα που απαιτούν αντιμετώπιση μέσω χαλαρής νομισματικής πολιτικής, κάτι που δεν κάνει στον ίδιο βαθμό το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας. Οπως ανέφερε ο υφυπουργός Οικονομικών της χώρας Γενς Σπαν στο ειδησεογραφικό πρακτορείο, η επεκτατική πολιτική της ΕΚΤ έχει αρκετές παρενέργειες, όπως τις χαρακτήρισε, και κάλεσε τον Μάριο Ντράγκι να αρχίσει να εξετάζει το πώς θα τερματίσει την πολιτική αυτή.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html

σιρανό ντε μπερζεράκ εισιτήρια

Οι δηλώσεις αυτές μόνο τυχαίες δεν είναι καθώς η Γερμανία ετοιμάζεται για τις γενικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν φέτος. Οι Γερμανοί είναι παραδοσιακά έθνος αποταμιευτών και τα μηδενικά επιτόκια που υπάρχουν σήμερα αποτελούν πηγή πολλών διαμαρτυριών τόσο από καταθέτες όσο και από ταμεία που διατηρούν τα διαθέσιμά τους στις τράπεζες. Τους τελευταίους μήνες ο πληθωρισμός σε πολλές χώρες της ευρωζώνης αλλά κυρίως στη Γερμανία έχει αρχίσει να αυξάνεται πυροδοτώντας νέο γύρο τέτοιων συζητήσεων. Ο Γενς Σπαν είναι υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών της Ανγκελα Μέρκελ.


Ερευνα που πραγματοποίησε το Reuters σε παράγοντες της αγοράς έδειξε ότι η ΕΚΤ μετά τον Απρίλιο αναμένεται να μειώσει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα δοθεί νέα παράταση στην ποσοτική χαλάρωση, αλλά ότι η ΕΚΤ θα αρχίσει να μειώνει τα ποσά που δαπανά κάθε μήνα για την αγορά κρατικών ομολόγων καθώς προσπαθεί να πετύχει μια δύσκολη ισορροπία.


καδρα χρυσα


πολυεθνικες αυτοκρατοριες

youtube ισως ησουν κυρια

δικό μου συνωνυμο

Ο Αστέρας έμοιαζε λίγο πιο κεφάτος στο πρώτο 20λεπτο έχοντας κάποια μακρινά σουτ όμως να απειλούν την εστία του Βλαχοδήμου. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάντως αυτός που δημιούργησε την καλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου, εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Λέτο (έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης), που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αθανασιάδης.


4064720
(Εντυπωσιακή απόκρουση του Αθανασιάδη στο φάουλ του Λέτο - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Παναθηναϊκός που κυνήγησε το γκολ και για ένα 20λεπτο δημιούργησε τις καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα, αλλά δίχως να καταφέρει να νικήσει τον Αθανασιάδη.


4064732
(Ο Αθανασιάδης σταματά το πλασέ του Λέτο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


youtube ισως ησουν κυρια

Στο 55 ο Μέστο γύρισε από τα δεξιά την μπάλα στην μικρή περιοχή στον Λέτο, που τον σταμάτησε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ του Αστέρα. Στο 62 ο Εμποκού με δυνατό σουτ εκτός περιοχής είδε και πάλι τον Αθανασιάδη να διώχνει, ενώ στο κόρνερ, που εκτελέστηκε, ο Μολέντο αφύλακτος στη γωνία της μικρής περιοχής έπιασε κεφαλιά άουτ.


4064737
(Ντεμπούτο Μολίνς με Παναθηναϊκό - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Από το 56 και μετά και με τις αλλαγές που έκαναν και οι δύο ομάδες (ντεμπούτο και για τον Σουηδό Μολίνς) ο ρυθμός έπεσε πολύ και μόνον ο νεαρός Χατζηγιοβάννης είχε ιδιαίτερη όρεξη και ήταν εκείνος, που σέρβιρε με εξαιρετική σέντρα το πρώτο γκολ του Μαρινάκη με κεφαλιά στις καθυστερήσεις, για τη 2η νίκη του Παναθηναϊκού, που σφράγισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά.


4064762
(Το γκολ με κεφαλιά του Μαρινάκη - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Κύπελλο Ελλάδας-προημιτελικά


β αγώνες


Τετάρτη 1/3


Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-1 (90+3 Μαρινάκης) (0-4 α αγώνας)
ΑΕΚ-Πλατανιάς (19.30, 0-0)


Πέμπτη 2/3


ΠΑΟΚ-Ξάνθη (17.15, 2-1)
Ατρόμητος-Ολυμπιακός (19.30, 0-0)



youtube ισως ησουν κυρια
τυχεροι αριθμοι κινο
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html

γραμμικος επιταχυντης παγνη

φορτιστης μπαταριας κινητου αυτοκινητου
γραμμικος επιταχυντης παγνη

Εναντίον του είχε υποβάλει μήνυση υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, επειδή κατά την προεκλογική περίοδο του 2015 δεν του είχε παραχωρηθεί δημοτικός χώρος.


μαρκες στρωματων υπνου

Ο κ. Πελετίδης παραχώρησε συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και ερωτηθείς για το τι σκοπεύει να πράξει σχετικά με τη δράση της Χρυσής Αυγής υπογραμμίσε:


«Θα συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Δηλαδή, τον αγώνα μας, ώστε να συσπειρωθεί όλος ο πατραϊκός λαός και να δώσει την απάντηση σε αυτό το μόρφωμα που έχει χαρακτηριστικά πολιτικού κόμματος και το οποίο αναβιώνει τον ναζισμό και τον φασισμό».


«Αυτή η πολιτική δεν πρέπει να περάσει στο λαό και ιδιαίτερα στα λαϊκά στρώματα. Η πολιτική που έχει αυτό το μόρφωμα είναι να υπηρετεί στην πιο ακραία του μορφή, το ίδιο το σύστημα. Γιατί είναι ένα κόμμα συστημικό και θα είναι το "αποκούμπι" του κεφαλαίου, όταν αυτό θα χάσει την υποστήριξη από τα αστικά κόμματα, που υλοποιούν σήμερα την πολιτική του κεφαλαίου. Ο πατραϊκός λαός συσπειρωμένος πρέπει να δώσει την απάντησή του».


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html

Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς θα μπορούσε να εμποδιστεί η δράση της Χρυσής Αυγής, ο κ. Πελετίδης, λέει χαρακτηριστικά:


«Πρώτα απ΄ όλα αναδεικνύοντας την αλήθεια, πηγαίνοντας μέσα στις γειτονιές και παντού μέσα στο λαό, διότι αυτά δεν γίνονται μόνο με αποφάσεις. Πρέπει να γίνει κατανοητό ποια είναι η Χρυσή Αυγή, διότι υπάρχουν πολλοί νέοι που νομίζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα ενάντια στο σύστημα. Όμως, είναι το πιο συστημικό κόμμα. Είναι αυτοί που θέλουν τους εργαζόμενους δούλους του κεφαλαίου. Είναι αυτοί που όλη τους την δράση μέχρι σήμερα, το μίσος και την βία, δεν την έχουν εξασκήσει ποτέ απέναντι σε αυτούς που έχουν τον πλούτο. Δεν πήγαν ποτέ απέναντι στο κεφάλαιο».



γραμμικος επιταχυντης παγνη
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html

Tuesday, January 29, 2019

ωραριο μετρο μαρκετ

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_83.html
Τσιάρτας για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια: Δεν θα μας επιβάλλετε ανώμαλες επιθυμίες

Το σχέδιο νόμου, με τίτλο «Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας», το οποίο ανοίγει «παράθυρο» αναδοχής και σε ομόφυλα ζευγάρια, σχολίασε αιχμηρά ο Βασίλης Τσιάρτας.


εεε εισοδημα

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με την Εθνική Ελλάδας κατέκρινε τις δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου (ο οποίος καλωσόρισε νωρίτερα τη συγκεκριμένη εξέλιξη) κάνοντας λόγο για «ανωμαλίες» και «αρρωστημένες επιθυμίες».


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε επίσης: Σφοδρές αντιδράσεις για το νομοσχέδιο υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάριαΣφοδρές αντιδράσεις για το νομοσχέδιο υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια


ωραριο μετρο μαρκετ

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο post του (με τη σύνταξη και την ορθογραφία του πρωτότυπου κειμένου):

«Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το οτι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει οτι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοίωσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρεται όσο θα προκαλείται και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά».

tsiartas2

ωραριο μετρο μαρκετ
ρωσια τελευταία νέα

χιος λεσβος ακτοπλοικα

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html
χιος λεσβος ακτοπλοικα
χιος λεσβος ακτοπλοικα

Όπως ανέφερε ανακοίνωση της αστυνομίας, τα δέματα εξετάζονται κι έχει αρχίσει να διενεργείται έρευνα για την υπόθεση.


Στο δελτίο Τύπου δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες, όμως.


Νωρίτερα, αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως τα ύποπτα δέματα παραδόθηκαν σε πρεσβείες και διπλωματικές αποστολές των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Ελβετίας και της Γερμανίας.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_108.html

Οι Αρχές κλήθηκαν, επίσης, σε περιοχές κοντά στα προξενεία της Ελλάδας, της Ινδονησίας, της Αιγύπτου και την Ιαπωνίας. Επίσης, πυροσβέστες και τραυματιοφορείς έσπευσαν στην αμερικανική διπλωματική αποστολή και αυτή της Ινδίας στη Μελβούρνη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχουν πληροφορίες περί κάποιου τραυματισμό μελών του προσωπικού οποιασδήποτε ξένης διπλωματικής αποστολής.


μηχανικες εφευρεσεις

Η βρετανική αποστολή επιβεβαίωσε ότι παραλήφθηκε στα γραφεία της στη Μελβούρνη ένα από τα ύποπτα δέματα.


«Όλο το προσωπικό μας είναι ασφαλές» «και γνωρίζουμε πού βρίσκεται», πρόσθεσε.



μεταχειρισμενα μηχανακια xt 600

υδραυλικα εξαρτηματα χανια

μικρη μεζονετα διακοσμηση
ναβαρο καλλονη

Μετά την λεκτική επίθεση την περασμένη Παρασκευή στο μέλος της ΚΕΔ, Γιάννη Τσαχειλίδη από άγνωστους, η FIFA και η προσωρινή Επιτροπή Εξομάλυνσης είχαν προειδοποιήσει για οριστικό λουκέτο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο στο επόμενο περιστατικό. Η παραίτηση των Μπίκα, Τσαχειλίδη, Καλύβα από την Επιτροπή Διαιτησίας ήταν η άμεδση αντίδρασή τους το περασμένο Σάββατο, υπήρχαν όμως προσπάθειες όλες αυτές της ημέρες για ανάκληση της απόφασής τους.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σήμερα οι κύριοι Μπίκας και Καλύβας ήταν σε επαφές με την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ (με την επιστροφή τους να είναι πιθανή), ενημερώθηκε ο αρχιδιαιτητής για τον εμπρησμό του σπιτιού του στην Χαλκιδική (καταστράφηκε ολοσχερώς και κινδύνευσαν και παράπλευρες οικίες).


2632632
(Το σπίτι του κυρίου Μπίκα - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)


υδραυλικα εξαρτηματα χανια

Έντρομος ο κύριος Μπίκας επικοινώνησε με την Πυροσβεστική για να διαπιστώσει εάν πρόκειται για ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια (ο ίδιος δήλωνε βέβαιος για απόπειρα αγώνωστων) και στη συνέχεια με την οικογένεια του, που ευτυχώς ήταν στο δεύτερο σπίτι τους στην Θεσσαλονίκη και δεν κινδύνευσαν.


υδραυλικα εξαρτηματα χανια

Μετά και από αυτό περιστατικό η Επιτροπή Εξομάλυνσης αποφάσισε επίσημα την αναστολή των πρωταθλημάτων (τουλάχιστον μέχρι να βγει το πόρισμα της Πυροσβεστικής) και βέβαια είναι απρόβλεπτες οι συνέπειες για το Ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς η FIFA έχει απειλήσει για γενικό ποδοσφαιρικό GREXIT (συμπεριλάμβάνει τις εθνικές ομάδες και τις συμμετοχές των Ελληνικών συλλόγων στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα).


2632630
(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)


Η ανακοίνωσης της Επιτροπής Εξομάλυνσης


«Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.


Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της.


Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.


Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA».


Διαβάστε σχετικά


Οι τοποθετήσεις των ΠΑΕ για την αναστολή των πρωταθλημάτων και τον εμπρησμό στο σπίτι του Μπίκα


Δεν συμφωνεί με την αναστολή του πρωταθλήματος η Superleague


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατηγορεί την Superleague για την ανακοίνωση σχετικά με το "λουκέτο"



https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html

μεταφραση ελληνικα αγγλικα γοογλε

ακρυλικα σπρει

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση:


Την Παρασκευή, η θερμοκρασία θα ανέβει στα δυτικά ηπειρωτικά στους 40 και τοπικά στους 41 βαθμούς Κελσίου.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html

Στα νησιά του Ιονίου θα φτάσει τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.


αντικολλητικα τηγανια για επαγωγικη εστια

Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ο υδράργυρος θα αγγίξει αύριο τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ το Σάββατο, τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου.


Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το Σαββατοκύριακο, στα βόρεια θα εκδηλωθούν καταιγίδες, οι οποίες τοπικά θα έχουν έντονη μορφή και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.


Επιπλέον, θα επικρατήσουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σάββατο στα δυτικά και την Κυριακή στην υπόλοιπη χώρα.



μεταφραση ελληνικα αγγλικα γοογλε
μεταφραση ελληνικα αγγλικα γοογλε
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_1.html

βερονικα αργεντζη

Όργανο διαχείρισης του λογαριασμού είναι τριμελής επιτροπή με την συμμετοχή του Προέδρου της Βουλής, του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών και του Υπουργού Οικονομικών.


αποτελεσμα ολυμπιακου λιβερπουλ

Τη διαχείριση του λογαριασμού ελέγχουν ετησίως ορκωτοί λογιστές που τοποθετούνται από τον Υπουργό Οικονομικών το πόρισμα των οποίων κατατίθεται ακολούθως στο ελεγκτικό συνέδριο για τον έλεγχο της σύννομης εκτέλεσης του ειδικού λογαριασμού.


βερονικα αργεντζη

Το Ελληνικό Δημόσιο συμμετέχει στο λογαριασμό αυτό με εισφορές 20 εκ. ευρώ από τον ΟΑΕΔ, 10 εκ. ευρώ από το Υπουργείο Οικονομικών ενώ ήδη η Ελληνική Βουλή έχει αποφασίσει τη συμμετοχή της με επιπλέον 10 εκ. ευρώ.


Στο λογαριασμό αυτό θα έχουν την δυνατότητα να συνεισφέρουν ξένα κράτη, επιχειρήσεις αλλά και πολίτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_16.html

Στόχος της κυβέρνησης είναι η αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών και των δημόσιων Υποδομών τους καθώς και οι αποζημιώσεις και ανακατασκευές για τις κατοικίες να ολοκληρωθούν τάχιστα και για το λόγο αυτό θα αξιοποιηθούν όλες ειδικές ρυθμίσεις που προβλέπουν fast track διαδικασίες αδειοδότησης όλων των σχετικών έργων ενώ όπου χρειαστεί θα υπάρξουν συμπληρωματικές νομοθετικές παρεμβάσεις.


Ο αριθμός του λογαριασμού είναι 23/2341195169 με IBAN GR4601000230000002341195169



βερονικα αργεντζη
ρουχα γυναικεια αιγαλεω
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

director of operations salary nyc

Συγκεκριμένα, η φορολοταρία αποδείξεων της ΑΑΔΕ θα αναδείξει τους 1.000 τυχερούς που θα λάβουν από 1.000 ευρώ έκαστος . Οι λαχνοί που έχουν συγκεντρώσει οι φορολογούμενοι θα αναρτηθούν στο taxisnet την ίδια ημέρα.


Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html

kookiechimm

Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 1 ευρώ. Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 2 ευρώ. Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 3 ευρώ. Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1 .001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 4 ευρώ. Όπου απαιτείται στρογγυλοποίηση, αυτή γίνεται στον πλησιέστερο μεγαλύτερο ακέραιο.


Πότε θα γίνουν οι επόμενες κληρώσεις:


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_79.html

Το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ έχουν ανακοινώσει και τις επόμενες προγραμματισμένες ημερομηνίες για τις κληρώσεις του 2018. Σύμφωνα με αυτό, οι κληρώσεις θα γίνουν τις εξής ημερομηνίες:


• Φορολοταρία Σεπτεμβρίου, 25 Οκτωβρίου 2018.
• Φορολοταρία Οκτωβρίου, 29 Νοεμβρίου 2018.
• Φορολοταρία Νοεμβρίου, 24 Δεκεμβρίου 2018.




director of operations salary nyc
director of operations salary nyc
τι σημαινει δερμα pu

στικουδη και αραβανη dancing

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_81.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html
στικουδη και αραβανη dancing

Ο 38χρονος είχε έρθει στην χώρα μας από την Τσεχία ως Μίχαελ Μαρέκ, ωστόσο έμεινε στην ιστορία ως Μάικ Ευαγγελίτσης, γράφοντας την δική του… πορεία στο ελληνικό μπάσκετ.


Είχε αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Πανελλήνιο, Άλιμο, Πανερυθραϊκόι, Νίκη Αμαρουσία, Ερμή Πειραιά και Ψυχικό, ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν προπονητής στον Προμηθέα Χαλανδρίου.


στικουδη και αραβανη dancing

Ο Μάικ Ευαγγελίτσης άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης (9/10) από ανακοπή καρδιάς, αφήνοντας πίσω του δύο κόρες. Πρόσφατα είχε ανακαλύψει πως είχε «χτυπηθεί» από καρκίνο, όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο, φοβούμενος πως είχε πνευμονία.



ρωσοι τουριστες στην ελλαδα 2016
καταστροφες της φυσης απο τον ανθρωπο

αγορα βαρκας θεσσαλονικη

σεμιναρια χορου 2016
αγορα βαρκας θεσσαλονικη

Στην υπουργική απόφαση επισημαίνεται ότι, για την ανανέωση της ασφαλιστικής ικανότητας από τον ΕΦΚΑ στους ασφαλισμένους και ανέργους, καθώς και στα μέλη οικογενείας τους, για την περίοδο από 1/3/2018 έως 28/2/2019, έχει ήδη συνταχθεί και προωθείται διάταξη νόμου, με την οποία προβλέπεται ότι:


αγορα βαρκας θεσσαλονικη

- Στους μισθωτούς ασφαλισμένους στον ΕΦΚΑ χορηγείται ασφαλιστική ικανότητα με τη συμπλήρωση τουλάχιστον 50 ημερών ασφάλισης είτε κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος (2017) είτε κατά το τελευταίο δεκαπεντάμηνο, πριν από την επέλευση του ασφαλιστικού κινδύνου, χωρίς να συνυπολογίζονται οι ημέρες που πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο ημερολογιακό τρίμηνο του δεκαπενταμήνου. Στους (και) μη μισθωτούς ασφαλισμένους στον ΕΦΚΑ χορηγείται ασφαλιστική ικανότητα με τη συμπλήρωση τουλάχιστον δύο μηνών ασφάλισης κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος (2017) ή κατά το τελευταίο δωδεκάμηνο, πριν από την ημερομηνία προσέλευσης ή επέλευσης του ασφαλιστικού κινδύνου και εφόσον έχουν καταβάλει τις απαιτητές εισφορές, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον ν. 4387/2016 (Α' 85) ή, σε περίπτωση ύπαρξης οφειλής, αυτή έχει εξοφληθεί ή ρυθμιστεί και τηρείται η εξόφληση των δόσεων. Στην τελευταία περίπτωση, η ασφαλιστική ικανότητα ανανεώνεται ανά μήνα.


εσωτερικη διακοσμηση αρχοντικων

- Στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων, με την επωνυμία «Εταιρεία Τροχαίου Υλικού Ελλάδος ΑΕ», «Ναυπηγεία Σκαραμαγκά», της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος και των Ναυπηγείων Ελευσίνας, στους αναβάτες ιπποδρομιών, τους μαθητευόμενους αναβάτες, τους προπονητές δρομώνων ίππων και των προσώπων που υπάγονται στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ ως μισθωτοί-μέλη διοικητικών συμβουλίων ΑΕ, βάσει αποκλειστικά του εδ. δ παρ. 3 του άρθρου 38 του ν. 4387/2016, για την περίοδο από 1/3/2018 έως 28/2/2019, είναι δυνατή η χορήγηση παροχών ασθένειας σε είδος, χωρίς την προϋπόθεση συμπλήρωσης ημερών ασφάλισης.


- Στους ασφαλισμένους του πρώην ΟΑΕΕ και του πρώην ΕΤΑΑ, που έχουν κάνει χρήση των διατάξεων των περιπτ. Α και Β της υποπ. Α3, του άρθρου πρώτου του ν. 4254/2014 (Α' 85), καθώς και στους ανασφάλιστους υπερήλικες της περ. 5 της υποπαρ. ΙΑ6 του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012 (Α,222) οι οποίοι έχουν κάνει χρήση των διατάξεων της υποπ. Α3 περ. Γ του άρθρου πρώτου του ν. 4254/2014 (Α΄ 85), η ασφαλιστική κάλυψη για παροχές σε είδος παρατείνεται έως τις 28/2/2019.


- Στους ανέργους, ηλικίας άνω των 29 και έως 55 ετών, που έχουν κάνει χρήση των διατάξεων της παρ. 4 του άρθρου 5 του ν. 2768/1999 (Α' 273), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, η ασφαλιστική κάλυψη για παροχές ασθένειας σε είδος παρατείνεται έως την 28η Φεβρουαρίου 2019.


- Στους άνεργους ασφαλισμένους του πρώην ΟΑΕΕ, ηλικίας άνω των 30 και έως 65 ετών, που διέκοψαν την άσκηση του επαγγέλματός τους, έχουν κάνει χρήση των διατάξεων της παρ. 8 του άρθρου δευτέρου του ν. 3845/2010 (Α' 65) και της περ. Α, της υποπ. Α3, του άρθρου πρώτου του ν. 4254/2014 (Α' 85) και παραμένουν άνεργοι και ανασφάλιστοι, η ασφαλιστική κάλυψη για παροχές ασθένειας σε είδος παρατείνεται έως την 28η Φεβρουαρίου 2019.


- Για τους εργάτες γης απασχολούμενους σε εργασίες καλυπτόμενες από την ασφάλιση του πρώην ΟΓΑ-αμειβόμενους με εργόσημο, παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη για υγειονομική περίθαλψη, εφόσον έχουν συμπληρώσει 150 ημέρες ασφάλισης το προηγούμενο ημερολογιακό έτος ή το τελευταίο δωδεκάμηνο, πριν από την ημερομηνία προσέλευσης ή επέλευσης του ασφαλιστικού κινδύνου.


- Οι μετακλητοί εργάτες γης-πολίτες τρίτων χωρών και οι μετακλητοί αλλοδαποί αλιεργάτες της παρ. 5 του αρ. 40 του ν. 4387/2016 αποκτούν ασφαλιστική ικανότητα για υγειονομική περίθαλψη από την πρώτη ημέρα εργασίας τους και διαρκεί για όσο χρονικό διάστημα απασχολούνται, σύμφωνα με τη σύμβαση εργασίας τους.


- Οι μαθητευόμενοι ή εκπαιδευόμενοι ή καταρτιζόμενοι και οι απασχολούμενοι σε προγράμματα του ΟΑΕΔ δικαιούνται υγειονομικής περίθαλψης σε είδος από την πρώτη ημέρα έναρξης των μαθημάτων, της εκπαίδευσης ή της κατάρτισης ή του προγράμματος.



https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_67.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html

σταλονε ροκυ 2

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html
σταλονε ροκυ 2
Απίστευτο περιστατικό στη Λαμία: Οδηγούσε μεθυσμένη με τα παιδιά της στο πορτ μπαγκάζ

Στο αυτόφωρο η γυναίκα που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ έχοντας τα δύο της παιδιά στοιβαγμένα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια νεαρή μητέρα οδηγούσε επικίνδυνα στους δρόμους της Λαμίας, βάζοντας σε κίνδυνο τα ίδια της τα παιδιά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, η γυναίκα συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (18/03), όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το μικρό Ι. Χ. που οδηγούσε στο 217ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν δόθηκε σήμα από το κέντρο της Αστυνομίας, για επικίνδυνη οδήγηση.

Όλα είχαν ξεκινήσει γύρω στις 5 το απόγευμα μέσα στην πόλη της Λαμίας, όταν οδηγοί ενημέρωσαν το «100» για ένα αυτοκίνητο που κινούνταν επικίνδυνα στους δρόμους της πόλης, περνώντας μάλιστα με κόκκινο φανάρια σε επικίνδυνες διασταυρώσεις.

Σύμφωνα με μαρτυρία το αυτοκίνητο σταμάτησε σε μίνι μάρκετ στην οδό Κύπρου και η οδηγός του κατέβηκε και αγόρασε μπύρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πίσω μέρος του μικρού αυτοκινήτου ήταν στοιβαγμένα δύο μικρά παιδάκια.

Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οδηγός και συνοδηγός ήταν δύο Ρωσίδες, ηλικίας 35 ετών, ενώ στον πίσω μικρό χώρο του διθέσιου αυτοκινήτου, υπήρχαν τα δύο παιδιά της οδηγού ηλικίας περίπου 3-4 ετών.

Η νεαρή οδηγός αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της.

Η γυναίκα κρατείται και σήμερα θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Η σφαγή του Αφρίν: Αίμα, θάνατος και φρίκη μετά την άλωση της κουρδικής πόλης από τους Τούρκους

Αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από την Αθήνα





σταλονε ροκυ 2
παρασκευες ψαριων
yamaha oem parts cheap

c γλωσσα προγραμματισμου

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html

Για αυτό το δύσκολο και αρκετά περίπλοκο εγχείρημα χρειάστηκαν στρατιωτικοί, μηχανικοί και ειδικοί εργολάβοι. Το άγαλμα μεταφέρθηκε μέσα σε κλουβί, τοποθετημένο σε φορτηγό και μετακινήθηκε με μεγάλη προσοχή ώστε να αποφευχθούν ζημιές από τους κραδασμούς κατά τη μεταφορά του.


c γλωσσα προγραμματισμου

Το κόστος της μεταφοράς άγγιζε τις 13,6 εκατομμύρια αιγυπτιακές λίρες, σχεδόν δηλαδή 620.000 ευρώ.


Ο Ζαΐ Χάουαξ, πρώην υπουργός Αρχαιοτήτων, τόνισε τη σημασία του αγάλματος όσον αφορά την τουριστική δραστηριότητα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει συρρικνωθεί λόγω των πολιτικών βιαιοτήτων: «Η Αίγυπτος είναι ασφαλής και μπορείτε να μας επισκεφθείτε, επειδή χρειαζόμαστε τον τουρισμό για τη συντήρηση των αιγυπτιακών αρχαιοτήτων».


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html

γαυγιζω ή γαβγιζω

Το άγαλμα θα είναι το πρώτο έκθεμα που θα αντικρίζουν οι επισκέπτες του μουσείου, μέρος του οποίου θα ανοίξει αργότερα φέτος..


Το άγαλμα βρέθηκε στον αρχαιολογικό χώρο Mit Rahina το 1820 από τον Ιταλό Giovanni Caviglia. Το 1955 μεταφέρθηκε στην πλατεία “Ramses” στο Κάιρο. Η αύξηση της ρύπανσης και της κυκλοφοριακής συμφόρησης στην πλατεία οδήγησε στην επόμενη μετακίνησή του το 2006 σε ειδικό χώρο αποθήκευσης, όπου διατηρήθηκε μέχρι και σήμερα, μακριά από τη δημόσια θέα.



c γλωσσα προγραμματισμου
γκαρσονιερα βεροια

θεατρικη πινελια

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html

Με πρόσφατη απόφαση του υπουργείου Υποδομών, προωθείται η κατάρτιση από τη Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Υποδομών ενός «ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης» για τα 23 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας που δεν παραχωρήθηκαν στη Fraport, εξετάζοντας δύο σενάρια, είτε την άμεση μακροχρόνια παραχώρησης σε ιδιώτες, είτε την ανάπτυξη των αερολιμένων μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).


πρεσβεια του καναδα στην ελλαδα

Πρόκειται για τα αεροδρόμια Αλεξανδρούπολης, Ιωαννίνων, Κοζάνης, Καστοριάς, Νέας Αγχιάλου, Καλαμάτας, Αραξου, Λήμνου, Χίου, Ικαρίας, Σκύρου, Μήλου, Νάξου, Πάρου, Σύρου, Καλύμνου, Αστυπάλαιας, Σητείας, Λέρου, Κάσου, Καρπάθου, Κυθήρων και Καστελλόριζου.


μπεργκαμο καλαματα

Στόχος είναι τα 23 αεροδρόμια – εξακολουθεί να τα διαχειρίζεται η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας – να εκσυγχρονιστούν με ένα διαφορετικό μοντέλο σε σχέση με αυτό της 40ετούς παραχώρησης στη Fraport, που ακολουθήθηκε για τα 14 μεγαλύτερα περιφερειακά αεροδρόμια.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html

Μάλιστα, φαίνεται να προκρίνεται η λύση των ΣΔΙΤ, που είναι πιο κοντά στο μοντέλο διαχείρισης του Ελευθέριος Βενιζέλος. Σύμφωνα με αεροπορικές πηγές, για έξι από τα 23 αεροδρόμια και συγκεκριμένα για τα αεροδρόμια Πάρου, Καλαμάτας, Χίου, Νάξου, Μήλου και Σητείας και κυρίως για τα τρία πρώτα, καταγράφεται ήδη επενδυτικό ενδιαφέρον.


θεατρικη πινελια


θεατρικη πινελια

πατερα μας μεγαλωσες με πικρες και με πονους

Θεσσαλονίκη: Κατάληψη στη Σχολή Θεάτρου του ΑΠΘ για τον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου

Στην κατάληψη του κτηρίου, που στεγάζει τη Σχολή Θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προχώρησε ομάδα ατόμων, σήμερα Πέμπτη (01/03).


εψαξα χρονια να σε βρω

Το κτήριο, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Εγνατίας, κατέλαβε ομάδα ατόμων από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον προφυλακισμένο - για τις κατηγορίες, που αφορούν την αποστολή τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και σε Ευρωπαίους αξιωματούχους - Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.


πατερα μας μεγαλωσες με πικρες και με πονους



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για ολιγομελή ομάδα, που ανάρτησε πανό έξω από την είσοδο του κτηρίου.


χαμενοι μυθικοι θησαυροι

Σε ανακοίνωση, εξάλλου, που αναρτήθηκε σε ιστότοπο, ο οποίος εκφράζει τον αντιεξουσιαστικό χώρο, προβάλλεται το αίτημα για επαναφορά του κρατουμένου - και απεργού πείνας - στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε περισσότερα:

Φρίκη στην Κατερίνη: Πα-τέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του επί έξι χρόνια μαζί με άλλους τρεις άνδρες

Συγκλονιστικές εξελίξεις: «Σκηνοθετημένη δολοφονία ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη»



πατερα μας μεγαλωσες με πικρες και με πονους
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html

βιβλιοθηκη ανω πολης τηλεφωνο

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_127.html

Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του Μανώλη Συντυχάκη από το ΚΚΕ, ο κ. Χαρίτσης επεσήμανε ότι το συνολικό ποσό που θα διατεθεί φέτος για τρία προγράμματα (χορήγηση voucher, δημιουργία νέων τμημάτων και νέος κανονισμός) θα φτάσει τα 277 εκατ. ευρώ, «ποσό που δεν δόθηκε ποτέ για αντίστοιχα προγράμματα».


παπαδοπουλου βολος

κουζινες σχεδια 2015

βιβλιοθηκη ανω πολης τηλεφωνο

Την ίδια ώρα, η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη διαβεβαίωσε πως θα καλυφθούν όλες οι προσφερόμενες θέσεις σε δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς με voucher, δηλαδή, δωρεάν. Με αφορμή δε, τη σφοδρή κριτική που δέχθηκε και φέτος η κυβέρνηση για το θέμα αυτό, έκανε λόγο για «επαναλαμβανόμενο πολιτικό δόλο».



βιβλιοθηκη ανω πολης τηλεφωνο
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html

μαζι μου ελα πανω απ τα συννεφα στιχοι

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, το περιστατικό φαίνεται πως συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στον χορό της Agroinvest στην αίθουσα «Τσαμαντάνη» στον Καραβόμυλο.


Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δήμαρχος Στυλίδας πλησίασε τον κ. Κυρίτση μέσα στον χώρο και του είπε «μπορείς να βγεις έξω να σου πω κάτι;». Ο Δημήτρης Κυρίτσης νόμιζε πως του ζήτησε να βγει έξω για να συζητήσουν κάτι που θα ήθελε αφού μέσα στην αίθουσα είχε πολύ φασαρία.


Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη, μόλις βγήκαν έξω, χωρίς κανέναν λόγο, άρχισε να τον βρίζει χυδαία και να τον χτυπάει με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές. Ο κ. Κυρίτσης κατέληξε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις.


μαζι μου ελα πανω απ τα συννεφα στιχοι

μαζι μου ελα πανω απ τα συννεφα στιχοι

0a087a58642c36bae6236e530148a79a L
Πηγή: Lamiareport.gr


μπουλουκος αρης

Στη συνέχεια μαζί με τον Θύμιο Καραΐσκο, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του Αντιπεριφερειάρχη, πήγαν στο Α. Τ. Στυλίδας και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Δημάρχου.


Αργότερα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος κατέθεσε και αυτός μήνυση εναντίον του Αντιπεριφερειάρχη.


Με εντολή Εισαγγελέα οι δυο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.



στεφανοσ τανιμανιδησ
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html

βουλγαρικο καρτοκινητο

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html
βουλγαρικο καρτοκινητο

Ούτε και εμείς πιστεύαμε ότι από τον διαγωνισμό θα συγκεντρωνόταν ένα τέτοιο μεγάλο ποσό, πρόσθεσε.


Ανέφερε, επίσης, ότι όσοι εργαζόμενοι απο τα κανάλια μένουν χωρίς δουλειά θα απορροφηθούν απο τους σταθμούς που πήραν άδεια, νέους και παλιούς, γιατί τώρα υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες. Ο κ. Σπίρτζης σημείωσε, ακόμη, ότι σε περίπτωση που η Digea δεν εφαρμόσει τον νόμο, σε σχέση με τους σταθμούς που δεν πήραν άδεια, έχουν υποχρέωση να παρέμβουν τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_26.html


βουλγαρικο καρτοκινητο
λαζάνια στο φούρνο
βαπτιστικα για κοριτσι lapin

καταστροφη δεντρων

καταστροφη δεντρων

Μπορεί, όπως λέει ο κ. Κωνσταντινόπουλος, το γραφείο του Υπουργού να επικαλείται φόρτο εργασίας και να τρενάρει... την απάντηση για το Ελληνικό...


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html

vodafone εξυπηρετηση πελατων κινητο

καταστροφη δεντρων

Ωστόσο, ο Υπουργός, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, βρέθηκε στο ματς για το Europa League στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Σάλκε... με το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας, μάλιστα, τυλιγμένο στον λαιμό του!


tsakalwtos



νερουτσος ελαστικα χαλκιδα
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html