Wednesday, January 30, 2019

γραμμικος επιταχυντης παγνη

φορτιστης μπαταριας κινητου αυτοκινητου
γραμμικος επιταχυντης παγνη

Εναντίον του είχε υποβάλει μήνυση υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, επειδή κατά την προεκλογική περίοδο του 2015 δεν του είχε παραχωρηθεί δημοτικός χώρος.


μαρκες στρωματων υπνου

Ο κ. Πελετίδης παραχώρησε συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και ερωτηθείς για το τι σκοπεύει να πράξει σχετικά με τη δράση της Χρυσής Αυγής υπογραμμίσε:


«Θα συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Δηλαδή, τον αγώνα μας, ώστε να συσπειρωθεί όλος ο πατραϊκός λαός και να δώσει την απάντηση σε αυτό το μόρφωμα που έχει χαρακτηριστικά πολιτικού κόμματος και το οποίο αναβιώνει τον ναζισμό και τον φασισμό».


«Αυτή η πολιτική δεν πρέπει να περάσει στο λαό και ιδιαίτερα στα λαϊκά στρώματα. Η πολιτική που έχει αυτό το μόρφωμα είναι να υπηρετεί στην πιο ακραία του μορφή, το ίδιο το σύστημα. Γιατί είναι ένα κόμμα συστημικό και θα είναι το "αποκούμπι" του κεφαλαίου, όταν αυτό θα χάσει την υποστήριξη από τα αστικά κόμματα, που υλοποιούν σήμερα την πολιτική του κεφαλαίου. Ο πατραϊκός λαός συσπειρωμένος πρέπει να δώσει την απάντησή του».


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html

Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς θα μπορούσε να εμποδιστεί η δράση της Χρυσής Αυγής, ο κ. Πελετίδης, λέει χαρακτηριστικά:


«Πρώτα απ΄ όλα αναδεικνύοντας την αλήθεια, πηγαίνοντας μέσα στις γειτονιές και παντού μέσα στο λαό, διότι αυτά δεν γίνονται μόνο με αποφάσεις. Πρέπει να γίνει κατανοητό ποια είναι η Χρυσή Αυγή, διότι υπάρχουν πολλοί νέοι που νομίζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα ενάντια στο σύστημα. Όμως, είναι το πιο συστημικό κόμμα. Είναι αυτοί που θέλουν τους εργαζόμενους δούλους του κεφαλαίου. Είναι αυτοί που όλη τους την δράση μέχρι σήμερα, το μίσος και την βία, δεν την έχουν εξασκήσει ποτέ απέναντι σε αυτούς που έχουν τον πλούτο. Δεν πήγαν ποτέ απέναντι στο κεφάλαιο».



γραμμικος επιταχυντης παγνη
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html

No comments:

Post a Comment