Wednesday, February 27, 2019

ποσες εδρες θελει η αυτοδυναμια

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html
πρόγνωση καιρού αθήνα σήμερα
ποσες εδρες θελει η αυτοδυναμια

Συνολικά, συμμετείχαν 1.161 εθελοντές, που δημιούργησαν 63 ομάδες από τα καταστήματα, τα υποστηρικτικά γραφεία, τις κεντρικές αποθήκες και το κέντρο διανομής και επισκευών της εταιρείας, υλοποιώντας 53 «πράξεις» μέσα σε μία ημέρα σε όλη την Ελλάδα!


Όλοι οι εθελοντές της Κωτσόβολος οργανώθηκαν και ανέλαβαν την υλοποίηση δράσεων με κοινωνικό και περιβαλλοντικό χαρακτήρα. Ενδεικτικά, μερικές από τις 53 δράσεις είναι οι εξής:


• Οι εθελοντές των τριών καταστημάτων που βρίσκονται στα Σεπόλια, τους Αγίους Αναργύρους και το Ίλιον υποστήριξαν την Ιερά Αδελφότητα Αγίας Τριάδος με την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης και καθαριότητας.


θέσεις εργασίας σέρρες

Photo 2 copy(Εθελοντές καταστημάτων Κωτσόβολος Σεπόλια – Ίλιον – Α. Ανάργυροι)


• Η ομάδα του καταστήματος που βρίσκεται στο Χαϊδάρι επισκέφτηκε το Χριστοδούλειο ίδρυμα Προστασίας Παιδιών και ανέλαβε να ετοιμάσει μία γιορτή με animateur και κεράσματα για τα μικρά παιδιά.


Photo 3(Εθελοντές καταστήματος Κωτσόβολος Χαϊδαρίου)


• Το κατάστημα των Βριλησσίων επέλεξε να πάει στο Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων στην Αίγινα. Η ενέργεια είχε να κάνει με προσφορά εργασίας στους χώρους του κέντρου, καθώς και με προσφορά φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και τροφών για τα ζώα που περιθάλπονται στις εγκαταστάσεις.


Photo 4


(Εθελοντές καταστήματος Κωτσόβολος Βριλησσίων)


• Οι εθελοντές του καταστήματος των Μουδανιών, παρά τη δυσκολία του καιρού, συγκεντρωθήκαν μαζί με το ΚΔΑΠ Πορταριάς και καλλώπισαν την παραλία των Μουδανιών.


Photo 5(Εθελοντές καταστήματος Κωτσόβολος Μουδανιών)


• Η ομάδα από το κέντρο διανομής της εταιρείας που στεγάζεται στη Μαγούλα επισκέφτηκε το Φιλανθρωπικό Σωματείο - Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Παιδιού & Οικογένειας – «Η ΦΙΛΙΚΗ ΦΩΛΙΑ», και συνέβαλλε στη δημιουργία μίας αίθουσας κινηματογράφου και ψυχαγωγίας για τα παιδιά που φιλοξενεί το κέντρο. Τους εθελοντές υποδέχθηκαν 60 παιδιά διαφόρων ηλικιών, με τεράστιο χαμόγελο και ζεστασιά, για μία ημέρα γεμάτη ψυχαγωγία και καλή διάθεση.


Photo 6(Εθελοντές Κεντρικών Αποθηκών Κωτσόβολος Μαγούλας)




ποσες εδρες θελει η αυτοδυναμια

No comments:

Post a Comment