Friday, May 31, 2019

συλληψη αστυνομικου βολος

μανταλενα ελληνικη ταινια
συλληψη αστυνομικου βολος

Οι συμμετοχές για τον πρώτο διεθνή αγώνα, που θα φιλοξενήσει η Αμοργός έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές στην κατάδυση, αλλά και πρωταγωνιστές των παγκοσμίων πρωταθλημάτων, θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους εκεί που βούτηξαν ο «Ζακ Μαγιόλ» και ο «Έντσο Μολινάρι».


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

Poster
(Το επίσημο πόστερ των αγώνων )


Η ταινία άλλωστε αποτέλεσε για πολλούς από αυτούς πηγή έμπνευσης για να ασχοληθούν με την ελεύθερη κατάδυση. Ο Ισπανός Miguel Lozano, ο Ελβετός Pascal Berger και η Ουκρανή Nataliia Zharkova έχουν κατακτήσει παγκόσμιους τίτλους και ήταν οι τελευταίοι, που πήγαν στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.


DSC 1141
(Λοθάνο, Μπέργκερ και Ζουρκόβα στην Αμοργό για τους αγώνες κατάδυσης - Πηγή: amorgos-news)





συλληψη αστυνομικου βολος
ιλιον ταινιες
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_120.html

ψυχικο ombra

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Επιπλέον δρομολόγια για Πάτρα ενόψει του τριημέρου της Αποκριάς

Έκτακτα βραδινά δρομολόγια το Σαββατοκύριακο.


Στην ενίσχυση όλων των δρομολογίων της, ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων, κυρίως για το Πατρινό Καρναβάλι, αλλά και τα φημισμένα καρναβάλια της Ξάνθης, της Φλώρινας, της Νάουσας και του Τυρνάβου, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων, προχωρεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο patrasevents.gr


ραντες παντελονιου

ψυχικο ombra


ψυχικο ombra
αμαραντο στεφανι
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html

κλαμα στον υπνο ενηλικα

κλαμα στον υπνο ενηλικα

Σύμφωνα με στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, ως απάντηση σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Μάξιμου Χαρακόπουλου, το τελευταίο 6μηνο του 2015 αποφυλακίστηκαν 1703 κρατούμενοι. Το 2016 και έως το Νοέμβριο του 2017 ο αριθμός εκτινάχθηκε σε 4480 και 4027 «απολύσεις» αντίστοιχα, με συνέπεια ο τελικός αριθμός να ανέρχεται σε 10.210.


γιάννης βογιατζής τραγούδια

«Ο δημόσιος λόγος της ΝΔ και των άλλων συντηρητικών κομμάτων της αντιπολίτευσης, επιχειρεί εδώ και 2,5 χρόνια να δημιουργήσει ένα κλίμα ηθικού πανικού στους πολίτες και να διεγείρει την ανασφάλεια και το φόβο του εγκλήματος», αναφέρει στην απάντησή του ο υπουργός Δικαιοσύνης και συμπληρώνει ότι η ρητορεία αυτή δεν επιβεβαιώνεται από τα επίσημα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία δεν επιβεβαιώνεται αύξηση της εγκληματικότητας τα τελευταία χρόνια.


Αναφέρει μάλιστα, ότι:



Από τον Απρίλιο του 2015 μέχρι σήμερα, είδαν το φως της δημοσιότητας 7 βίαια περιστατικά. Από τους συνολικά 23 φερόμενους ως δράστες, στα εν λόγω περιστατικά: επτά (7) φέρονται να έχουν αποφυλακιστεί με τις διατάξεις του Ν. 4322/2015 και 4411/2016. Για τρεις (3) από αυτούς είχε διαταχθεί απέλαση που δεν εκτελέστηκε, ενώ δύο (2) εξ αυτών θα απολύονταν σε κάθε περίπτωση με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και, τέλος, ένας (1) είχε παραβιάσει τακτική άδεια.


χαρακτηριστικα ψυχρου πολεμου


Ο Σταύρος Κοντονής σημειώνει πως με τις ευεργετικές διατάξεις νόμων της κυβέρνησης Σαμαρά είχαν αποφυλακιστεί 5.021 κρατούμενοι.




κλαμα στον υπνο ενηλικα
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_104.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html

vegan recipes oh she glows

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_61.html
βαφτισια χωρις γαμο

Η Ευρωπαϊκή Εντολή Έρευνας είναι δικαστική απόφαση που εκδίδει ή επικυρώνει δικαστική αρχή κράτους της ΕΕ (κράτος έκδοσης) με σκοπό την εκτέλεση ενός ή περισσότερων συγκριμένων ερευνητικών μέτρων σε άλλο κράτος μέλος (κράτος εκτέλεσης) για τη λήψη αποδεικτικών στοιχείων στα πλαίσια ποινικής διαδικασίας.


Σύμφωνα με την εν λόγω Κοινοτική οδηγία Ευρωπαϊκή Εντολή Έρευνας μπορεί να εκδοθεί προς απόκτηση αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με τους λογαριασμούς, οποιασδήποτε φύσεως, που διατηρεί σε τράπεζα ή σε άλλο μη τραπεζικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα το πρόσωπο κατά του οποίου ασκείται η ποινική διαδικασία.


Μάλιστα, η δυνατότητα αυτή νοείται με την ευρεία έννοια και περιλαμβάνει όχι μόνο υπόπτους ή κατηγορουμένους, αλλά και κάθε άλλο πρόσωπο ως προς το οποίο οι πληροφορίες αυτές θεωρούνται απαραίτητες από τις αρμόδιες αρχές κατά τη διάρκεια της ποινικής διαδικασίας.


Κατά την Οδηγία είναι δυνατή η έκδοση Ευρωπαϊκής Εντολής Έρευνας για να καθοριστεί εάν ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο είναι υπό ποινική διερεύνηση διατηρεί ή ελέγχει έναν ή περισσότερους λογαριασμούς οποιασδήποτε φύσης σε τράπεζα ευρισκόμενη στο έδαφος του κράτους εκτέλεσης, αλλά και για να παρασχεθούν όλα τα στοιχεία των εντοπισμένων λογαριασμών. Στη βάση αυτή είναι δυνατή η έκδοση από το κράτος έκδοσης μιας Ευρωπαϊκής Εντολής Έρευνας για να ληφθούν τα στοιχεία συγκεκριμένων τραπεζικών λογαριασμών και τραπεζικών πράξεων που διενεργήθηκαν σε συγκεκριμένη περίοδο μέσω ενός ή περισσότερων λογαριασμών, περιλαμβανομένων των στοιχείων οποιουδήποτε λογαριασμού.


σανατοριο κυπερουντας

vegan recipes oh she glows

Πάντως αυτό δεν γίνεται χωρίς προϋποθέσεις. Η αρχή έκδοσης είναι υποχρεωμένη να αιτιολογήσει γιατί θεωρεί ότι οι ζητούμενες πληροφορίες είναι πιθανόν να έχουν ουσιαστική σημασία για το σκοπό της ποινικής διαδικασίας και για ποιους λόγους τεκμαίρει ότι ο λογαριασμός ανήκει σε τράπεζες του κράτους εκτέλεσης. Επίσης περιλαμβάνει στην Ευρωπαϊκή Εντολή Έρευνας ΕΕΕ οποιαδήποτε διαθέσιμη πληροφορία η οποία δύναται να διευκολύνει την εκτέλεσή της. Στο πλαίσιο αυτό η Οδηγία 2014/41/ΕΕ ξεκαθαρίζει πως η υποχρέωση για τη χορήγηση πληροφοριών ισχύει μόνο στο βαθμό που αυτές βρίσκονται στην κατοχή της τράπεζας που τηρεί το λογαριασμό.


Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης στο άρθρο 21 προβλέπει πως οι τράπεζες δεν θα αποκαλύπτουν στον ενδιαφερόμενο πελάτη τους ή σε άλλα τρίτα πρόσωπα ότι έχουν διαβιβασθεί πληροφορίες στο κράτος έκδοσης ή ότι βρίσκεται υπό εξέλιξη μια έρευνα σε βάρος τους. Εάν οι τράπεζες δεν το κάνουν τότε θα έρχονται αντιμέτωπες με τις εξής κυρώσεις:



  • Πρόστιμο από 10.000 ευρώ μέχρι 1 εκατ. ευρώ και σε περίπτωση υποτροπής από 50.000 μέχρι 2 εκατ. ευρώ.

  • Πρόστιμο σε βάρος των μελών του διοικητικού συμβουλίου, του διευθύνοντος συμβούλου, των διευθυντικών στελεχών ή άλλων υπαλλήλων του νομικού προσώπου, υπεύθυνων για την τέλεση των παραβάσεων ή ασκούντων ανεπαρκή έλεγχο ή εποπτεία επί των υπηρεσιών, υπαλλήλων και δραστηριοτήτων του νομικού προσώπου, λαμβανομένης υπόψη της θέσης ευθύνης και των εν γένει καθηκόντων τους, από 5.000 μέχρι 50.000 ευρώ και σε περίπτωση υποτροπής από 10.000 μέχρι 100.000 ευρώ.

  • Απομάκρυνση των ανωτέρω προσώπων από τη θέση τους, για ορισμένο ή αόριστο χρόνο, και απαγόρευση ανάληψης άλλης αντίστοιχης θέσης.

  • Απαγόρευση της άσκησης ορισμένων δραστηριοτήτων του νομικού προσώπου, της ίδρυσης νέων υποκαταστημάτων στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα ή της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

  • Σε περίπτωση σοβαρών ή και επανειλημμένων παραβάσεων, οριστική ή προσωρινή ανάκληση ή αναστολή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της άδειας λειτουργίας.



vegan recipes oh she glows
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_85.html

μεταγραφή μισθωτηρίου

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html

Με απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, οι δραστηριότητες μεταποίησης τροφίμων και ποτών εντάσσονται στο καθεστώς γνωστοποίησης του νόμου 4442 που ψηφίστηκε τέλος του 2016 και δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ξεκινούν άμεσα τη λειτουργία τους με μία απλή γνωστοποίηση προς τη διοίκηση για την έναρξη της επιχείρησης.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html

Πλέον, τα δικαιολογητικά δεν προσκομίζονται. Τα κρατά η επιχείρηση στο αρχείο της και είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα στις ελεγκτικές αρχές. Ταυτόχρονα, προβλέπεται ένα σύστημα ουσιαστικών ελέγχων στην πραγματική λειτουργία της επιχείρησης, μετά την έναρξη και όχι πριν όπως γινόταν μέχρι τώρα, που θα διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον, την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των πολιτών.


ωκεανοι ταινια

μεταγραφή μισθωτηρίου

Κατοχυρώνεται έτσι μία απλή, γρήγορη και οικονομική διαδικασία αδειοδότησης που επιτρέπει την ταχύτατη έναρξη μίας οικονομικής δραστηριότητας, εκεί που πριν χρειάζονταν κατά μέσο όρο 30 ημέρες, ενώ απελευθερώνεται το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό από τη δημόσια διοίκηση που θα ελέγχει και θα επιβάλει την τήρηση του νόμου και των κανονισμών κατά τη διάρκεια λειτουργίας των επιχειρήσεων.



μεταγραφή μισθωτηρίου
πομποί ερτ

ιφ σεν λοράν καλλυντικα

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_87.html
κική δημουλά βιβλιονετ

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


γενική ταχυδρομική γαλατσίου τηλ

Αττική


Καιρός: Αίθριος.


ιφ σεν λοράν καλλυντικα

Άνεμοι: Από Βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα Ανατολικά 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα Ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: Αίθριος.


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: Γενικά αίθριος.


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 20 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: Aίθριος


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο Δυτικοί Βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 23 έως 38 βαθμούς και στα νησιά έως 35 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


Καιρός: Αίθριος.


Άνεμοι: Από Βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα Ανατολικά 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 21 έως 37 και κατά τόπους στα Βόρεια Ηπειρωτικά 38 βαθμούς Κελσίου.



ιφ σεν λοράν καλλυντικα
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html

μπαμπα μην τρεχεις ατακες γιαγιας

Συναγερμός στο Μετρό του Αιγάλεω

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία έπειτα από προειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας στο Μετρό του Αιγάλεω.


Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε στις 10:50 το πρωί της Κυριακής (04/03/2018) όταν άγνωστος τηλεφώνησε σε γνωστή ενημερωτική ιστοσελίδα και προειδοποίησε πως στο σταθμό του Μετρό «Αιγάλεω» έχει τοποθετεί εκρηκτικός μηχανισμός. Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γνωστοποίησε ότι η βόμβα θα εκραγεί λίγο πριν από τις 11:30.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο επιχείρησαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), με την Αστυνομία να προχωράει στην εκκένωση του σταθμού.

Ωστόσο, μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για φάρσα.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html


μπαμπα μην τρεχεις ατακες γιαγιας
μπαμπα μην τρεχεις ατακες γιαγιας
αληθινα φιδια
ταχυδρομική επιταγή ελτα

τραπεζακια σαλονιου διακοσμος

Άνδρες της ασφάλειας έβγαλαν έξω από την αίθουσα έναν άνδρα, όπως φαίνεται και σε βίντεο που έχει κυκλοφορήσει από δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο Ελσίνκι.


Σύμφωνα με ανταποκριτή του NBC News, πρόκειται για δημοσιογράφο ο οποίος απομακρύνθηκε από την αίθουσα καθώς εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για άλλους ανταποκριτές αμερικανικών δικτύων που στέκονταν τέσσερις σειρές μπροστά του και φέρεται να μιλούσαν.


αναποδα μποφιλιου lyrics

τραπεζακια σαλονιου διακοσμος

Ωστόσο, το πρακτορείο Reuters μετέδωσε πως ο άνδρας ύψωσε ένα πανό που έγραφε «Συνθήκη για την απαγόρευση των πυρηνικών».



WATCH - US Journalist forcibly removed from Trump Putin news conference - he had a hand written sign secret service objected to. Now bundled out. pic.twitter.com/zJhHtGoy8H


τραπεζακια σαλονιου διακοσμος
— Bill Neely (@BillNeelyNBC) 16 Ιουλίου 2018


τανζανια προορισμοί
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_52.html

πόλα ρούπα καταγωγη

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html
πατεριτσες λεξικο
πόλα ρούπα καταγωγη

Οι αναζητούντες άσυλο συχνά χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα για να κατευθυνθούν προς την Ευρώπη και μόλις φθάνουν χρειάζονται δυνατό σήμα Wi-Fi προκειμένου να μείνουν σε επικοινωνία με τα οικεία τους πρόσωπα στη χώρα τους. «Το πρώτο πράγμα που ζητά ένας πρόσφυγας φθάνοντας στον καταυλισμό, δεν είναι νερό και τροφή, αλλά Wi-Fi», δήλωσε ο Kann Terzioglou της τηλεφωνικής εταιρείας Turkcell, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_50.html

«Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ό, τι προσφέρουν οι ψηφιακές τεχνολογίες σε μια προσπάθεια ανεύρεσης αποτελεσματικών λύσεων για την προσφυγική κρίση», πρόσθεσε ο ίδιος.


Οι Έλληνες ειδικοί εντοπίζουν παρόμοια στοιχεία, σημειώνεται στο ίδιο δημοσίευμα και προστίθεται πως μια διαμαρτυρία για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης σε έναν προσφυγικό καταυλισμό στην Ελλάδα, διακόπηκε προσωρινά ώστε τεχνικοί να επιδιορθώσουν το δίκτυο Wi-Fi.



πόλα ρούπα καταγωγη
στανταρ προγνωστικα

χρυσικοπουλου ελιανα γεννησε

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_89.html
επίπλων ξύλου
χρυσικοπουλου ελιανα γεννησε
Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη

Σε λαϊκό προσκύνημα τέθηκε η σορός του μακαριστού γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, στην Καμάριζα Λαυρίου. Ο γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης εκοιμήθη την Πέμπτη 8/2).


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_77.html

Κατά τη διάρκεια της νύχτας πιστοί κατέφθαναν στον Ιερό Ναό στο Λαύριο για να αποτίσουν φόρο τιμής στον γέροντα Νεκτάριο. Να αναφερθεί ότι ο μακαριστός γέροντας Νεκτάριος τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, παρόλο αυτά νυχθημερόν έδινε την ευχή του και τις συμβουλές του σε εκατοντάδες πιστούς.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όταν το 1965 υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, η κατάστασή του ήταν κρίσιμη, μα ο 'ΑγιοςΝεκτάριος, ο θαυματουργός, του χάρισε την ίαση.

Μόλις ανάρρωσε, διορίστηκε στο Λαύριο. Λίγο μετά είδε και πάλι τον 'Αγιο Νεκτάριο στον ύπνο του, ο οποίος του ζητά να του κτίσει στην Καμάριζα Λαυρίου το σπίτι του και του υποσχέθηκε να τον βοηθήσει.

Το 1980 ο σεπτός γέρων είχε μια συγκλονιστική συνομιλία με τον ‘Αγιο Νεκτάριο, κατά την διάρκεια της οποίας θεραπεύθηκε από ανίατη ασθένεια.

Μαστιζόταν από μια πολύ επικίνδυνη μορφή καρκίνου. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Ο θάνατος ήταν πολύ κοντά.

Την 26η Μαρτίου 1980 βρισκόταν στο ναό, μαζί με μία αγιογράφο και τη νεωκόρο του προσκυνήματος. Τότε μπήκε στο ναό ένας γέροντας μετρίου αναστήματος, με αραιά μαλλιά και κάτασπρα γένεια.

Τούς συστήθηκε με το όνομα Αναστάσιος! Αυτό δεν ήταν άλλο, από το κοσμικό όνομα του Αγίου Νεκταρίου.

Ξεκίνησε ν’ασπάζεται με πολύ δέος τα λείψανα των Αγίων, προσπερνώντας αδιάφορος όσα ήταν του Αγίου Νεκταρίου.

Ο π. Νεκτάριος του μίλησε για τον καρκίνο και ο ‘Αγιος τον διαβεβαίωσε για την ίασή του. Έμεινε εμβρόντητος, όταν συνειδητοποίησε την παρουσία του Αγίου.

Λίγους μήνες αργότερα, ο γενικός Διευθυντής του Αγίου Σάββα έκπληκτος γνωμάτευσε την απουσία του καρκίνου.

Στην Καμάριζα οι καμπάνες διατυμπανούσαν περίτρανα το χαρμόσυνο μήνυμα του θαύματος.

Η εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού γέροντος Νεκταρίου τελέστηκε σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι στο Ιερό Προσκύνημα στην Καμάριζα Αττικής όπου και ετάφη.

Πηγή: vimaorthodoxias.gr



χρυσικοπουλου ελιανα γεννησε
αιτηση επιδομα ανθρωπιστικης κρισης

γιωργος εφραιμ ποδοσφαιριστης

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html
η μπουλντοζα τραγουδι

Στο σημείο βρίσκονται 9 πυροσβεστικά οχήματα με 25 πυροσβέστες ενώ πριν λίγη ώρα έφθασαν στην Ζάκυνθο ακόμα δύο πεζοπόρα τμήματα από την 6η ΕΜΑΚ της Πάτρα με 18 άτομα.


ZAKYNTHOS 1


ZAKYNTHOS 2


(Πηγή φωτογραφιών imerazante.gr)


γιωργος εφραιμ ποδοσφαιριστης

γιωργος εφραιμ ποδοσφαιριστης

Στις δυνάμεις κατάσβεσης προστέθηκαν 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη PZL από την Κεφαλονιά, 3 αεροσκάφη Canadair ενώ αναμένονται ακόμα 30 άτομα πεζοπόρου τμήματος.


ZAKYNTHOS 3


ZAKYNTHOS 4


(Πηγή φωτογραφιών imerazante.gr)



τιτανες ζιου ζιτσου
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_123.html

φορεματα αρραβωνα θεσσαλονικη

ψηνω στο τζακι
ένσημα μερικής απασχόλησης

Μερικοί Αμερικανοί που δεν διαθέτουν όπλα ζουν με κάποιον που έχει ή είχε στην κατοχή του ένα όπλο στο παρελθόν. Και πολλοί που δεν διαθέτουν σήμερα όπλο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν είχαν ποτέ, δηλώνουν ότι είναι ανοιχτοί να αποκτήσουν στο μέλλον.


φορεματα αρραβωνα θεσσαλονικη

Σύμφωνα με έρευνα του Pew Research Center, τρεις στους δέκα ενήλικες Αμερικανούς λένε ότι κατέχουν σήμερα όπλο και επιπλέον 11% λένε ότι δεν διαθέτουν όπλο, αλλά ζουν με κάποιον που έχει. Μεταξύ αυτών που δεν διαθέτουν σήμερα όπλο (69%), περίπου οι μισοί (36%) λένε ότι θα μπορούσαν να δουν τον εαυτό τους να κατέχει ένα στο μέλλον.


φορεματα αρραβωνα θεσσαλονικη

Η ιδιοκτησία όπλων είναι πιο κοινή μεταξύ των ανδρών από τις γυναίκες, και οι λευκοί είναι ιδιαίτερα πιθανό να είναι ιδιοκτήτες όπλων. Μεταξύ εκείνων που ζουν σε αγροτικές περιοχές, σε ποσοστό 46% δηλώνουν ότι είναι ιδιοκτήτες όπλων, σε σύγκριση με 28% των κατοίκων των προαστίων και 19% στις αστικές περιοχές. Υπάρχουν επίσης σημαντικές διαφορές μεταξύ των κομμάτων, με τους Ρεπουμπλικάνους να είναι περισσότερο από δύο φορές πιο πιθανό από τους Δημοκρατικούς να κατέχουν όπλο (44% έναντι 20%).


Οι περισσότεροι ενήλικες που κατέχουν όπλα, τα γνώρισαν σε νεαρή ηλικία. Περίπου τα δύο τρίτα των σημερινών ιδιοκτητών πυροβόλων όπλων (67%) δηλώνουν ότι υπήρχαν όπλα στο σπίτι που μεγάλωσαν και 76% αναφέρουν ότι πυροβόλησαν για πρώτη φορά με όπλο πριν από την ηλικία των 18 ετών. Ενώ όσοι δεν κατέχουν όπλο είναι λιγότερο πιθανό να έχουν μεγαλώσει σε σπίτι με όπλα, ένα σημαντικό ποσοστό (40%) λέει ότι αυτό συμβαίνει και περίπου έξι στους δέκα (61%) λένε ότι έχουν πυροβολήσει με όπλο.


Οπλοκατοχή, ένα θέμα που διχάζει τις ΗΠΑ, ξανά στο επίκεντρο με φόντο το Λας Βέγκας


Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες πυροβόλων όπλων αναφέρουν πολλούς λόγους για την κατοχή τους. Στην πραγματικότητα, οι οκτώ στους δέκα λένε ότι έχουν περισσότερους από έναν λόγους ιδιοκτησίας και 44% έχουν περισσότερους από έναν σημαντικό λόγο. Παρόλα αυτά, η προστασία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με το 67% των σημερινών ιδιοκτητών όπλων να λένε ότι αυτός είναι ο βασικός λόγος που προσωπικά κατέχουν όπλο. Περίπου τέσσερις στους δέκα λένε το ίδιο και για το κυνήγι (38%), ενώ τρεις στους δέκα αναφέρουν την αθλητική σκοποβολή, ως τον βασικό λόγο για τον οποίο κατέχουν όπλο. Λιγότεροι αναφέρουν τη συλλογή πυροβόλων όπλων (13%) ή τη δουλειά τους (8%) ως κυριότερους λόγους για την ιδιοκτησία όπλου.


19138110


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τα δύο τρίτα των ιδιοκτητών όπλων λένε ότι κατέχουν περισσότερα από ένα όπλα, και από αυτούς 29% δηλώνουν ότι κατέχουν πέντε ή περισσότερα όπλα. Περίπου επτά στους δέκα λένε ότι κατέχουν περίστροφο ή πιστόλι (72%), ενώ 62% κατέχουν τουφέκι και 54% καραμπίνα. Μεταξύ αυτών που κατέχουν ένα μόνο όπλο, οι περισσότεροι (62%) λένε ότι το όπλο είναι περίστροφο ή πιστόλι, ενώ πολύ λιγότεροι λένε ότι διαθέτουν τουφέκι (22%) ή καραμπίνα (16%).



https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html

μεταπτυχιακό μουσικοθεραπείας

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html
γλυπτο πειραια
μεταπτυχιακό μουσικοθεραπείας

Τι συνέβη; Το δίκτυο ηλεκτρισμού της γηραιάς ηπείρου επηρεάστηκε από την αδυναμία του Κοσόβου να παράξει αρκετή ηλεκτρική ενέργεια ώστε να το διατηρήσει σε σταθερό επίπεδο.


Ηλεκτρικά ρολόγια, χρονοδιακόπτες κεντρικής θέρμανσης και ρολόγια ψηφιακών συσκευών «χτυπήθηκαν» από το πρόβλημα με αποτέλεσμα να εμφανίσουν μία επιβράδυνση της τάξης των έξι λεπτών στις ώρες που ανέγραφαν, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Entsoe, η οποία εκπροσωπεί τους φορείς εκμετάλλευσης της μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας σε 25 ευρωπαϊκές χώρες.


Ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης συνδέεται από κοινό ηλεκτρικό δίκτυο, το οποίο έχει συγχρονισμένη συχνότητα. Αυτή είναι η συχνότητα που ρυθμίζει τα ρολόγια στις προαναφερθείσες συσκευές.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του BBC, που επικαλείται την Entsoe, το Κόσοβο δεν κατάφερε να παραγάγει το απαραίτητο ηλεκτρικό ρεύμα για να καλύψει τις ανάγκες του και να διατηρηθεί η σταθερότητα στο ευρωπαϊκό δίκτυο. Ζήτησε βοήθεια από την Σερβία, η οποία ήταν νομικά υποχρεωμένη να συνδράμει, όμως διαφώνησαν και η βοήθεια δεν δόθηκε ποτέ.


Η κόντρα αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να διαταραχθεί ο κύκλος των 50 Hz, στον οποίο λειτουργεί το ευρωπαϊκό ηλεκτρικό δίκτυο, πράγμα που οδήγησε στην εξάλεπτη απόκλιση.


«Η απόκλιση σταμάτησε την Τρίτη όταν το Κόσοβο παρήγαγε την ενέργεια που χρειαζόταν», δήλωσε εκπρόσωπος της Entsoe.



μεταπτυχιακό μουσικοθεραπείας
η επομενη γενια song

εοπυυ εδεσσα τηλεφωνο

εοπυυ εδεσσα τηλεφωνο

Οι δύο ψαράδες έβγαλαν την κάμερά τους και τα εργαλεία τους και o ένας άρχισε να σφυροκοπάει τον πάγο, βγάζοντας ένα μεγάλο κομμάτι.


starbucks μοναστηρακι halloween

Μέσα σε αυτό, βρισκόταν η κατεψυγμένη πέστροφα που δεν πρόλαβε καλά καλά να απολαύσει το γεύμα της, όπως φαίνεται και στο βίντεο, της Daily Mail.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_146.html

«Αυτό είναι κάτι που δεν βλέπεις καθημερινά», σχολίασαν αρκετοί χρήστες των social media βλέποντας το βίντεο.



θεος αρης βικιπαιδεια





This fish froze solid in the middle of its meal! ⛄ https://t.co/PLIYsHW46O pic.twitter.com/CbQmOVNE5m

— Daily Mail Online (@MailOnline) 1 Οκτωβρίου 2017


εοπυυ εδεσσα τηλεφωνο
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_50.html

ζωντανη καμερα απο συνταγμα

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html
καπελα φωτιστικων απο παπυρο
ζωντανη καμερα απο συνταγμα

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018.


Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Σεπτεμβρίου 2018 θα καταβληθούν επίσης την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018.


Το ΝΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018, την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018. Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018.


Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html

honda xr 650 τεχνικα χαρακτηριστικα

Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 στις 4 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Τρίτη.


Τα υπόλοιπα ταμεία του υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2018 την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018.




ζωντανη καμερα απο συνταγμα

κρεμα βανιλια χωρις αυγα

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html
κρεμα βανιλια χωρις αυγα
Αυτόπτης μάρτυρας είδε ποιος μαχαίρωσε τον Ιωάννη Σκαφτούρο στον Κορυδαλλό

Τη μαρτυρική κατάθεση ενός κρατούμενου που αναφέρει ότι είδε τον Αλβανό που κατηγορείται για τη δολοφονία γνωστού δικηγόρου στην Αθήνα αλλά και παλαιότερα για το μακελειό στο Μικρολίμανο εξετάζουν οι Αρχές των φυλακών, καθώς όπως όλα δείχνουν - και εάν φυσικά ισχύει η μαρτυρική κατάθεση - πρόκειται για τον δράστη που μαχαίρωσε ελαφρά και τραυμάτισε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού τον Ιωάννη Σκαφτούρο.


βασεις θερμοκηπιου

Ο συγκεκριμένος Αλβανός κρατούνταν στις φυλακές της Κρήτης, συγκεκριμένα στα Χανιά, και πριν από λίγες ημέρες μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html

ικεα πινακες



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η μαρτυρική κατάθεση αναφέρει ότι είδε τον Αλβανό με ένα μαχαίρι στα χέρια ξαφνικά να επιτίθεται στον Ιωάννη Σκαφτούρο και το θύμα, με μια κίνηση της στιγμής να αποφεύγει τα χειρότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



κρεμα βανιλια χωρις αυγα

πολεμιστη του φωτος

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html
πολεμιστη του φωτος

Τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους καταδεικνύουν πως οι ιδιώτες έλαβαν στο τελευταίο τετράμηνο από το Δημόσιο συνολικά 1, 2 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 800 εκατ. ευρώ προήλθαν από τη δόση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM) του Ιουνίου και τα 400 εκατ. ευρώ από τα κρατικά ταμεία. Ωστόσο, η κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να προσκομίσει στοιχεία στους θεσμούς και στο EuroWorking Group που να αποδεικνύουν ότι έως το τέλος του μήνα το 80% του ποσού των 1,2 δισ. ευρώ, δηλαδή 960 εκατ. ευρώ έχει καταβληθεί στους ιδιώτες.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_6.html

Αυτά τα στοιχεία θα λάβουν σήμερα από τον κ. Χουλιαράκη οι θεσμοί και θα παρουσιαστούν στο EuroWorking Group την Πέμπτη, ώστε να παρασχεθεί η έγκριση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας για την εκταμίευση της εκκρεμούσας υπο-δόσης των 800 εκατ. ευρώ έως τις 31 Οκτωβρίου. Αν τα στοιχεία αυτά δεν ήταν διαθέσιμα έως το τέλους του μήνα η Ελλάδα θα έχανε τη δόση και θα έπρεπε να δίνονταν νέες κοινοβουλευτικές εγκρίσεις από την ευρωζώνη για τη χορήγηση της, κάτι που όμως δεν θα χρειαστεί.


Υπενθυμίζεται πως το Ελληνικό Δημόσιο έχει δεσμευθεί να συνεισφέρει από τον κρατικό προϋπολογισμό 1 ευρώ για κάθε 2 ευρώ που λαμβάνει από τους δανειστές για τα ληξιπρόθεσμα χρέη. Αυτό σημαίνει πως λαμβάνοντας την υπο - δόση των 800 εκατ. ευρώ μέσα στις επόμενες ημέρες το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους θα δρομολογήσει ξανά την καταβολή οφειλών προς ιδιώτες ύψους 1,2 δισ. ευρώ, προσθέτοντας στα χρήματα του ESM – ξανά - 400 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό.


Μετά τη λήψη της υπο – δόσης των 800 εκατ. ευρώ οι συνολικές εκταμιεύσεις του ESM προς τη χώρα μας στο πλαίσιο του τρίτου προγράμματος στήριξης θα διαμορφωθούν σε 40,2 δισ. ευρώ, με τον ESM και τον EFSF να έχουν αθροιστικά εκταμιεύσει προς την Ελλάδα την πενταετία 2012-2017 δάνεια ύψους 182 δισ. ευρώ. Μετά τη νέα εκταμίευση ο ESM θα κατέχει το 71% του ελληνικού χρέους, άλλοι επενδυτές το 20,4%, το ΔΝΤ θα κατέχει το 4%, η ΕΚΤ το 3,5% και η Τράπεζα της Ελλάδος το 1,1%.




πολεμιστη του φωτος
πυγμαλίων δαδακαρίδης 2014
μπαμπατσικος δικηγορος

Thursday, May 30, 2019

στίχοι τυφλές ελπίδες

σιουτας ηλιας

Συγκεκριμένα, από τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (398,8 χιλιόμετρο) έως και το 399,3 χιλιόμετρο θα γίνεται εκτροπή και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας, από παράπλευρους δρόμους.


Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα αύριο, από τις 7.00 έως τις 7.15, θα γίνεται ανάσχεση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στη διασταύρωση Νέων Πόρων με Π. Α.Θ. Ε. (401,8 χιλιόμετρο).


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_43.html

στίχοι τυφλές ελπίδες

οι οδηγοί, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, καλούνται από την Τροχαία να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση, να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.



στίχοι τυφλές ελπίδες
αρχαιοτερο λεπτομερες σχεδιο κηπου
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html

μια στη χαση μια στη φεξη

ζητειται βοηθος μαγειρα θεσσαλονικη
μια στη χαση μια στη φεξη

Σύμφωνα με το υπουργικό περιβάλλον του, ο Σαπέν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα και ελπίζει ότι θα καταθέσουν την έκθεσή τους εγκαίρως πριν από το επόμενο Eurogroup στις 20-21 Μαρτίου. «Στόχος είναι η ολοκλήρωση της β΄ αξιολόγησης» υπογραμμίζουν οι πηγές, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.


γάτα λαθρεπιβάτης

Σύμφωνα δε με στέλεχος του γραφείου του υπουργού, «ο Μισέλ Σαπέν ελπίζει στην επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές μέσα στο 2018, ύστερα από 8 χρόνια αποκλεισμού. Ο υπουργός προτίθεται να βοηθήσει όσο είναι δυνατόν, για αυτήν την επιστροφή της Ελλάδας».


Στην συνάντησή του με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο αναμένεται να επιβεβαιώσει την υποστήριξή του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, οι δύο πολιτικοί θα συζητήσουν για τη συμμετοχή και το ρόλο του ΔΝΤ, για τον συντονισμό και την τεχνική υποστήριξη της Γαλλίας με στόχο την προώθηση των μεταρρυθμίσεων, ώστε να έχουν γίνει τα απαραίτητα πριν από το Eurogroup του Μαρτίου.


Στις 11:10 ο Σαπέν θα συναντηθεί και τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου. Μαζί του, θα επαναβεβαιώσει τη δέσμευση της Γαλλίας για τη συμμετοχή της με 30 εκατ. ευρώ στη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θα μιλήσουν για τις ιδιωτικοποιήσεις, για τις μεγάλες γαλλικές επιχειρήσεις όπως η Thalès, EDF, κ. α που ήδη δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.


Με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα τον οποίο θα συναντήσει στις 3:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ θα συζητήσει για τις οικονομικές προβλέψεις 2017- 2018, την αναμενόμενη ανάπτυξη στην Ελλάδα και την προετοιμασία της χώρας για την έξοδό της στις αγορές.


Ο Μισέλ Σαπέν και ο υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αρλέμ Ντεζίρ, θα συνοδεύουν τον Γάλλο πρωθυπουργό Μπερνάρ Καζνέβ, ο οποίος φθάνει στην Αθήνα την Πέμπτη, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη χώρα μας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Γάλλος πρωθυπουργός πρόκειται να συναντήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις 12 το μεσημέρι στο Μαξίμου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.


Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας, στο οποίο θα παρακαθήσουν και οι Έλληνες και Γάλλοι υπουργοί Οικονομικών, Οικονομίας και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, ενώ στις 14.00 οι δύο πρωθυπουργοί θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.


Πριν τη διμερή συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Καζενέβ έχει προσκεκλημένους για πρωινό στην γαλλική πρεσβεία, Γάλλους επιχειρηματίες που είναι εγκαταστημένοι στην Ελλάδα. Στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε συνεδρίαση που οργανώνει ο «Γαλλικός Οργανισμός για τη Μετανάστευση και την Ένταξη» (OFII ) και που αφορά στους αιτούντες άσυλο που προβλέπεται να μετεγκατασταθούν στη Γαλλία μέσα στον Μάρτιο.


Το απόγευμα ο Γάλλος πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το γαλλικό Σχολείο και το Γαλλικό Ινστιτούτο, και θα αφιερώσει κάποιο χρόνο στους Γάλλους ανταποκριτές και τους δημοσιογράφους που τον συνοδεύουν στο ταξίδι του.


Έπειτα, στις 17.00 θα δοθεί δεξίωση στη γαλλική πρεσβεία, και στις 18.00 προβλέπεται η αναχώρηση για το αεροδρόμιο.




μια στη χαση μια στη φεξη
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_70.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html

μαθηματα κιθαρας πορτο ραφτη

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε ότι ο «διάλογος που είχε με τους έφηβους βουλευτές είχε πολύ ενδιαφέρον».


Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης, απάντησε στα ερωτήματα που του έθεσαν οι... νεαροί βουλευτές και ανέβασε φωτογραφίες από τη ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε μαζί τους.


μαθηματα κιθαρας πορτο ραφτη

Ο επικεφαλής του Ποταμιού... έκλεισε στην ανάρτηση του γράφοντας: «Μπράβο σας αγόρια και κορίτσια».


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html


anytime online μικτη

sneakers γυναικεια ασπρα




μαθηματα κιθαρας πορτο ραφτη
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html

ποτε πληρωνονται τα βιολογικα

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html
lays off schlumberger

Κι ενώ η έρευνα βρισκεται στην τελική ευθεία, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί και άλλο πλαστό πιστοποιητικό που μειώνει περαιτέρω το ποσοστό αναπηρίας που επικαλέστηκε για την αποφυλάκισή του, ο Αριστείδης Φλώρος.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html

Ισοβίτης για ανθρωποκτονία ελευθερος με πλαστά πιστοποιητικά αναπηρίας


Κύκλωμα που δρούσε και μέσα στις φυλακές χορηγώντας πλαστά πιστοποιητικά αναπηρίας σε κρατούμενους με αποτέλεσμα την παράνομη και πρόωρη αποφυλάκισή τους εντόπισε η εισαγγελική έρευνα η οποία διενεργείται με αφορμή την υπόθεση αποφυλάκισης του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιες πηγές στο στόχαστρο της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς βρίσκεται υπόθεση άλλου κρατούμενου, ο οποίος εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και άλλα αδικήματα και κατάφερε να αποφυλακιστεί με όρους πριν από λίγους μήνες επικαλούμενος αναπηρία και προσκομίζοντας πιστοποιητικά ιατρικά που ελέγχονται ως πλαστά.


φαινομενο λα νινια

Το ίδιο πρόσωπο φέρεται να εμπλέκεται στο ευρύτερο κύκλωμα χορήγησης πλαστών πιστοποιητικών που οδηγούν σε παράνομες αποφυλακίσεις.


ποτε πληρωνονται τα βιολογικα

Μάλιστα ο συγκεκριμένος κρατούμενος κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς παρήλθε η προθεσμία μέσα στην οποία μπορούσε να ασκηθεί έφεση κατά του βούλευματος , όπως εγινε στην περίπτωση Φλώρου, όπου μετά από έφεση ανακλήθηκε το πρωτοβάθμιο βούλευμα και ο επιχειρηματίας συνελήφθη και οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές Χαλκίδας.


Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζονται τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.



ποτε πληρωνονται τα βιολογικα

μαριαννα πανουργια

δικαστικος επιμελητης λαμια

Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, κοινωνικό παντοπωλείο και κτίρια στο κέντρο της Αθήνας που διαμένουν παράτυποι μετανάστες και πρόσφυγες χτυπούσαν με μολότοφ και γκαζάκια τα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης Combat 18, που έπεσαν στα δίχτυα της αντιτρομοκρατικής.


Το Σεπτέμβριο του 2015 τα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης επιτέθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μενίδι, ενώ τον Απρίλιο του 2016 σε ένα κοινωνικό παντοπωλείο στο Ολυμπιακό Χωριό. Ανάμεσα στις περίπου 30 επιθέσεις τους από το 2015 μέχρι σήμερα, καταγράφεται και η εμπρηστική επίθεση τους σε κτίριο στην οδό Κάνιγγος, όπου στεγάζονται πρόσφυγες και παράτυποι μετανάστες, όπου μάλιστα είχαν κινδυνεύσει και μικρά παιδιά.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html

Η αντιτρομοκρατική, αθόρυβα και κάτω από άκρα μυστικότητα, άρχισε να έρευνα τη δράση συγκεκριμένων ατόμων και διαπίστωσε ότι πρόκειται για βασικά μέλη του επιχειρησιακού βραχίονα της ακραίας οργάνωσης.


Γνωστός δικηγόρος ανάμεσα στους συλληφθέντες ακροδεξιούς


δημοσθένης καρμοίρης

Η δράση τους έφτασε μέχρι τη Θεσσαλονίκη, όπου χτύπησαν δυο φορές την κατάληψη της Libertatia, την οποία μάλιστα άγνωστοι έκαψαν ολοσχερώς πριν περίπου ενάμιση μήνα, ενώ δυο φορές - Απρίλιο 2016 και Φεβρουάριο 2016 - έβαλαν γκαζάκια και στο στέκι Sabot, επίσης στη Θεσσαλονίκη.


Στην Αθήνα μάλιστα επιτέθηκαν δυο φορές στο αντιεξουσιαστικό στέκι «Δίστομο», που αποτελεί «κρίκο» της αναρχικής ομάδας Ρουβικώνας.




μαριαννα πανουργια
μαριαννα πανουργια
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html

νερό καρύδας ιδιότητες

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_94.html

Όσον αφορά τα μη συμβατικά μέτρα νομισματικής πολιτικής, το Διοικητικό Συμβούλιο επιβεβαιώνει ότι θα εξακολουθήσει να διενεργεί μηνιαίες αγορές ύψους 80 δισεκ. ευρώ στο πλαίσιο του προγράμματος αγοράς στοιχείων ενεργητικού (asset purchase programme - APP) μέχρι τα τέλη αυτού του μήνα και ότι από τον Απρίλιο του 2017 προβλέπεται ότι το ύψος των καθαρών αγορών στοιχείων ενεργητικού θα διαμορφωθεί σε 60 δισεκ. ευρώ μηνιαίως μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου του 2017 ή και αργότερα, εφόσον χρειαστεί, και πάντως έως ότου το Διοικητικό Συμβούλιο διαπιστώσει μια διαρκή προσαρμογή της πορείας του πληθωρισμού η οποία να είναι συμβατή με την επιδίωξή του για τον πληθωρισμό.


νερό καρύδας ιδιότητες

Αν και τόσο η οικονομική ανάπτυξη όσο και ο πληθωρισμός ενισχύονται, η ΕΚΤ αντιστάθηκε στις εκκλήσεις για σύσφιξη της πολιτικής της, επικαλούμενη πολιτικούς κινδύνους, τον χαμηλό δομικό πληθωρισμό και μία εύθραυστη ακόμη ανάκαμψη, μία δεκαετία σχεδόν αφού άρχισαν τα οικονομικά προβλήματα της Ευρωζώνης.


Η απόφαση για τα επιτόκια ήταν αναμενόμενη για τη συντριπτική πλειοψηφία των αναλυτών και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη συνέντευξη Τύπου του Μάριο Ντράγκι αναφορικά με το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.


Η γερμανική ένωση τραπεζών (BdB) και το γερμανικό οικονομικό ινστιτούτο Ifo κάλεσαν σήμερα την ΕΚΤ να αρχίσει την προετοιμασία για τον τερματισμό της εξαιρετικά χαλαρής νομισματικής πολιτικής, μετά από μία μακρά λίστα ισχυρών ονομάτων που έχουν ζητήσει υποχώρηση της ΕΚΤ. Για τον Ντράγκι, αυτό θα πρόκειται για μία σχοινοβασία. Αν και θα αναγνωρίσει τις θετικές οικονομικές εξελίξεις, είναι πιθανόν να συνεχίσει να υποστηρίζει ότι η αύξηση του πληθωρισμού είναι προσωρινή, ότι η ανάκαμψη είναι εύθραυστη και οι προοπτικές περιβάλλονται από κινδύνους. Αυτοί περιλαμβάνουν - εντός των επόμενων εβδομάδων - τις ολλανδικές και γαλλικές εκλογές και την πρώτη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της G20 μετά την ανάληψη της αμερικανικής προεδρίας απ τον Ντόναλντ Τραμπ.




νερό καρύδας ιδιότητες
εφημεριδα υπουργειου υγειας
τι πληγωνει μια γυναικα
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html

αντιβιωσεις και εγκυμοσυνη

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_40.html
αντιβιωσεις και εγκυμοσυνη

«Θέλω να είμαι σαφής, γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο δεν υπάρχουν. Αυτό που υπάρχει είναι η σταθερή αποφασιστικότητα της Ελλάδας να υπερασπιστεί το ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο και τα κυριαρχικά της δικαιώματα καθώς και επίσης και η αποφασιστικότητα της να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία όλα τα προβλήματα που προκύπτουν, ποντάροντας πάντα στο διάλογο, στη συνεργασία και όχι σε κινήσεις εντυπωσιασμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και επισήμανε: Και ας μην ξεχνάμε τα ελληνικά σύνορα είναι τα ευρωπαϊκά σύνορα.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html

αντιβιωσεις και εγκυμοσυνη

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια αυημένη προκλητικότητα και στρατιωτική δραστηριότητα στο Αιγαίο από την πλευρά της Τουρκίας, επισήμανε ο κ. Τσίπρας και υπογράμμισε:



Αυτός ο δρόμος δεν οδηγεί πουθενά. Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και του ευρωπαϊκού δικαίου που παραβιάζεται από την άλλη πλευρά.


πορτο χελι λεωφορεια



κεμπαπ το γνησιον

τιμες αυτοκινητων leasing

«Στην ΕΕ υπάρχουν κάποιοι γραφομανείς, οι οποίοι στέλνουν γράμματα και εμείς απαντάμε ευγενικά, με άλλα γράμματα, αλλά δεν υποχωρούμε ούτε κατά ένα εκατοστό. Διότι έχει λάθος η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία, στις ιδρυτικές της συνθήκες, εγγυάται στις χώρες μέλη τη δυνατότητα να εγγυηθούν την ανάπτυξη και την πλήρη απασχόληση. Αλλά, αν δεν με αφήνεις να ξοδέψω χρήματα, την πλήρη απασχόληση και τα κοινωνικά δικαιώματα πώς στο διάτανο θα μπορέσω να τα εγγυηθώ;» δήλωσε ο Ματέο Σαλβίνι.


Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) προειδοποίησε την Τρίτη ότι το σχέδιο της Ρώμης για την τόνωση της ανάπτυξης μέσω αύξησης του ελλείμματος θα κάνει τη χώρα ευάλωτη στην αύξηση των επιτοκίων δανεισμού της και υπάρχει κίνδυνος να την οδηγήσει σε ύφεση, προτείνοντας αντ' αυτού μια «συγκρατημένη» δημοσιονομική προσαρμογή για να μειωθούν τα κόστη αναχρηματοδότησης του ιταλικού κρατικού χρέους.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_143.html

Στην ετήσια αξιολόγησή του γα την οικονομική πολιτική της Ιταλίας, το ΔΝΤ σημείωσε ότι η όποια προσωρινή, βραχυπρόθεσμη τόνωση της ανάπτυξης από αυτό το δημοσιονομικό πακέτο υπερακοντίζεται από τον «σημαντικό κίνδυνο» ταχείας επιδείνωσης της κατάστασης των ιταλικών δημοσιονομικών.


τιμες αυτοκινητων leasing


τιμες αυτοκινητων leasing
γερανοι τσακνακης
βαση για ντουζ
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html

σορα κατε

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_70.html
σορα κατε

Το σεμινάριο της Google θα πραγματοποιηθεί Δωρεάν για τους επισκέπτες και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Το σεμινάριο μια πρωτοβουλία της Google η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπ. Παιδείας και υλοποιείται σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).


Το κορυφαίο τμήμα Πληροφορικής στην Ελλάδα, αυτό του Πανεπιστημίου Πειραιά παρουσιάζει στις 15:00 την ίδια ημέρα τις Σπουδές workshop πάνω στην Πληροφορική με θέμα " Τηλεπικοινωνίες Μοχλός Ανάπτυξης και Προόδου, Προοπτικές Απασχόλησης"


Θα μιλήσουν στελέχη από:


OTE – COSMOTE S. A.
VODAFONE HELLAS
WIND HELLAS
VICTUS Networks (joint venture of Vodafone Greece and Wind Hellas)
CYTA Ελλάς
Nokia Solutions and Networks (NSN), Greece
ERISCSON Hellas


Την Κυριακή το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά θα πραγματοποιήσει κορυφαίο Workshop με τίτλο "Προηγμένες Τεχνολογίες Λογισμικού, Ασφάλειας και Ευφυΐας στην Πληροφορική". Οι ενότητες θα περιλαμβάνουν θέμα όπως "Ασφάλεια στο Android" και "Ανάπτυξη ευφυούς εκπαιδευτικού παιχνιδιού web για το Facebook". Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ


Τέλος ο καθηγητής Νικήτας Ασημακόπουλος πάλι από το Παν. Πειραιά θα κάνει σεμινάριο πάνω στο CSAP στις 12:00 στο κτίριο INNOVATHENS - ΑΕΡΟΦΥΛΑΚΙΟ 2


Κορυφαία Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τον καθηγητή Παπαδάτο Γιάννη, Ψυχίατρο, Καθηγητή Ψυχοφυσιολογίας και Ψυχικής Υγιεινής του Πανεπιστήμιο Αθηνών με τίτλο "Η σημασία της Ειδικής Αγωγής στην Εκπαίδευση" στις 11:30 στο INNOVATHENS στις 24 Ιουνίου. θα δοθούν και βεβαιώσεις παρακολούθησης


Στις 17:30-18:30 την ίδια ημέρα το ΕΑΠ θα πραγματοποιήσει ένα πολύ σημαντικό σεμινάριο που αφορά χιλιάδες ανθρώπους με θέμα "Οι πόλεμοι της Ιστορίας. Διαμάχες για τη βιογραφία του έθνους" ενώ την Κυριακή 25 Ιουνίου το ίδιο Ίδρυμα θα πραγματοποιήσει σεμινάριο πάνω στην «κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία», όπου θα δοθούν και βεβαιώσεις παρακολούθησης


Και άλλα Κορυφαία Σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς και όχι μόνο


Την Κυριακή στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί workshop με τίτλο "μάθηση μέσω περιπέτειας" από τον Κώστα Σταματόπουλο του Πανεπιστημίου Αιγαίου.


Στις 15:00 ο Κώστας Μάγος, καθηγητής και ο Γιώργος Σιμόπουλος, μεταδιδάκτορας από το Παιδαγωγικό τμήμα εκπαίδευσης του Παν. Θεσσαλίας θα κάνει σεμινάριο στην εκπαίδευση και την προσφυγική ταυτότητα.



σορα κατε
μονωση ταρατσας ρεθυμνο
πακετο διακοπων χαβαη

χριστουγεννα 2013 λονδινο απο θεσσαλονικη

βιολογια κατευθυνσης θεματα πανελληνιων 2011
χριστουγεννα 2013 λονδινο απο θεσσαλονικη

Ο πρωθυπουργός θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης την Παρασκευή, στις 08:05, και στη συνέχεια θα μεταβεί στον χώρο του λιμανιού της πόλης, όπου θα επιθεωρήσει τα έργα αναβάθμισής του και τα υπό εξέλιξη έργα για τον αγωγό TAP.


χειρων στον ταυρο

Στις 11:00 θα βρεθεί στον μειονοτικό οικισμό της Φιλλύρας, στο νομό Ροδόπης, όπου είναι η έδρα του δήμου Αρριανών. Μισή ώρα αργότερα θα αναχωρήσει για την Ξάνθη, προκειμένου να επισκεφθεί αρχικά το μειονοτικό Γυμνάσιο Ξάνθης και στην συνέχεια, στις 13:30, το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά».


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html

Στις 14:00, ο κ. Τσίπρας θα προεδρεύσει σε σύσκεψη φορέων της Θράκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στην Κομοτηνή, και στις 18:00 θα εγκαινιάσει την 24η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη», στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.


Σημειώνεται, ότι είναι η πρώτη φορά που ένας πρωθυπουργός εγκαινιάζει τη συγκεκριμένη έκθεση, η οποία έχει ως φορέα διοργάνωσης τη ΔΕΘ-HELEXPO.


Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στη Θράκη θα ολοκληρωθεί στις 19:30, με την εκφώνηση πολιτικής ομιλίας στο ξενοδοχείο Arcadia, στην Κομοτηνή.



χριστουγεννα 2013 λονδινο απο θεσσαλονικη
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html

δε θελω να μιλας κιθαρα

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html
τροχαια βοιωτιας τηλ
δε θελω να μιλας κιθαρα
δε θελω να μιλας κιθαρα

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Τζανακόπουλος τονίζει: «Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον κάποιος από τη ΝΔ να προσπαθήσει να εξηγήσει έστω και σε έναν εργαζόμενο χρεωκοπημένης επιχείρησης, πρόσωπο με πρόσωπο, το επιχείρημά της για την καταψήφιση του άρθρου για τις αποζημιώσεις».




μήτρογλου πάμε πακέτο




Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον κάποιος από τη ΝΔ να προσπαθήσει να εξηγήσει έστω και σε έναν εργαζόμενο χρεωκοπημένης επιχείρησης, πρόσωπο με πρόσωπο, το επιχείρημά της για την καταψήφιση του άρθρου για τις αποζημιώσεις.

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) 17 Ιανουαρίου 2018

μαγδα αναστασοπουλου στην ελενη

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_33.html
πολυγαμική πολιτική
μαγδα αναστασοπουλου στην ελενη
μαγδα αναστασοπουλου στην ελενη

Τα σημαντικότερα προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, μέχρι στιγμής, εντοπίζονται στις περιοχές Κιάτου, Βέλου και Ξυλόκαστρου Κορινθίας, καθώς και στις περιοχές Άργους, Νέας Κίου και Κιβερίου Αργολίδας, όπου σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα από υπερχείλιση ρεμάτων, αναφέρεται σε συνοπτικό δελτίο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.


Στην περιοχή του Βέλου Κορινθίας διακόπηκε η κυκλοφορία του προαστιακού σιδηροδρόμου, λόγω συγκέντρωσης φερτών υλικών στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα, η μετακίνηση των επιβατών πραγματοποιείται με λεωφορεία.


Και οι δύο περιοχές έχουν ενισχυθεί από σημαντικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στις περιοχές Βέλου, Κιάτου και Ξυλόκαστρου το έργο των τοπικών Αρχών συνδράμουν και μηχανήματα έργου του Στρατού. Η Ελληνική Αστυνομία έχει προβεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπές και εκτροπές κυκλοφορίας όπου απαιτείται.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί μεγάλο αριθμό κλήσεων για παροχές βοηθείας, για απεγκλωβισμούς ατόμων από κατοικίες και αυτοκίνητα, καθώς και για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων.


Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη και τους Δημάρχους των ανωτέρω περιοχών για την εκτίμηση της κατάστασης και την παροχή συνδρομής όπου απαιτηθεί.


Την κήρυξη του συνόλου της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα ζητήσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, προσθέτοντας ότι «θα ζητήσουμε την καταγραφή των ζημιών στις καλλιέργειες, διότι είναι πολύ μεγάλες, κυρίως στην ελαιοπαραγωγή».


Μάλιστα, σύμφωνα με την Περιφέρεια, «υπάρχει, επικοινωνία με το αρμόδιο υπουργείο και τον ΕΛΓΑ, προκειμένου να γίνει άμεσα η καταγραφή και να αποζημιωθούν οι παραγωγοί».


Πλημμύρες στο Ξυλόκαστρο


Πλημμύρες έχουν προκληθεί στην πόλη του Ξυλοκάστρου και σε άλλες περιοχές του δήμου, ενώ έχει πλημμυρίσει όλη η παραλιακή ζώνη του Κιάτου εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.


Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ηλίας Ανδρικόπουλος, «έχουμε σοβαρά προβλήματα και έχουμε δεχθεί, ως δήμος, περισσότερες από 100 κλήσεις από συμπολίτες μας, που μας ζητούν βοήθεια». Επίσης ανέφερε ότι «έχουν πλημμυρίσει αρκετά σπίτια όχι μόνο στο Ξυλόκαστρο, αλλά και στις περιοχές Μελίσσι, Καμάρι, Λουτρό, Ρίζα και γενικά σε όλο το παραλιακό μέτωπο».


Ακόμη, σύμφωνα με τον δήμαρχο, «εξαιτίας των βροχοπτώσεων έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στους δρόμους και στις υποδομές».


Στο μεταξύ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί αρκετές κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και αναμένεται η ενίσχυση των δυνάμεων.


Πλημμύρισε το Κιάτο


«Έχει πλημμυρίσει όλη η παραλιακή ζώνη του Κιάτου λόγω των έντονων βροχοπτώσεων», ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος, Σπύρος Σταματόπουλος, προσθέτοντας ότι «έχουν πληγεί και σπίτια».


Σύμφωνα με τον δήμαρχο, «έχει κλείσει η παλαιά εθνική οδός Αθηνών - Πατρών στα σημεία απ΄ όπου περνούν ποτάμια και χείμαρροι, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για οδηγούς και επιβάτες».


Επίσης, όπως είπε, «η Πυροσβεστική βρίσκεται επί ποδός για παροχές βοήθειας και αντλήσεις υδάτων, ενώ έχουν έλθει ενισχύσεις και από γειτονικές περιοχές». Παράλληλα, ανέφερε ότι «τα μηχανήματα του δήμου εργάζονται συνεχώς, ώστε να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί».


Τέλος, ο δήμαρχος απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες, «να μην πλησιάζουν την παραλιακή ζώνη και τα ποτάμια», διότι όπως τόνισε, «υπάρχει μεγάλος κίνδυνος».





σπυρακια στο προσωπο ενηλικα

αφηστε με ησυχο στιχοι

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html

Η Μέρκελ έκανε αυτό το σχόλιο ερωτηθείσα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, σχετικά με ένα δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο το αντισυστημικό Κίνημα Πέντε Αστέρων και η Λέγκα (άκρα δεξιά), τα δύο κόμματα που σχημάτισαν κυβέρνηση στην Ιταλία, σκοπεύουν να ζητήσουν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να διαγράψει 250 δισεκατομμύρια ευρώ οφειλών του ιταλικού δημοσίου.


εργαλεία σιδηρουργού

αφηστε με ησυχο στιχοι

Η Μέρκελ επέμεινε πως ενώ η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών της ευρωζώνης είναι σημαντική, η αρχή αυτή «δεν πρέπει να οδηγήσει σε μια ένωση χρέους».


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_88.html

Η ιταλική κυβέρνηση συμμαχίας, η οποία θεωρείται γενικά ότι διάκειται εχθρικά έναντι του ενιαίου νομίσματος, ανέλαβε την εξουσία την Παρασκευή.





αφηστε με ησυχο στιχοι
πως να φτιαξετε ζαχαροπαστα

αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_142.html
αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από το γραφείο του, ο Τούρκος πρόεδρος θα μεταβεί στο Σότσι της Ρωσίας στις 13 Νοεμβρίου, ενώ την επόμενη ημέρα θα ταξιδέψει στο Κουβέιτ.


Η επίσκεψη στο Σότσι πραγματοποιείται εν μέσω πληροφοριών για ενδεχόμενα προβληματικά σημεία στη σχεδιαζόμενη αγορά εκ μέρους της Τουρκίας ενός ρωσικού πυραυλικού συστήματος επιφανείας-αέρος και για τουρκικές αντιρρήσεις στη συμμετοχή οργανώσεων των Κούρδων της Συρίας σε ένα υπό την αιγίδα της Ρωσίας συνέδριο για την ειρήνη στη Συρία που έχει προγραμματισθεί για τις 18 Νοεμβρίου.


Πάνω από 2 δισ. δολάρια στοίχισε στην Άγκυρα η αγορά των S-400 από τη Ρωσία


Την περασμένη εβδομάδα οι δύο χώρες έκαναν ένα βήμα προς την κατεύθυνση της επίλυσης μιας κρίσης στο μεταξύ τους εμπόριο καθώς η Ρωσία ήρε περιορισμούς στις εισαγωγές ντομάτας από την Τουρκία.



αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας
φθηνες ασφαλειες αυτοκινητων 3 μηνες
να μην εκκρεμεί σε βάρος τους ανάκτηση ενίσχυσης
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html

Wednesday, May 29, 2019

καυκας δαφνης

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html
καυκας δαφνης
Στο αρχείο η δικογραφία για την υπόθεση των CDs

Παρά το σάλο που προκάλεσε, το δρόμο της αρχειοθέτησης πήρε η δικογραφία για την υπόθεση των CDS, σχετικά με την αγοραπωλησία ασφαλίστρων κινδύνου του ελληνικού χρέους, την περίοδο 2009-2010 με φερόμενο ως εμπλεκόμενο σε πιθανά κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας τον Αντρίκο Παπανδρέου, αδερφό του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.


Οκτώ χρόνια μετά την έναρξη της εισαγγελικής έρευνας η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως οικονομικού εγκλήματος Μαριάννας Ψαρουδάκη, έθεσε το φάκελο της υπόθεσης στο αρχείο κρίνοντας ότι δεν προέκυψε τυχόν σύνδεση του Αντρίκου Παπανδρέου με τη διεθνή εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων Unigestion, η οποία προμηθεύτηκε ασφάλιστρα κινδύνου από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Επιπλέον, δεν διαπιστώθηκε, με βάση και το πόρισμα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι κάποιοι κερδοσκόπησαν πουλώντας CDS.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η έρευνα είχε ξεκινήσει από το 2010 από τον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα με αφορμή μηνυτήρια αναφορά που είχαν καταθέσει ένας δικηγόρος και ένας οικονομολόγος στρεφόμενοι κατά παντός υπευθύνου, επενδυτικού οίκου, χρηματοοικονομικού οργανισμού, οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης κ. α, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε μεθοδευμένη και σκόπιμη χειραγώγηση των οικονομικών στοιχείων της χώρας με στόχο την ξέφρενη κερδοσκοπία .

Την Άνοιξη του 2012 ο εισαγγελέας κ. Κορέας ζήτησε με πόρισμά του την αρχειοθέτηση της υπόθεσης ως προς το σκέλος των καταγγελιών που αφορούσαν τον Αντρίκο Παπανδρέου, θεωρώντας ατεκμηρίωτες τις καταγγελίες σε βάρος του. Ωστόσο, ο τότε οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης είχε διαφωνήσει, ζητώντας να συνεχιστεί η έρευνα από τον κ. Κορέα. Μάλιστα, ο κ. Πεπόνης ζητούσε στην έγγραφη παραγγελία του συγκεκριμένες συμπληρωματικές προανακριτικές πράξεις, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της χειραγώγησης ή της εσωτερικής πληροφόρησης.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_143.html

αρωματικα φυτα μαγειρικη


καυκας δαφνης
ασκήσεις αγγλικών γραμματικής c class

ροκκος αν αγαπας αληθινα

Ξεσπά ο πατέρας της Τοπαλούδη: Να δικαστούν και οι γονείς των δολοφόνων της κόρης μου

Δεν έχει τέλος η φρίκη στη Ρόδο – Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο Αλβανός φερόμενος ως δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη κατηγορείται για τον βιασμό μίας κοπέλας με ειδικές ανάγκες, τον οποίο διέπραξε τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στις 28 Νοεμβρίου ο Αλβανός σκότωσε την Ελένη και την 1η Δεκεμβρίου κατηγορείται ότι βίασε μια άλλη κοπέλα. Συνεργός του ένας Έλληνας 23 ετών που συνελήφθη και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη.


ροκκος αν αγαπας αληθινα

Η φρίκη στο Ρόδο δεν έχει τελειωμό. Μ’ ένα δελτίο τύπου η αστυνομία του νησιού ενημέρωσε ότι εξιχνιάστηκε υπόθεση βιασμού μιας κοπέλας, 19 ετών, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.


minister λατινικα κλιση

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης ξεσπά και ζητά να τιμωρηθούν και οι γονείς των δύο δολοφόνων της κόρης του.

«Είμαι σίγουρος ότι θα βγουν και άλλα περισσότερα. Είναι δικαίωση της ψυχής της Ελενίτσας των κοριτσιών που έχουν υποστεί ό, τι έχουν υποστεί. Το δυσάρεστο είναι ότι εκτός από αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που έκαναν στην κορούλα μας, συνέχισε ένας εκ των δραστών. Αυτό το τερατούργημα… να κάνει και σε άλλα κοριτσάκια, και το έκανε και σε άτομο με ειδικές ανάγκες» λέει στο Star προσθέτει:

«Εφόσον ήταν ικανός χωρίς ίχνος συνείδησης να κάνει αυτό που έκανε σε αυτό το κοριτσάκι, να φανταστούμε τι έκανε στον βίο του όλο τον προηγούμενο καιρό. Μήπως πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και οι γονείς τους;»

Για τη νέα υπόθεση βιασμού μαζί με τον Αλβανό κατηγορείται και ένας Έλληνας ρομά 23 ετών.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες από το λιμενικό πήραν κατάθεση από την κοπέλα. Αναγνώρισε τους βιαστές της στο πρόσωπο του Αλβανού δολοφόνου της Ελένης Τοπαλούδη και έδωσε το όνομα του Έλληνα. Τον συνέλαβαν και ομολόγησε την πράξη του.

Η 19χρονη που είναι άτομο με 67% αναπηρία και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ήταν εύκολο θύμα. Την παρέσυραν σε παραλία της Ρόδου και τη βίασαν, αφού πρώτα τη χτύπησαν. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι πρώτα τη βίασε ο Αλβανός και μετά ο Έλληνας.

Τη Δευτέρα η απολογία του 23χρονου

Ο 23χρονος Έλληνας θα απολογηθεί για τον βιασμό της κοπέλας τη Δευτέρα.
Μέχρι στιγμής οι δικηγόροι του νησιού αρνούνται να τον αναλάβουν. Στις αρχές σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες αρνείται ότι βίασε την 19χρονη και δίνει τον Αλβανό.

Το νέο θύμα φοβόταν να καταγγείλει τον βιασμό καθώς την είχαν απειλήσει.
Οι αρχές αυτή τη στιγμή διερευνούν όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει για βιασμούς στη Ρόδο, με άλλες δυο κοπέλες να υποστηρίζουν ότι έχουν πέσει θύματα του Αλβανού.

Με πληροφορίες από: Star


34.jpg
01












ροκκος αν αγαπας αληθινα
για καφε στο κεντρο
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_143.html

ασυρματο ηχειο bluetooth

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html
βιβλια ιατρικης φυσικης
ασυρματο ηχειο bluetooth

Το βίντεο, που έρχεται από το Καζακστάν, δείχνει έναν κυνηγό να τρώει την καρδιά και στη συνέχεια να την περνάει σε ένα δεύτερο άτομο.


Ένα τρίτο άτομο φέρεται να τραβάει τις εικόνες, κάνοντας μάλιστα κοντινά πλάνα στο νεκρό, άγριο ζώο.


ασυρματο ηχειο bluetooth

Σύμφωνα με την Daily Mail, το βίντεο τραβήχτηκε πριν περίπου 2 εβδομάδες, ενώ οι χωρικοί προχώρησαν σε αυτή την βίαια πράξη επειδή λύκοι τους είχαν φάει τα πρόβατα σε ένα μόλις βράδυ.


Οι εικόνες αυτές έχουν προκαλέσει οργή με χρήστες του διαδικτύου να τονίζουν πόσο απάνθρωπη είναι μια τέτοια πράξη.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_36.html

Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες:





πικροδαφνη μυκητες

αξια χρυσης λιρας 1900

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html
αξια χρυσης λιρας 1900

Σε ανακοίνωσή της η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) «απευθύνει έκκληση στις χώρες μέλη της ΕΕ» να δεχτούν να φιλοξενήσουν τους ανθρώπους αυτούς που έχουν εγκλωβιστεί στο πλοίο της ιταλικής ακτοφυλακής. Παράλληλα, καλεί και τις ιταλικές Αρχές «να επιτρέψουν την άμεση αποβίβασή τους».


«Είναι επικίνδυνο και ανήθικο να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή προσφύγων και αιτούντων άσυλο ενώ οι χώρες επιδίδονται σε μια πολιτική αντιπαράθεση για την εξεύρεση μακροπρόθεσμων λύσεων», ανέφερε ο Ύπατος Αρμοστής για τους πρόσφυγες, Φίλιπο Γκράντι.


«Κινδυνεύουν ζωές. Ήδη, το 2018, περισσότεροι από 1.600 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να φτάσουν στις ευρωπαϊκές ακτές, μολονότι ο αριθμός των προσώπων που προσπαθούν να διαπλεύσουν (τη Μεσόγειο) έχει μειωθεί σημαντικά σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές», καταλήγει η ανακοίνωση.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html

Οι μετανάστες βρίσκονται πάνω στο Diccioti εδώ και περίπου μία εβδομάδα. Την Δευτέρα, το πλοίο έδεσε στην Κατάνη αλλά η ιταλική κυβέρνηση τους απαγορεύει να αποβιβαστούν μέχρι να δεχτούν άλλες χώρες της ΕΕ να τους παραλάβουν. Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργός Βιομηχανίας Λουίτζι ντι Μάιο απείλησε χθες ότι η Ρώμη θα διακόψει την οικονομική συμβολή της στην ΕΕ αν δεν βρεθεί μια λύση στο μεταναστευτικό.



αξια χρυσης λιρας 1900
ιστορίες γης
χαλαει η κολωνια

μέλι χοληστερίνη

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html

«Η ανησυχία μας σχετικά την παροχή όπλων στις YPG διαβιβάστηκε για άλλη μια φορά στον κ. Τραμπ… Ο Τραμπ πολύ σαφώς είπε πως έχει δώσει οδηγίες να μην παρέχονται όπλα στις YPG», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα.


«Χαιρετίζουμε την υπόσχεση μη παροχής όπλων στις YPG και θέλουμε να δούμε να εφαρμόζεται στην πράξη», σημείωσε, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.


Ο Τσαβούσογλου είπε επίσης πως η Ρωσία, το Ιράν και η Τουρκία θα αποφασίσουν από κοινού ποιος θα συμμετάσχει στις ειρηνευτικές συνομιλίες για τη Συρία.


τηγανισμενα ψαρια

Σημειώνεται πως η Τουρκία επανέλαβε ότι δεν θα δεχθεί παρουσία εκπροσώπων των Κούρδων μαχητών.


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_116.html

στροφη λεκανης


μέλι χοληστερίνη
μέλι χοληστερίνη

παρουσίαση χρήστος φερεντίνος

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_114.html
νανα παλαιτσακη στην μενεγακη
παρουσίαση χρήστος φερεντίνος

Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή και των εννέα κατηγορούμενων και ειδικότερα για τους έξι από αυτούς πρότεινε να κριθούν ένοχοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού, κατά συναυτουργία. Για έναν ακόμη κατηγορούμενο, πρότεινε να κριθεί ένοχος για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ για τους υπόλοιπους δύο πρότεινε να κριθούν ένοχοι για απλή σωματική βλάβη.


Επίσης, ο εισαγγελέας ζήτησε να ασκηθεί δίωξη στον ιδιοκτήτη του καταστήματος στο Λαγανά, απ' όπου ξεκίνησε το επεισόδιο και κατέληξε στο φόνο του Μπακάρι Χέντερσον, για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία, ψευδορκία και οπλοχρησία και σε έναν εργαζόμενο του ίδιου καταστήματος, για ψευδορκία και οπλοχρησία, μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο.




παρουσίαση χρήστος φερεντίνος
παραδείγματα μελέτης περίπτωσης
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html

ασκησεις για γλουτους και ποδια

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_137.html
ασκησεις για γλουτους και ποδια

Ο Τζιμ ΜακΓκραθ, εκπρόσωπος του εκλιπόντος, ανέβασε στο Twitter τη φωτογραφία του Σάλι, όπως λέγεται ο σκύλος, να στέκει φρουρός στο φέρετρο του Μπους, σχολιάζοντας πως «αποστολή εξετέλεσθη».


Ο Σάλι, όπως γράφει το CNNi, πήρε το όνομά του από τον πιλότο Τσέλσι Μπ. «Σάλι» Σάλενμπεργκερ ΙΙΙ, ο οποίος έγινε διάσημος όταν κατάφερε να προσυδατώσει ένα επιβατικό αεροσκάφος στον ποταμό Χάντσον, σώζοντας ουσιαστικά τις ζωές των 115 επιβατών και του πληρώματος, το 2009.



το σκυλι μου δαγκωνει


Mission complete. #Remembering41 pic.twitter.com/rXdyXAS4lk


ασκησεις για γλουτους και ποδια
— Jim McGrath (@jgm41) 3 Δεκεμβρίου 2018


αγροτης απο το μηδεν
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html

λύω σε ολους τους χρονους μεση φωνη

παγκόσμιου συμβουλίου ειρήνης

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο επιχειρούν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ για την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, παρ΄ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί.


Για λόγους ασφαλείας, μαθητές που βρίσκονται σε σχολείο της περιοχής μένουν κλεισμένοι στο κτήριο και κανείς δεν μπορεί να μπει ή να βγει, όσο βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες,


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_89.html

Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα, ο ένοπλος κρατά όμηρο πρώην σύντροφό του και ένα ακόμη άτομο. Για την ώρα, δεν είναι γνωστά τα κίνητρά του.


Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:


μαυρη πευκη πινδος


Police investigating reported active shooter incident at a UPS facility in New Jersey https://t.co/UWmmXS03cE

— Ram Razo (@TheRealRamRazo) 14 Ιανουαρίου 2019


λύω σε ολους τους χρονους μεση φωνη
λύω σε ολους τους χρονους μεση φωνη
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_52.html

μεταπτυχιακο παντειο 2015

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html
υποβρυχιοι κινητηρες
εκκριση δακρυων
μεταπτυχιακο παντειο 2015

Κλειστά θα παραμείνουν και την Παρασκευή όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό Θεσσαλονίκης, με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_146.html

μεταπτυχιακο παντειο 2015

Προηγήθηκε επικοινωνία της κυρίας Πατουλίδου με τον περιφερειακό διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ανανιάδη και με δημάρχους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.


«Η χιονόπτωση έχει σταματήσει στο νομό. Όμως ο παγετός κυρίως τις πρωινές ώρες εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα. Επιπλέον ενημερώνομαι ότι πολλά σχολεία δεν είναι έτοιμα να δεχτούν τους μαθητές, λόγω συσσώρευσης χιονιού και πάγου στις αυλές», τόνισε η κ. Πατουλίδου.


Παράλληλα, επισήμανε ότι προκειμένου να αποφευχθούν τραυματισμοί μαθητών, όπως εκείνος σε σχολείο στον Εύοσμο, αποφασίστηκε να μείνουν και αύριο κλειστά τα σχολεία.


Εξέφρασε άλλωστε την ελπίδα τα συνεργεία των δήμων μέχρι τη Δευτέρα να έχουν φροντίσει για τον καθαρισμό των αυλών και την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων.


Στο μεταξύ, μέχρι στιγμής ανακοινώθηκε ότι κλειστοί θα είναι αύριο οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί στους δήμους Αμπελοκήπων - Μενεμένης και Βόλβης, ενώ ανοιχτοί θα είναι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη.


Λάρισα


Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή τα σχολεία σε όλους τους δήμους του νομού Λάρισας, εξαιτίας του παγετού.


Σύμφωνα με τις αποφάσεις των δημάρχων τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά στους δήμους Λαρισαίων, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Αγιάς, Τεμπών, Τυρνάβου και Φαρσάλων για αύριο Παρασκευή.


Οι χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και το χιόνι παραμένει σε πολλά σημεία της περιοχής.


Καρδίτσα


Το φαινόμενο της «παγωμένης βροχής» είναι ένας από τους βασικούς λόγους που τα σχολεία στο νομό Καρδίτσας θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή.


Ειδικότερα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, με απόφαση των δημάρχων Αργιθέας, Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Σοφάδων, Μουζακίου, και Παλαμά όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου καθώς η θερμοκρασία παραμένει χαμηλή και το φαινόμενο της «παγωμένης βροχής» δημιούργησε ένα επικίνδυνο λεπτό στρώμα πάγου που δεν μπορεί να καθαριστεί με μηχανικά μέσα.


Οι παιδικοί σταθμοί των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά θα λειτουργήσουν κανονικά. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Σοφάδων θα παραμείνουν κλειστοί.





στο ασανσερ remix

glamour of the kill second chance
στο ασανσερ remix

Ο έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας έχασε χθες την επαφή με το αεροπλάνο, ένα ελβετικής κατασκευής Pilatus, το οποίο είχε απογειωθεί για μια πτήση 40 λεπτών στην πολύ απομακρυσμένη επαρχία της Παπουασίας.


καθαρος βασικος μισθος ανω των 25

Τα συντρίμμια του αεροπλάνου ανακαλύφθηκαν σήμερα το πρωί σε δασώδη και ορεινή ζώνη στην περιοχή Οκσιμπίλ.


«Οκτώ επιβαίνοντες βρέθηκαν νεκροί, όμως ένας βρέθηκε ζωντανός», δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Νταξ Σιντούρι, εκπρόσωπος του στρατού. «Προς το παρόν, τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν επιβεβαιωθεί», πρόσθεσε διευκρινίζοντας πως διεξάγεται έρευνα.


Το αεροπλάνο, το οποίο ανήκε στην ιδιωτική εταιρεία Dinomin Air, μετέφερε επτά επιβάτες και διμελές πλήρωμα.


Η Ινδονησία, ένα αρχιπέλαγος της νοτιοανατολικής Ασίας με 17.000 νησιά και νησίδες, εξαρτάται πολύ από τις αεροπορικές συνδέσεις και τα δυστυχήματα εκεί είναι συχνά.



στο ασανσερ remix
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_125.html

παιδικα αυτοκινητα πλαστικα

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html

Ξέραμε τον πόλεμο που θα αντιμετωπίσουμε ... ήταν υποχρέωσή μας να προχωρήσουμε σε αυτές τις ριζικές αλλαγές, τόνισε η κ. Γεροβασίλη μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο και συνέχισε: Είναι το πρώτο βήμα για μία εντελώς διαφορετική κατάσταση και προχωρούμε όχι μόνο στα media, αλλά και στην Παιδεία, όπως και στο ποδόσφαιρο.


παιδικα αυτοκινητα πλαστικα

Με την εφαρμογή των νόμων και την τήρηση των κανόνων, δημιουργείται ένα νέο περιβάλλον. Αλλάζω το περιβάλλον δεν σημαίνει ότι αυτόματα αυτό είναι υγιές, αλλά είναι το πρώτο μεγάλο βήμα σε μία μεγάλη σύγκρουση, που απαιτεί διαρκή αγώνα, σημείωσε ακόμα.


παιδικα αυτοκινητα πλαστικα

Η κυβερνητική εκπρόσωπος επανέλαβε ότι μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα υπάρξει μία περίοδος προσαρμογής – το οποίο προσδιόρισε στους 3 μήνες - προκειμένου οι πλειοδότες που πήραν τις άδειες είτε να προετοιμαστούν είτε να προσαρμοστούν για την τήρηση όσων προβλέπονται στο νέο καθεστώς λειτουργίας των καναλιών, για το προσωπικό, την ποιότητα του προγράμματος, τις συνεργασίες κτλ.


Στη συνέχεια, το σήμα αυτών των καναλιών θα είναι και το μόνο το οποίο θα διανέμει η Digea, αυτό των σταθμών που έχουν αδειοδοτηθεί.


ηλικια ηλεκτρα φωτιαδου

Αναφερόμενη στη Νέα Δημοκρατία, η κ. Γεροβασίλη σημείωσε ότι έχει περιέλθει σε αδιέξοδο όσον αφορά τη θέση της για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.


Το πρώτο τους επιχείρημα, ότι θα καταργήσουν τον διαγωνισμό, καταρρίφθηκε αμέσως, έτσι το άλλαξαν με την θέση περί συμπλήρωσης με περισσότερες άδειες, όπου και πάλι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά σε σχέση με τις αντιφατικές δηλώσεις στελεχών της ΝΔ, σημείωσε η κ. Γεροβασίλη.



αρχοντικο hotel μετσοβο
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html

σεληνιο εξετασεις

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_95.html
διαφραγμα μυτη συμπτωματα
σεληνιο εξετασεις
Θρίλερ με πτώμα στη Νέα Σκιώνη – Πληροφορίες ότι ανήκει στον ψαρά από τη Σιθωνία

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές μετά τον εντοπισμό πτώματος στη Νέα Σκιώνη.


Σύμφωνα με το seleo.gr, πρόκειται για τον ψαρά τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στη Σιθωνία Χαλκιδικής.


σεληνιο εξετασεις



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ωστόσο, όπως αναφέρουν άλλα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν η σορός ανήκει στον 59χρονο.

Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Τρίτης (27/03/2018), όταν αλιευτικό σκάφος εντόπισε τη σορό του άτυχου άνδρα.

Εν αναμονή της ταυτοποίησης της σορού, οι Αρχές, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, εξετάζουν το ενδεχόμενο το πτώμα να ανήκει στον 59χρονο.

Να σημειωθεί ότι το αλιευτικό σκάφος «Παντοκράτωρ» του 59χρονου δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής.

Πηγή πληροφοριών: Seleo.gr, thestival.gr, halkidikifocus.gr

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση - σοκ Μπαχτσελί σε Τσίπρα: «Ο βυθός του Αιγαίου είναι γεμάτος με τους παππούδες σας»

Πληροφορίες για ραγδαίες εξελίξεις με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς εντός της ημέρας



μελομακάρονα περίσσεψαν
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_27.html

ώσπου η γη να μην γυρίζει πια

ξενωνας κυλληνη τηλεφωνο
ιδεες για στολισμο κολυμπηθρας
ώσπου η γη να μην γυρίζει πια

Από το ίδιο όπλο, σύμφωνα με την Αστυνομία, τραυματίστηκε και η 71χρονη νύφη του, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.


Σήμερα το μεσημέρι, παρουσία του δικηγόρου του, ο 66χρονος οδηγήθηκε εκ νέου στα δικαστήρια Τρικάλων, μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε το περασμένο Σάββατο για την απολογία του. Ύστερα από την πολύωρη απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_137.html

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση από το θύμα και βρισκόταν σε άμυνα.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html


ώσπου η γη να μην γυρίζει πια

Tuesday, May 28, 2019

νοσοκομειο για αλλεργιες

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html
σταυρός θεσσαλονίκης χάρτης

Ο κ. Πολάκης προχώρησε στην αποκάλυψη ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες από τους οποίους «χτίστηκε» το κατηγορητήριο για την υπόθεση ήταν στελέχη της εταιρείας. «Οι μαρτυρικές καταθέσεις αποτελούν απόδειξη. Στελέχη της εταιρείας είναι οι μάρτυρες, που αρχίσαν να ''κελαηδούν'' και να ''δίνουν''» αποκάλυψε ο ίδιος.


Μάλιστα, ανέφερε ότι πρόκειται για στελέχη, τα οποία έπιασαν να έχουν μεγάλο πλουτισμό που δεν δικαιολογείται και τώρα, μετά από πιέσεις που δέχθηκαν, όπως χαρακτηριστικά είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «άρχισαν να κελαηδούν».


«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό βάζει η υπόθεση Novartis


Σκληρή απάντηση από τον Άδωνι Γεωργιάδη


Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις αποκαλύψεις του κ. Πολάκη, εξαπέλυσε ακόμη μία επίθεση εναντίον του, μετά τις χθεσινές του καταγγελίες πως η υπόθεση έχει «χτιστεί» από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.


Άδωνις Γεωργιάδης: Αν ο Παπαγγελόπουλος έχει λάβει άτυπη ενημέρωση, θα τον πάω φυλακή για κακούργημα


«Το ότι ο Πολάκης γνωρίζει ποιοι είναι οι ''προστατευόμενοι'' μάρτυρες αλλάζει τα πάντα. Δεν μπορούν πλέον να είναι ανώνυμοι, αφού τους γνωρίζει η κυβέρνηση. Δεύτερον έχουν συμφέρον να καταγγείλουν, άρα δεν είναι νόμιμη η μαρτυρία τους. Τους έκαψε ο Παύλος» έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης.


adonis georgiadis


Αυτοί είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες


Σύμφωνα με πληροφορίες, στο περιεχόμενο της δικογραφίας υπάρχουν αλλοιωμένα τα στοιχεία ταυτότητας των τριών προστατευόμενων μαρτύρων. Tα «ψευδώνυμα» που χρησιμοποιούνται για τους δύο εξ αυτών είναι «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση».


Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, οι καταθέσεις τους άρχισαν να δίνονται τον περασμένο Νοέμβριο, με την τελευταία να δίνεται την ημέρα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.


Οι προστατευόμενοι μάρτυρες εμπλέκουν με «μίζες» δεκάδων εκατομμυρίων δύο πρώην πρωθυπουργούς, οκτώ πρώην υπουργούς και πλήθος άλλων πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων, γεγονός που έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων.


Σημειώνεται ότι για το περιεχόμενο της δικογραφίας ενημερώθηκαν τόσο τα πρόσωπα τα ονόματα των οποίων αναφέρονται όσο και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων.




νοσοκομειο για αλλεργιες
νοσοκομειο για αλλεργιες
πλυντηρια στεγνωτηρια κωτσοβολοσ
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_136.html

ελεονωρα μελετη βικιπαιδεια

bbm online chat
ελεονωρα μελετη βικιπαιδεια

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, στην πρόταση που ετοίμασαν οι Ιταλοί και παρουσιάστηκε στους 15 ηγέτες που συμμετέχουν στη σύνοδο με στόχο την αντιμετώπιση των μεγάλων προσφυγικών ροών προς την Ευρώπη, καταγράφονται 10 σημεία που η Ρώμη θεωρεί πως θα αμβλύνουν το πρόβλημα.


«Κάθε χώρα της Ε. Ε πρέπει να επιβάλλει ποσόστωση στον αριθμό των οικονομικών μεταναστών», τονίζεται στο έγγραφο όπου αξιώνεται από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί στην αποδοχή των οικονομικών μεταναστών, ή να υποστούν τις συνέπειες.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html

Μεταξύ αυτών των συνεπειών, η Ιταλία θεωρεί πως πρέπει να περιληφθούν τα ανάλογα οικονομικά αντίμετρα, όπως μείωση των ευρωπαϊκών πόρων για τις χώρες που δεν υποδέχονται πρόσφυγες.


Μεταναστευτικό: Σε εξέλιξη η μίνι Σύνοδος για το μεγάλο «στοίχημα» των Ευρωπαίων


«Όποιος φτάνει στην Ιταλία, έχει φτάσει στην Ευρώπη», αναφέρεται στο κείμενο όπου επισημαίνεται πως η Ε. Ε έχει κοινή ευθύνη για όσους διασώζονται στη θάλασσα. Τονίζεται δε, πως η ζώνη Σένγκεν βρίσκεται σε κίνδυνο.


Στο έγγραφο, η Ιταλία καθιστά σαφές πως θέλει αλλαγή στο λεγόμενο κανονισμό του Δουβλίνου – που ορίζει πως η χώρα εισόδου των αιτούντων άσυλο αναλαμβάνει και την επεξεργασία του αιτήματος ασύλου. «Η διάσωση μεταναστών δεν πρέπει να δεσμεύει για λογαριασμό όλων τη χώρα εισόδου στην Ε. Ε για τη διαδικασία αίτησης ασύλου», αναφέρεται στο κείμενο όπου η Ιταλία καλεί για δημιουργία κέντρων υποδοχής και κράτησης μεταναστών και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όχι μόνο στην Ιταλία και την Ισπανία.



ελεονωρα μελετη βικιπαιδεια
εστιατοριο σπηλια κερκυρα
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html

άσκηση αναγνωριστικής αγωγής

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_111.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html
άσκηση αναγνωριστικής αγωγής
Θεσσαλονίκη: Ένταση και χημικά έξω από το ξενοδοχείο που μίλησε ο Τσίπρας (vids)

Ένταση επικράτησε στα συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη διοργάνωση του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας.


άσκηση αναγνωριστικής αγωγής


Ομάδες διαδηλωτών επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο, στην οδό Μοναστηρίου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου, με την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αλλά τους εμπόδισαν αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μέλη συνδικάτων του δημόσιου τομέα, αγρότες, εργαζόμενοι σε ΟΤΑ, κ. α. συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημοκρατίας και στη συνέχεια συγκρότησαν πορεία, αλλά τριακόσια περίπου μέτρα πριν από το ξενοδοχείο ο δρόμος ήταν κλειστός με κλούβες της Αστυνομίας. Σε κάποια στιγμή επικράτησε, ένταση όταν οι διαδηλωτές επιχείρησαν να περάσουν και έγινε περιορισμένη ρίψη χημικών από τους αστυνομικούς.



Αυτοί εκτόξευσαν πέτρες, στη συνέχεια η κατάσταση ομαλοποιήθηκε και ζήτησαν αντιπροσωπεία αγροτών και συμβασιούχων ΟΤΑ να συναντηθεί με υπουργός για να εκθέσουν τα αιτήματά τους αλλά δεν τους επετράπη επικράτησε νέα ένταση. Στη συνέχεια φώναξαν συνθήματα και μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν.

Στο μεταξύ, στο άγαλμα Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συγκεντρώθηκαν αντιεξουσιαστές και μέλη της Λαϊκής Ενότητας ο οποίοι κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο, αλλά και αυτοί συνάντησαν το φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων, φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν.





Πηγή βίντεο: thestival.gr



προστατευτικά αγκώνα
μαντολες τι ειναι

η πολιορκία του λένινγκραντ

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_120.html
απορριπτω μετοχη
τραπεζα θεματων τα παιδια μελετουν αλλα δεν κατανοουν
η πολιορκία του λένινγκραντ

Ο ερευνητής Χε Τζιανκούι ανακοίνωσε σε βίντεο, το οποίο δημοσιοποίησε τη Δευτέρα στο YouTube, τη γέννηση «πριν από μερικές εβδομάδες» δίδυμων κοριτσιών, το DNA των οποίων τροποποιήθηκε για να τα καταστήσει ανθεκτικά στον ιό του AIDS. Ο πατέρας τους έχει προσβληθεί από τον ιό.





η πολιορκία του λένινγκραντ
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_81.html

ψαρι φουρνου με πατατες

απελπισια ποιηματα
η καλυτερη ηλεκτρικη σκουπα της αγορας

Ο λόγος για έναν υδροστρόβιλο, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του την περασμένη εβδομάδα στο νησί των Κυκλάδων, κι εντυπωσίασε όσους τον είδαν, κυρίως λόγω του μεγέθους του.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html


Δείτε τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο facebook στην σελίδα του Severe Weather Europe που καταγράφει ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ευρώπη.






ψαρι φουρνου με πατατες
ψαρι φουρνου με πατατες

στεφανο τακονι

Το αποτέλεσμα είναι 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχοι με εισοδήματα 4.500 ευρώ τον χρόνο να βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, ενώ οι περικοπές στις υφιστάμενες συντάξεις θα οδηγήσουν το 2019 ακόμη περισσότερους συνταξιούχους στη θέση αυτή.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_138.html

Σύμφωνα με τον ομότιμο καθηγητή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Σάββα Ρομπόλη το βιοτικό επίπεδο των παλαιών συνταξιούχων φθίνει συνεχώς, καθώς πλέον οι εισφορές δίνονται για να πληρωθούν συντάξεις προηγούμενων γενεών, αφού δεν υπάρχει αποθεματικό από τις περικοπές που έχουν γίνει μέχρι τώρα, γιατί αυτό δόθηκε για να καλυφθούν οι ανάγκες συνταξιοδότησης νέων συνταξιούχων.


κλοντ πομπιντου

Όπως παρατηρεί ο κ. Ρομπόλης, η κατάσταση με το ασφαλιστικό σύστημα θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη τη δεκαετία 2020-2030, οπότε και θα συνταξιοδοτηθούν οι Έλληνες που γεννήθηκαν το 1960. «Αν παρατηρήσουμε την εξέλιξη γεννήσεων τη μεταπολεμική περίοδο, θα δούμε ότι το 1960 είχαμε μεγαλύτερο αριθμό γεννήσεων, άρα θα έχουμε μεγαλύτερο αριθμό συνταξιοδοτήσεων, που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε πόρους για να χρηματοδοτηθούν συντάξεις νέων συνταξιούχων», ανέφερε στα Νέα.


Σύμφωνα με τον ίδιο η συνεχής υποχώρηση των μισθών και η επέκταση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης υπονομεύουν τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος, παρά τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις στις συντάξεις.


«Όπως διαμορφώνονται πλέον οι μέσοι μισθοί, απαιτούνται οι ασφαλιστικές εισφορές δέκα εργαζομένων για να πληρωθεί μία σύνταξη, ενώ πριν από την κρίση χρειάζονταν οι εισφορές μόνο τεσσάρων εργαζομένων. Η σύγκρουση των γενεών μεταξύ παλιών και νέων συνταξιούχων έχει ήδη ξεκινήσει», ανέφερε σχετικά.



στεφανο τακονι
στεφανο τακονι
τακουνακι μπενζεμα
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html