Sunday, May 26, 2019

εκθεση οικοδομικων υλικων θεσσαλονικη

αλφα μπανκ web
εκθεση οικοδομικων υλικων θεσσαλονικη

Αυτό τουλάχιστον υποδηλώνουν οι προσκλήσεις που έχουν ήδη σταλεί σε διπλωμάτες για να παρακολουθήσουν το γεγονός, αλλά και οι εικόνες που έχουν καταγραφεί από δορυφόρους και «μαρτυρούν» τις προετοιμασίες.


εκθεση οικοδομικων υλικων θεσσαλονικη

Σύμφωνα με βορειοκορεατικό έγγραφο που έφθασε στα «χέρια» του CNNi, προσκαλούνται στρατιωτικοί ακόλουθοι, μαζί με τις συζύγους τους για να παρακολουθήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Πιονγκγιάνγκ στις 8 Φεβρουαρίου, για την 70η επέτειο από την επίσημη ίδρυση του στρατού της χώρας.


Την Πέμπτη, η βορειοκορεατική ιστοσελίδα NK News δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από δορυφόρο, που εκτιμάται ότι δείχνουν τις προετοιμασίες της Πιονγκγιάνγκ στο κέντρο εκπαίδευσης παρελάσεων της περιοχής Μιρίμ.


«Στο συγκεκριμένο έδαφος παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα πριν από τις παρελάσεις, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο δεν καταγράφονται κινήσεις», σημειώνεται στο ρεπορτάζ και προστίθεται πως οι προετοιμασίες για τις πολύ μεγάλες παρελάσεις συνήθως γίνονται ορατές αρκετούς μήνες πριν.


Μια παρέλαση στην Πιονγκγιάνγκ θα μπορούσε να λειτουργήσει ως υπενθύμιση του Κιμ Γιονγκ Ουν προς την διεθνή κοινότητα, ότι ενώ η Βόρεια Κορέα είναι πρόθυμη να συμμετάσχει σε ειρηνευτικές συνομιλίες αμέσως τώρα, την ίδια στιγμή η στρατιωτικές και πυρηνικές της δυνατότητες δεν μειώνονται.





παρασιτικα κολαρα
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html

No comments:

Post a Comment