Tuesday, April 30, 2019

προσληψεις ασεπ

προσληψεις ασεπ
Λασίθι: Θρίλερ με σκελετό στη Χρυσή - Βρέθηκε από τουρίστα μέσα σε σακούλα

Σε αστυνομικό, με αρχαιολογικού ενδιαφέροντος προεκτάσεις, θρίλερ εξελίχθηκε υπόθεση ανεύρεσης οστών προερχόμενων από ανθρώπινο σκελετό.


Αλλοδαπός τουρίστας βρήκε την περασμένη Παρασκευή (27/7) μια σακούλα με οστά και υποψιαζόμενος ότι επρόκειτο για ανθρώπινο σκελετό, πήρε ένα μηριαίο οστό και επιδεικνύοντάς το, ενημέρωσε επιχειρηματία που κάνει εκδρομές με πλοιάριο στη Χρυσή, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε το Λιμεναρχείο και το Τμήμα Ασφάλειας στην Ιεράπετρα, αποστέλλοντας, ηλεκτρονικά, σχετικές φωτογραφίες του ευρήματος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ύστερα από σχετική συνεννόηση της Αστυνομίας με το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας και κατόπιν επικοινωνίας με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου, αστυνομικοί, λιμενικοί μαζί και ο καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Παπαδάτος, ο οποίος βρισκόταν στην Ιεράπετρα, μιας και συνεχίζει τη μελέτη πάνω στα ευρήματα της αρχαιολογικής ανασκαφής που κάνει στη θέση Γαϊδουροφάς, στην Ανατολή, μετέβησαν με σκάφος του Λιμενικού, την ίδια μέρα, στη Χρυσή.

Για το θέμα ενημερώθηκε άμεσα και η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού, για τον επιπλέον λόγο ότι η ίδια είναι υπεύθυνη αρχαιολογικής ανασκαφής που είναι σε εξέλιξη πάνω στη Χρυσή. Όμως την ώρα που ειδοποιήθηκε και λόγω της επείγουσας ανάγκης μετάβασης των αστυνομικών οργάνων στη Χρυσή, παρακάλεσε τον κ. Παπαδάτο να μεταβεί στο νησί, αφού ο ίδιος έχει αρκετή εμπειρία από ανασκαφή αρχαίων τάφων με οστά.


αμην σημασια

προσληψεις ασεπ

Γιατί, το βασικό και αγωνιώδες ερώτημα, που ετέθη εξ αρχής, με την επίδειξη του οστού που παραδόθηκε στις λιμενικές αρχές, ήταν αν αυτό ανήκε σε σύγχρονο σκελετό, οπότε θα έπρεπε να ξεκινήσει έρευνα που θα αφορούσε πιθανή εγκληματική ενέργεια ή σε αρχαίο σκελετό, οπότε ενέπιπτε στην αρμοδιότητα της Αρχαιολογίας! Και σ’ αυτό, μόνο ένας εμπειρογνώμων αρχαιολόγος θα μπορούσε να απαντήσει.

Από την αυτοψία που έγινε στη θέση, όπου ο αλλοδαπός τουρίστας εντόπισε τα οστά, οι Αστυνομικοί και οι Λιμενικοί βρήκαν κάτω από θάμνο, μια σακούλα απορριμμάτων η οποία περιείχε πολλά οστά. Η σακούλα βρέθηκε κοντά στο φυλάκιο που είχε κτίσει το Δασαρχείο, στο νησί. Από την πρώτη καταμέτρηση, εκτιμήθηκε ότι τα οστά ανήκαν σε περισσότερους από έναν ανθρώπινο σκελετό! Συνολικά, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ένας σχεδόν πλήρης ανθρώπινος σκελετός, από τον οποίο έλειπαν μόνο κάποια οστά από τα άνω άκρα.

Η σακούλα, από τη φθορά που είχε υποστεί το πλαστικό υλικό, εκτιμήθηκε ότι θα πρέπει να είχε τοποθετηθεί εκεί τουλάχιστον 3 – 4 χρόνια πριν…

Όπως ανέφερε η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου Χρύσα Σοφιανού, ο κ. Παπαδάτος πιστοποίησε, με την πρώτη εξέταση που έκανε στα ανευρεθέντα οστά, ότι δεν ανήκουν σε σύγχρονο σκελετό. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι αυτά ανάγονται στην ενετική ή στη βυζαντινή περίοδο, άρα είναι ηλικίας τουλάχιστον 400 ετών και άνω..!

Όπως είπε η κ. Σοφιανού τα οστά κατέληξαν στο Ινστιτούτο Μελέτης Προϊστορίας Αιγαίου Ανατολικής Κρήτης, στην Παχειά Αμμο, όπου θα μελετηθούν από εξειδικευμένη οστεοαρχαιολόγο, εφαρμόζοντας τις απαιτούμενες εργαστηριακές αναλύσεις.

Πηγή: flashnews.gr



μακιγιαζ για μελαχρινες για γαμο
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_88.html

αστικα τριπολης

λικερ βυσσινο της γιαγιας
αστικα τριπολης

Η ορατότητα αναμένεται τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


αστικα τριπολης

Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


εσμεραλδα επεισοδιο 70

Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν στα ορεινά τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος. Περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κατά τόπους τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_125.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html

ντινος ναπολεων

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html
σπορ ιωαννινα
Συνεχίζουν τις προκλήσεις στο Αιγαίο οι Τούρκοι

Σε δύο παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν τη Δευτέρα (04/06) τρεις σχηματισμοί τουρκικών αεροσκαφών, σto Βορειοανατολικό Αιγαίο.


Τα έξι τουρκικά μαχητικά (τέσσερα F-16 και δύο F-4) προέβησαν επίσης σε τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html

στιχοι αν τολμας



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τέσσερα τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα. Τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.



ντινος ναπολεων
ντινος ναπολεων

μοντερνα νυφικα χτενισματα για μακρια μαλλια

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έχει εκκενωθεί η γειτονική πολυκατοικία, χωρίς πάντως οι πυροσβέστες να χρειαστεί να επέμβουν για να απεγκλωβίσουν κάποιον, καθώς όλοι οι ένοικοι κατέβηκαν μόνοι τους στο δρόμο.


Στο σημείο βρίσκονται 15 Πυροσβέστες με έξι οχήματα, καθώς η πυρκαγιά είναι μεγάλη.


os x server скачать


#Πυρκαγιά σε ακατοίκητο κτίριο στην οδό 28ης Οκτωβρίου 56 στην Αθήνα. Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα


νεο συστημα εισαγωγης αει

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 18 Δεκεμβρίου 2017


μοντερνα νυφικα χτενισματα για μακρια μαλλια
μοντερνα νυφικα χτενισματα για μακρια μαλλια
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html

σακουλες miele s 5411

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html
αποτριχωση λειζερ περιστερι

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Ολυμπιακός έχουν από 5 νίκες και 4 ήττες στις 9 πρώτες αγωνιστικές της Euroleague. Κυνηγάνε την έκτη τους νίκη στα σημερινά παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής για να μην απομακρυνθούν από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs.


Πιο δύσκολη αποστολή έχει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Στις 19:00 αντιμετωπίζει στη Μόσχα την Κίμκι, με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες. Προέρχεται από την ήττα, στη Βιτόρια, με 86-77 από τη Μπασκόνια, σ’ ένα παιχνίδι όπου ο Νίκος Παππάς ήταν από τους πρωταγωνιστές και σημείωσε 16 πόντους. Αυτό είναι και το προσωπικό του ρεκόρ πόντων στην εφετινή Euroleague.


Ο Παππάς έχει μέσο όρο 7,44 πόντους και ο Παπανικολάου 6,33


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html

πίστωση του τιμήματος

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, στον αγώνα Κίμκι-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τους Under/Over 7,5 πόντους του Νίκου Παππά. Συνολικά, έχει πετύχει 67 πόντους στα 9 παιχνίδια. Ο μέσος όρος του είναι 7,44 πόντοι ανά αγώνα.


σακουλες miele s 5411

Στις 21:30, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Μπουντούτσνοστ. Στην προηγούμενη αγωνιστική υποχρέωσε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη της ήττα με 88-83.


Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, στον αγώνα Ολυμπιακός-Μπουντούτσνοστ για τους Under/Over 6,5 πόντους του Κώστα Παπανικολάου. Το ρεκόρ του είναι οι 18 πόντοι, που πέτυχε στο παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ. Συνολικά, έχει σημειώσει 57 πόντους, με μέσο όρο 6,33 ανά αγώνα.



Μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές


Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους αγώνες Κίμκι-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Ολυμπιακός-Μπουντούτσνοστ και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Euroleague. Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.


Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.



σακουλες miele s 5411

καζανια λυματων μεταχειρισμενα

μεταχειρισμενα κινητα sony ericsson k800i

Σύμφωνα με την αμερικανική διαστημική υπηρεσία, τα «νέφη» που δημιουργήθηκαν στην ατμόσφαιρα του μεγαλύτερου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος πιθανόν οφείλονται σε ενώσεις της αμμωνίας ή του νερού με κάποιο, άγνωστο για την ώρα χημικό στοιχείο.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html

pia22424


πεναλτι ολυμπιακος αντερλεχτ

καζανια λυματων μεταχειρισμενα

Πηγή: NASA


καζανια λυματων μεταχειρισμενα

Σημειώνεται πως το Τζούνο είναι μια μη επανδρωμένη αποστολή της NASA, στα πλαίσια του προγράμματος "New Frontiers" (Νέα Σύνορα), για την εξερεύνηση του Δία.


Το διαστημόπλοιο εκτοξεύθηκε από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ, στις 5 Αυγούστου του 2011, και εισήλθε σε τροχιά γύρω από τον Δία στις 4 Ιουλίου 2016.




https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_20.html

καλογεροπουλοσ χημικα γουναρη

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_67.html
λεμοναδα σκουος θερμομιξ

Η δόνηση, σύμφωνα με τον καθηγητή Ευθύμης Λέκκας, πρόεδρο του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντο του ΕΚΠΑ, έγινε αισθητή στη Λαμία, τα Ιωάννινα, την Κέρκυρα και άλλες περιοχές.


Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από το Μουζάκι, ενώ το εστιακό βάθος ήταν μόλις 10 χιλιόμετρα.


ηρακλης πορεια αθηνα

καλογεροπουλοσ χημικα γουναρη

seismos


Πηγή: Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου


Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές, λέει ο αντιδήμαρχος Τρικάλων


Μιλώντας στο CNN Greece, o αντιδήμαρχος Τρικκαίων, Κωνσταντίνος Ψύχος δήλωσε ότι η σεισμική δόνηση ήταν ιδιαιτέρως ισχυρή και πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματίες.


Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση του Αστεροσκοπείου


Σε ανακοίνωσή του το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών κάνει λόγο για σεισμό μεγέθους 5,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και ορίζει το επίκεντο 34χιλιόμετρα ΝΝΔ των Τρικάλων.



καλογεροπουλοσ χημικα γουναρη
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html

οι πιγκουίνοι της μαδαγασκάρης βικιπαιδεια

οι πιγκουίνοι της μαδαγασκάρης βικιπαιδεια

Το Νεφέλωμα Λιμνοθάλασσας, είναι ένα διάχυτο νεφέλωμα που βρίσκεται στον αστερισμό του Τοξότη και είναι ορατό με γυμνό μάτι σε απολύτως σκοτεινό ουρανό υπό καλές συνθήκες ορατότητας.

Ανακαλύφθηκε το 1747 από τον Γάλλο αστρονόμο Guillaume Le Gentil και ενσωματώθηκε στον κατάλογο του Μεσιέ το 1764. Ο Τζον Χέρσελ ανακάλυψε ότι η λαμπρότερη κεντρική περιοχή του νεφελώματος είχε μορφή κλεψύδρας και για το λόγο αυτό έχει ονομαστεί Hourglass Nebula (Νεφέλωμα Κλεψύδρας).

Αυτή η περιοχή παρατηρήθηκε με το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble το 1997 και θεωρείται χώρος σχηματισμού αστέρων (αστρογένεσης). Το 1890, η Ιρλανδέζα αστρονόμος Agnes Mary Clerk έδωσε στο Μ8 την ονομασία «νεφέλωμα της Λιμνοθάλασσας».

Το Νεφέλωμα Λιμνοθάλασσας αποτελεί, σύμφωνα με τη Wikipedia, ένα τεράστιο νέφος ιονισμένου υδρογόνου και κονιορτού (σκόνης), το οποίο λούζεται από το φως ενός γαλάζιου υπεργίγαντα, του αστέρα 9 Τοξότη. Το νεφέλωμα έχει μέγεθος περίπου 100 ετών φωτός και απέχει περί τα 5.000 έτη φωτός, γεγονός που του προσδίδει φαινόμενη διάμετρο τρεις φορές μεγαλύτερη από αυτήν της Πανσέληνου.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html

νικοπουλου αικατερινη

παραλληλη ασφαλιση οαεε ικα


οι πιγκουίνοι της μαδαγασκάρης βικιπαιδεια
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html

αιματουρια και περιοδος

ελπε φωτοβολταικα
αλ εσυ που εισαι το φως
ΥΠΕΞ προς Τουρκία: «Αποδείξτε στην πράξη πόσο θέλετε να μπείτε στην ΕΕ»

Υπουργείο Εξωτερικών | Ειδήσεις: Σε αυστηρές συστάσεις και προειδοποιήσεις προς τους γείτονες και ειδικότερα προς την Άγκυρα, να εγκαταλείψουν την προκλητικότητα, εφόσον επιθυμούν να εισέλθουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προχώρησε την Τετάρτη (18/04/2018) το υπουργείο Εξωτερικών, στον απόηχο της έκθεσης της Κομισιόν για την κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_84.html

«Η Ελλάδα διαχρονικά στηρίζει τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό τον αυτονόητο όρο ότι οι υποψήφιες χώρες εκπληρώνουν τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί και έχουν εφαρμοστεί σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων του σεβασμού του διεθνούς δικαίου και των κανόνων καλής γειτονίας», υπογραμμίζει το ελληνικό ΥΠΕΞ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Και προσθέτει η ανακοίνωση ειδικά για την Τουρκία: «Η Ελλάδα έχει επανειλημμένως εκφράσει την ένθερμη υποστήριξη της στην ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας. Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις έχουν καταστήσει για άλλη μία φορά σαφές ότι εναπόκειται στην ίδια την Τουρκία να αποδείξει εμπράκτως κατά πόσον επιθυμεί να προωθήσει την ευρωπαϊκή της πορεία. Χαιρετίζουμε δε, τη διαπίστωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι η προκλητική συμπεριφορά της Άγκυρας έναντι των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρωτίστως στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν είναι απλώς ένα διμερές ζήτημα, αλλά άπτεται και της περιφερειακής ασφαλείας της Ένωσης. Παράλληλα, συγκρατούμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την ρητή αναφορά στους δύο Έλληνες στρατιώτες που συνεχίζουν να κρατούνται στην Αδριανούπολη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών

«Η Ελλάδα διαχρονικά στηρίζει τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό τον αυτονόητο όρο ότι οι υποψήφιες χώρες εκπληρώνουν τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί και έχουν εφαρμοστεί σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων του σεβασμού του διεθνούς δικαίου και των κανόνων καλής γειτονίας.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html

Η Ελλάδα θεωρεί ως βασικά θέματα μείζονος ευρωπαϊκού, περιφερειακού, αλλά και ελληνικού ενδιαφέροντος στα Δυτικά Βαλκάνια τα εξής: την σημαντική πρόοδο του Διαλόγου Βελιγραδίου - Πρίστινας, την ουσιαστική και βιώσιμη πρόοδο της Αλβανίας αναφορικά με τις πέντε καίριες προτεραιότητες καθώς και τη σημαντική προώθηση των μεταρρυθμίσεων στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας που η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει χαρακτηρίσει ως επείγουσες. Σημειώνει δε, ότι η επίλυση του ονοματολογικού παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι των τεθεισών προϋποθέσεων.

Η Ελλάδα, ως χώρα άμεσης γειτνίασης, εργάζεται συστηματικά για την προώθηση των σχέσεων της με την Αλβανία και την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Υπενθυμίζεται ότι, επί ελληνική προεδρίας, στη Σύνοδο Κορυφής στη Θεσσαλονίκη για τα Δυτικά Βαλκάνια το 2003 επιβεβαιώθηκε η δέσμευση της ΕΕ για την ευρωπαϊκή προοπτική της περιοχής των Δυτικών Βαλκανίων που οδήγησε στην απόδοση καθεστώτος υποψήφιας χώρας για τα δύο αυτά κράτη, το 2014 και 2005 αντίστοιχα.

Ειδικότερα, ως προς την Αλβανία, η χώρα μας εστιάζει τόσο στα μειονοτικά και περιουσιακά δικαιώματα όσο και στην ανάγκη για απόλυτη τήρηση της αρχής pacta sunt servanda, αλλά και στην αποτελεσματική καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και της διακίνησης ναρκωτικών.

Όσον αφορά στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, είναι μακρύς ο δρόμος που πρέπει να διανυθεί προς κάλυψη του κενού που δημιούργησε η οπισθοδρόμηση των τελευταίων χρόνων. Η σταθερότητα και η πρόοδος της χώρας είναι ζωτικού ελληνικού ενδιαφέροντος. Επισημαίνεται ότι είναι η έβδομη φορά που αυτή η χώρα λαμβάνει θετική σύσταση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Εντούτοις, θα πρέπει να αποσαφηνισθεί για μία εισέτι φορά προς όλες τις πλευρές ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται από το Συμβούλιο - και όχι από την Επιτροπή - όπου η Ελλάδα έχει διατυπώσει με σαφήνεια της θέσεις της.

Η Ελλάδα έχει επανειλημμένως εκφράσει την ένθερμη υποστήριξη της στην ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας. Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις έχουν καταστήσει για άλλη μία φορά σαφές ότι εναπόκειται στην ίδια την Τουρκία να αποδείξει εμπράκτως κατά πόσον επιθυμεί να προωθήσει την ευρωπαϊκή της πορεία.

Χαιρετίζουμε δε, τη διαπίστωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι η προκλητική συμπεριφορά της Άγκυρας έναντι των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρωτίστως στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν είναι απλώς ένα διμερές ζήτημα, αλλά άπτεται και της περιφερειακής ασφαλείας της Ένωσης. Παράλληλα, συγκρατούμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την ρητή αναφορά στους δύο Έλληνες στρατιώτες που συνεχίζουν να κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Συνολικά, η μελλοντική διεύρυνση της Ένωσης συναρτάται άμεσα με την ανάγκη διεξαγωγής μίας σοβαρής και ουσιώδους συζήτησης για το κοινό μας μέλλον εντός μιας δημοκρατικής, κοινωνικής, δίκαιης και αποτελεσματικής Ευρώπης. Μιας Ευρώπης που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των λαών της».



αιματουρια και περιοδος
αιματουρια και περιοδος

εφημεριδα κοζανης θαρρος

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html
αγροτικη δραστηριοτητα ε3
εφημεριδα κοζανης θαρρος

Το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει καταστεί θεσμός στα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά δρώμενα, παρέχοντας, κάθε χρόνο, περισσότερα από 140 δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_50.html

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 8 χρόνια προσφοράς εκπαίδευσης - με περισσότερα από 1.600 δωρεάν εξειδικευμένα σεμινάρια, ημερίδες, διαλέξεις και συνέδρια πάνω σε πλήθος εκπαιδευτικών αντικειμένων, καθώς και βραβεύσεις σημαινουσών προσωπικοτήτων - έχει συμπληρώσει το EDUCATION FESTIVAL, που πραγματοποιείται πλέον στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη και στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


unnamed 1


Περισσότεροι από 80.000 νέοι και νέες μεταλυκειακής εκπαίδευσης - μεταξύ των οποίων και όλοι οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ όπως και οι φοιτητές του MEDITERRANEAN COLLEGE - αγκάλιασαν τη μεγάλη αυτή πρωτοβουλία, συμμετέχοντας τα 8 τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη και αναδεικνύοντάς το σε θεσμό.


Μετά από έναν 8ετή «μαραθώνιο εκπαίδευσης», το EDUCATION FESTIVAL αποπνέει μοναδικό κύρος, πάντα με γνώμονα την προαγωγή του Πολιτισμού, της Παιδείας και του Αθλητισμού.


Εξασφάλισε από τώρα την πρόσβασή σου στα 140 δωρεάν σεμινάρια του 9ου EDUCATION FESTIVAL, αποκτώντας το VIP PASS εδώ και δημιούργησε ισχυρό βιογραφικό!


Γιατί η Εκπαίδευση είναι αγαθό και όχι προνόμιο για λίγους.


Και αυτό δεν είναι ΟΥΤΟΠΙΑ, αλλά μια ιδανική πραγματικότητα την οποία εξασφαλίζει το Education Festival τα τελευταία 9 χρόνια!


Μπες κι εσύ στον ουτοπικό, νέο κόσμο που δημιουργεί η εκπαίδευση, συμμετέχοντας σε ένα ή περισσότερα από τα 140 δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης που διοργανώνουν φέτος, από τις 6 Μαρτίου έως και τις 23 Ιουνίου, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το MEDITERRANEAN COLLEGE.


Καλώς ήλθες στην... EDUTOPIA!



εφημεριδα κοζανης θαρρος
ελα κρατησε με

μπουτι κοτοπουλο κοκκινιστο με μακαρονια

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html
βλαστοκυτταρα που χρησιμευουν
τραπεζομαντηλα υφαντα
μπουτι κοτοπουλο κοκκινιστο με μακαρονια
Σαν σήμερα το 1943 πεθαίνει ο ποιητής Κωστής Παλαμάς

Ο Κωστής Παλαμάς υπήρξε Έλληνας ποιητής, δοκιμιογράφος, κριτικός λογοτεχνίας, διηγηματογράφος και θεατρικός συγγραφέας, από τις σπουδαιότερες πνευματικές φυσιογνωμίες του νέου Ελληνισμού.


Αποτέλεσε κεντρική μορφή της λογοτεχνικής «γενιάς του 1880» και της αποκαλούμενης «Νέας Αθηναϊκής Σχολής», η οποία συσπείρωνε νέους ποιητές που αντιδρούσαν στις υπερβολές του αθηναϊκού ρομαντισμού και ενδιαφέρονταν για την καθιέρωση της δημοτικής στον ποιητικό λόγο. Στο ποιητικό του έργο, που ξεπερνά τις είκοσι συλλογές, κυριαρχεί η Ελλάδα ως ιδανικό και αντικείμενο αγάπης, η πορεία του ελληνικού έθνους μέσα στους αιώνες, η προσπάθεια δημιουργικής αφομοίωσης του αρχαιοελληνικού πνεύματος και της λαϊκής παράδοσης και το πνεύμα της οικουμενικότητας του ελληνικού πολιτισμού.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο Κωστής Παλαμάς γεννήθηκε στην Πάτρα στις 13 Ιανουαρίου του 1859 και καταγόταν από παλαιά μεσολογγίτικη οικογένεια, που είχε να επιδείξει εθνικούς αγωνιστές και πνευματικούς δημιουργούς. Σε ηλικία επτά ετών έμεινε ορφανός από πατέρα και μητέρα και πήγε να ζήσει στο Μεσολόγγι με τον θείο του Δημήτριο Παλαμά. Στο Μεσολόγγι, που τόσο αγάπησε και τραγούδησε νοσταλγικά, έζησε έως το 1875, οπότε έφυγε για την Αθήνα και γράφτηκε στη Νομική Σχολή. Δεν άργησε να καταλάβει, πως η πραγματική του κλίση ήταν η ποίηση και εγκαταλείποντας τις σπουδές του αφοσιώθηκε ολόψυχα στην τέχνη του λόγου και ιδιαίτερα του ποιητικού. Άλλωστε, από τα εννιά του χρόνια έγραφε στίχους και διάβαζε Έλληνες και ξένους ποιητές.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html

Το 1879 άρχισε να δημοσιογραφεί στις εφημερίδες και τα περιοδικά του καιρού του και το 1886 τύπωσε την πρώτη του ποιητική συλλογή με τίτλο Τραγούδια της Πατρίδος μου. Στο βιβλίο αυτό, όπως και στα άλλα δύο που ακολούθησαν, Ο Ύμνος στην Αθηνά (1889) και Τα μάτια της ψυχής (1992), ο Παλαμάς φανερώνει τις πρώτες νεανικές του προσπάθειες, προικισμένος με πλούσια ευγένεια και ευαισθησία. Μαζί με τον Δροσίνη, τον Πολέμη και άλλους ποιητές της Νέας Σχολής, χρησιμοποιεί τη δημοτική γλώσσα, σε αντίθεση με τους ρομαντικούς καθαρευουσιάνους ποιητές, Σούτσο, Βασιλειάδη, Παράσχο και άλλους.

Στις 27 Δεκεμβρίου του 1887 παντρεύτηκε τη Μαρία Βάλβη, γόνο πολιτικής οικογένειας του Μεσολογγίου, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, τον Λέανδρο (1891-1958), τη Ναυσικά και τον Άλκη. Στις 15 Οκτωβρίου 1897, ο Παλαμάς διορίστηκε γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε ένδειξη τιμής για το ποιητικό του έργο. Γι’ αυτό και οι εφημερίδες του καιρού (Εστία, Άστυ, Ακρόπολις), επαίνεσαν ζωηρότατα την απόφαση του τότε Υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, βρίσκοντας την ευκαιρία να εγκωμιάσουν τον ποιητή. Λέγεται ότι, όταν ο Παλαμάς παρουσιάστηκε να αναλάβει υπηρεσία, ο τότε πρύτανης του Πανεπιστημίου, Αλκιβιάδης Κρασσάς, του είπε: «Ελπίζω, κύριε Παλαμά, τώρα που έχετε μια αξιοπρεπή θέση, ότι θα παύσετε... να γράφετε ποιήματα». Ευτυχώς, η ελπίδα του διαπρεπούς αστικολόγου της εποχής εκείνης διαψεύστηκε και η ελληνική τέχνη κέρδισε μια κορυφαία ποιητική φυσιογνωμία.

Τον ίδιο χρόνο με τον διορισμό του εκδίδει τη συλλογή Ίαμβοι και Ανάπαιστοι, που αποτελεί σταθμό στο έργο του. Στο μικρό αυτό βιβλίο, ο ποιητής δείχνει πιο ώριμος, έχει προσωπικό τόνο, δίνει λιτά και επιγραμματικά τις συγκινήσεις που του χαρίζει ο κόσμος της ιστορίας και της ζωής, όπως επισημαίνει η ποιήτρια Σοφία Μαυροειδή-Παπαδάκη. Ο θάνατος του μικρού παιδιού του, του Άλκη, συντρίβει την πατρική του καρδιά, που ζητά τη λύτρωση στην ποίηση. Γράφει τότε τον Τάφο (1898), «τα λυρικά αυτά δάκρυα, που αποκρυσταλλώθηκαν σε σταλακτίτες», όπως γράφει ο κριτικός Ανδρέας Καραντώνης.

Το 1904 ο Παλαμάς κυκλοφορεί την ποιητική συλλογή Ασάλευτη Ζωή, έργο ωριμότητας του ποιητή, όπου η αγνή συγκίνηση δένεται σφιχτά με το στοχασμό και τη γλαφυρότητα του στίχου. Ακολουθούν ποιητικές συλλογές, όπως Οι καημοί της λιμνοθάλασσας, Πολιτεία και Μοναξιά, Οι Βωμοί και οι δύο μεγάλες επικές συνθέσεις του Ο δωδεκάλογος του γύφτου (1907) και Η φλογέρα του Βασιλιά (1910), που τον ανεβάζουν στην κορυφή του ποιητικού Παρνασσού. Τελευταία του ποιητική συλλογή Οι νύχτες του Φήμιου (1935).

Εκτός από ποίηση, ο Παλαμάς έγραψε ένα θεατρικό έργο, την Τρισεύγενη (1903), που ξεχωρίζει για τη γνήσια ποιητική συγκίνηση, μια σειρά διηγημάτων με καλύτερο τον Θάνατο του Παληκαριού και πλήθος κριτικών δοκιμίων. Το 1926 έγινε μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και το 1930 πρόεδρός της. Το 1934 ήταν υποψήφιος για το Νόμπελ Λογοτεχνίας, καθώς η φήμη του είχε προ πολλού διαβεί τα σύνορα του ελληνικού κράτους. Ιδιαίτερα τον απασχόλησε το Γλωσσικό Ζήτημα. Υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της δημοτικής και κορυφαία μορφή του δημοτικιστικού κινήματος με το κύρος του, αλλά και με τις κυρώσεις που υπέστη για τον γλωσσικό του αγώνα (προσωρινή απομάκρυνσή του από το πανεπιστήμιο). Αξιοσημείωτη ήταν η στάση του στα Ευαγγελικά και τα Ορεστειακά.

Ο Κωστής Παλαμάς πέθανε στις 27 Φεβρουαρίου του 1943 και η κηδεία του την επομένη στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών εξελίχθηκε σε αντικατοχικό συλλαλητήριο.

Η συνεισφορά του Κωστή Παλαμά στα ελληνικά γράμματα υπήρξε τεράστια. Ανανέωσε σημαντικά την ποιητική μορφή, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της λογοτεχνικής μας παράδοσης, από τον Όμηρο και τον Ρωμανό τον Μελωδό, ως τον Κάλβο, τον οποίο καθιέρωσε, και το δημοτικό μας τραγούδι. Παράλληλα, έκανε ένα τεράστιο λογοτεχνικό άνοιγμα προς τις λογοτεχνίες της Ευρώπης, μπολιάζοντας την ποίησή του με τα σύγχρονα ρεύματα του Παρνασσισμού, του Συμβολισμού και του Ρεαλισμού.

Με αγνό πανανθρώπινο ιδεαλισμό και πηγαία λυρική πνοή, ο Παλαμάς δημιούργησε μια ολόκληρη εποχή κι έγινε δάσκαλος στις νεώτερες γενιές. Δίκαια, λοιπόν, θεωρείται, ύστερα από τον Διονύσιο Σολωμό, ο δεύτερος εθνικός μας ποιητής.

Πηγή: sansimera.gr



μπουτι κοτοπουλο κοκκινιστο με μακαρονια

νοβα ταινιες σημερα

μεριμνα συνωνυμο
νοβα ταινιες σημερα
νοβα ταινιες σημερα

Η ολοκλήρωση αυτών των εργασιών, σύμφωνα με την Real News, θα ανοίξει ταυτόχρονα την πόρτα για το κοινό, το οποίο θα ταξιδέψει στα μυστικά της Αμφίπολης και στη μαγεία του μακεδονικού κόσμου των ελληνιστικών χρόνων.


Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει εκπονηθεί, το μνημείο θα γίνει επισκέψιμο τέλη του 2019 με αρχές του 2020, ενώ για τις εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξής του, που θα ξεκινήσουν εντατικά τον προσεχή Σεπτέμβριο, υπάρχουν διαθέσιμα 1,5 εκατ. ευρώ από την ένταξη του ΕΣΠΑ.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html

Μόλις ο χώρος καταστεί επισκέψιμος, όπως έχει ανακοινώσει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, θα κινηθούν όλες οι διαδικασίες προκειμένου το μνημείο να συμπεριληφθεί στον Κατάλογο της UNESCO.


συνεισφέρω συνώνυμο

Οι εργασίες αφορούν χωματουργικές παρεμβάσεις στο τύμβο, τη διασφάλιση και τη συντήρηση του ταφικού μνημείου που αντιμετωπίζει τεράστια στατικά προβλήματα, καθώς και τη συνολική αποκατάσταση των μοναδικών έργων τέχνης που περιέχονται σε αυτό.




https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html

πρωινο στην αθηνα λαμψη

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_135.html
πρωινο στην αθηνα λαμψη
Διακόπηκε και πάλι η δίκη του «Λίπους» στον Άρειο Πάγο

Διακόπηκε σήμερα Τρίτη (24/7) και θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 27 Ιουλίου, η συζήτηση στον Άρειο Πάγο για την έκδοση στη Γαλλία του Γεωργιανού αρχιμαφιόζου, φερόμενου ως αρχηγού της ρωσικής μαφίας, Λάσα Σουσανασβίλι, γνωστού και με το ψευδώνυμο «το Λίπος».


Οι δικαστές διέκοψαν σήμερα, για τέταρτη κατά σειρά φορά, και την ερχόμενη Παρασκευή θα απαντήσουν και στα νέα αιτήματα των συνηγόρων του Γεωργιανού, που τέθηκαν κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αναλυτικά, οι συνήγοροί του Ζωή Κωνσταντοπούλου, Φίλιππος Φίλιας και Μανώλης Παπαδάκης ζήτησαν από τον Άρειο Πάγο να παρέμβει, προκειμένου οι αρμόδιες Αρχές να απαντήσουν άμεσα στις αναφορές που έχουν υποβάλλει ήδη από τον Μάιο για σειρά, όπως είπαν, παραβιάσεων των δικαιωμάτων του και τόνισαν: «Δεν έχει τύχει έως τώρα δίκαιης διαδικασίας. Στην περίπτωσή του μιλάμε για μία παραδιαδικασία».

Επίσης, ζήτησαν από το δικαστήριο να υπάρξει ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της δίκης, καθώς, όπως υποστήριξαν, από την πρώτη ημέρα της σύλληψης του εκζητούμενου υπάρχει παραπληροφόρηση σχετικά με τα όσα του αποδίδονται.


ραλλια σαμπανης

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



πρωινο στην αθηνα λαμψη
χθεσινη τηλεθεαση μενεγακη
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_94.html

μεσσηνιακη μανη φαγητο

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html
ελαστικα μοτο βουλγαρια
αμφιπολη νεος ταφος
μεσσηνιακη μανη φαγητο

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των εργαζομένων Χριστόδουλος Βαρκάκης, αφού εξέφρασε «την αγανάκτηση και την οργή» των εργαζομένων της βιομηχανίας, αναφέρθηκε και στην προαναγγελθείσα παραίτηση των έξι από τα επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΒΖ λέγοντας χαρακτηριστικά: « άλλη μια διοίκηση, η τέταρτη σε διάστημα δύο χρόνων, οδηγήθηκε σε παραίτηση. Ας μας απαντήσουν οι αρμόδιοι της κυβέρνησης, τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουμε όλοι εμείς και το καταλαβαίνουν αυτοί». Διερωτήθηκε, επίσης, πως γίνεται μια εταιρεία, στην οποία κάθε έξι μήνες αλλάζει διοίκηση, «να μπορεί να επιβιώσει και να αναπτυχθεί».


Παράλληλα, οι εργαζόμενοι της ΕΒΖ ζητούν απαντήσεις για το πώς θα κλείσει η παραγωγική διαδικασία στο εργοστάσιο του Πλατέος που είναι σε λειτουργία και πώς θα ξεκινήσει η παραγωγική διαδικασία σε αυτό της Ορεστιάδας.


Μεταξύ άλλων, οι εργαζόμενοι της ΕΒΖ, δια στόματος του προέδρου της Ομοσπονδίας τους Χριστόδουλου Βαρκάκη, καλούν την παραιτηθείσα διοίκηση, να μην «σιωπήσει και να δημοσιοποιήσει όλα, όσα έχουν συμβεί κατονομάζοντας τους εξωγενείς παράγοντες και αποφάσεις που επιχειρείται να επιβληθούν, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η προοπτική βιωσιμότητας της βιομηχανίας».



μεσσηνιακη μανη φαγητο
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html

νοσοκομειο κορινθου παθολογικη

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html

Σύμφωνα τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, που επικαλούνται πηγές του Κρεμλίνου, ο Πούτιν τηλεφώνησε στον Τραμπ ώστε να τον ευχαριστήσει για τις πληροφορίες που έλαβαν οι ρωσικές Αρχές από τη CIA, γεγονός που επέτρεψε στη Ρωσία να αποτρέψει μια τρομοκρατική επίθεση στο έδαφός της.


νοσοκομειο κορινθου παθολογικη

Οι πληροφορίες που παρείχε η CIA επέτρεψαν στις ρωσικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου να αποτρέψουν μια επίθεση στον Καθεδρικό Καζάνσκι (Ναός της Παναγίας του Καζάν), στην Αγία Πετρούπολη. Χάρη σ' αυτές εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι επίδοξοι τρομοκράτες, ανέφερε το Κρεμλίνο.


νοσοκομειο κορινθου παθολογικη

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο ηγέτες, ο Πούτιν ευχαρίστησε τον Τραμπ και του ζήτησε να μεταφέρει την ευγνωμοσύνη του στον διευθυντή της CIA και στους εργαζόμενους στην υπηρεσία. Διαβεβαίωσε επίσης ότι η Ρωσία θα ενημερώσει τις αμερικανικές Αρχές εάν λάβει οποιαδήποτε πληροφορία για κάποια σχεδιαζόμενη επίθεση στις ΗΠΑ.



μαρια παλασκα
βλαχος θωμας

οτε τεχνικες εργασιες

Το ξεκίνημα της Φενέρ ήταν πολύ καλύτερο με έμφαση στην άμυνα. Έβγαλε εκτός επιθετικού παιχνιδιού τον Σίνγκλετον (έκανε και 2 φάουλ) και υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό Superfoods να είναι νευρικός και να σκοράρει μόνο με τον Καλάθη (9 πόντοι). Με ένα τρίποντο του Ρίβερς στο φινάλε της περιόδου κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά από το 6-16 και να πάρει ώθηση.


4108247
(Ο Σλούκας μαρκάρει τον Καλάθη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)


πως μαζευουμε το φασκομηλο


.@C_SING31 said "NOT IN MY HOUSE" ❗️#7DAYSMagicMoment #PAOFNB pic.twitter.com/mGu8PHMDcr


οτε τεχνικες εργασιες
— EuroLeague (@EuroLeague) April 18, 2017


οτε τεχνικες εργασιες
πανος μιχαλοπουλος ρεμπετης
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html

αποθηκευση υποτιτλων σε ταινια

Ο γιος του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και Β’ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, άφησε την τελευταία του πνοή, το Σάββατο 14 Ιουλίου στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, σε ηλικία 34 ετών, σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά του και τους Πειραιώτες.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html

Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της. Αναλυτικά:



«O πρόεδρος της Super League Ευάγγελος Μπαταγιάννης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών».


κομφουκιος αυτος που ρωταει




αποθηκευση υποτιτλων σε ταινια
αποθηκευση υποτιτλων σε ταινια
τρελη οικογενεια επεισοδιο 10
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html

γπσ νεα μακρη

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εντοπίστηκαν πέντε άτομα να μεταφέρουν πεζή μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους 66 συσκευασίες κάνναβης, βάρους 78 κιλών και 460 γραμμαρίων.


Οι Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από αυτούς, ενώ οι άλλοι τρεις εκμεταλλευόμενοι το δασώδες και δύσβατο της περιοχής διέφυγαν και αναζητούνται. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.


Δύο ακόμη φυτείες με περισσότερα από 1.500 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης εντοπίσθηκαν στη Μεσσηνία.


κέικ απλό σοκολάτας

Οι φυτείες βρέθηκαν σε αγροτοδασικές περιοχές στην Τριφυλία Μεσσηνίας έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί με τη συνδρομή και εναέριων μέσων. Στη μία φυτεία εντοπίσθηκαν 1.152 δενδρύλλια και στην άλλη 391.


Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, που έχουν αναλάβει το έργο της προανάκρισης, διενεργούν έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τους καλλιεργητές.



γπσ νεα μακρη
γπσ νεα μακρη
παζαρι μεταχειρισμενων ηλεκτρικων συσκευων

αγγελιες για ζητηση εργασιας

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html
λαρισαικοσ τιτανεσ κολυμβηση
Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα στις 20 Ιανουαρίου

Μετά από πολύωρη σύσκεψη οι επίσημοι φορείς που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας αργά το βράδυ της Παρασκευής (11/1) κατέληξαν σε ομόφωνη απόφαση για την διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 20 Ιανουαρίου, εν όψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική βουλή.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία και η Παμμακεδονική ΗΠΑ. Οι παραπάνω φορείς ενεργοποίησαν και πάλι την Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Αυτό ήταν το όργανο που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή δύο εκατομμυρίων Ελλήνων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συλλαλητήριο στις 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα

Μιας και δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η ημερομηνία ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική βουλή, η επιτροπή όρισε τη διεξαγωγή του Συλλαλητηρίου στις 20 Ιανουαρίου, στις 14:00 το μεσημέρι, στην πλατεία Συντάγματος. Το ερώτημα είναι αν η επιτροπή θα καταφέρει να προλάβει να διοργανώσει ένα συλλαλητήριο αντίστοιχο με εκείνο του Φεβρουαρίου.


αγγελιες για ζητηση εργασιας

«Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε το ιερό όνομα της Μακεδονίας»

Οι συνδιοργανωτές του Συλλαλητηρίου εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης. «Τέλος οι προφάσεις, τα αναχώματα και οι διχογνωμίες. Η Ιστορία καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την Πατρίδα μας και τη Δημοκρατία, την οποία έχουν κουρελιάσει προκειμένου να παραδώσουν τα απαράδοτα. Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε ούτε γράμμα από το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Ούτε ανεχόμαστε την εκμηδένιση της Δημοκρατίας. Και για το ένα και για το άλλο χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων για να τα έχουμε. Γινόμαστε ένα συμπαγές ανθρώπινο τείχος το οποίο θα εμποδίσει να περάσουν οι εθνοκτόνες αποφάσεις» τονίζεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα.


αντιμετωπιση οξειας μεθης

Προσοχή στους απατεώνες «μακεδονομάχους»

Τα μέλη της Επιτροπής εφιστούν την προσοχή σε όλους τους ενδιαφερόμενους. «Οποιοσδήποτε νοιάζεται για τη νικηφόρα έκβαση του αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας θα πρέπει να προσέχει. Δεν κάνουμε like σε όποια σελίδα βρούμε. Τα σκυλιά του συστήματος θα προσπαθήσουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο. Θα δημιουργηθούν ψεύτικες μαζώξεις για παραπλάνηση. Το ζήσαμε καλά και θα το ξανασήζουμε αλλά δεν πρέπει να την πατήσουμε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα πλάνης είναι η περίπτωση ενός αυτόκλητου σωτήρα της Μακεδονίας από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έστησε δικές τους επιτροπές αγώνα και έκανε δικά του καλέσματα μέσω του διαδικτύου. Έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο άνθρωπος αυτός είχε χάσει την περιουσία του στα καζίνο των Σκοπίων και διέλυσε το σπίτι του αφού αποδείχτηκε άπιστος σύζυγος. Το ίδιο πρόσωπο εθεάθη σε μαθητικές κινητοποιήσεις να προσπαθεί να καπελώσει τους μαθητές και να απευθύνει ψέματα πίσω από την κάμερα σπιλώνοντας τον αγώνα των παιδιών για τη Μακεδονία» δήλωσε μεταξύ άλλων μέλος της Επιτροπής.

Ολόκληρη την ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας

«Οι ογδόντα ένας βρέθηκαν. Τα Σκόπια έριξαν τίτλους τέλους.

Η τελευταία πράξη της «συμφωνίας» θα παιχτεί στην Ελλάδα, στη Βουλή των «προθύμων».

Τέλος οι προφάσεις, τα αναχώματα και οι διχογνωμίες. Η Ιστορία καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την Πατρίδα μας και τη Δημοκρατία, την οποία έχουν κουρελιάσει προκειμένου να παραδώσουν τα απαράδοτα.

Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε ούτε γράμμα από το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Ούτε ανεχόμαστε την εκμηδένιση της Δημοκρατίας. Και για το ένα και για το άλλο χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων για να τα έχουμε. Γινόμαστε ένα συμπαγές ανθρώπινο τείχος το οποίο θα εμποδίσει να περάσουν οι εθνοκτόνες αποφάσεις.

Δηλώνουμε στους «πρόθυμους»: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Είμαστε απέναντί τους και τους περιμένουμε μέχρι την ύστατη στιγμή να πράξουν ως Έλληνες.

Ανασυστήνεται η «Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία».

Τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για τη Μακεδονία καθυστέρησαν την παράδοση του ονόματος.

Η κυβέρνηση λέει ότι οι Έλληνες έχουν πειστεί για τα οφέλη της «συμφωνίας». Ας τους αποδείξουμε ότι κάνουν ΛΑΘΟΣ.

Απευθύνουμε ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ προς ΟΛΟΥΣ του Έλληνες να βρεθούν σε ένα ακόμη μεγάλο συλλαλητήριο την ύστατη στιγμή για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα.

Είναι ο μόνος δημοκρατικός τρόπος για να μη φέρουν το θέμα για ψήφιση στη Βουλή. Αν το τολμήσουν όμως θα είμαστε και πάλι εκεί.

Είμαστε μυριάδες, είμαστε ενωμένοι, είμαστε Έλληνες, είμαστε το αφεντικό της χώρας και εμείς θα δώσουμε την τελική λύση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΗΠΑ

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ»

Πηγή: thestival.gr



αγγελιες για ζητηση εργασιας

Monday, April 29, 2019

άπτομαι αρχικοί χρόνοι

άπτομαι αρχικοί χρόνοι

Ο Γάλλος γκαρντ αποχώρησε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν από την Ζαλγκίρις Κάουνας, με την οποία απέκλεισε τον Ολυμπιακό στα νοκ άουτ της Ευρωλίγκα και έδωσε το «παρών» στο Final 4 του Βελιγραδίου και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι μέλος των «ερυθρόλευκων».


Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:


«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Άξελ Τουπάν. Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.


Το Who is Who


άπτομαι αρχικοί χρόνοι

Γεννήθηκε στην Γαλλία στις 23 Ιουλίου το 1992 και έχει ύψος 2.01μ.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_31.html

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html

παπαδοπουλος ζαχαροπλαστειο λευκαδα

Το 2007 έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στις Ακαδημίες της Pau-Orthez και συνέχισε σε εκείνες της Strasbourg. Το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας το έκανε την σεζόν 2011-12 στο γαλλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Strasbourg, την οποία συνέχισε να φορά μέχρι το 2015.


Το 2014 προσπάθησε μέσω της διαδικασίας του ντραφτ να διεκδικήσει μια θέση στον κόσμο του ΝΒΑ, όμως, δεν επιλέχθηκε. Παρέμεινε στην Strasbourg (2014-15) και χάρη στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, αλλά και την παρουσία του στα Summer Leagues, κατάφερε το καλοκαίρι του 2015 να υπογράψει συμβόλαιο με τους Τορόντο Ράπτορς. Τον Οκτώβρη (πριν αρχίσει η σεζόν) οι Ράπτορς τον "έστειλαν" στην ομάδα τους στην αναπτυξιακή λίγκα, τους Raptors 905.


Στις 3 Μαρτίου του 2016 υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ λίγες μέρες αργότερα μετακόμισε στο Ντένβερ για λογαριασμό των Νάγκετς μέχρι το τέλος της σεζόν.


Τα In & Out στο ΝΒΑ συνεχίστηκαν... Τον Οκτώβρη επέστρεψε στην D-League και τους Raptors 905. Sτις 25 Φεβρουαρίου του 2017 υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς, από τους οποίους τελικά απομακρύνθηκε στις 4 Μαρτίου του 2017, για να επιστρέψει και πάλι στους Raptors 905. Στις 10 Απριλίου του 2017 φόρεσε την φανέλα των Νιου Όρλεανς Πέλικανς, όπου παρέμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν. Πέρυσι επέστρεψε στην Ευρώπη και αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ζαλγκίρις Κάουνας, βοηθώντας την να δώσει - για πρώτη φορά στην ιστορία της - το "παρών" σε φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.


Τα στατιστικά του (2017-18)


Στην Ευρωλίγκα, σε σύνολο 44 αγώνων είχε μέσο όρο 14.8 λεπτά συμμετοχής, 5.9 πόντους (70.2% στις βολές, 52.5% στα δίποντα και 34% στα τρίποντα) και 2.3 ριμπάουντ. Στο Λιθουανικό Πρωτάθλημα, σε σύνολο 42 αγώνων είχε μέσο όρο 16.4 λεπτά συμμετοχής, 7.4 πόντους (80% στις βολές, 53.4 % στα δίποντα, 37.8% στα τρίποντα) και 2.5 ριμπάουντ.


Οι τίτλοι του


Κυπελλούχος Γαλλίας (2015)
Πρωταθλητής Λιθουανίας (2018)
Κυπελλούχος Λιθουανίας (2018)
Πρωταθλητής στην D-League (2017)


Ατομικές διακρίσεις


Ο πιο βελτιωμένος παίκτης στην D-League (2016)


Εθνική Γαλλίας


Είναι μέλος της ανδρικής ομάδας των "τρικολόρ", με τους οποίος έλαβε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2017. Επίσης ήταν μέλος των ομάδων U18 και U20. Με την U20 κατέκτησε το 2012 το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το χάλκινο στην αντίστοιχη διοργάνωση το 2011».



μπρουσκο σειρα υποθεση

το μπασκετακι

πως να εχω λεπτα ποδια
το μπασκετακι
το μπασκετακι

Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 28% και βρίσκεται 9,5% μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 18,5%.


Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 6,5% και ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,5%, το ΚΚΕ με 5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,5% και το Ποτάμι, η Ένωση Κεντρώων και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_97.html

Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται σε 7%, ενώ ένα ποσοστό 5,5% δηλώνει δεν ξέρω/δεν απαντώ. Επίσης, το 6% τόνισε πως θα απέχει, ενώ το 4% δηλώσε πως προτίθεται να ψηφίσει λευκό – άκυρο.



κουλη χαρα
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html

εσπερινα λυκεια ελλαδας

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_58.html

Μεταξύ εκείνων στους οποίους επιβλήθηκαν οι νέες κυρώσεις είναι και ο ανώτατος δικαστής του Ιράν, Αγιατολάχ Σαντέκ Λαριτζανί.


Στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, στις αρμοδιότητες του οποίου υπάγονται οι κυρώσεις, υποστηρίζει ότι ο Λαριτζανί, ένας στενός σύμμαχος του ανώτατου θρησκευτικού ηγέτη Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, "διέταξε, έλεγχε ή με άλλον τρόπο κατεύθυνε τη διάπραξη σοβαρών παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε βάρος ανθρώπων στο Ιράν ή σε Ιρανούς πολίτες ή κατοίκους".


εσπερινα λυκεια ελλαδας

Ένας Κινέζος υπήκοος περιλαμβάνεται επίσης στον κατάλογο των κυρώσεων επειδή εργαζόταν για λογαριασμό της Wuhan Sanjiang Import & Export Co LTD, εταιρεία στην οποία έχουν ήδη επιβληθεί κυρώσεις επειδή συνεργαζόταν με έναν ιρανικό όμιλο που "ανήκει και ελέγχεται" από τις ένοπλες δυνάμεις του Ιράν.


πικαντικα κουτσομπολια

hens night or hen's night

εσπερινα λυκεια ελλαδας

Κυρώσεις επιβλήθηκαν επίσης στην κινεζική εταιρεία Bochuang Ceramic Corp και σε μια ιρανική την οποία η πρώτη θα προμήθευε με μια χημική ουσία που χρησιμοποιείται στη μετάδοση ηλεκτρικών σημάτων.


αγρος βικιλεξικο

εν τη ρύμη του λόγου
αγρος βικιλεξικο

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.


Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 26 βαθμούς Κέλσιου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν. Από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 26 και τοπικά 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι στα βόρεια και έως τη νύχτα στα υπόλοιπα τμήματα. Από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο οι οποίες αργά τη νύχτα πιθανόν πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο θα είναι τοπικά ισχυρές.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.



αγρος βικιλεξικο
επικρατούσα στα αγγλικα
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_58.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html

giant octopus attacks

giant octopus attacks
giant octopus attacks

Πέρυσι το ίδιο νοικοκυριό πλήρωσε 1.410 ευρώ, αφού η τιμή του ακριβοθώρητου καυσίμου ήταν στα 0,94 ευρώ το λίτρο. Δηλαδή σε σχέση με το 2017 η θέρμανση του νοικοκυριού είναι ακριβότερη κατά 310 ευρώ.


Το 2016 η κυβέρνηση αύξησε τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα 280 ευρώ ανά χίλια λίτρα ή 0,28 ευρώ ανά λίτρο. Έτσι τιμή του ήταν στα 0,927 ευρώ το λίτρο. Το αποτέλεσμα ήταν τα έξοδα της οικογένειας του παραδείγματός μας να διαμορφωθούν τη χρονιά εκείνη στα 1.390 ευρώ.


θεοφάνεια γιορτάζουν

Η διαφορά όμως της σημερινής δαπάνης για να ζεσταθούν τα νοικοκυριά είναι μεγαλύτερη συγκριτικά με τον Οκτώβριο του 2015, αφού τότε ο ΕΦΚ ήταν στα 0,230 ευρώ ή στα 0,23 ευρώ ανά λίτρο. Το νοικοκυριό του παραδείγματος τότε πλήρωνε για τη θέρμανση του 1.257 ευρώ. Αν λοιπόν γίνει η αντιπαραβολή του κόστους με σήμερα, προκύπτει μια επιβάρυνση της τάξης των 463 ευρώ.


Το κόστος θέρμανσης ανεβαίνει ακόμη περισσότερο για τα νοικοκυριά που κατοικούν σε ορεινές περιοχές ή στη Βόρεια Ελλάδα και φτάνει ακόμη και τα 2.000 ευρώ στη χειμερινή σεζόν.


οι 10 μεγαλυτερες λιμνες στον κοσμο

Το σύνολο της φορολογικής επιβάρυνσης του προϊόντος, δηλαδή ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης, ο ΦΠΑ και άλλα τέλη και επιβαρύνσεις, όπως η εισφορά του ειδικού λογαριασμού πετρελαιοειδών, το ειδικό τέλος δικαιωμάτων τελωνειακών εργασιών και το ανταποδοτικό τέλος για τη ΡΑΕ αντιστοιχούν σχεδόν στο 50% της τελικής τιμής του προϊόντος. Το 43% - 44% διαμορφώνεται από την τιμή του διυλιστηρίου και το 6% - 7% αφορά το μεικτό περιθώριο κέρδους των πρατηρίων, εταιρειών εμπορίας πετρελαιοειδών και μεταφορικών.



https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_33.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_50.html

κρεβατια σιδερενια ημιδιπλα

κρεβατια σιδερενια ημιδιπλα

Στη συνάντηση που είχαν χθες τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών με τους εκπροσώπους του υπουργείου Οικονομίας και της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους αναλύθηκαν όλες οι παρεμβάσεις που έχει επεξεργαστεί η ελληνική πλευρά από τον περασμένο Νοέμβριο που είχε τεθεί το θέμα προς συζήτηση. Σήμερα δε έχει καθοριστεί συνάντηση σε επίπεδο υπουργών με τους εκπροσώπους των θεσμών για το θέμα.


κρεβατια σιδερενια ημιδιπλα

Θεσμοί και ελληνική κυβέρνηση συμφωνούν ότι το θέμα των στρατηγικά κακοπληρωτών θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί και για τον σκοπό αυτό χωρίς να αλλάζει η ουσία του νόμου Κατσέλη για την προστασία της πρώτης κατοικίας όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, ο οποίος παύει τυπικά να ισχύει στις 31 Δεκεμβρίου 2018, επιχειρούν να αναμορφώσουν σημεία του τα οποία χρησιμοποιούνται ως καταφύγιο για οφειλέτες που ενώ έχουν δεν πληρώνουν.


Στις προτάσεις της ελληνικής πλευράς που οι θεσμοί φαίνεται να αποδέχονται περιλαμβάνονται:


slips over


  • Άρση τραπεζικού απορρήτου όχι μόνο όσων θα αιτηθούν την προστασία του νόμου στο μέλλον αλλά και εκείνων που έχουν ήδη υπαχθεί ή βρίσκονται στα στάδια της προδικαστικής διαδικασίας. Σκοπός της αλλαγής αυτής είναι κάθε ενδιαφερόμενος πιστωτής να μπορεί να λαμβάνει πληροφορίες και να διερευνά την περιουσιακή κατάσταση του οφειλέτη αλλά και να βλέπει αν υπάρχει δόλος σε περιπτώσεις μεταβολών της περιουσιακής του κατάστασης.

  • Ουσιαστικός έλεγχος των αιτήσεων και των φακέλων που υποβάλλονται στα ειρηνοδικεία για την υπαγωγή στον νόμο Κατσέλη ώστε να εντοπίζονται οι μη δικαιούχοι και οι στρατηγικοί κακοπληρωτές στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας και εκείνοι που δεν πληρούν τα κριτήρια να απορρίπτονται εξαρχής. Σήμερα ο έλεγχος που διενεργείται είναι τυπικός.

  • Αυτόματη άρση αναστολής των διωκτικών μέτρων εις βάρος οφειλετών όταν διαπιστώνεται πως αν και έχουν λάβει προσωρινή ή και οριστική απόφαση, σταματούν να πληρώνουν τις δόσεις τους. Η εντολή θα δίνεται κατόπιν ειδοποίησης του οφειλέτη από τους πιστωτές. Σήμερα για την άρση της αναστολής απαιτείται απόφαση δικαστηρίου, μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία.

  • Περιορισμός στο ελάχιστο του αριθμού των αναβολών που μπορεί να λάβει ο οφειλέτης. Η ελληνική πλευρά έχει προτείνει να μην έχουν δικαίωμα όσοι έπειτα από δύο αναβολές εκδίκασης της υπόθεσης δεν εμφανιστούν στα δικαστήρια.

  • Επιβάρυνση με τόκους υπερημερίας όσων οφειλετών απορρίπτονται οι αιτήσεις υπαγωγής στον νόμο Κατσέλη για το χρονικό διάστημα που πάγωσε το χρέος τους προς τους πιστωτές.



μουχλα στους πνευμονες
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html

οσφπ τωρα

«Είναι προφανές ότι τα ελληνικά μου δεν είναι στο επίπεδο που θα έπρεπε μιας και είχα εκτεταμένη παραμονή στην Αμερική», είπε ανοίγοντας τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την απλοποίηση των διαδικασιών σύστασης επιχειρήσεων στην αρμόδια επιτροπή.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_18.html

η κόρη γνωστού δημοσιογράφου εξαιτίασ των ναρκωτικών

οσφπ τωρα

Όπως είπε μάλιστα, στην παρθενική του ομιλία στη Βουλή, τα ελληνικά τα χρησιμοποιούσε κυρίως όταν μάλωνε τα παιδιά του.


Να μην αισθάνεται άσχημα με τα ελληνικά του, τον ενθάρρυναν ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι αλλά και ο Γιώργος Κατσιαντώνης από την Ένωση Κεντρώων που προέρχεται – όπως είπε - από την ομογένεια.



οσφπ τωρα
δολοφονησαν τον χριστοδουλο
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html

μποτσια παραολυμπιακοι αγωνες 2012

«Εγώ βλέπω πάρα πολύ κόσμο στο δρόμο και μου λέει, εμένα η σύνταξή μου ήταν 920 ευρώ και είναι 920 ή 917. Δεν είχαν καμία από αυτές τις φοβερές περικοπές που λένε τα ΜΜΕ», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Φωτίου στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84.


«Αλλά να ξέρετε ένα πράγμα. Αυτό είναι κοντή γιορτή. Στο τέλος του χρόνου και στις αρχές του επομένου, καθένας από τους συνταξιούχους θα έχει μετρήσει αν τα λεφτά που έχει στην τσέπη του είναι αυτά που λέμε εμείς ή αυτά που λένε τα ΜΜΕ. Ξέρετε, δεν υπάρχει πιθανότητα να κοροϊδέψουμε κανέναν», σημείωσε ακόμα.


Όπως είπε «είναι οδυνηρό να λέμε ότι 700 χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν ούτε τα 200 ευρώ μηνιαίο εισόδημα κατά άτομο, ενώ εσείς αναφέρεστε στις μειώσεις σε συντάξεις των 1300 ευρώ. Οι 12 οριζόντιες περικοπές που έγιναν άραγε ισοσταθμίζονται με το ποσοστό των υψηλότερων συντάξεων, οι οποίες κόπηκαν από εμάς; Η αύξηση στις εισφορές για την υγεία, είναι ελάχιστη».


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_15.html

https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html

Παράλληλα, η κ. Φωτίου επισήμανε: «Παραλάβαμε μια χώρα μετά από πόλεμο. Οι δείκτες 25% καταστροφής του ΑΕΠ υπάρχουν όταν μια χώρα έχει υποστεί πόλεμο» και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει «αναλάβει τιτάνιο έργο ανασυγκρότησης».



μποτσια παραολυμπιακοι αγωνες 2012
μποτσια παραολυμπιακοι αγωνες 2012
αλλου γι αλλου ιωαννινα προγραμμα
farmer of hunter

μπλουζες για τρεξιμο

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο facebook, ο Ανάν δήλωσε ότι θα διεκδικήσει την προεδρία για να σώσει την Αίγυπτο από εσφαλμένες πολιτικές και κάλεσε τους κρατικούς θεσμούς να τηρήσουν ουδετερότητα απέναντι σε όλους τους υποψηφίους και να μην ταχθούν υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς.


μπλουζες για τρεξιμο

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε, ότι θα διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία στον προεδρικό θώκο της χώρας του, στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου του 2018.


αλευρι ζαχαρη λαδι

«Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας», δήλωσε ο Σίσι στην ομιλία του που μεταδόθηκε απευθείας από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_136.html

Σημειώνεται ότι οι διεκδικητές του προεδρικού θώκου της Αιγύπτου έχουν προθεσμία έως και την 29η Ιανουαρίου για να θέσουν επίσημα υποψηφιότητα.


μπλουζες για τρεξιμο

Ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών θα διεξαχθεί την 26η-28η Μαρτίου, ενώ ο επαναληπτικός γύρος έχει προγραμματιστεί για την 24η-26η Απριλίου.


Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



δουλεια και συνεντευξη
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_88.html

θηκες νοκια 2

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html
ασφαλισμενα προστατευομενα μελη

Αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων κατέσχεσαν σε κατάστημα εταιρείας ταχυμεταφορών στη Θεσσαλονίκη, φάκελο με αποστολέα τον 38χρονο, που περιείχε νόμισμα, για το οποίο είχε αναρτήσει αγγελία πώλησης, σε σελίδα του διαδικτύου.


Πρόκειται για χάλκινο νόμισμα ρωμαϊκών χρόνων (3ου-4ου αιώνα μ. Χ.), το οποίο, όπως γνωμάτευσε αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης, εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις του Νόμου για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.


θηκες νοκια 2

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο, σε περιοχή της Αρκαδίας όπου διαμένει.


Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του Νόμου «Για την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς». Η δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.



θηκες νοκια 2
θηλυκος φοινικας

χάρρυ χουντινι snik

πεννες σουφλε

Κατά τη δεύτερη φάση λειτουργίας του (2015-2018), ο ισχυρότερος επιταχυντής του κόσμου λειτούργησε καλύτερα από κάθε προσδοκία, πετυχαίνοντας περίπου 16 εκατομμύρια δισεκατομμυρίων συγκρούσεις μεταξύ πρωτονίων, με ενέργεια 13 ηλεκτρονιοβόλτ (TeV), παράγοντας ένα τεράστιο όγκο δεδομένων άνω των 300 petabytes (300 εκατομμυρίων gigabytes), πενταπλάσιο περίπου σε σχέση με τον πρώτο «γύρο» λειτουργίας του.


χάρρυ χουντινι snik

Μετά την αναβάθμισή του, ο επιταχυντής θα επανέλθει δριμύτερος, έχοντας ικανότητα για συγκρούσεις με ακόμη περισσότερη ενέργεια (14 TeV). Ενώ στη μεθεπόμενη φάση του (High-Luminosity LHC), που θα αρχίσει μετά το 2025, ο επιταχυντής θα είναι ακόμη πιο «φωτεινός».


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html

«Αναβαθμίζεται» ο μεγάλος επιταχυντής του CERN


Όπως δήλωσε η γενική διευθύντρια του CERN, η Ιταλίδα φυσικός Φαμπιόλα Τζιανότι, «κατά τα τελευταία χρόνια τα πειράματα του LHC έχουν κάνει τρομερή πρόοδο για την κατανόηση των ιδιοτήτων του μποζονίου Χιγκς, ενός ειδικού σωματιδίου, πολύ διαφορετικού από τα άλλα στοιχειώδη σωματίδια που έχουν παρατηρηθεί μέχρι σήμερα. Οι ιδιότητές του μπορεί να μας δώσουν χρήσιμες ενδείξεις για μια φυσική πέρα από το Καθιερωμένο Πρότυπο».


Εκτός από τη μελέτη του σωματιδίου Χιγκς, τα πειράματα του LHC κατά την προηγούμενη τετραετία ανακάλυψαν νέα «εξωτικά» σωματίδια όπως το Ξcc++ και τα πεντακουάρκ. Μέχρι την επαναλειτουργία του μεγάλου επιταχυντή το 2021, οι φυσικοί θα έχουν αρκετό χρόνο για να αναλύσουν τα έως τώρα δεδομένα και να αναζητήσουν - σαν τους ψύλλους στα άχυρα - τις «υπογραφές» μιας νέας Φυσικής.



χάρρυ χουντινι snik
κολλημενος συνωνυμα
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html

καντο οπως ο ακης ριζοτο λαχανικων

καντο οπως ο ακης ριζοτο λαχανικων
Αλεξανδρούπολη: Μακάβριο εύρημα σε παραλία - Βρέθηκε σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη

Η σορός ενός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (3/3), στην παραλία Άνθειας Απαλού στην Αλεξανδρούπολη, και συγκεκριμένα στην περιοχή Γαριδοτροφείου.


Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη σε πολύ προχωρημένη σήψη της εν λόγω σορού, μερικώς αποστεωμένη και ύψους περίπου 1,80cm, η οποία έφερε στο κάτω μέρος γκρι ενεπίγραφη φόρμα και πάνω από αυτή έτερη φόρμα χρώματος γκρι-μπλε, στο πάνω μέρος καφέ-μπεζ πουκάμισο, πάνω από αυτό μπεζ μπλούζα, πάνω από αυτή μαύρο δερμάτινο μπουφάν και πάνω από αυτό μπλε φούτερ με γκρι γράμματα, γκρι παπούτσια αθλητικού τύπου με λευκή σόλα και κορδόνια, καθώς επίσης έφερε μαύρο κασκόλ στο λαιμό.


μαρια οικ



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ενώ η ανωτέρω σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html


καντο οπως ο ακης ριζοτο λαχανικων
σαλτσα χρενου
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html

θανατηφορο ατυχημα σημερα

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_95.html
θανατηφορο ατυχημα σημερα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας έπασχε από άνοια και δεν πρόλαβε να αντιδράσει μόλις οι φλόγες τύλιξαν το διαμέρισμά του, καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη.


Ο ηλικιωμένος βγήκε στη βεράντα του σπιτιού του και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια αλλά δυστυχώς όταν κατάφεραν να ανοίξουν οι άντρες της πυροσβεστικής την πόρτα ήταν πλέον αργά.


θανατηφορο ατυχημα σημερα

Ο γιος του θύματος διαμένει στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας αλλά την ώρα της φωτιάς, περίπου στις 8 το πρωί, έλειπε από το σπίτι.


Το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς και έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.


γαλάζιο φόρεμα


βοσνια ερζεγοβινη σημεία ενδιαφέροντος
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html

νεροχυτες ψαρρον

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_67.html
κυανωση περιφερικη
νεροχυτες ψαρρον

Το πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή» ανέφερε ότι οι δύο υπουργοί συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στην επαρχία Ιντλίμπ που βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Συρίας, αλλά και στην πόλη Ταλ-Ριφάατ, η οποία βρίσκεται στην γειτονική επαρχία του Χαλεπίου.


Όπως αναφέρθηκε, συζήτησαν επίσης για τεχνικά και τακτικά μέτρα, τα οποία αναμένεται να ληφθούν προκειμένου να ενισχυθεί η ασφάλεια στην Συρία, εντός πλαισίου της Συμφωνίας του Σότσι.


Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχουν συμφωνήσει στη δημιουργία μιας αποστρατικοποιημένης ουδέτερης ζώνης στην επαρχία Ιντλίμπ, με σκοπό το διαχωρισμό των στρατευμάτων του συριακού καθεστώτος από τις δυνάμεις των ανταρτών, με Τούρκους και Ρώσους στρατιώτες να περιφρουρούν τη ζώνη αυτή.


αδαμ και ευα αληθεια

νεροχυτες ψαρρον


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html

χειροποιητα στεφανια διακοσμητικα

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html
χειροποιητα στεφανια διακοσμητικα
χειροποιητα στεφανια διακοσμητικα

«Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει στο Eurogroup επωφελής απόφαση για την ελληνική οικονομία», δήλωσε ο κ. Χαρίτσης, στην εκπομπή Quest Means Business του CNNi.


Ο αν. υπουργός υπογράμμισε ότι η Ελλάδα διεκδικεί συμφωνία που θα δίνει σαφές μήνυμα στις αγορές ότι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο. Σημείωσε ότι η χώρα μας τήρησε τις δεσμεύσεις της και τώρα είναι η ώρα της ευθύνης και για τους εταίρους μας να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους για αποφασιστική διευθέτηση του ελληνικού χρέους.


Ο κ. Χαρίτσης επισήμανε ότι το Eurogroup, ήδη από το 2017, έχει αποφασίσει το σχέδιο για την οριστική διευθέτηση του ελληνικού χρέους, το οποίο τώρα πρέπει να συγκεκριμενοποιηθεί περαιτέρω.


καηκε το λαμπακι του φουρνου


χειμωνιατικα ριχταρια

απολλωνιο ιωαννινα ωραριο

κολυβα κηδειας
απολλωνιο ιωαννινα ωραριο

«Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών τελειώσαμε με ό, τι είχαμε αναλάβει από τους Πρωθυπουργούς των δύο κρατών. Σήμερα, και πιθανόν και αύριο, θα συνεχιστεί η διαπραγμάτευση σε επίπεδο ειδικών - τεχνικά και νομικά ζητήματα είναι αυτά που πρέπει να αντιμετωπιστούν» είπε ο κ. Κοτζιάς, και συμπλήρωσε: «Μόλις τελειώσουν και αυτοί και αφού θα έχουν διαλευκανθεί τα τεχνικά και νομικά ζητήματα, τα κείμενα που έχουν φτιαχτεί σε επίπεδο Υπουργών Εξωτερικών θα δοθούν στους δύο πρωθυπουργούς, οι οποίοι θα μιλήσουν μεταξύ τους και θα καταλήξουν στην οριστική συμφωνία».


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_45.html

Η δήλωση αυτή έρχεται μετά από διαπραγματευτικό «πυρετό» που σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και μεταξύ των δύο πρωθυπουργών.


εκθεση ελ γκρεκο γλυπτοθηκη

Κυβερνητικός αξιωματούχος: Δεν τελείωσαν οι διαπραγματεύσεις


Ωστόσο, κυβερνητικός αξιωματούχος, με γνώση των διαπραγματεύσεων, υπογράμμισε με νόημα ότι οι διαπραγματεύσεις δεν τελείωσαν αλλά αντίθετα βρίσκονται στην πιο κρίσιμη καμπή τους.


Μίλησε, όμως, για «σημαντική πρόοδο των υπουργών Εξωτερικών» στο ονοματολογικό.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html

«Ορισμένοι βιάζονται να πούνε χοπ, πριν ακόμη τα Σκόπια πηδήξουν το χαντάκι» είπε ο εν λόγω αξιωματούχος, και συμπλήρωσε: «Υπομονή και ψυχραιμία μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου».


Ντιμιτρόφ: Στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις


Νωρίτερα σήμερα, αισιόδοξος για λύση πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 28 Ιουλίου εμφανίστηκε και ο κ. Ντιμιτρόφ, εκτιμώντας ότι οι συζητήσεις βρίσκονται πλέον στο «τελικό στάδιο».




απολλωνιο ιωαννινα ωραριο

Sunday, April 28, 2019

γιος ιος εφευρετης αρματος

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_124.html
ασφαλιστικη βαλβιδα ηλιακου

«Ο πρόεδρος επανειλημμένα έχει αναφέρει συγκεκριμένα παραδείγματα. Και η αμερικανική πρεσβεία ασχολείται με αυτό» δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στους δημοσιογράφους, διευκρινίζοντας ότι «Αμερικανοί διπλωμάτες συμμετέχουν» στις συγκεντρώσεις των αντιπολιτευόμενων κομμάτων, περιλαμβανομένων και των κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης.


«Σε κάθε περίπτωση - είπε ο Λαβρόφ - δεν θα αποφασίσουν κάποιοι ξένοι εταίροι, αλλά ο ρωσικός λαός».


Τον Ιανουάριο ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είχε δηλώσει επίσης ότι αρκετές φορές άτομα της αμερικανικής πρεσβείας είχαν εντοπισθεί να συμμετέχουν σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και μη εγκεκριμένες από τις αρχές δράσεις που πραγματοποιούνται στην Ρωσία. Σύμφωνα με τον Σεργκεί Λαβρόφ σ' αυτές συμμετείχαν διπλωμάτες «που είχαν μεταμφιεσθεί».


παλαμα ναυσικα

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είχε επικρίνει τους διπλωμάτες της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής για κατασκοπεία, αναφέροντας ότι οι διπλωμάτες αυτοί «όργωσαν τα πάντα», είχαν βρεθεί στην περιοχές Καλίνγκραντ, Λένινγκραντ, Μούρμανσκ και Βαρόνεζ, όπως επίσης και στην περιοχή του Κρασνοντάρ και στην Τσετσενία.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_108.html

Η Ρωσία έχει επικριθεί για προσπάθειες παρέμβασης στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, στις εκλογές της Βρετανίας και της Γερμανίας. Η Μόσχα ωστόσο έχει απορρίψει τις κατηγορίες αυτές ως «παντελώς αβάσιμες».



γιος ιος εφευρετης αρματος
γιος ιος εφευρετης αρματος

μονή αγίου ραφαήλ γρίβας κιλκίς

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_74.html

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης, από τον περασμένο Μάιο, φορώντας περούκα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλλε σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή πιστολιού, αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία και διέφευγε με ενοικιασμένα αυτοκίνητα.


Από την έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι τύπου ρέπλικα, μία περούκα, μία κουκούλα τύπου full face, καθώς και ενδύματα και υποδήματα που φορούσε κατά τη διάρκεια των ληστειών.


Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί οκτώ περιπτώσεις ληστειών σε σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, στον Γέρακα και στον Χαλάνδρι και μία ληστεία σε φαρμακείο στο Μαρούσι.


Ο δράστης έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ίδια αδικήματα.


Χτες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.



μονή αγίου ραφαήλ γρίβας κιλκίς
μονή αγίου ραφαήλ γρίβας κιλκίς
η μια και εγω μεταιχμιο
αχλαδια γλυκα
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_30.html

διαλογος πριν και μετα τον γαμο

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


ραγκουσης χρηστος αυτοκινητα

Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Άνεμοι: νότιοι 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από το απόγευμα δυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Θράκη μέχρι το μεσημέρι, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και από τη νύχτα στα υπόλοιπα ορεινά και τοπικά στα δυτικά ημιορεινά.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html

διαλογος πριν και μετα τον γαμο

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπείρου και της Στερεάς.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 6 και μέχρι τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.




διαλογος πριν και μετα τον γαμο
εκτροφη σαλιγκαριων επιδοτηση 2017
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_29.html

όραση

όραση
Πανικός στην Πάτρα: Γυναίκα επιχείρησε να αυτοκτονήσει βάζοντας φωτιά στο σπίτι της

Στο σημείο η πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_101.html

ταμειο ανεργιας 2015 ποσο

γιωργοσ μαργαριτησ που θα πασ χαρα μου στιχοι

Να βάλει τέλος στη ζωή της, με φωτιά που έβαλε στην μπανιέρα μέσα στην οποία όπου βρισκόταν επιχείρησε μια γυναίκα στην συμβολή των οδών Γαμβέτα και Νόρμαν.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το περιστατικό σημειώθηκε στο διαμέρισμα της γυναίκας, στο μπάνιο, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, το ΕΚΑΒ αλλά και η Αστυνομία.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html


όραση

ατομικη συμβαση μερικησ απασχολησησ

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html
ατομικη συμβαση μερικησ απασχολησησ

«Πρέπει μέχρι το Σεπτέμβριο να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες επανα-ενεργοποίησης των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα και ενδεχομένως να εξετάσουμε εάν μπορεί να πραγματοποιηθεί άλλη μια συνάντηση υψηλού επιπέδου», ανέφερε ο κ. Μαυρογιάννης.


ατομικη συμβαση μερικησ απασχολησησ

Περαιτέρω δήλωσε ότι «δεν πρέπει, να αφήσουμε να εκτροχιάσουν τη διαδικασία είτε οι προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου, είτε οι εκλογές στην τουρκοκυπριακή κοινότητα».


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανέφερε ο κ. Μαυρογιάννης, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια, έχει θέσει όμως την απόλυτη προϋπόθεση ότι πρέπει να υπάρχουν τα εχέγγυα για μετακίνηση της Τουρκίας στα θεμελιώδη ζητήματα.


ορχήστρα νυκτών εγχόρδων

Αναφορικά με τη Διάσκεψη στο Κραν Μοντανά, ο κ. Μαυρογιάννης, είπε ότι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ξεκαθάρισε το βράδυ του δείπνου πως δεν μπορεί να υπάρξει κατάργηση του επεμβατικού δικαιώματος και της μονομερούς επέμβασης παρά μόνο μετά την εφαρμογή της λύσης και αφού περάσουν 15 χρόνια, ενώ για τα τουρκικά στρατεύματα είπε ότι δέχεται ουσιαστική μείωση, αλλά όσα παραμείνουν θα είναι στην Κύπρο εσαεί. «Αυτό ήταν που τίναξε τα πράγματα στον αέρα», είπε ο κ. Μαυρογιάννης.


ρικοτα αργυρω


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html

εκδηλωσεις κατακλυσμου 2015 παφος

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_18.html
εκδηλωσεις κατακλυσμου 2015 παφος
Προσοχή! Κλείνει τμήμα της Πειραιώς λόγω έργων για μία εβδομάδα

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πειραιώς προχωρά η Τροχαία από αύριο, Δευτέρα (23/07) και για μία εβδομάδα


Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος, θα πραγματοποιηθεί διακοπή από την οδό Ηρακλειδών έως την οδό Περσεφόνης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα έως τις 30/7/2018.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως: Πειραιώς - δεξιά Ηρακλειδών - αριστερά Θεσσαλονίκης - αριστερά Περσεφόνης - δεξιά Πειραιώς.


ρωτησα ζηνα

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.



εκδηλωσεις κατακλυσμου 2015 παφος
κατασχεση βισση
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html

θηλασμός με θήλαστρο

βερολινο καιρος 10 μερες
θηλασμός με θήλαστρο

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, o εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε συγκεκριμένο άτομο. Πρόκειται για γυναίκα, η οποία είναι πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο του Νίκου Μέντζου.


θηλασμός με θήλαστρο

Η κατηγορία είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.


Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος


Έξι χρόνια τώρα οι Αρχές ερευνούν το μυστηριώδη θάνατο του 47χρονου, που είχε βρεθεί τον Απρίλιο του 2011 απανθρακωμένος στο χωράφι του.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html

Αρχικά, Αστυνομία και Πυροσβεστική είχαν αποδώσει το θάνατό του σε αυτοχειρία.


Οι δικοί του δεν πίστεψαν, όμως, ούτε μια στιγμή αυτή την εκδοχή.


Η γυναίκα που κατηγορείται για το θάνατό του έχει ήδη απολογηθεί στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση. Αφέθηκε ελεύθερη και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, τους επόμενους μήνες, θα αποφασίσει αν θα εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα ή όχι.


Για τη δολοφονία του δασκάλου κατηγορούνται άλλα δυο άτομα, μια γυναίκα και ένας άνδρας.



οικονομια και πολιτικη στη συγχρονη ελλαδα σακελλαροπουλοσ
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_52.html

προσληψεισ αγγλικησ φιλολογιασ

προσληψεισ αγγλικησ φιλολογιασ
προσληψεισ αγγλικησ φιλολογιασ

Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.


Οι άνεμοι στο νότιο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html

πορθμός του ευρίπου βικιπαιδεια

Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις στα βόρεια.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


λυκοσκυλο γερμανικο αυτια

Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Ζάκυνθος


Καιρός: γενικά αίθριος, βαθμιαία αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στη δυτική Μακεδονία.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


ορκωμοσια γεωπονιας βολου

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html
ορκωμοσια γεωπονιας βολου

Η απόφαση αυτή αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, που αφαιρούνται ή κατατίθενται στις αστυνομικές αρχές έως και την ερχόμενη Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017.


ορκωμοσια γεωπονιας βολου

Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας απόφασης, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, για παραβάσεις που βεβαιώνονται μέχρι και χθες, 9 Αυγούστου 2017.


Ωστόσο, της παραπάνω αποφάσεως εξαιρούνται και δεν επιστρέφονται τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, που αφορούν στις παραβάσεις για μέθη, υπερβολική ταχύτητα, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, ανασφάλιστα αυτοκίνητα, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και «κόντρες».



μασκες για λευκανση
ποια σχολεια ειναι κλειστα αυριο στο νομο λαρισας
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html

μαγειρείο το ελληνικον περαια

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_143.html
εβραιοι ηθοποιοι

«Ευχαριστώ πρόεδρε Τραμπ για αυτή την ιστορική πρωτοβουλία. Οι κυρώσεις έρχονται στ' αλήθεια», ανέφερε με εμφανή ικανοποίηση ο Νετανιάχου σε μια ανακοίνωση που δημοσιοποίησαν οι υπηρεσίες του.


«Εδώ και χρόνια, απευθύνω εκκλήσεις προκειμένου οι κυρώσεις να επιβληθούν καθ' ολοκληρία σε βάρος του δολοφονικού ιρανικού καθεστώτος που απειλεί τον κόσμο ολόκληρο», πρόσθεσε.


«Οι συνέπειες των αρχικών κυρώσεων (που επέβαλε η Ουάσινγκτον) έχουν ήδη γίνει αισθητές, το ριάλ (το ιρανικό νόμισμα) πέφτει, η ιρανική οικονομία πλήττεται και τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα», συμπλήρωσε ο Νετανιάχου.


μαγειρείο το ελληνικον περαια

Έξι μήνες αφότου ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι αποσύρει τις ΗΠΑ από τη συμφωνία για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα που είχε υπογραφτεί το 2015, η Ουάσινγκτον επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι θα επιβληθούν εκ νέου από τη Δευτέρα (5/11) οι πιο δρακόντειες κυρώσεις τους σε βάρος της Τεχεράνης.


φυσικοθεραπευτηρια νικαια

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, που εφαρμόζει εχθρική πολιτική έναντι του Ιράν αφότου ανέλαβε την εξουσία, επέβαλε τον Αύγουστο μια πρώτη σειρά οικονομικών κυρώσεων στην Τεχεράνη.


Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Γαλλία, η Βρετανία και η Γερμανία, που είχαν υπογράψει τη συμφωνία του 2015, η οποία θεωρείτο ότι θα απέτρεπε το ενδεχόμενο το Ιράν να επιδιώξει την απόκτηση πυρηνικού οπλοστασίου, εξέφρασαν λύπη για την απόφαση της Ουάσινγκτον να επαναφέρει τις κυρώσεις αυτές σε ισχύ.


Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων



μαγειρείο το ελληνικον περαια
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html

τεβε τηλεφωνα αθηνα

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html
ηλεκτρονικη διδασκαλια β γυμν γλωσσα

Tο ηφαίστειο Αγκούνγκ, στο ομώνυμο όρος σε ύψος 3.031 μέτρων, βρίσκεται στην περιοχή Καράνγκ Άσεμ, σε απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων από το τουριστικό θέρετρο Κούτα.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html

Εξερράγη στις 17:05 (τοπική ώρα) και το φαινόμενο συνεχίζεται, δήλωσε σε μήνυμά του προς το πρακτορείο Νέα Κίνα (Xinhua) ο εκπρόσωπος της εθνικής υπηρεσίας καταστροφών Σουτόπο Πούρβο Νουγκρόχο.


Ωστόσο, οι ηφαιστειολόγοι έχουν υποβαθμίσει το επίπεδο συναγερμού για το ηφαίστειο στο δεύτερο υψηλότερο και έχουν περιορίσει την ακτίνα της απαγορευμένης ζώνης, δήλωσε ο Σουτόπο, προσθέτοντας ότι οι Αρχές παρακολουθούν το φαινόμενο.


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή καταστροφές λόγω της έκρηξης. Ο αριθμός των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να μετακινηθούν και να εγκαταλείψουν τις εστίες τους λόγω του κινδύνου έκρηξης του ηφαιστείου μειώθηκε στις 29.245 από τις περίπου 144.000 τον Οκτώβριο, όταν το επίπεδο συναγερμού ήταν στον ανώτερο βαθμό, σύμφωνα με την υπηρεσία διαχείριση καταστροφών.


Το ηφαίστειο Αγκούνγκ εξερράγη τελευταία φορά το 1963 με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περίπου 1.100 άνθρωποι. Στην Ινδονησία, μια χώρα με πάνω από 17.500 νησιά, υπάρχουν 129 ενεργά ηφαίστεια.



τεβε τηλεφωνα αθηνα
τεβε τηλεφωνα αθηνα
βαγγέλη γραμμένο

σπάρτη ελλάδα ξενοδοχεία

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html
αντικαπνιστικες μεθοδοι
σπάρτη ελλάδα ξενοδοχεία

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συναντήσεων, η κ. Κουρνέτα παρουσίασε την υλοποιούμενη εθνική και περιφερειακή τουριστική πολιτική για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο στην Ελλάδα και τα θεματικά τουριστικά προϊόντα που καθιστούν τη χώρα μας ιδιαίτερα ελκυστική στο ταξιδιωτικό κοινό της Ουκρανίας.


Επίσης, συζήτησε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο, Πρόεδρο του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γενικό Γραμματέα για τα θέματα προώθησης και προβολής του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού στην Ουκρανία, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Η κ. Κουρνέτα, παρέστη στην ειδική εκδήλωση στο Κίεβο της πρωτοβουλίας “Sympossio Greek Gourmet Touring” για την προώθηση της γαστρονομίας και του γαστρονομικού πολιτισμού της Ελλάδας, στο εξωτερικό που τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html

πως να κανω κετσαπ

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Ουκρανία, η γενική γραμματέας συμμετείχε στις διήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου που πραγματοποιήθηκαν στην Οδησσό, με πρωτοβουλία και διοργάνωση του κοινωφελούς Ιδρύματος Μπούμπουρα, και του ευεργέτη κ. Παντελή Μπούμπουρα που προωθεί και προβάλλει την Ελλάδα στην Ουκρανία μέσω σειράς δράσεων, μεταξύ αυτών και μέσω του Ελληνικού Κέντρου Τουρισμού που έχει συστήσει για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος.


Η κ. Κουρνέτα παρέστη επίσης στην παρέλαση και στην κατάθεση στεφάνων στο Μουσείο της Φιλικής Εταιρείας. Συναντήθηκε επίσης με τον Διευθυντή του Παραρτήματος Οδησσού του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού κ. Σοφρώνη Παραδεισόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν για το σημαντικό ρόλο του ΕΙΠ στην προώθηση των διμερών σχέσεων σε νευραλγικούς τομείς, όπως ο πολιτισμός και ο τουρισμός, και διερεύνησαν τις δυνατότητες ανάπτυξης στο μέλλον συνεργασιών που αφορούν στον τομέα της τουριστικής εκπαίδευσης.



σπάρτη ελλάδα ξενοδοχεία

γενεσις βιβλος μεταφραση

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_12.html
μπεζ χρωμα μαλλια
γενεσις βιβλος μεταφραση
γενεσις βιβλος μεταφραση

Γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1709 στο Λίτσφιλντ της Αγγλίας και θεωρείται σημαντική φυσιογνωμία της ζωής και των γραμμάτων του 18ου αιώνα.


ποτε κανει γαλα η κατσικα

Ο Δρ. Τζόνσον, όπως είναι ευρέως γνωστός ο Τζόνσον, είχε πλούσια ποιητική, λογοτεχνική και δοκιμιογραφική δράση.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_123.html

Είναι επίσης γνωστός ηθικολόγος, κριτικός λογοτεχνίας, βιογράφος, συντάκτης και λεξικογράφος.


Το 1755, ύστερα από εννέα χρόνια έρευνας και συγγραφής, δημοσιεύτηκε το έργο του «A Dictionary of the English Language», που λειτούργησε ως σημείο αναφοράς για την αγγλική γλώσσα για περισσότερο από ένα αιώνα.


τελειως καλα

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_75.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html
τελειως καλα

«Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μάς ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μην μας πάρουν», ήταν η ακριβής έκφραση του Κώστα Ζουράρι.


Ο υφυπουργός Παιδείας, παράλληλα ανέφερε ότι η ελληνική γλώσσα απειλείται από γενικευμένη παρακμή και υπονόμευση, και ότι «τελεί υπό απειλήν».


Από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, που ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου, θέλησε να καταλαγιάσει τα πνεύματα και έσπευσε να διευκρινίσει ότι «αυτό που είπε ο υφυπουργός δεν αφορούσε τα ελληνικά νησιά, αλλά τα ελληνικά πράγματα γενικά».



τελειως καλα
ζαλαδα μετα την εμβρυομεταφορα
ονειρεμενο δωματιο

ραγια μυκονος

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_114.html
εκλογη μελων δεπ

Αψηφώντας την αντιπολίτευση, τον διευθυντή του FBI και πολλούς γερουσιαστές του κόμματός του ο Τραμπ ενέκρινε τον αποχαρακτηρισμό ενός αμφιλεγόμενου απόρρητου υπομνήματος, το οποίο συνέταξε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων Ντέβιν Νούνες.


Το τετρασέλιδο αυτό υπόμνημα αφορά τις μεθόδους που χρησιμοποίησε το FBI και αναφέρει ότι ο «φάκελος» που συνέταξε ο πρώην πράκτορας της ΜΙ6 Κρίστοφερ Στιλ για τις επαφές του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία αποτελούσε το «κύριο μέρος» της αίτησης που υπέβαλε η ομοσπονδιακή αστυνομία προκειμένου να λάβει άδεια για να παρακολουθήσει έναν σύμβουλο του Ρεπουμπλικανού προέδρου, τον Κάρτερ Πέιτζ.


«Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος από το Οβάλ Γραφείο λίγο πριν τη δημοσιοποίηση του υπομνήματος.


«Οι πλέον ανώτεροι αξιωματούχοι και ερευνητές του FBI και του υπουργείου Δικαιοσύνης πολιτικοποίησαν την ιερή διαδικασία της έρευνας υπέρ των Δημοκρατικών και κατά των Ρεπουμπλικάνων», έγραψε στο Twitter.



The top Leadership and Investigators of the FBI and the Justice Department have politicized the sacred investigative process in favor of Democrats and against Republicans - something which would have been unthinkable just a short time ago. Rank & File are great people!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 2 Φεβρουαρίου 2018


ραγια μυκονος
ραγια μυκονος
υπουργειο μεταφορων μεταβιβασεις ταξι
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html