Friday, April 26, 2019

δειλινα ποιηση

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_46.html
δειλινα ποιηση
δειλινα ποιηση

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Γιάννη Καλλιάνου. Το Σάββατο η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου και πιθανώς πολύ τοπικά τους 41, στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής Ελλάδας.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html

β φαση γαλλικης επαναστασης

Παράλληλα θα ενισχυθεί ο βορειοδυτικός άνεμος στα δυτικά με αποτέλεσμα να δροσιστεί ολόκληρη η δυτική ηπειρωτική χώρα αλλά και τα Επτάνησα που υπέφεραν για σχεδόν 10 μέρες με θερμοκρασίες που καθημερινά άγγιζαν τους 40 βαθμούς.


Λίγες τοπικές μπόρες η και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα πιο ορεινά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, φαινόμενα που όμως δεν θα προβληματίσουν.


lamborghini miami rental

Κατά τη διάρκεια της Κυριακής θα απολαύσουμε πολύ καλές καιρικές συνθήκες για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, με ενισχυμένους ΒΔ ανέμους στα 6-7 και πιθανώς τοπικά τα 8 μποφόρ και θερμοκρασίες κοντά στους 34-35°C.


Εξαίρεση θα αποτελέσουν τμήματα της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας αλλά και της Θράκης που θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, μπόρες, ενδεχομένως και μεμονωμένες καταιγίδες που ίσως έχουν ένταση στα βορειότερα γεωγραφικά τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας.


No comments:

Post a Comment