Thursday, April 25, 2019

ανταλλακτικο καπακι κατσαρολας

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html

Δέχθηκε 19 κλοτσιές στο κεφάλι, που μετατράπηκε σε «μπάλα ποδοσφαίρου», τα περισσότερα χτυπήματα στον αυχένα ήταν σαν να «εκτελούσαν πέναλτι» με σφοδρότατες κρούσεις με τα πόδια, στο 2ο – 3ο χτύπημα πρέπει να είχε πεθάνει. Αυτές οι φρικτές περιγραφές περιλαμβάνονται στη δικογραφία της δολοφονίας του Αμερικανού τουρίστα, Μπακαρί Χέντερσον, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», μέσα από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και κυρίως της κοπέλας από τη Σερβία που – όπως όλα δείχνουν – ήταν η «αιτία» για να ξεκινήσει η συμπλοκή - και του νοσηλευτή ιδιωτικού θεραπευτηρίου που παρέλαβε τον άτυχο νεαρό και τον φίλο του.


φιλοσοφια κεφ 6

Η 21χρονη από τη Σερβία


Η 21χρονη κοπέλα από τη Σερβία που διασκέδαζε μαζί με τους τρεις Αμερικανούς, μεταξύ των οποίων και το θύμα, με τη βοήθεια μεταφραστή κατέθεσε στους αστυνομικούς:


«Στις 7/7/2017 και ώρα 02:30 πήγα με άλλους ομοεθνείς στο μπαρ... όπου εκεί γνώρισα τρεις Αμερικανούς και πίναμε ποτό μαζί, εκ των οποίων ο ένας από τους τρεις ήταν μελαμψός. Τα ονόματά τους όμως δεν τα γνωρίζω. Κατά τις 3:00, μου έπεσε ένα ποτήρι στο έδαφος και έσκυψα να το πιάσω. Όταν σηκώθηκα είδα ένα άτομο σερβικής υπηκοότητας να σπρώχνει το μελαμψό άτομο της παρέας μου και εκείνος τον χτύπησε με μία γροθιά. Στη συνέχεια ο μελαμψός άνδρας πήρε ένα μπουκάλι και τον χτύπησε στο κεφάλι. Ακολούθως βγήκα με τους τρεις Αμερικανούς και μαζί μας περίπου τριάντα άτομα Σέρβοι, οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν τους Αμερικανούς. Ύστερα είδα τους Αμερικανούς να τρέχουν και τα άτομα από τη Σερβία να τους ακολουθούν. Εγώ δεν τους ακολούθησα, γιατί με είχαν χτυπήσει στην προσπάθειά μου να τους χωρίσω. Ύστερα από πέντε λεπτά περπάτησα προς το μέρος όπου έτρεχαν και είδα τον μελαμψό άνδρα της παρέας μου πεσμένο στο δρόμο, να είναι αναίσθητος και να βγάζει αίμα από τα μάτια και έναν από τους Αμερικανούς δίπλα του να προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ο Αμίρ, ο οποίος πιστεύω ότι είναι υπεύθυνος στο μαγαζί, με είδε που ήμουν χτυπημένη, με ρώτησε ποιος μου το είχε κάνει, του είπα πως δεν γνωρίζω και αυτός έφυγε από το μαγαζί και πήγε προς το μέρος όπου έτρεχαν οι άλλοι».


Οι αστυνομικοί τη ρώτησαν αν εργαζόταν στο μαγαζί και έλαβαν αρνητική απάντηση, ενώ σε άλλη ερώτηση αν γνώριζε κάποιον από τους Σέρβους και αν μπορεί να αναγνωρίσει τα άτομα που επιτέθηκαν στον Μπακαρί, η νεαρή Σέρβα απαντά:



Όχι, τους έβλεπα για πρώτη φορά. Δεν τους θυμάμαι, γιατί είχα πιει πολύ και όλα έγιναν πολύ γρήγορα.



Στη συνέχεια οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες του θύματος, του 33χρονου Σέρβου με το βρετανικό διαβατήριο και του 34χρονου Έλληνα μπάρμαν, τους οποίους αναγνώρισε.


zakynthos




ανταλλακτικο καπακι κατσαρολας
ανταλλακτικο καπακι κατσαρολας
ραβδοι σιλικονης 11mm
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_85.html

No comments:

Post a Comment