Thursday, May 23, 2019

βρεγμενα καρβουνα

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html
έκτακτα μέτρα στη λιλιπούπολη
βρεγμενα καρβουνα
βρεγμενα καρβουνα

Ερ: Η Ελλάδα και η Πορτογαλία είναι οι δύο χώρες που πρόσφατα κατορθώνουν και ξεπερνούν μια μακροχρόνια κρίση που στοίχισε πάρα πολλά στους δύο λαούς μας.


Όμως αυτήν την κρίσιμη ώρα βλέπουμε την Ευρώπη που είπατε πως πρέπει να δείξει αλληλεγγύη, να προβάλλει πολλές φορές ακόμα και παράλογες απαιτήσεις στις δύο χώρες μας. Για παράδειγμα, η Ελλάδα βγαίνει απ’ το μνημόνιο τον επόμενο χρόνο, όμως οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ζητούν ή πιέζουν για προληπτικά μέτρα για τον επόμενο χρόνο όταν θα βρεθούμε εκτός προγράμματος. Πού είναι λοιπόν η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη;


«Θέλω να τονίσω το εξής, το οποίο ισχύει για την Πορτογαλία, την Ελλάδα και όλες τις χώρες της ευρωζώνες. Οι χώρες που είμαστε υπό πρόβλημα, θα κάνουμε αυτό που έχουμε δεσμευτεί να κάνουμε, θα εκπληρώσουμε όλες τις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει.


για εμας που πισω μειναμε lyrics

Θα τονίσουμε στους εταίρους, ότι δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε δεσμεύσεις που μας ζητούν κάποιοι, οι οποίες όμως είναι αντίθετες με το ευρωπαϊκό και το διεθνές δίκαιο. Ό, τι περιλαμβάνουν οι συμφωνίες που έχουμε υπογράψει, τα προγράμματα που έχουμε αποδεχθεί και των οποίων έχουμε συγκυριότητα όπως είναι γνωστό προσπαθούμε να το πράξουμε.



https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_55.html

No comments:

Post a Comment