Monday, May 6, 2019

σεριφος παραλιες προσβαση

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_123.html
ανορεξια διασημων

Πρόκειται για την κατασκήνωση «Ναός της Θέλησης» που δημιούργησε η Svoboda, μία από τις ριζοσπαστικές εθνικιστικές ομάδες της Ουκρανίας, χωμένη σε ένα δάσος στα δυτικά της χώρας. Τα περισσότερα παιδιά είναι έφηβοι, ωστόσο υπάρχουν και παιδιά ηλικίας μόλις οκτώ ετών.


σεριφος παραλιες προσβαση

Η κατασκήνωση έχει δύο στόχους: να εκπαιδεύσει τα παιδιά να υπερασπίζονται τη χώρα τους έναντι των Ρώσων και των υποστηρικτών τους και να εξαπλώσουν την εθνικιστική ιδεολογία τους.


«Δεν στοχεύουμε ανθρώπους. Αλλά δεν μετράμε τους αυτονομιστές, τους κατακτητές από τη Μόσχα, ως ανθρώπους. Επομένως μπορούμε και θα έπρεπε να τους στοχεύουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκπαιδευτής Yuri "Chornota" Cherkashin στο Associated Press.


Εκτός από τις διαλέξεις, η ζωή στην εν λόγω κατασκήνωση είναι σκληρή: οι κατασκηνωτές ξυπνούν στη μέση της νύχτας από τους ήχους έκρηξεων χειροβομβίδας. Πετάγονται από τις σκηνές τους και αγωνίζονται ως στρατιώτες να κουβαλήσουν τα όπλα τους που σε πολλές περιπτώσεις έχουν το ίδιο ύψος με εκείνα. Αναγκάζονται να κουβαλούν τα βαριά όπλα τους όλη μέρα. Ο 18χρονος Mykhailo είναι ο μεγαλύτερος από τους κατασκηνωτές. Σύμφωνα με τον ίδιο, η εκπαίδευση είναι απαραίτητη.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_99.html

«Κάθε στιγμή τα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά στη χώρα μας. Και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’αυτό. Γι’αυτό ήρθα στην κατασκήνωση, για να μελετήσω πώς να προστατεύσω τον εαυτό μου και τους αγαπημένους μου», λέει χαρακτηριστικά.



σεριφος παραλιες προσβαση
ταμαμ επεισοδιο 13 trailer

No comments:

Post a Comment