Tuesday, May 7, 2019

γιορταζει μανωλης

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html
γιορταζει μανωλης
γιορταζει μανωλης

Όπως ανέφεραν σε χθεσινή παρουσίαση σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης τα στελέχη της εταιρείας, η πρόσφατη συμφωνία για την είσοδο του ΟΠΑΠ στη μετοχική σύνθεση αναμένεται να έχει θετικά αποτελέσματα και για την δύο πλευρές με τον Γιώργο Δασκαλάκη, διευθύνοντα σύμβουλο της Stoiximan να σημειώνει επιπλέον ότι υπήρχαν και άλλες προσφορές από το εξωτερικό αλλά προτιμήθηκε αυτή του ΟΠΑΠ «επειδή θέλαμε να μείνουμε στην Ελλάδα».


Ο κ. Δασκαλάκης τόνισε ότι ΟΠΑΠ και Stoiximan είναι μεν ανταγωνιστές, και θα συνεχίσουν να είναι, όμως «τα τελευταία χρόνια είχε δημιουργηθεί μία σχέση αμοιβαίου σεβασμού» η οποία, όπως αποδείχθηκε, είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει και η συμφωνία συνεργασίας. Σύμφωνα με τον κ. Δασκαλάκη, το χρονικό σημείο ήταν σωστό και επιπλέον αποτελεί μία ευκαιρία προκειμένου να αποδείξουν οι Έλληνες την αξία τους σε διεθνές επίπεδο,


Η Stoiximan θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα και να υλοποιεί το αναπτυξιακό πλάνο της, βασικό κομμάτι του οποίου είναι η επέκταση στο εξωτερικό όπου χρησιμοποιείται το brand Betano.com. Εκτός της Ελλάδα και της Κύπρου, η Stoiximan έχει παρουσία στη Ρουμανία όπου, όπως και στην Ελλάδα, έχει καταφέρει να είναι στην κορυφή μεταξύ των εταιρειών διαδικτυακού στοιχηματισμού, ενώ έχει άδεια για τη δραστηριοποίηση της στις αγορές της Γερμανίας και της Αυστρίας. Επιπλέον, βρίσκεται στη διαδικασία έγκρισης άδειας και για την Πορτογαλία.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html


τρομπα βενζινης beverly 500
διαιτα για να πεσει η πιεση

No comments:

Post a Comment