Wednesday, May 1, 2019

βαψιμο σπιτιου χρωματολογιο

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html

Οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν ακόμη να μαζέψουν τα «κομμάτια» τους και να σχεδιάσουν την… επόμενη μέρα - μια διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει αρκετό καιρό.


Τα μέτρα της πολιτείας για την ανακούφιση των πυρόπληκτων βρίσκονται σε πλήρη εφαρμογή, με την κυβέρνηση να προχωρά σε αναλυτική ενημέρωση για τις ενέργειες και τις προσπάθειες που συνεχίζουν να καταβάλλονται.


τολμηρές ιστορίες το στοίχημα

βαψιμο σπιτιου χρωματολογιο

«Σήμερα, έναν μήνα μετά την τραγωδία στο Μάτι, η Κυβέρνηση συνεχίζει να εργάζεται εντατικά για τη στήριξη των πληγέντων και την άμεση υλοποίηση των μέτρων ανακούφισής τους», υπογραμμίζεται στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.


Στο εκτενές ενημερωτικό δελτίο περιλαμβάνονται διεξοδικά οι κινήσεις που διενεργήθηκαν σε αυτή την κατεύθυνση ανά Υπουργείο, καθώς επίσης και τα μέτρα άμεσης οικονομικής στήριξης, τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θανόντων, τα μέτρα ασφαλιστικής ελάφρυνσης, τα μέτρα στήριξης δανειοληπτών τ. ΟΕΚ.


μεταχειρισμενα ιδιωτης

βαψιμο σπιτιου χρωματολογιο

Μέχρι στιγμής, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έχει προβεί στις κάτωθι ενέργειες:


Έως την Κυριακή 29 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν 4.925 αυτοψίες και ενεργοποιήθηκαν 385 μηχανικοί. Στις αυτοψίες χαρακτηρίστηκαν κόκκινα 1.241 κτίρια, κίτρινα 1.012 κτίρια και πράσινα 2.672.


Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου εκδόθηκε η ΚΥΑ για την καταβολή των επιδομάτων και παράλληλα οργανώθηκαν οι τέσσερεις χώροι υποδοχής των πολιτών για κατάθεση αιτήσεων στους Δήμους Ραφήνας - Πικερμίου, Μαραθώνα και Μεγαρέων, καθώς και στο κτίριο του ΥΠΥΜΕ, με την υποστήριξη και των αντίστοιχων Δήμων.


Μέχρι εχθές είχαν κατατεθεί 4.328 αιτήσεις, είχαν πληρωθεί 1.710 νοικοκυριά - δικαιούχοι και 43 επιχειρήσεις - δικαιούχοι.


Από την Κυριακή 12 Αυγούστου ξεκίνησαν οι αυτοψίες των τριμελών επιτροπών μηχανικών για τον οριστικό χαρακτηρισμό των χαρακτηρισμένων ως κόκκινα κτίσματα στην 1η αυτοψία. Ήδη, έχουν εξετασθεί 567 από τα 1.241 και οριστικά κατεδαφιστέα έχουν χαρακτηρισθεί τα 292 και για αυτά έχουν εκδοθεί ήδη 85 πρωτόκολλα κατεδάφισης.


Το ΥΠΥΜΕ έχει προχωρήσει σε αποδοχή δωρεών κατεδάφισης κτιρίων από τεχνικές εταιρείες και για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα κατεδάφισης αδαπάνως για τους πολίτες, με την προϋπόθεση να συναινέσουν σε αυτό οι ιδιοκτήτες. Ήδη από 20 Αυγούστου ξεκίνησαν οι πρώτες κατεδαφίσεις και έχουν, συνολικά, πραγματοποιηθεί 4 και υπάρχουν ακόμη 8 αιτήσεις συναίνεσης, με τις οποίες συνεχίζεται εντατικά η διαδικασία.


Παράλληλα, το ΥΠΥΜΕ προχώρησε σε συμβάσεις ελέγχου και απομάκρυνσης από τα κτίρια αμιάντου. Έχουν γίνει, ήδη, οι πρώτοι οπτικοί έλεγχοι εντοπισμού και έχει ξεκινήσει από 10 Ιουλίου η διαδικασία απομάκρυνσης από τα οριστικά κατεδαφιστέα κτίρια, στα οποία ο αμίαντος έχει καεί, ενώ θα συνεχιστεί και στα κατεδαφιστέα που χρειάζεται απλή αποξήλωση, καθώς και σε όσα έχουν χαρακτηριστεί κίτρινα ή πράσινα, όπου χρειάζεται απλή αποξήλωση.




https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_135.html

No comments:

Post a Comment