Thursday, May 16, 2019

πλακασ παναγιωτησ - ανταλλακτικα αυτοκινητων

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html
λογγος αιγιου καιρος

Με τη συμμετοχή δεκάδων εκπροσώπων από το ελληνικό και διεθνές επιχειρείν που παρουσίασαν σημαντικές επενδυτικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες, με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας, η βραδιά κορυφώθηκε με την απονομή των κορυφαίων βραβείων του θεσμού.


Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Μ. Κυριακού έλαβε το βραβείο “2018 Capital Link CSR Leadership Award” Διεθνούς Προσωπικότητας.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html

Στην διάρκεια της ομιλίας του ο Θοδωρής Μ. Κυριακού σημείωσε μεταξύ άλλων:


«Στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ ξεκινήσαμε, εμπνευστήκαμε και συνεχίζουμε να εμπνεόμαστε από το παράδειγμα του Ιδρυτή μας, του Μίνου Κυριακού. Εκείνος μας δίδαξε να μην αφήνουμε ποτέ την κοινωνία έξω από τις δραστηριότητές μας. Το DNA μας καθορίστηκε από την προσήλωσή του στην κοινωνία και στον άνθρωπο.


βρεττος καδοι

Δεν επενδύσαμε ποτέ στα ΜΜΕ για εξασφάλιση δύναμης και επιρροής, όπως άλλοι. Επενδύσαμε και επενδύουμε στα ΜΜΕ γιατί αγαπάμε αυτή τη δουλειά και γιατί μας γεμίζει το να προσπαθούμε να προσφέρουμε στην κοινωνία.


3


Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ξεκίνησε πριν από 28 χρόνια, με 1 ραδιόφωνο στην Ελλάδα.


Σήμερα, είναι ένας Διεθνής ‘Όμιλος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Αυστραλία.


Απασχολεί άμεσα περισσότερους από 2.500 χιλιάδες εργαζομένους σε 13 χώρες σε 3 ηπείρους.


Τα προγράμματά μας προβάλλονται σε πάνω από 85 εκατομμύρια σπίτια, μέσω καλωδιακών και δορυφορικών δικτύων και τα sites του Ομίλου μας σημειώνουν πάνω από 500 εκατομμύρια επισκέψεις σε ετήσια βάση.



πλακασ παναγιωτησ - ανταλλακτικα αυτοκινητων
πλακασ παναγιωτησ - ανταλλακτικα αυτοκινητων

No comments:

Post a Comment