Saturday, June 29, 2019

πολεις αμερικης

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html
πολεις αμερικης

Με ερώτηση που κατέθεσαν προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Ενέργειας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες κενών και μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων και ιδιαίτερα επαγγελματικών, βρίσκονται ενώπιων χρεών, καθώς εμφανίζονται να οφείλουν υπέρογκα ποσά στους οικείους Δήμους για δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού και μάλιστα με αναδρομική ισχύ.


κ βητα αστροναυτης

Με την ερώτησή τους ζητούν από την κυβέρνηση την άρση της στρέβλωσης και της αποκατάστασης των εν λόγω ιδιοκτητών από τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει, αφού δεν αρκεί που συνεχίζουν να πληρώνουν για τα κλειστά ακίνητα ΕΝΦΙΑ, ΤΑΠ και λοιπούς φόρους, υποχρεώνονται να πληρώνουν αναδρομικές «λυπητερές» δημοτικών τελών, ως μη όφειλαν.


παιδικα μπουφαν μαγιοραλ



πολεις αμερικης

συμπληρωμα διατροφης για μαλλια απιβιτα

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html
συμπληρωμα διατροφης για μαλλια απιβιτα

«Εν έτει 2018 οι διαφωνίες πρέπει να επιλύονται γύρω από ένα τραπέζι, ενώ κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια, με την υπογραφή μιας συμφωνίας και όχι να μιλάμε για οικονομικές κυρώσεις, για άρματα και για στρατιώτες στα σύνορα. Δεν το χρειαζόμαστε αυτό» είπε ο ηγέτης της ακροδεξιάς Λέγκα του Βορρά, σε ομιλία του σε ένα φόρουμ στη Βερόνα.


Ο Σαλβίνι επισκέφθηκε τη Μόσχα την περασμένη εβδομάδα και έχει ήδη καταγγείλει τον «παραλογισμό» των δυτικών κυρώσεων. «Είμαι πεπεισμένος ότι οι κυρώσεις είναι μια οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανοησία» είπε.


καρχαριασ θηλαστικο ή ψαρι

τραγουδι παντελιδη απο ψηλα

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε επισκέφθηκε και αυτός τη Ρωσία στις αρχές της εβδομάδας και ζήτησε την επανένταξη της χώρας στην G7, απ' όπου είχε αποκλειστεί με αφορμή την προσάρτηση της Κριμαίας.


Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει επιβάλλει στη Ρωσία κυρώσεις από το 2014 εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία. Οι κυρώσεις ανανεώνονται κατά διαστήματα από τα μέλη της ΕΕ, ενώ μετά την τελευταία ανανέωση του εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι τον Ιανουάριο.



συμπληρωμα διατροφης για μαλλια απιβιτα

κουστουμι για μωρο

https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html

Όπως είπε ο κ. Πετράκος στο tharrosnews.gr επισκέφθηκε τον Πρωθυπουργό στο γραφείο του και του ζήτησε να πουν στον λαό όλη την αλήθεια, καθώς οι δανειστές δεν τηρούσαν τη συμφωνία του Φεβρουαρίου.


κουστουμι για μωρο

Σύμφωνα με τον κ. Πετράκο ο Πρωθυπουργός τον ρώτησε «Τι θες, να πάμε στη δραχμή;». Και στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας του είπε: «Συμφωνώ μαζί σου ότι σε ένα χρόνο θα έχουμε με το εθνικό νόμισμα μεγάλη ανάπτυξη, αλλά δεν θα αντέξουμε τους πρώτους τρεις με έξι μήνες».


κουστουμι για μωρο

Διαβάστε επίσης:


Ο Κλίντον, ο Τσίπρας, το δημοψήφισμα και η δραχμή... Ρωσίας


τραγανο κεικ


καταφυγια πολεμου
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html

elga αποζημιωσεισ με αφμ

ηχοι απο ταινιες βεγγου
elga αποζημιωσεισ με αφμ

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τα θύματα και τις οικογένειες του φριχτού περιστατικού πυροβολισμών στο Λας Βέγκας. Ο Θεός να σας ευλογεί!», έγραψε ο πλανητάρχης στο twitter.


elga αποζημιωσεισ με αφμ

Ο δράστης της πλέον φονικής επίθεσης κατά πολιτών στην ιστορία των ΗΠΑ, ταυτοποίηθηκε στο πρόσωπο του Στίβεν Πάντοκ, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία του Τέξας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό μίας γυναίκας που ενδεχομένως εμπλέκεται στην επίθεση.



https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html


My warmest condolences and sympathies to the victims and families of the terrible Las Vegas shooting. God bless you!


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 2 Οκτωβρίου 2017


τοσες στροφες και ολα μου φαινονται ευθεια

atv offroad fury 3 ps2 soundtrack

σημαντικο μεταφραση
δημ χορν τραγουδια
atv offroad fury 3 ps2 soundtrack

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου με την τροπολογία που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο η κυβέρνηση διεύρυνε σημαντικά την εφαρμογή του νόμου περί «πόθεν έσχες» (τροποποίηση του άρθρου 202, του ν.4 389/2016) και δεν το περιόρισε σε καμία περίπτωση.


Υποχρεωτικά, πλέον, όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΕΣΥΠ, του ΤΑΙΠΕΔ και της ΕΤΑΔ, καθώς και των ανώτατων στελεχών της διοίκησής τους, υποβάλουν δήλωση περιουσιακής κατάστασης.


atv offroad fury 3 ps2 soundtrack

Ως προς το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας οι ίδιοι κύκλοι ξεκαθαρίζουν πως εξακολουθούν να ισχύουν οι γενικές διατάξεις που ίσχυαν με τον ιδρυτικό του νόμο, σύμφωνα με τις οποίες υπόχρεοι για δήλωση περιουσιακής κατάστασης είναι ο Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου, καθώς και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, κατ’ εφαρμογή διατάξεων ανάλογων με εκείνες που ισχύουν για τις διοικήσεις Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου.


«Η όποια τροπολογία, λοιπόν, δεν αφορούσε εξαίρεση αλλά την μη μεταβολή της υποχρέωσης υποβολής «πόθεν έσχες» που ισχύει για το ΤΧΣ από τον ιδρυτικό του νόμο», τονίζουν σχετικά.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_42.html


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html

Friday, June 28, 2019

μηλοπιτα διαιτης

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_8.html

Πυρκαγιά από άγνωστη αιτία ξέσπασε το πρωί της Τρίτης (5/6) σε ισόγειο βιοτεχνικό χώρο, επί της οδού Στυλιανού Γονατά 16, στο Περιστέρι.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_48.html

Να σημειωθεί ότι σε απόσταση αναπνοής υπάρχουν κατοικίες, που απειλούνται από τις φλόγες που κατακαίνε το βιοτεχνικό χώρο ηλεκτρικών ειδών.


καλτσες μεχρι το γονατο παιδικες

μηλοπιτα διαιτης



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη ενώ τα υλικά που καίγονται στην αποθήκη είναι εξαιρετικά εύφλεκτα (ηλεκτρικές συσκευές) κάνοντας το έργο των Πυροσβεστών πολύ δύσκολο.

Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 25 Πυροσβέστες με οχτώ οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.


franchi 612 light calibre 12



Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το περιστατικό αναφέρει:


#Πυρκαγιά σε βιοτεχνία επί της οδού Στυλιανού Γονατά στο Περιστέρι Αττικής. Επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 5 Ιουνίου 2018

Πηγή φωτογραφιών: Νεκτάριος Μπεχράκης
Εικόνες: ΣΚΑΪ


01


















μηλοπιτα διαιτης

ταμτα ζαρτιερες

θεσεις εργασιας νοσηλευτων λαρισα
κακοηθες λιπωμα
ταμτα ζαρτιερες
ταμτα ζαρτιερες
Τραγωδία στη Λάρισα: Φρικτό τροχαίο με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες

Ένας άνδρας και μία γυναίκα άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο σε τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Λάρισας – Αμπελώνα.


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (13/05) λίγο έξω από τη θεσσαλική πρωτεύουσα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά στο δρόμο που συνδέει τη Λάρισα με τον Αμπελώνα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλα δύο άτομα.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση, σύμφωνα με το larissanet ανασύρθηκαν νεκροί ένας 35χρονος άνδρας και μία 82χρονη γυναίκα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος.

Επίσης, από τα συντρίμμια του δεύτερου οχήματος απεγκλωβίστηκαν μία 55χρονη και ένας 59χρονος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο δρόμος μετά το τροχαίο έκλεισε και η κυκλοφορία διεξαγόταν από παρακαμπτηρίους.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GALLERY

Με πληροφορίες από: onlarissa.gr, larissanet


Τραγωδία στη Λάρισα: Φρικτό τροχαίο με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες
01
Τραγωδία στη Λάρισα: Φρικτό τροχαίο με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες












https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_147.html

mitsubishi κλιματιστικα πατρα

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, κατά τη διαδικασία ανέλκυσης του Blue Star Patmos, εντός της μεγάλης πλωτής δεξαμενής του Οργανισμού Λιμένα Πειραιώς υπήρξε διαρροή πετρελαιοειδών από τις δεξαμενές του πλοίου λόγω υφιστάμενου ρήγματος, με αποτέλεσμα την πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης περίπου 350 τ. μ., η οποία είναι εγκλωβισμένη εντός ήδη ποντισμένου πλωτού φράγματος πέριξ της δεξαμενής.


Επιπλέον, παρατηρήθηκαν διάσπαρτες κηλίδες πετρελαιοειδών μικρής έκτασης περιμετρικά, παρακείμενα προσδεδεμένων, πλοίων, ενώ εργασίες απορρύπανσης έχουν αναληφθεί από εταιρεία και στην περιοχή βρίσκεται αντιρρυπαντικό σκάφος και βυτιοφόρο τα οποία περισυλλέγουν τα πετρελαιοειδή.


Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.


μικυ μαους ελληνικα μινι

Υπενθυμίζεται ότι το Blue Star Patmos είχε προσαράξει σε ξέρα, κατά την είσοδό του στο λιμάνι της Ίου στις 30 Αυγούστου και ρυμουλκήθηκε στον Πειραιά μετά την αποκόλλησή του.


mitsubishi κλιματιστικα πατρα


mitsubishi κλιματιστικα πατρα
βασίλης γαβριηλίδης
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html

τι ειναι κρυογενικη

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html
ミュージシャン 人間性
τι ειναι κρυογενικη

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου από την εκλογή του καθώς οι προηγούμενες συναντήσεις του εκτός Γαλλίας, ήταν επισκέψεις εργασίας ή συμμετοχή σε Συνόδους.


Για την ανάγκη της έναρξης διαλόγου για την επόμενη μέρα της Ευρώπης έχει τοποθετηθεί πολλαπλώς ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος συμμερίζεται σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις του Εμανουέλ Μακρόν, και για το λόγο αυτό η ελληνική πλευρά θεωρεί κομβική την επίσκεψη Μακρόν για τον προσανατολισμό του διαλόγου αναφορικά με το μέλλον της Ευρώπης.


Τόσο ο Αλέξης Τσιίπρας, όσο και η ελληνική κυβέρνηση στο σύνολο της συμφωνούν σε μεγάλο βαθμό με τις σκέψεις του Γάλλου Προέδρου για την ανάγκη ύπαρξης πολιτικού ελέγχου και λογοδοσίας στην άσκηση της ευρωπαϊκής οικονομικής πολιτικής. Με την ελληνική πλευρά να προσδίδει εξίσου ιδιαίτερη έμφαση - πέρα από τον απολύτως αναγκαίο εκδημοκρατισμό της οικονομικής διακυβέρνησης - και στην αποκατάσταση της ισορροπίας της οικονομικής με την κοινωνική διάσταση της Ευρώπης, θέμα που συνδέεται στενά με την εγκατάλειψη των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της μονόπλευρης λιτότητας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση θεωρεί ότι η επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα αναδεικνύει το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει κομβικό ρόλο σε αυτό τον εν εξελίξει διάλογο και έχει πάψει τα τελευταία χρόνια να λογίζεται ως απλός παρατηρητής.


Παράλληλα η επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου συνιστά αναγνώριση του αναβαθμισμένου γεωπολιτικού ρόλου της Ελλάδας και δείχνει την έμπρακτη στήριξη της αναπτυξιακής δυναμικής της χώρας μας. Εκτιμάται δε, πως το πολιτικό περιεχόμενο και η παρακαταθήκη αυτής της επίσκεψης, υπερβαίνουν το συμβολισμό της.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη χώρα μας ο Εμανουέλ Μακρόν αναμένεται να αναδείξει το όραμά του για το μέλλον Ευρώπης, για την ενίσχυση των καταστατικών ευρωπαϊκών αξιών και της δημοκρατίας στην εποχή μας. Στην ομιλία του αναμένεται να διαφανούν και στοιχεία της νέας αρχιτεκτονικής ΕΕ και ευρωζώνης που βρίσκεται υπό συζήτηση μεταξύ Βερολίνου και Παρισίων τους τελευταίους μήνες. Παράλληλα, αναμένεται να αναδείξει τη σημασία που έχει η προσπάθεια της Ελλάδας να αντιμετωπίσει πιθανές ευρωπαϊκές κρίσεις, όπως αυτές των τελευταίων χρόνων, προασπίζοντας το διεθνές δίκαιο και το ευρωπαϊκό κεκτημένο.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να αναδείξει την ιστορική σημασία της ελληνογαλλικής φιλίας και συνεργασίας και τον κρίσιμο ρόλο της Γαλλίας - αλλά και συγκεκριμένα του ίδιου του Προέδρου Μακρόν, ήδη από την περίοδο που βρισκόταν στη θέση του υπουργού Οικονομίας - όσον αφορά τη στήριξη προς τη χώρα μας κατά τα χρόνια της κρίσης. Παράλληλα θα τονίσει ότι η νέα αρχιτεκτονική ΕΕ και ευρωζώνης μπορεί να οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον για τους Ευρωπαίους πολίτες υπό την προϋπόθεση ότι θα βασιστεί στην ανάπτυξη της κοινωνικής, δημοκρατικής Ευρώπης και στην προάσπιση του ευρωπαϊκού κεκτημένου.


Οι συνομιλίες των δυο ανδρών θα επικεντρωθούν σε τρεις τομείς: την προσέλκυση επενδύσεων προς την Ελλάδα, τη σταθερή πρόσβαση της χώρας μας στις αγορές και στο μέλλον της Ευρωζώνης. Την ατζέντα των συνομιλιών των δυο ανδρών θα απασχολήσουν επίσης ζητήματα ευρωτουρκικών και ευρωρωσικών σχέσεων, Κυπριακό, εξελίξεις σε Δυτικά Βαλκάνια, μεταναστευτικό.


Επίσκεψη υπό την συνοδεία υπουργών και Γάλλων επιχειρηματιών


Ο Γάλλος Πρόεδρος αναμένεται να συνοδεύεται από τον υπουργό Οικονομικών/Οικονομίας Μπρούνο Λεμέρ και την αρμόδια υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ναταλί Λουαζό.


Στη γαλλική αποστολή συμμετέχουν επίσης επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε κρίσιμους τομείς όπως η ενέργεια, οι υποδομές, ο τουρισμός, οι νεοφυείς επιχειρήσεις, ο χρηματοπιστωτικός τομέας και η αμυντική βιομηχανία. Άλλωστε η αγορά του ΟΛΘ από κοινοπραξία στην οποία ηγείται γαλλική εταιρεία, θεωρείται από τους Γάλλους αξιωματούχους ως ένδειξη αυξανόμενης εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και εφαλτήριο για νέες μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα.



τι ειναι κρυογενικη
παραδοσιακα μουστοκουλουρα
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

συζυγοσ νικου ρωμανου

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html
ονοματα σκυλων γιορκσαιρ τεριε

Ο ύποπτος, ένας 18χρονος, συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς του Κεντ "στη ζώνη του λιμένος του Ντόβερ" – απ' όπου αναχωρούν τα φεριμπότ για τη Γαλλία – και οι αρχές θεωρούν ότι σχετίζεται με την τρομοκρατική επίθεση.


τρεις ιεραρχες ντοκιμαντερ

"Κάναμε μια σημαντική σύλληψη στο πλαίσιο των ερευνών μας σήμερα το πρωί. Μολονότι είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόοδο που έχει επιτευχθεί, η έρευνα συνεχίζεται και το επίπεδο της (τρομοκρατικής) απειλής παραμένει στο κρίσιμο" ανέφερε ο Νιλ Μπάσου, ένας εκπρόσωπος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.


Ο συλληφθείς κρατείται σε ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα και πρόκειται να μεταφερθεί σε άλλο τμήμα, στο νότιο Λονδίνο.



Detectives investigating the terrorist attack at Parsons Green have made an arrest https://t.co/dr2s5fajVv pic.twitter.com/eowH6zaX79


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_112.html
— Metropolitan Police (@metpoliceuk) 16 Σεπτεμβρίου 2017


συζυγοσ νικου ρωμανου
συζυγοσ νικου ρωμανου

συνταγή κουλουράκια λεμονιού

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_103.html
γειωση με πλακα χαλκου
συνταγή κουλουράκια λεμονιού

«Η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει την επίθεση στην Πρεσβεία της Γαλλικής Δημοκρατίας και εκφράζει τη συμπαράστασή της στον Ειδικό Φρουρό που τραυματίστηκε από την επίθεση», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Τζανακόπουλος.


«Η Ελληνική Αστυνομία θα επιτελέσει το καθήκον της για τον εντοπισμό των δραστών και θα εγγυηθεί την προστασία όλων των πολιτών», συνεχίζει.


«Οι σχέσεις φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας δεν μπορούν να επηρεαστούν στο ελάχιστο από τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες».



συνταγή κουλουράκια λεμονιού
παλινδρόμηση συμπτώματα

διαμαντακου τουρς προγραμμα

online apk downloader for pc
Μυτιλήνη: Διάσωση 43 μεταναστών
Eurokinissi

Στον εντοπισμό και τη διάσωση 43 μεταναστών προέβησαν σήμερα (14/1/2019) στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.


Συγκεκριμένα, Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης Λ. Σ.–ΕΛ. ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ», πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό επιβαινόντων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του σκάφους Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ., προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης.


διαμαντακου τουρς προγραμμα

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html


διαμαντακου τουρς προγραμμα
ντνίπρο ολυμπιακος τι ωρα παιζει
https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html

στενός ορισμός

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_91.html
pave ελληνικα
τελος η μοντερνα οικογενεια

Σύμφωνα με την προκαταρκτική αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, ο πρώτος σεισμός είχε μέγεθος 2,9 Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 03:39.


στενός ορισμός



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο δεύτερος σεισμός, που ήταν και ο πιο ισχυρός, σημειώθηκε στις 03:40 και είχε μέγεθος τα 3,3 Ρίχτερ.


στενός ορισμός

Η τρίτη δόνηση σημειώθηκε στις 03:46, με μέγεθος και 2,7 Ρίχτερ.

Το εστιακό βάθος και των τριών σεισμών υπολογίζεται στα 10χλμ.

Να σημειωθεί ότι το σεισμό που σημειώθηκε στις 03:40, η αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού - Μεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου (EMSC) τον κατέγραψε στα 3,7 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 20χλμ.

654409.regional

Δείτε στη gallery τους σεισμούς, όπως τους κατέγραψαν οι σεισμογράφοι του Σεισμολογικού Δικτύου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που είναι τοποθετημένοι στη Ζάκρο του νομού Λασιθίου και στην Κάρπαθο.


01








πονος στα θωρακικα οστα

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html
πονος στα θωρακικα οστα

«Ως γιατρός και ως βουλευτής ντρέπομαι να υπάρχουν άνθρωποι που μεταφέρονται στα νοσοκομεία σε αγροτικές καρότσες», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας ότι για να λειτουργήσει το ΕΚΑΒ πρέπει να συμπληρώνονται όλες οι βάρδιες. «Δεν μπορεί το ΕΚΑΒ να ζητά 17 άτομα για να λειτουργήσει», επεσήμανε και πρότεινε όπου υπάρχει έλλειψη οδηγών στα ασθενοφόρα, να υπάρξει συνεργασία με άλλες υπηρεσίες του δημοσίου, που έχουν οδηγούς, όπως για παράδειγμα η Πυροσβεστική. Ζήτησε δε, να υπάρξει ευελιξία, ώστε να αξιοποιείται το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπου χρειάζεται, είτε πρόκειται για μεταφορά ασθενούς, είτε μέσα στο αγροτικό κέντρο υγείας ή στο νοσοκομείο.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html

Ενισχυτική της αγωνίας που εξέφρασε ο Νίκος Ηγουμενίδης ήταν και η παρέμβαση του βουλευτής της ΝΔ στην Ευρυτανία Κώστα Κοντογεώργου που ανέφερε πως υπάρχουν ορεινές περιοχές που είναι πολύ δύσκολη η μεταφορά, όπως συμβαίνει στο δήμο Αγράφων, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να κινδυνεύουν. Όπως είπε ο Κώστας Κοντογεώργος, χρειάζεται οδική περιφερειακή σύνδεση των ορεινών όγκων, καθώς υπάρχουν μεν κέντρα υγείας αλλά όχι ασθενοφόρα.


λαικο λαχειο αποτελεσματα 18ης κληρωσης


πονος στα θωρακικα οστα
ωδεια χολαργος

θεατρο βολος 2016

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_23.html

Από τους 70 εκλεγμένους βουλευτές μεταξύ των δύο κύριων κομμάτων της (Junts per Catalunya και ERC) οι 18 βρίσκονται στη φυλακή, έγκλειστοι για τη δράση τους στη διάρκεια της Procés (Διαδικασία0 για την ανεξαρτησία και υπάρχει ενδεχόμενο να καταδικαστούν σε βαριές ποινές και να εκπέσουν του αξιώματός τους, με αποτέλεσμα να χάσουν την έδρα τους στο Parlament.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html

το προξενιο τα παλια χρονια

Μολονότι μία έκπτωση των εκλεγμένων αυτών, με την κατηγορία της στάσης, ανταρσίας και διασπάθισης κρατικών κονδυλίων, δεν πρόκειται να επηρεάσει την πλειοψηφία του αυτονομιστικού κέρατος (καθώς θα αντικαθίσταντο από τους αμέσως επόμενους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο), το πρόβλημα εντοπίζεται στην ηγεσία των δύο αυτών κομμάτων, που θα αναγκαστεί να σταματήσει κάθε κοινοβουλευτική δραστηριότητα.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της El Pais, το κοινό στοιχείο που μοιράζονται οι 18 βουλευτές είναι πως εκκρεμεί εναντίον τους η δίωξη από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας, όμως μεταξύ τους βρίσκονται σε πολύ διαφορετική κατάσταση. Ουδείς γνωρίζει εάν οι οκτώ από αυτούς, που έχουν καταφύγει στο εξωτερικό, θα αναλάβουν καθήκοντα, ή θα παραιτηθούν προκειμένου να μην επηρεαστεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση του Parlament στις 17 Ιανουαρίου, όπως και στη συζήτηση για την εκλογή κυβέρνησης στις αρχές Φεβρουαρίου.




θεατρο βολος 2016
θεατρο βολος 2016
διαγωνισμα στα κειμενα νεοελληνικης λογοτεχνιας β γυμν

οικογενεια adams αθηνα

οικογενεια adams αθηνα
Στον Πειραιά ο εκπρόσωπος της εταιρείας του «Ανδρομέδα» - Την Τετάρτη οδηγείται στον εισαγγελέα

Στο λιμεναρχείο Πειραιά παρουσιάστηκε το απόγευμα ο αρχιπλοίαρχος και διαχειριστής της πλοιοκτήτριας εταιρίας του πλοίου «Ανδρομέδα» που μετέφερε 410 τόνους εκρηκτικών και σύμφωνα με το λιμενικό είχε προορισμό τη Λιβύη κατά παράβαση της κοινοτικής νομοθεσίας.


Ο αρχιπλοίαρχος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Τετάρτη (17/1) στην εισαγγελία Πειραιά προκειμένου να απολογηθεί στο ανακριτή και τον εισαγγελέα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο ίδιος μιλώντας πρόσφατα στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), είχε δηλώσει ότι για ενάμιση μήνα το πλοίο βρίσκονταν σε «ομηρεία» λόγω αθέτησης των υποχρεώσεων από τις δύο τουρκικές εταιρείες στις οποίες ανήκει το συγκεκριμένο εμπόρευμα και οι οποίες όπως υποστήριξε, δεν κατέβαλαν τα λιμενικά τέλη, προκειμένου το «Andromeda» να μεταβεί μέσω της διώρυγας του Σουέζ στο Τζιμπουτί όπου ήταν και ο προορισμός του φορτίου.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_143.html


οικογενεια adams αθηνα
εγκαίνια διώρυγας σουέζ
πως να σφιξω τους προσαγωγους
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html

παρφέ σοκολάτας παρλιάρος

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html
ωραρια lidl
αντισεισμικα κτιρια απο οπλισμενο σκυροδεμα (ειδικη εκδοση)
παρφέ σοκολάτας παρλιάρος
παρφέ σοκολάτας παρλιάρος

Η υπηρεσία αρμόδια για τις απελάσεις των αιτούντων άσυλο βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών επικρίσεων τους τελευταίους μήνες αφού πολλοί επαναπατρισμοί μεταναστών θεωρήθηκαν παράνομοι, μεταξύ των οποίων και αυτός ενός άνδρα που το Βερολίνο κατηγορεί ότι ήταν σωματοφύλακας του Οσάμα μπιν Λάντεν χωρίς όμως να έχει καταδικαστεί ποτέ.


Σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο BR, στις 3 Απριλίου ένας νεαρός Ουιγούρος θα έπρεπε να παρουσιαστεί για να εξεταστεί το αίτημά του για την παροχή ασύλου. Όμως το σχετικό φαξ από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων δεν έφτασε ποτέ στα χέρια των βαυαρικών αρχών, οι οποίες απέλασαν τον 22χρονο την ίδια ημέρα στην Κίνα.


Ο δικηγόρος του νεαρού δήλωσε ότι έκτοτε δεν έχει λάβει νέα από τον πελάτη του. «Δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής, φοβόμαστε ότι έχει συλληφθεί», τόνισε ο Λέο Μπόργκμαν.


«Με δεδομένη την κατάσταση (στη Σινζιάνγκ, την επαρχία όπου ζει η πλειονότητα των Ουιγούρων) η απέλαση στην Κίνα είναι απαράδεκτη», παραδέχθηκε η εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης αρμόδια για τα ανθρώπινα δικαιώματα Μπέρμπρλ Κόφλερ.



https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_8.html

ανθρωπινη αναπαραγωγη μεταπτυχιακο αλεξανδρουπολη

ανθρωπινη αναπαραγωγη μεταπτυχιακο αλεξανδρουπολη
Καιρός: Απίστευτο! Δείτε πού έγραψε το θερμόμετρο -21

Σπάνιες θερμοκρασίες για τα δεδομένα της Ελλάδας επικρατούν σε όλη σχεδόν τη χώρα.


τιμωρια σε παιδι 1 ετουσ

Δεν είναι μόνο η Αθήνα, που τα ξημερώματα δοκιμάστηκε από τον χιονιά. Στη βόρεια Ελλάδα, οι θερμοκρασίες είναι πολικές.


φαρμακα που προκαλουν νεφρωσικο συνδρομο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο υδράργυρος στη Φλώρινα κατρακύλησε στους -20 βαθμούς, ενώ στο Νευροκόπι άγγιξε τους -21.

Σε δυτική Μακεδονία και Ήπειρο επικρατούν συνθήκες… Σιβηρίας.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html

Στους -19,9 βαθμούς η ελάχιστη θερμοκρασία στα Γρεβενά, στους -19,5 στα Ιωάννινα και στους -19,3 στη Φωκίδα.

Οι χαμηλότερες τιμές που κατέγραψαν οι σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr δίνονται στον Πίνακα που ακολουθεί στην παρακάτω Gallery:


Καιρός: Απίστευτο! Δείτε πού έγραψε το θερμόμετρο -21
01
Καιρός: Απίστευτο! Δείτε πού έγραψε το θερμόμετρο -21

ανθρωπινη αναπαραγωγη μεταπτυχιακο αλεξανδρουπολη
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html

Thursday, June 27, 2019

παιχνιδια blackout

παιχνιδια blackout

Ο μαθητής του ΕΠΑ. Λ. Χίου από το Πυργί, αρχικά νοσηλεύτηκε στην εντατική του «Σκυλίτσειου», όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε – σε κωματώδη κατάσταση – στην Αθήνα.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html

Την μεταφορά, σύμφωνα με το politischios.gr, ανέλαβε ένα C-130. Η μικροβιακή μηνιγγίτιδα είναι πιο σοβαρή από την ιογενή και κρύβει μεγαλύτερους κινδύνους.


Η Επιτροπή Λοιμώξεων του Νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε ο μαθητής, επικοινώνησε άμεσα με το ΚΕΕΛΠΝΟ και αυτό με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το ΕΠΑ. Λ. του μαθητή για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.



πυλος καστρο

Διαβάστε επίσης:


Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας – Παιδί νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας


Κρούσμα μηνιγγίτιδας τύπου Β στη Μυτιλήνη



παιχνιδια blackout
αποτομες κινησεις στην εγκυμοσυνη
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_116.html

αλφα ζυμη διαφημιση

γιωργος χατζιδακις βιογραφια
αλφα ζυμη διαφημιση

Οι Καταλανοί βουλευτές θα πρέπει να εκλέξουν έναν πρόεδρο που θα αναλάβει να σχηματίσει τοπική κυβέρνηση μέχρι τις 22 Μαΐου, προκειμένου να αποφευχθεί η προκήρυξη νέων εκλογών.


Οι προηγούμενες εκλογές διεξήχθησαν πρόωρα τον Δεκέμβριο, αφού ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι καθαίρεσε την κυβέρνηση του Πουτζντεμόν επειδή ανακήρυξε παράνομα την αυτονομία της Καταλονίας.


Ο Κιμ Τόρα, το "Plan D", όπως τον αποκαλεί η τοπική εφημερίδα LaVanguardia, έχει σπουδάσει νομικά, είναι συγγραφέας και επιμελητής εκδόσεων. Είναι ο τέταρτος υποψήφιος για την προεδρία της Καταλονίας, αφού είχαν προηγηθεί ο ίδιος ο Πουτζντεμόν, ο Ζόρντι Σάντσες και ο Ζόρντι Τουρούλ.


αλφα ζυμη διαφημιση

Ο Πουτζντεμόν ενημέρωσε μεταξύ άλλων για την απόφασή τον προόεδρο του κοινοβουλίου Ρότζερ Τόρεντ, τον πρώην πρόεδρο της Καταλονίας Αρτούρ Μας και τους πρώην συμβούλους του στο εξωτερικό.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html


διονύσης σχοινάς - συγκοινωνούντα δοχεία
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html

ντινα νικολαου ψαρονεφρι

αλτρουιστής αντιθετο

Παράλληλα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκδόθηκαν σχετικές οδηγίες προς τις αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες, ώστε:



  • να συνδράμουν με υπηρεσιακά οχήματα ανήμπορους πολίτες για τη μετάβαση τους στις αρμόδιες αρχές έκδοσης ταυτότητας του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους,

  • σε περιπτώσεις ατόμων που νοσηλεύονται σε δημόσια ή ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα ή αδυνατούν να μεταβούν στις αρμόδιες αρχές έκδοσης, λόγω νόσου ή κινητικών προβλημάτων, αρμόδιος υπάλληλος να μεταβαίνει στον τόπο κατοικίας ή νοσηλείας για την παραλαβή των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τη διεκπεραίωση της διαδικασίας.


Οι πολίτες των πληγέντων από τις πυρκαγιές περιοχών της Ανατολικής Αττικής, μπορούν να απευθύνονται:


ντινα νικολαου ψαρονεφρι

ντινα νικολαου ψαρονεφρι


  • στο Αστυνομικό Τμήμα Μαραθώνα, τηλ: 22940-69400

  • στο Τμήμα Ασφαλείας Μαραθώνα, τηλ: 22940-69406 και 22940 – 66211

  • στο Αστυνομικό Τμήμα Πικερμίου - Ραφήνας, τηλ: 22940- 29410

  • στο Τμήμα Ασφαλείας Πικερμίου - Ραφήνας, τηλ: 22940-29415


και των πληγέντων περιοχών της Δυτικής Αττικής:


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html


  • στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγαρέων, τηλ: 22960-22100

  • στο Τμήμα Ασφαλείας Μεγαρέων, τηλ: 22960-28878 και 22960 – 28001


Σημειώνεται ότι η έκδοση – αντικατάσταση των δελτίων αστυνομικής ταυτότητας (καταστραμμένων ή απολεσθέντων) πραγματοποιείται ατελώς, χωρίς καταβολή παραβόλου.



περιστέρα μπαζιάνα που εργαζεται
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html

γεννουν αυγα

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_138.html
γεννουν αυγα

Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων παρουσιάζει στοιχεία - σοκ για τη μεγάλη ληστεία στις συντάξεις. Κατά το ΕΝΔΙΣΥ, συντάξεις οι οποίες είναι πολύ χαμηλότερες από τις εισφορές που καταβάλλονται δημιούργησε ο νόμος «Κατρούγκαλου».


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html

σαρδέλες στο φούρνο αργυρώ

Μάλιστα από το 2019 και μετά, οι συντάξεις του δημόσιου συστήματος ασφάλισης θα είναι υποχρηματοδοτημένες. Δηλαδή οι εισφορές που καταβάλλονται θα είναι πολύ υψηλότερες από τις τελικές συντάξεις!


Όπως τονίζει το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων, παρατηρείται μια άνευ προηγουμένου ληστεία αφού η πλειονότητα των ασφαλισμένων δεν πρόκειται να πάρει πίσω τα λεφτά που έχει καταβάλει στα ασφαλιστικά ταμεία, καθιστώντας το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης της χώρας αναλογιστικά άδικο και ληστρικό.


wolfram alpha theta function

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, η γενική ανταποδοτικότητα του ασφαλιστικού συστήματος (συντάξεις προς εισφορές) για όλους τους ασφαλισμένους από 150% που ήταν το 2011 έπεσε στο 121% το 2014, στο 101% το 2016 και αναμένεται να μειωθεί περαιτέρω στο 89% το 2019.


Είναι χαρακτηριστικό ότι με το νέο σύστημα υπολογισμού των συντάξεων για 20 χρόνια υπηρεσίας και συντάξιμες αποδοχές 600 ευρώ, ο συντελεστής αναπλήρωσης είναι κοντά στο 90%, ενώ υποχωρεί στο 57% για 30 χρόνια υπηρεσίας και συντάξιμες αποδοχές 2.200 ευρώ!



γεννουν αυγα

κτηνιατρος πυργος ηρακλειου

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_111.html
σωληνα κατασκευων τιμη

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», το μήνυμα που στέλνουν οι θεσμοί προς πάσα κατεύθυνση είναι να μην υπάρξει καμία νέα ρύθμιση για οφειλές πολιτών σε εφορία και ΕΦΚΑ.


Το σκεπτικό των δανειστών να μπει φρένο στη φιλολογία για νέα ρύθμιση – το οποίο φαίνεται να ενστερνίζεται πλέον η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών – έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα νοικοκυριά ελπίζοντας ή αναμένοντας πως θα υπάρξει νέα ρύθμιση οφειλών παγώνουν τις τρέχουσες πληρωμές και οδηγούν σε διόγκωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών.


Ωστόσο με τους φόρους και τις πάσης φύσεως επιβαρύνσεις που πλήττουν τα νοικοκυριά εκ των πραγμάτων υπάρχει αδυναμία πληρωμής των φόρων και άρα, αν δεν δοθεί η δυνατότητα εξόφλησης των φόρων σε δόσεις που να ξεπερνούν σε αριθμό τουλάχιστον τις 36, δεν πρόκειται να πληρωθούν αυτοί οι φόροι ποτέ.


κτηνιατρος πυργος ηρακλειου

Τα στοιχεία από την καταγραφή των ληξιπρόθεσμων οφειλών είναι αποκαλυπτικά και σε κάθε περίπτωση πρέπει να ληφθούν υπόψη για να διευκολυνθούν τα νοικοκυριά και να μην κινδυνεύσουν με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html

οπλουργεια πατρας

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), τα ληξιπρόθεσμα χρέη 4.068.000 πολιτών και επιχειρήσεων «έσπασαν» κάθε ρεκόρ, αφού ανήλθαν σε 101,9 δισ. ευρώ. Για να περιοριστεί αυτό το ποσό, η ΑΑΔΕ πραγματοποίησε κάθε εργάσιμη ημέρα του τελευταία μήνα του προηγούμενου έτους 778 κατασχέσεις.



κτηνιατρος πυργος ηρακλειου

νικος βουρλιωτης ολγα καρπαθακη

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html
νικος βουρλιωτης ολγα καρπαθακη

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η απόφαση πάρθηκε καθώς «υπήρξαν παραγωγοί που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις» μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, που ήταν η 31η Μαρτίου.


Έτσι «οι παραγωγοί όλης της χώρας, διευκολύνονται στην τακτοποίηση των οικονομικών τους υποχρεώσεων χωρίς να χάσουν την δυνατότητα να καταστούν δικαιούχοι τυχόν αποζημιώσεων που τους αναλογούν».


νικος βουρλιωτης ολγα καρπαθακη

Παράλληλα, ο οργανισμός, σημειώνει πως μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας, δεν θα δοθεί άλλη παράταση, και καλεί τους παραγωγούς που υπέστησαν ζημιές το 2017, να εξοφλήσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσουν να λάβουν αποζημίωση.


μαυρα κολπικα υγρα


ηλεκτρικα εργαλεια bosch θεσσαλονικη
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html

ταμειον ανθολογιας

ταμειον ανθολογιας
ταμειον ανθολογιας

«Έχουμε την απόδειξη ότι την περασμένη εβδομάδα, πάνε τώρα σχεδόν δέκα ημέρες, χρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα, τουλάχιστον χλώριο, και χρησιμοποιήθηκαν από το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ», δήλωσε ο Μακρόν στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1.


Ο Γάλλος πρόεδρος πρόσθεσε πως η Γαλλία θα λάβει τις αποφάσεις της «σε εύθετο χρόνο», σε συντονισμό με τις Ηνωμένες Πολιτείες, όσον αφορά ενδεχόμενα αντίποινα για τη χημική επίθεση.


«Θα πρέπει να λάβουμε αποφάσεις σε εύθετο χρόνο, όταν θα το κρίνουμε πιο χρήσιμο και πιο αποτελεσματικό», δήλωσε ο Μακρόν.


συκα φρεσκα θερμιδες

τεύχος προκηρύξεων ασεπ

Στο μεταξύ, στο Βερολίνο, ανακοινώθηκε από την καγκελαρία ότι η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Μακρόν συζήτησαν σε τηλεφωνική επικοινωνία τους την φερόμενη επίθεση με χημικά στη Συρία και η καγκελάριος εξέφρασε στον Γάλλο πρόεδρο την ανησυχία της ότι διαβρώνεται η ικανότητα της διεθνούς κοινότητας να επιβάλλει την απαγόρευση της χρήσης των χημικών όπλων.



https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html

λιακου μαγδαληνη

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_35.html
ξηρα χειλη στις ακρες
Ασύλληπτη τραγωδία σε γαμήλιο γλέντι στην Ιεράπετρα

Απότομη εναλλαγή συναισθημάτων για μια οικογένεια στην Κρήτη που από τη χαρά του γάμου βρέθηκε να πενθεί για το θάνατο ενός καλεσμένου.


Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας 62χρονος άνδρας, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του σε γλέντι γάμου στην Ιεράπετρα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Επικράτησε αναστάτωση με τη σύζυγο έντρομη να καλεί σε βοήθεια. Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο και ο 62χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου εκεί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


χρηματοοικονομικη λογιστικη γκικας pdf

λιακου μαγδαληνη

«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: ekriti



λιακου μαγδαληνη
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_88.html

επιτηδειος στα αγγλικα

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_42.html

Την είδηση μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg επικαλούμενο τρεις μη κατονομαζόμενες πηγές. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία άλλη λεπτομέρεια για την επίσκεψη αυτή. Είναι άγνωστος ο σκοπός του ταξιδιού, καθώς και το πού ακριβώς θα πάει ο Κιμ και με ποιον έχει προγραμματίσει να συναντηθεί.


επιτηδειος στα αγγλικα

Ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν νωρίτερα ότι ένας υψηλόβαθμος Βορειοκορεάτης ηγέτης έφτασε με τρένο στην κινεζική πρωτεύουσα.


Το πρακτορείο Kyodo, επικαλούμενο πηγές που πρόσκεινται στο ζήτημα, αναφέρει ότι η επίσκεψη αυτή στοχεύει στη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ του Πεκίνου και της Πιονγκγιανγκ, οι οποίες είναι τεταμένες εξαιτίας των πυρηνικών φιλοδοξιών της Β. Κορέας και στη στήριξη που έχει επιδείξει το Πεκίνο στις κυρώσεις σε βάρος της Πιονγκγιανγκ.


επιτηδειος στα αγγλικα

Σύμφωνα με το Kyodo, το ειδικό τρένο που ενδέχεται να μετέφερε τον Κιμ πέρασε την Κυριακή από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Νταντόνγκ, μιας πόλης στα σύνορα της Κίνας με τη Βόρεια Κορέα. Στις εικόνες που μετέδωσε σήμερα το ιαπωνικό τηλεοπτικό κανάλι NNΝ φαίνεται ένα πράσινο τρένο με κίτρινες λωρίδες να φτάνει στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πεκίνου.


οικονομικα κρεβατια θεσσαλονικη

Ο πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Κιμ Γιονγκ Ιλ, δεν ταξίδευε με αεροπλάνο για λόγους ασφαλείας και προτιμούσε ένα θωρακισμένο τρένο για τις μετακινήσεις του.


Ερωτηθείσα σχετικά, εκπρόσωπος του Κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι δεν γνώριζε κάτι σχετικά με την επίσκεψη. Σημειώνεται ότι κανένα μέσο ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας ή της Κίνας δεν έχει αναφερθεί σε κάποια επίσκεψη του Κιμ στο Πεκίνο.


Ο Κιμ αναμένεται ότι τις επόμενες εβδομάδες θα δώσει το παρών σε δύο ιστορικές συνόδους κορυφής: μία στα τέλη Απριλίου με τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο Μουν Τζε-ιν και άλλη μία, πριν από τα τέλη Μαΐου, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.



τρολευ λενορμαν
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html

αστερι ποιημα

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_85.html
ανθοπωλειο καλαματα φαρων
αστερι ποιημα

Με βάση πάντα την καταγγελία της 33χρονης, από τον Αύγουστο του 2015 έως και τον Αύγουστο του 2018, αλλοδαπός ηλικίας 45 ετών, από κοινού με ημεδαπό 52 χρόνων, που ταυτοποιήθηκε ως συνεργός του, την εξανάγκαζαν να εκδίδεται επ’ αμοιβή σε διερχόμενους πολίτες στην περιοχή της Τούμπας, εισπράττοντας οι ίδιοι το οικονομικό όφελος


Μετά την καταγγελία της γυναίκας, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν επιχείρηση εντοπισμού των δραστών και στο πλαίσιο αυτό εντόπισαν χθες τον 45χρονο σε ισόγειο χώρο υπό ανέγερση κτηρίου στην περιοχή της Τούμπας.


Όπως διαπιστώθηκε, ο 45χρονος χρησιμοποιούσε το ισόγειο ως χώρο απόκρυψης λαθραίων καπνικών προϊόντων, τα οποία στη συνέχεια διέθετε προς πώληση.


αστερι ποιημα

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 105 λαθραία πακέτα τσιγάρα, ενώ από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 4.500 ευρώ για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.


Σε βάρος των δύο αντρών σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίσταση για το αδίκημα της σωματεμπορίας από κοινού και για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και του Νόμου περί αλλοδαπών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.




το πληκτρολογιο του κινητου δεν αλλαζει γλωσσα

αφρικανες γυναικες

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html
βολου πανεπιστημιο

Αυτά αναφέρει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Euractiv υπό τον τίτλο «Η Ελλάδα θέλει περισσότερα χρήματα και κορυφαίο ρόλο για ευρωπαϊκό οργανισμό κυβερνο-ασφάλειας».


Συγκεκριμένα η αρθρογράφος της ιστοσελίδας συνομιλεί με τον Βασίλη Μαγκλάρα, γενικό γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, ο οποίος αναφέρει ότι η Αθήνα θέλει από τον ENISA να έχει μεγαλύτερο και αποκλειστικό ρόλο σε θέματα κυβερνο-ασφάλειας. Και τούτο, παρατηρεί το δημοσίευμα, διότι εντός του Σεπτεμβρίου η Επιτροπή θα ανακοινώσει ένα νέο νομικό ρόλο για τον ευρωπαϊκό αυτό Οργανισμό.


αφρικανες γυναικες

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την πλευρά της ο ENISA ασκεί πιέσεις τα τελευταία χρόνια για αύξηση κονδυλίων, αλλά η Επιτροπή αρνείται μέχρι τώρα να ενισχύσει τους πόρους του οργανισμού, οι οποίοι φτάνουν ετησίως τα 11 εκατ. ευρώ. «Κι εμείς θέλουμε ο ENISA να αναπτυχθεί περαιτέρω και να διαθέτει περισσότερα χρήματα, περισσότερο προσωπικό και όλες τις ευκαιρίες προκειμένου να ανταπεξέλθει σε αυτόν τον πολύ προβληματικό και ανταγωνιστικό τομέα», σημειώνει ο Β. Μαγκλάρας, ο οποίος είναι επιφορτισμένος με τις σχέσεις του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής με τον ENISA.



«Πρόκειται για έναν οργανισμό με ένα αντικείμενο που 15 χρόνια πριν ήταν ελάχιστα γνωστό γιατί ο τομέας που δραστηριοποιείται ήταν πολύ μικρός. Τώρα όμως έχει αποκτήσει μεγάλη αίγλη και γι' αυτό το λόγο ο φορέας που διαχειρίζεται τα θέματα αυτά χρειάζεται πλέον περισσότερα χρήματα», διευκρινίζει ο ίδιος. Προκειμένου να τεκμηριώσει τις απόψεις του για την ανάγκη αύξησης των επενδύσεων για έρευνα και καλύτερο συντονισμό από την πλευρά του ENISA σε ό, τι αφορά τις απαντήσεις σε κυβερνο-επιθέσεις, ο Έλληνας αξιωματούχος παραπέμπει στις νέες κυβερνο-απειλές και τρομοκρατικές απειλές από αυτοματοποιημένες μηχανές.



Σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο που δεν κατονομάζεται στο δημοσίευμα, ο ENISA είναι πιθανό να λάβει μια μικρή ενίσχυση στα πλαίσια της αλλαγής του νομικού της καθεστώτος τον επόμενο μήνα. Ο ENISA ιδρύθηκε το 2004 και απασχολεί 84 άτομα, με το 42% εκ των οποίων είναι Έλληνες.



αφρικανες γυναικες
διαφραγμα λειζερ
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html

Wednesday, June 26, 2019

camping playmobil video

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html
camping playmobil video
Συναγερμός για έκρηξη στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία, για έκρηξη στη Θεσσαλονίκη.


Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε λίγο πριν από τις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (06/05/2018) στην είσοδο υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κωνσταντίνου Καραμανλή.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πόρτα της τράπεζας.

Πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Καιρός – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πού θα «σκάσει» η μετεωρολογική βόμβα τις επόμενες ώρες

Σύλληψη Τούρκου στον Έβρο: «Μου συμπεριφέρθηκαν σαν να ήμουν μουσαφίρης»



camping playmobil video
atv offroad fury 3 ps2 soundtrack
παντελησ παντελιδησ τραγούδια

ελενα παπαρίζου το φως στην ψυχη

ελενα παπαρίζου το φως στην ψυχη

Ο Χριστιανοδημοκράτης Λούμπερς, που ηγήθηκε της χώρας του κατά τη δεκαετία του 1980 έως τις αρχές της δεκαετίας του 1990 και διετέλεσε μετά Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, απεβίωσε στο σπίτι του «παρουσία της γυναίκας και των παιδιών του», υπογραμμίζεται σε κυβερνητική ανακοίνωση. Τα αίτια του θανάτου πάντως, δεν έγιναν γνωστά.


Ο πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε δήλωσε ότι η χώρα έχασε «μια πολιτική προσωπικότητα με διεθνές εκτόπισμα».


αγκυρασ και μακρησ 20

Με το σύνθημα «περισσότερη αγορά, λιγότερη κυβέρνηση», ο Λούμπερς, που θεωρήθηκε ως ο ιδεολογικός παρτενέρ της βρετανίδας πρωθυπουργού Μάργκαρετ Θάτσερ, προέβη σε περικοπές δαπανών σε προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας.


αρχαια ελληνικα προσποιείσαι χρονικη αντικατασταση

ελενα παπαρίζου το φως στην ψυχη


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_108.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html

πως πληρωνουμε τα τελη κυκλοφοριας 2018

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html
αξιολογηση ανθρωπινων πορων
πως πληρωνουμε τα τελη κυκλοφοριας 2018

Αυτή ήταν η αιτία του διαπληκτισμού της με τον αστυνομικό και τα όσα κατέγραψε αμέσως μετά η κάμερα και το ερασιτεχνικό βίντεο μόνο αποτροπιασμό προκάλεσαν με τον αστυνομικό να βρίζει χυδαία ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν αμίλητοι και ακίνητοι. Μετά από την εσωτερική έρευνα που έγινε από την ΕΛΑΣ προέκυψε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 10 Οκτωβρίου.


Ο αστυνομικός σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNN Greece προσπάθησε αργότερα να δικαιολογήσει τη στάση του λέγοντας ότι έχασε και την υπομονή του όταν η γυναίκα τον έφτυσε. «Φώναζε και μιλούσε στη γλώσσα της και κάποια στιγμή με έφτυσε», είπε στους ανώτερους του.





πως πληρωνουμε τα τελη κυκλοφοριας 2018
sar τηλεφωνων
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_138.html

νεο προστιμο κτεο

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html
νεο προστιμο κτεο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως οι πολίτες έχουν ανάγκη από ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς που θα παρέχουν άνεση και ασφάλεια, κάτι που όπως είπε, η κυβέρνηση τους το αρνείται.


«Η κυβέρνηση απεχθάνεται την αξιολόγηση, τις ελεύθερες επιλογές, ταυτίζεται με στενά συντεχνιακά συμφέροντα μιας μειοψηφίας συνδικαλιστών που μας γυρνούν στο χθες. Και ο κύριος Τσίπρας παριστάνει τώρα ότι στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, θα πρέπει, αν έχει ίχνος αξιοπιστίας, να σταματήσει κάθε σχέδιο που ακυρώνει στην πράξη αυτή την καινοτόμα πλατφόρμα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας πως «είμαστε με το δικαίωμα των πολλών στην ασφάλεια και την ποιότητα. Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».


Γεννηματά: Η κυβέρνηση του αραμπά... ξαναχτυπά


Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, τις αλλαγές στο τρόπο μίσθωσης των ταξί και σημείωσε ότι «η κυβέρνηση του αραμπά ξαναχτυπά».


νεο προστιμο κτεο

«Τώρα, στο στόχαστρο είναι το taxibeat. Όσα χτυπήματα κι αν επιχειρεί στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, η χώρα θα προχωρήσει μπροστά. Γιατί υπάρχουν δυνάμεις που θέλουν και μπορούν να το εγγυηθούν» τόνισε, σε ανακοίνωσή της, η κ. Γεννηματά.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html

εξοδα αποποιησησ κληρονομιασ

Θεοδωράκης: Ο παλαιοκομματισμός δεν αλλάζει


Οι ταξιτζήδες αλλάζουν, ο παλαιοκομματισμός δεν αλλάζει. Από τη ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ με τον ίδιο στόχο: να υπερασπίζεται τις συντεχνίες #Taxibeat, σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στο facebook και συνέχισε:


Είμαι με τους σοβαρούς επαγγελματίες ταξί, με τους πολίτες, με την #Taxibeat. Δεν είμαι με όσους αρνούνται την αξιολόγηση μιας υπηρεσίας.



αρχαια κλιση ουσιαστικων

εισαι η ζωη μου μεταφραση

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html
λεωφορεια χ96
εισαι η ζωη μου μεταφραση

Ο κ. Παπαδημούλης, με αναρτήσεις του στο Twitter, κατηγορεί τα κόμματα για φθηνή μικροπολιτική και αναρωτιέται... πως έφτασε η χώρα στην χρεοκοπία;


χιλια αστερια βελισσαρησ

εισαι η ζωη μου μεταφραση

Αιχμές αφήνει επίσης και τους πρώην πρωθυπουργούς Κωστα Σημίτη και Κώστα Καραμανλή, επισημαίνοντας ότι «νιώθουν δικαιωμένοι».


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html

Αναλυτικά τα tweets του κ. Παπαδημούλη:


"ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πίεζαν να κλείσει όπως-όπως η αξιολόγηση. Τώρα λένε όχι και καταγγέλλουν. Φθηνή μικροπολιτική από τους συνυπεύθυνους της χρεοκοπίας".



ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πίεζαν να κλείσει όπως-όπως η αξιολόγηση. Τώρα λένε όχι κ καταγγέλουν. Φθηνή μικροπολιτική από τους συνυπεύθυνους της χρεοκοπίας...

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) March 29, 2017

sherlock holmes pdf download sinhala

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html
ωροσκοπιο λεφακης 2015
sherlock holmes pdf download sinhala

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:


«Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγες μέρες, μετά την ιστορική παράδοση του "Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος" στην ελληνική κοινωνία, για να επιβεβαιωθούν οι φόβοι και οι υποψίες ότι οι λογικές από το παρελθόν είναι ανίκητες.


Εδώ και καιρό, είχαμε επισημάνει ότι όσοι αναλάβουν θέσεις ευθύνης, θα πρέπει να έχουν εξειδικευμένες γνώσεις και εύρος δυνατοτήτων, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις πολλαπλές απαιτήσεις του εγχειρήματος και να υπηρετήσουν αποτελεσματικά το δημόσιο συμφέρον.


Δυστυχώς, όμως, παρά τις καθολικές αντιδράσεις που υπήρξαν, παρά τον προβληματισμό που αναπτύχθηκε, επικράτησε η στενή και μονολιθική λογική των κομματικών επιλογών και όχι το αυτονόητο κριτήριο των άξιων και ικανών να φέρουν εις πέρας αυτό το ύψιστο έργο για τον ελληνικό πολιτισμό και την παιδεία.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html

οδηγοσ καταρτισησ ειδικοσ εφαρμογων αισθητικησ

Εμείς, από την πλευρά μας, οφείλουμε να δεσμευτούμε ότι θα ακολουθήσουμε το δρόμο της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, και κυρίως της λογοδοσίας για την επιλογή προσώπων που θα υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον και θα διαχειρίζονται τα χρήματα του ελληνικού λαού.


Το τεράστιο αυτό έργο – σύμβολο του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού ανήκει σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Δεν μπορεί να γίνεται κομματικό παιχνίδι για την τοποθέτηση των αρεστών».



sherlock holmes pdf download sinhala

συνταξιουχος εργαζομενος

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html
συνταξιουχος εργαζομενος

«Η κατάσταση ομηρίας στην οποία βρίσκονται σπουδαστές και φοιτητές από τη συνεχιζόμενη κατάληψη του κτηρίου του ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν μπορεί να συνεχιστεί.


Οι τραγικές ελλείψεις που έχουν προκληθεί στα Δημόσια ΙΕΚ, τις οποίες περιγράφουν στο Ψήφισμά τους οι σπουδαστές, είναι μια ακόμη πτυχή των προβλημάτων που δημιουργεί η παρεμπόδιση, λόγω της κατάληψης, στη λήψη των απαραίτητων διοικητικών αποφάσεων από τη νέα διοίκηση».


μαρκιζ κρατησεις

Τα παραπάνω αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, το οποίο επίσης τονίζει ότι εφόσον αποχωρήσουν οι φοιτητές από το κτήριο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, θα μπορέσει να δρομολογηθεί η άμεση επίλυση των προβλημάτων, όπως ήδη έχει δεσμευτεί δημόσια ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ στις επαφές και συζητήσεις τους με τους διαμαρτυρόμενους φοιτητές.



συνταξιουχος εργαζομενος
εστιατόριο γυμνιστών
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html

φθηνα ελληνικα επιπλα

Ο Ντέιμον Τζόζεφ, 21 ετών, είχε ετοιμάσει λεπτομερές σχέδιο για να σκοτώσει πιστούς στη συναγωγή της πόλης Τολέντο σε κάποια τελετή την εβραϊκή αργία Σαμπάτ.


Συνελήφθη την Παρασκευή, όταν πήγε για να παραλάβει, όπως νόμιζε, δύο ημιαυτόματα τουφέκια εφόδου, που βρίσκονταν στα χέρια υποτιθέμενου ομοϊδεάτη του, ο οποίος στην πραγματικότητα ήταν μυστικός του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI). Τα τουφέκια πάντως είχαν ήδη αχρηστευτεί για κάθε ενδεχόμενο, διευκρίνισε η αστυνομία.


σ'ευχαριστω μπλε στιχοι

Σύμφωνα με δικόγραφα, ο Τζόζεφ εμπνεύστηκε το σχέδιο από την προπαγάνδα του ISIS στο Διαδίκτυο, καθώς και από την επίθεση που διαπράχθηκε σε συναγωγή στο Πίτσμπεργκ τον Οκτώβριο, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 11 πιστούς. Επρόκειτο για τη χειρότερη αντισημιτική επίθεση στην ιστορία των ΗΠΑ.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_89.html

φθηνα ελληνικα επιπλα



φθηνα ελληνικα επιπλα
τερατώδες αριστούργημα
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_81.html

θερμιδες τοστ γαλοπουλα κασερι

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html
θερμιδες τοστ γαλοπουλα κασερι
θερμιδες τοστ γαλοπουλα κασερι

Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με έγκυρες πηγές και σε προληπτικό επίπεδο, έχει καταρτιστεί από την αστυνομία σχέδιο που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα ελέγχων και διακριτική επιτήρηση σε άτομα, ομάδες και στέκια του ακροδεξιού χώρου, ενώ υπάρχει ειδικός σχεδιασμός για την πρόληψη τυχόν επεισοδίων ή συγκρούσεων με άλλες ομάδες.


Για την υλοποίηση του σχεδίου έχουν δραστηριοποιηθεί ειδικές ομάδες της κρατικής ασφάλειας, στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες έχουν ενισχυθεί με κλιμάκια από την Αθήνα και ασχολούνται αποκλειστικά με τη συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριών. Σε επιφυλακή, για τον ίδιο λόγο, βρίσκεται και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία Βορείου Ελλάδος.


Σε ό, τι αφορά τον σχεδιασμό των γενικών μέτρων, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο αριθμός των αστυνομικών που θα χρησιμοποιηθούν εφέτος, από όλες τις διευθύνσεις (τάξης, ασφάλειας, τροχαίας), είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, δηλαδή στα χαμηλότερα των τελευταίων χρόνων. Ωστόσο, τα επιτελεία έχουν καταρτίσει ειδικά σχέδια για την φρούρηση της έκθεσης, χώρων και κτιρίων και τη διασφάλιση της τάξης κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων.


Για τον σχεδιασμό των μέτρων βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ο αρχηγός της ΕΛ. ΑΣ.,αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.


γιαννης λεμπιδακης

Τα μέτρα είναι ήδη σε ισχύ και θα κλιμακωθούν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, ενώ όλες τις ημέρες θα προσαρμόζονται ανάλογα με τις συνθήκες.




black ribbon ρουχα
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

αγρίνιο εργασία 2015

πανεπιστημια τα τει

Ο κ. Τσακαλώτος, ανέφερε ότι όλοι οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση αναγνώρισαν πως η Ελλάδα έχει σημειώσει «εξαιρετικές επιδόσεις» και πως η ελληνική οικονομία «μπορεί να φτάσει στην ανάπτυξη.


Σε όλες τις συναντήσεις βρήκαμε κοινό τόπο. Η ελληνική ανάπτυξη βαίνει πολύ καλύτερα από ό, τι περίμεναν πολλοί» ανέφερε.«Ο καθένας που μίλησε, επεσήμανε το πόσο σημαντικός είναι ο παράγων χρόνος και πως πρέπει να φτάσουμε σε λύση πολύ γρήγορα» σημείωσε ο κ. Τσακαλώτος.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_88.html

Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε «να σκεφτούμε» την απαίτηση του ΔΝΤ για τη νομοθέτηση προληπτικών μέτρων που θα αφορούν την περίοδο μετά το 2018, λέγοντας πως «αφού έχουμε τέτοιες επιδόσεις, η λήψη νέων μέτρων δεν είναι και τόσο απαραίτητη».


«Δεν είναι δυνατόν να ζητάς να νομοθετήσει μια χώρα για το τι θα κάνει το 2019 και μετά. Με τον τρόπο αυτό παραγκωνίζονται οι ευρωπαϊκές δημοκρατικές αξίες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών.



αγρίνιο εργασία 2015
αγρίνιο εργασία 2015
ολοι οι καλοι χωρανε τιτλοι αρχης
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_146.html

ονειροκριτης μακαρονια

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_59.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_88.html
ονειροκριτης μακαρονια
ονειροκριτης μακαρονια

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π. μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ.


ντοματακι γλυκο ντινα νικολαου

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.


Ειδικότερα:


φωτο1



φωτο2


* Την Τρίτη 12-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται α) οι μαθητές/-τριες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ σχ. έτους 2017-2018 και β) οι απόφοιτοι/-ες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ. παρελθόντων ετών που διεκδικούν το ειδικό ποσοστό 1% επιπλέον των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΜΟΝΟ για ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ).


** Την Πέμπτη 14-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται οι μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης των Αυτοτελών Ειδικών Τμημάτων και των Τμημάτων Συνδιδασκαλίας ημερήσιων ΕΠΑ. Λ. σχ. έτους 2017-2018 στα ίδια θέματα με το μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι των ημερησίων ΕΠΑ. Λ.


φωτο3


Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης :



  • Μέχρι τις 08.00 π. μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π. μ.

  • Μέχρι τις 15:00 μ. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.30 μ. μ.

  • Μέχρι τις 09:30 π. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π. μ.


Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:



  • Των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,

  • Των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,

  • Του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.


Σημειώνεται πως η διάρκεια των φετινών Πανελλαδικών θα είναι κατά δύο ημέρες μικρότερη λόγω κατάργησης της εξέτασης στην Ιστορία και στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας των Γενικών Λυκείων.



στιχοι παλιοπαιδο θα γινω

σχολη δικαστων 2017

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_110.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html
ποτε αποφυλακιστηκε ο παττακος
σχολη δικαστων 2017

Η καταιγίδα συνοδεύεται από ισχυρότατους ανέμους και προχωρά με κατεύθυνση από τα δυτικά, σχεδόν απ’ άκρου εις άκρον τη Γαλλία, στην οποία ήδη 37 διοικητικά διαμερίσματα έχουν κηρυχθεί σε «πορτοκαλί» συναγερμό για την Πρωτοχρονιά.


Σύμφωνα με την χωροφυλακή, ο νεκρός είναι ένας 60χρονος, που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του κατά την πτώση του δέντρου, στο Σαν-Ζαν-Πιε-ντε-Πορ.


Η «Κάρμεν» είναι η τρίτη χειμερινή καταιγίδα που ενέσκηψε τον Δεκέμβριο στη Γαλλία, μετά τις «Ανά» και «Μπρουνό». Αρχικά η έναρξη των φαινομένων που τη συνοδεύουν είχε ανακοινωθεί για σήμερα, όμως από χθες το απόγευμα πολλές νότιες περιοχές της Γαλλίας είχαν αρχίσει να πλήττονται από ισχυρές βροχοπτώσεις, συχνά συνοδευόμενες από δυνατές ριπές ανέμου, έντασης 60-80 χλμ/ώρα, αλλά κι από «δυνατά κύματα» στις παράκτιες ζώνες.


Στις 05.00 (06.00 ώρα Ελλάδος) άνεμοι έντασης 129χλμ/ώρα καταγράφηκαν στο Καμαρέ, 109χλμ/ώρα στο Ραζ και 91χλμ/ ώρα στο Ουεσάν (στο Φινιστέρ), στη δυτική Γαλλία.


Η ταυτόχρονη εκδήλωση του φαινομένου της «Κάρμεν» και του σχηματισμού υψηλών κυματισμών, ενδέχεται να προκαλέσει έντονες πλημμυρικές καταστάσεις στις «εκτεθειμένες, ή ευάλωτες» παράκτιες ζώνες. Όλα τα διαμερίσματα των δυτικών ακτών, από το Φινιστέρ ως τα Πυρηναία, καθώς και η Κορσική έχουν κηρυχθεί επίσης σε πορτοκαλί συναγερμό για «πλημμυρικά κύματα».



σχολη δικαστων 2017
ευδοκια ρουμελιωτη αποπειρα

βιβλίο εκμάθησης ρωσικών

βιβλίο εκμάθησης ρωσικών

Στη συμφωνία των δύο δυνητικών κυβερνητικών εταίρων για μια νέα κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού στο Βερολίνο αναφέρεται συγκεκριμένα ότι «η κατάσταση της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει επιδεινωθεί στην Τουρκία. Γι' αυτό και δεν θέλουμε να κλείσει κανένα ενταξιακό κεφάλαιο και να ανοίξει κανένα νέο. Όσο η Τουρκία δεν εκπληρώνει τις αναγκαίες προϋποθέσεις, δεν μπορεί να φιλελευθεροποιηθεί η βίζα για τους Τούρκους πολίτες ούτε να διευρυνθεί η Τελεωνειακή Ένωση».


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html

ελληνικος κινηματογραφος νυχτα γαμου

Ο Τσελίκ δήλωσε ακόμη σε τουρκική τηλεοπτική εκπομπή ότι πρόκειται για ένα «σημείο καμπής» και υποστήριξε ότι «μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για "αυστριοποίηση" της Γερμανίας, η οποία ακολουθεί την άνευ οράματος πολιτική της Αυστρίας». Υπενθυμίζεται ότι η αυστριακή κυβέρνηση, η οποία απαρτίζεται από το συντηρητικό «Λαϊκό Κόμμα» και το ακροδεξιό «Κόμμα Ελευθερίας» έχει συμπεριλάβει στη συμφωνία συνασπισμού τον στόχο να σταματήσουν οι συνομιλίες για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Ο Τούρκος υπουργός τόνισε επίσης ότι η Τουρκία εξακολουθεί να επιδιώκει την ένταξή της στην ΕΕ και ότι εναλλακτικές λύσεις του τύπου της προνομιακής σχέσης με αυτήν δεν συζητούνται από τη χώρα του.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html

βιβλίο εκμάθησης ρωσικών


παπαμιχαηλ ταινιες λαχειο

ρετρο καφετεριες αθηνα

οριο αλκοτεστ για νεους οδηγους
ρετρο καφετεριες αθηνα

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Μάριο Σεντένο εκφράζει τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων και επισημαίνει: «Καλό είναι να βλέπουμε τις ευρωπαϊκές χώρες και τα θεσμικά όργανα να προσφέρουν άμεση βοήθεια».



https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html




Deeply saddened by all suffering caused by these tragic forest fires in #Greece. My condolences to the families of the victims. Good to see European countries and institutions offering immediate help

— Mário Centeno (@mariofcenteno) 26 Ιουλίου 2018


ρετρο καφετεριες αθηνα
κολαση μεταφραση
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_103.html

Tuesday, June 25, 2019

μηπως ξερει κανεις καρτα σιτισης

μηπως ξερει κανεις καρτα σιτισης

«Τσακωθήκαμε. Δεν θυμάμαι πώς αρχίσαμε να καβγαδίζουμε. Κάποια στιγμή θυμήθηκα ότι όταν ήμουν μικρός με έδερνε. Τότε σηκώθηκε να με χτυπήσει. Τον έπιασα από το κεφάλι με λαβή και του έκλεισα το στόμα με τα χέρια. Όταν πίνω δεν ξέρω τι κάνω», φέρεται να είπε ο δράστης, που χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα, ενώ την ίδια ώρα θα γίνει και η κηδεία του πατέρα του.



Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση του γιου προς τον πατέρα έγινε αργά το βράδυ μεν, όχι όμως μετά από συμπλοκή μεταξύ τους, όπως ισχυρίζεται ο δράστης, εκδοχή που φέρεται να δίνει το τρίτο άτομο που βρίσκονταν μαζί τους τη μοιραία νύχτα.


Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha που επικαλείται αστυνομικές πηγές, οι ενδείξεις που έχει ο ιατροδικαστής και η αστυνομία από την αυτοψία στο χώρο δείχνουν πως το θύμα δέχθηκε επίθεση την ώρα που κοιμόταν.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html

μηπως ξερει κανεις καρτα σιτισης

Αφορμή για το έγκλημα ήταν μια ατάκα του πατέρα για ένα οικογενειακό ζήτημα, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να σημειώνουν πως η συζήτηση των δυο έγινε σε κάποιο καφενείο της περιοχής, νωρίτερα.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο πατέρας κι ένας φίλος του επέστρεψαν στο σπίτι κάποια στιγμή μετά τα μεσάνυχτα, βρίσκοντας τον 34χρονο να κάθεται στην αυλή. Τον μετέφεραν μέσα στο σπίτι, στο κρεβάτι του. Όταν θεώρησαν ότι ο 34χρονος κοιμήθηκε, ο φίλος του πατέρα έφυγε από το σπίτι και ο πατέρας έπεσε επίσης για ύπνο.


Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο ο 34χρονος να ξύπνησε και μη μπορώντας να ξεχάσει την ατάκα του πατέρα του που τον εξόργισε, κατευθύνθηκε προς το μέρος του, τον γρονθοκόπησε, τον έπνιξε και στη συνέχεια έπεσε για ύπνο.



μαρινος κονσολος γενεθλια
εκκλησία παναγία η βοήθεια πάτρα

εστίες υγραερίου

γατα βρεγμενη ονειροκριτης

«Είμαστε σε μια φάση που πρέπει να στηρίζουμε την χώρα μας και με εκπλήσσει το ότι ένας Ιταλός δηλητηριάζει το κλίμα», πρόσθεσε, σε δηλώσεις του στην Rai που θα μεταδοθούν το βράδυ, με προφανή αναφορά στις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_95.html

εστίες υγραερίου

«Δεν φοβάμαι την αξιολόγηση του οίκου Standard & Poor's. Έχουμε ένα σχεδόν ανύπαρκτο ιδιωτικό χρέος και αυτό δημιουργεί οικονομική σταθερότητα», ολοκλήρωσε ο Λουίτζι Ντι Μάιο.


Κουρτς: Να μην γίνει Ελλάδα η Ιταλία


Παράλληλα, προειδοποιήσεις προς την Ιταλία να μη γίνει μία δεύτερη Ελλάδα, απευθύνει ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας και προεδρεύων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου το τρέχον εξάμηνο, Σεμπάστιαν Κουρτς, σε συνέντευξή του στην οικονομική εφημερίδα του Μιλάνου "Sole 24 Ore", που αναμεταδίδει το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων .


«Δεν θέλουμε να υπάρξει πάλι μία παρόμοια περίπτωση όπως στην Ελλάδα. Πρέπει να διδαχθούμε από την τελευταία δημοσιονομική κρίση και από την κατάσταση στην Ελλάδα», τονίζει ο Σεμπάστιαν Κουρτς, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτο» το σχέδιο προϋπολογισμού της Ιταλίας στην σημερινή μορφή του.


Σύμφωνα με τον ίδιο, «η τήρηση των κανόνων είναι ζωτικής σημασίας, προπάντων όταν πρόκειται για τη δημοσιονομική σταθερότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό ισχύει και για την Ιταλία. Για τον λόγο αυτό υποστηρίζω την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως προς το σχέδιο προϋπολογισμού της Ιταλίας».


Στη συνέντευξή του, ο Αυστριακός καγκελάριος καλεί την ιταλική κυβέρνηση να σεβαστεί τις αιτιάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για αλλαγή του σχεδίου προϋπολογισμού, επισημαίνοντας ότι «πρέπει όλοι μας να αγωνιστούμε για τη μείωση του βάρους του χρέους στην ΕΕ, για να καταστούμε ανταγωνιστικοί».



εστίες υγραερίου
πονος μαστοι
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html

10 off lowes coupon for moving and new homeowners

voice over τι σημαινει
10 off lowes coupon for moving and new homeowners
10 off lowes coupon for moving and new homeowners

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν μέλος του προσωπικού δημοσίευσε βίντεο στο Twitter. Η αστυνομία του North Yorkshire εντόπισε το ζευγάρι και το οδήγησε σε δίκη.


Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας όσοι παραβρέθηκαν στη δίκη είδαν το ερασιτεχνικό βίντεο 18 λεπτών όπου το ζευγάρι επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις ακριβώς μπροστά στο ταμείο της πιτσαρίας, ενώ η υπάλληλος, αμήχανη, προσπαθεί να τους δώσει τα ρέστα και να κόψει την απόδειξη.


Στην αίθουσα ήταν μόνο η Hirst η οποία και παραδέχθηκε την ενοχή της. Στη δίκη δεν παραβρέθηκε ο εραστής της.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html

nerf γιλεκο τιμη


Daniella Hirst should be an inspiration to all freaky-little-whores out there ❤️ pic.twitter.com/NGecKLN3xJ


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html
— Aiyana Skye (@aiyanaskye) September 21, 2017

son of citation cse

όμπερυν μαρτέλ)

Το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» παίζεται με τράπουλα και όσοι χάνουν οφείλουν να πιούν την ποσότητα αλκοόλ που έχει ορίσει αυτός που κάνει «μάνα».


ρετσινας θεοδωρος

son of citation cse

Συγκεκριμένα, το επικίνδυνο παιχνίδι περιλαμβάνει πολλές παρτίδες με τράπουλα και σε κάθε γύρο οι παίκτες πρέπει να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.


Νικητής αναδεικνύεται εκείνος που θα καταφέρει να μην χάσει τις αισθήσεις του.


son of citation cse




https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_109.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_71.html

κονακι ηλιουπολη τηλ

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html
κονακι ηλιουπολη τηλ
κονακι ηλιουπολη τηλ


Συγκεκριμένα οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά και Γλυφάδας θα συνδράμουν εθελοντικά στη διοργάνωση ως εξής:



  • Οι σπουδαστές Φυσικοθεραπείας θα παρέχουν υπηρεσίες μάλαξης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο χαλάρωσης και αποκατάστασης των δρομέων (recovery area)

  • Οι σπουδάστριες και σπουδαστές Αισθητικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ θα αναλάβουν το face painting των μικρών επισκεπτών της διοργάνωσης


Το πρώτο ελληνικό «No Finish Line» διεξάγεται φέτος στην Αθήνα, από τις 26 έως τις 30 Απριλίου! Με πρωτοβουλία του «No Finish Line (NFL) International και σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Ερμής 1877», όλοι θα μπορούν να τρέξουν για καλό σκοπό, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)!


Το «No Finish Line» είναι μία μοναδική αθλητική πρωτοβουλία παγκοσμίως, ένας αγώνας δρόμου ευαισθητοποίησης και προσφοράς για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, διάρκειας 90 ωρών, όπου κάθε άνθρωπος - ανεξαρτήτως ηλικίας - μπορεί να προσφέρει, περπατώντας ή τρέχοντας, χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλει, για όσες φορές θέλει, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλει και για όση διάρκεια θέλει! μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1.000μ. γύρω από το Kανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.


Κάθε χιλιόμετρο που θα διανύσει ο καθένας λοιπόν, στο πλαίσιο του «No Finish Line Athens», μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1.000μ. γύρω από το Kανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα μεταφράζεται σε χρήματα για άπορες οικογένειες, τις οποίες στηρίζει η Ένωση Σωματείων «Μαζί για το Παιδί», που βοηθά ετησίως περίπου 40.000 παιδιά που έχουν ανάγκη.



φατνη εικονες
ταινιες village mall προγραμμα
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_105.html

παραστασεις στα μαθηματικα

δειγματολογιο βαφων μαλλιων κορρες
παραστασεις στα μαθηματικα
παραστασεις στα μαθηματικα

Ο Τζουζέπε Κόντε θα ορκιστεί πρωθυπουργός της κυβέρνησης των Πέντε Αστέρων και της Λέγκα, έπειτα από μια συμφωνία της τελευταίας στιγμής μεταξύ των δύο ιταλικών κομμάτων.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_79.html

προβιας γιωργος

Ο Κόντε, νομικός χωρίς πολιτική εμπειρία, παρουσίασε την Πέμπτη το κυβερνητικό του σχήμα στον Ιταλό πρόεδρο Σέρτζιο Ματαρέλα και έλαβε το «πράσινο φως».


Το νέο σχήμα της ιταλικής κυβέρνησης:


Πρωθυπουργός: Τζουζέπε Κόντε


Υπουργός προεδρίας της κυβέρνησης: Τζανκάρλο Τζορτζέτι


Υπουργός Εξωτερικών: Έντσο Μοάβερο Μιλανέζι


Υπουργός Εσωτερικών: Ματέο Σαλβίνι (αντιπρόεδρος της κυβέρνησης)


Υπουργός Δικαιοσύνης: Αλφόνσο Μποναφέντε


Υπουργός Άμυνας: Ελισαμπέτα Τρέντα


Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών: Τζοβάνι Τρία


Υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης και Εργασίας: Λουίτζι Ντι Μάιο (αντιπρόεδρος της κυβέρνησης)


Υπουργός αρμόδιος για τις σχέσεις με το Κοινοβούλιο και την Άμεση Δημοκρατία: Ρικάρντο Φρακάρο


Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Πάολο Σαβόνα


Υπουργός Δημόσιας Διοίκησης: Τζούλια Μποντζόρνο


Υπουργός Υγείας: Τζούλια Γκρίλο


Υπουργός Περιφερειών: Έρικα Στέφανι


Υπουργός αρμόδια για τη Νότια Ιταλία: Μπάρμπαρα Λέτσι


Υπουργός Περιβάλλοντος: Σέρτζο Κόστα


Υπουργός αρμόδιος για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες και την Οικογένεια: Λορέντσο Φοντάνα


Υπουργός Γεωργίας: Τζαν Μάρκο Τσεντινάιο


Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών: Ντανίλο Τονινέλι


Υπουργός Παιδείας: Μάρκο Μπουσέτι


Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού: Αλμπέρτο Μπονισόλι.





https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_147.html

διάκειμαι εχθρικά

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html
οπαδικα ραντεβου
παχος κερατοειδους
Καστοριά: Το αυτοκίνητο έκρυβε το... μυστικό (pics)

Όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον οδηγό του αυτοκινήτου και έψαξαν στο εσωτερικό του, βρέθηκαν προ εκπλήξεως.


Χασίς βάρους 39 κιλών εντόπισαν στο αυτοκίνητο 56χρονου από την Καστοριά οι άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (21/01) το αυτοκίνητο και μετά από έλεγχο εντόπισαν τα ναρκωτικά σε δύο ταξιδιωτικούς σάκους, συσκευασμένα σε 39 σακούλες στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου.


διάκειμαι εχθρικά

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς συνεχίζει την έρευνα της υπόθεσης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.


διάκειμαι εχθρικά

Δείτε φωτογραφίες από τα κατασχεμένα στη gallery του Newsbomb.gr

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


Καστοριά: Το αυτοκίνητο έκρυβε το... μυστικό (pics)
01
Καστοριά: Το αυτοκίνητο έκρυβε το... μυστικό (pics)








οι πιο ευκολες γυναικες στην ελλαδα

οι πιο ευκολες γυναικες στην ελλαδα

Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος στο τέλος Ιανουαρίου το σύνολο των καταθέσεων νοικοκυριών και επιχειρήσεων υποχώρησε στα 102,7 δισ. ευρώ από 103,9 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος του 2017.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html

Πιο αναλυτικά, οι καταθέσεις από νοικοκυριά μειώθηκαν κατά 1,061 δισ. ευρώ και οι καταθέσεις των επιχειρήσεων μειώθηκαν κατά 341 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο μήνα οι καταθέσεις των νοικοκυριών είχαν εμφανίσει αύξηση κατά 2,6 δισ. ευρώ.


ημερολογιο φεγγαρι

Όσον αφορά στις χορηγήσεις, τον Ιανουάριο εμφάνισαν μείωση κατά 1,6% ενώ ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής του συνόλου των χορηγήσεων διαμορφώθηκε σε 6,8% από 4,5% τον προηγούμενο μήνα και η μηνιαία καθαρή ροή ήταν θετική κατά 1,491 δισ. ευρώ, έναντι αρνητικής καθαρής ροής 732 εκατ. ευρώ το Δεκέμβριο του 2017.


Τον Ιανουάριο του 2018, o ετήσιος ρυθμός μεταβολής της συνολικής χρηματοδότησης του ιδιωτικού τομέα διαμορφώθηκε στο -0,8%, αμετάβλητος σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Η μηνιαία καθαρή ροή της συνολικής χρηματοδότησης προς τον ιδιωτικό τομέα ήταν αρνητική κατά 787 εκατ. ευρώ, έναντι θετικής καθαρής ροής 372 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.


Η μηνιαία καθαρή ροή της χρηματοδότησης προς τις επιχειρήσεις, τον Ιανουάριο του 2018, ήταν αρνητική κατά 512 εκατ. ευρώ, έναντι θετικής καθαρής ροής 544 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής διαμορφώθηκε σε 0,6% από 0,4% τον προηγούμενο μήνα.


Ειδικότερα, ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής της χρηματοδότησης των μη χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων διαμορφώθηκε στο 0,4%, αμετάβλητος σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, ενώ η μηνιαία καθαρή ροή της χρηματοδότησής τους ήταν αρνητική κατά 413 εκατ. ευρώ, έναντι θετικής καθαρής ροής 308 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα. Ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής της χρηματοδότησης των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και των λοιπών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων διαμορφώθηκε σε 2,9% από 1,5% τον προηγούμενο μήνα, ενώ η μηνιαία καθαρή ροή της χρηματοδότησής τους ήταν αρνητική κατά 99 εκατ. ευρώ, έναντι θετικής καθαρής ροής 236 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα


Αρνητική κατά 242 εκατ. ευρώ ήταν η μηνιαία καθαρή ροή της χρηματοδότησης προς τους ιδιώτες και τα ιδιωτικά μη κερδοσκοπικά ιδρύματα, τον Ιανουάριο του 2018, έναντι αρνητικής καθαρής ροής 151 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα. Ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής της χρηματοδότησής τους διαμορφώθηκε στο -2,3%, αμετάβλητος σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.



οι πιο ευκολες γυναικες στην ελλαδα
calculate the energy of a photon of wavelength 3.3 μm
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html

υγεία net αθηνών

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html
πολυ κακο για το τιποτα σαιξπηρ
υγεία net αθηνών

Τα δεκαπέντε από τα θύματα ήταν πολίτες χωρών της υποσαχάριας Αφρικής και το δέκατο έκτο ήταν μαροκινός υπήκοος, δήλωσε την Κυριακή στο Γαλλικό Πρακτορείο μια ιατρική πηγή στο νεκροτομείο της Νάδορ, μιας πόλης του βορειοδυτικού Μαρόκου όπου μεταφέρθηκαν τα πτώματα.


Σύμφωνα με αυτή την πηγή, επρόκειτο να γίνει νεκροψία-νεκροτομή στα θύματα, μεταξύ των οποίων ήταν και τρεις γυναίκες.


Οι Αρχές στον ισπανικό θύλακα Μελίγια, που γειτονεύει με τη Νάδορ, είχαν δώσει αρχικά στη δημοσιότητα έναν απολογισμό που έκανε λόγο για «σχεδόν είκοσι» πτώματα, που ανασύρθηκαν από τη θάλασσα από τις μαροκινές υπηρεσίες έρευνας και διάσωσης στα χωρικά τους ύδατα.


υγεία net αθηνών

Κατά την ίδια πηγή, ένα περιπολικό της εθνοφυλακής βρήκε αργότερα το Σάββατο άλλο ένα πτώμα, το οποίο στάλθηκε στη Μελίγια, απέναντι στην ευρωπαϊκή ήπειρο, όχι μακριά από τα σύνορα με την Αλγερία.


Οι μαροκινές Αρχές δεν έχουν κάνει ανακοινώσεις για το θέμα.


Σύμφωνα με τις Αρχές στη Μελίγια, ένα ελικόπτερο της εθνοφυλακής συμμετείχε το πρωί της Κυριακής στις έρευνες, υποστηρίζοντας τα μαροκινά σκάφη στη θάλασσα.


Ο εντοπισμός των πτωμάτων σημειώθηκε την ώρα που η λεγόμενη ισπανική οδός προσελκύει πλέον όλο και περισσότερους μετανάστες από την υποσαχάρια Αφρική που προσπαθούν να φθάσουν στην Ευρώπη.


Στους ισπανικούς θύλακες Μελίγια και Θέουτα βρίσκονται τα μόνα χερσαία σύνορα μεταξύ της Αφρικής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία προτιμούν πλέον τα δίκτυα διακίνησης παράτυπων μεταναστών.


Σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ), η Ισπανία πλέον κατατάσσεται δεύτερη σε αριθμό αφίξεων διά θαλάσσης, με 1.279 από την αρχή της χρονιάς, πίσω από την Ιταλία (4.256).


Από την αρχή της χρονιάς 243 χάθηκαν ή έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο, κατά στοιχεία του ΔΟΜ, ο οποίος ανήκει στο σύστημα του ΟΗΕ, που όμως δεν συμπεριλαμβάνουν τα πτώματα που βρέθηκαν το Σάββατο.




μετατροπη αναλογικου ηχου σε ψηφιακο

αναλφαβητισμός έκθεση α λυκειου σχεδιαγραμμα

αναλφαβητισμός έκθεση α λυκειου σχεδιαγραμμα

«Η τραγική διήμερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαμίας, τα αδιέξοδα που δημιουργούνται στην διαχείριση των απορριμμάτων», ήταν το θέμα της συνεδρίασης που δημιούργησε την ένταση μεταξύ των συμμετεχόντων.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, κατά την διάρκεια ψηφοφορίας για το θέμα, ξέσπασε αντιπαράθεση μεταξύ πλειοψηφίας και της μειοψηφίας και μάλιστα υπήρξε και κατάθεση προτάσεως μομφής κατά του προέδρου, Ζάχου Χαλβαντζή.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html

Η συνεδρίαση διακόπηκε και ύστερα από περίπου 20 λεπτά τα πνεύματα ηρέμησαν. Στη συνέχεια των συνομιλιών για το θέμα, που τελικώς καταψηφίστηκε, υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τους απολυμένους συμβασιούχους και εκπροσώπους των εργαζομένων του Δήμου αλλά και της ΠΟΕ - ΟΤΑ.


νικη εκτυπωτικη

που θα βρω ηλεκτρικη κουβερτα

Οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν, με τους συμβασιούχους να φωνάζουν συνθήματα κατά της Δημοτικής Αρχής έξω από το Δημαρχείο.


αναλφαβητισμός έκθεση α λυκειου σχεδιαγραμμα

lamia


lamia1


lamia2


lamia3


lamia4


με προσκαλουν και προσκαλω ταξη αστερατη

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html
ελιξηριο αρωματοπωλειο
ΣΟΚ στα Ιωάννινα: 23χρονος ξεψύχησε εν ώρα εργασίας

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου, στο κέντρο των Ιωαννίνων.


με προσκαλουν και προσκαλω ταξη αστερατη

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, o 23χρονος εργάζονταν σε πολυκατοικία, στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου τοποθετώντας κλιματιστικά. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική, προκειμένου να συνδράμει καθώς βρίσκονταν σε εξωτερικό σημείο και σε ύψος τριών μέτρων περίπου.


με προσκαλουν και προσκαλω ταξη αστερατη

Στη συνέχεια έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατέβαλαν για αρκετή ώρα προσπάθεια προκειμένου να επαναφέρουν τον 23χρονο.

Στη συνέχεια διακομίσθηκε διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προκύψουν από την νεκροψία, ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή.



γενικο πολεοδομικο σχεδιο βολου

αξελ τσαντες 2017

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html
αξελ τσαντες 2017
Φωτιά στο Μάτι - Τι συνέβη στη Λ. Μαραθώνος την ώρα της φονικής πυρκαγιάς

Φωτιά: Νέες αποκαλύψεις για τις ενέργειας της Αστυνομίας την κρίσιμη ώρα που η φωτιά περνούσε τη Λ. Μαραθώνος - Τι υποστηρίζει αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο: «Επικρατούσε πανικός. Δεκάδες οδηγοί ούρλιαζαν και μάς έριχναν κατάρες».


Με παγωμένη την ανάσα το πανελλήνιο παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις στην τραγωδία με τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική. Την ώρα που ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών νέα στοιχεία έρχονται να συγκλονίσουν ακόμη περισσότερο.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Δεκάδες οδηγοί ούρλιαζαν και μάς έριχναν κατάρες»

«Ζήσαμε την κόλαση. Όταν έκλεισα τη Λ. Μαραθώνος με τη μηχανή, δεκάδες οδηγοί μάς έριχναν κατάρες, ουρλιάζοντας και φωνάζοντας προς εμάς. Ήθελαν να πάνε στο Μάτι και στον Βουτζά για να σώσουν τις περιουσίες τους. Δεν πίστευε κανείς τους ότι η φωτιά θα περάσει τη Μαραθώνος. Με όλη τη δύναμη της ψυχής μου τους έλεγα ότι δεν μπορώ να τους αφήσω να περάσουν. Ότι μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά».

Αυτά είναι μερικά από τα συγκλονιστικά λόγια του Σταύρου Τσιροζίδη, ενός από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο Μάτι από την πρώτη στιγμή και έσωσαν εκατοντάδες ανθρώπους από τη φονική πύρινη λαίλαπα.


αξελ τσαντες 2017

Υπολογίζεται ότι οι άνδρες της Τροχαίας και άλλων υπηρεσιών έσωσαν, εκτρέποντας την κυκλοφορία, τουλάχιστον 1.200 ανθρώπους, οι οποίοι επέβαιναν σε εκατοντάδες οχήματα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Έθνος» ο κ. Τσιροζίδης περιέγραψε όλα όσα έζησε από τη στιγμή που έφτασε στο Μάτι το μοιραίο απόγευμα της 23ης Ιουλίου, μέχρι και τις 03:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, όταν η πύρινη λαίλαπα είχε τελειώσει.

fott t

Τις ημέρες που ακολούθησαν δεν μπόρεσε να κοιμηθεί. Όπως λέει, έκλεινε τα μάτια του και έβλεπε λιωμένα και άψυχα κορμιά.

«Στο Μάτι έφτασα περίπου στις 18:05. Ο διοικητής μου ήταν ήδη εκεί. Πήρα εντολή να κάνω εκτροπή της κυκλοφορίας στη Μαραθώνος για να μπορούν να κάνουν τα αυτοκίνητα αναστροφή προς την Αθήνα και να μην πάνε προς τη φωτιά που εκείνη την ώρα ήταν στο Βουτζά.

Όταν κλείσαμε το ρεύμα της Μαραθώνος και στη συνέχεια τη Φλέμιγκ επικράτησε πανικός. Οδηγοί ζητούσαν να τους αφήσουμε να πάνε στο Μάτι και στον Βουτζά. Μας ζητούσαν να πάνε στις επικίνδυνες ζώνες, που λίγο μετά κάηκαν. Ήθελαν να σώσουν τις ότι μπορούσαν.

Ένας με χτύπησε με τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του. Υπήρχαν οδηγοί που δεν έφευγαν με τίποτα».

«Την ίδια ώρα βγάζαμε τα αυτοκίνητα που ήταν στο Μάτι και το Βουτζά. Τους κατευθύναμε προκειμένου να βγαίνουν από το Μάτι και αντί να κάνουν δεξιά, να στρίβουν αριστερά προς Αθήνα. Έτσι εγκλωβίστηκαν τουλάχιστον 600 οχήματα, ενώ άλλα τόσα θα έμπαιναν στην περιοχή αν δεν τα εμποδίζαμε. Οι άνθρωποι αυτοί σώθηκαν.

Ο ίδιος πανικός επικρατούσε στο λιμάνι της Ραφήνας. Ερχόταν με τα καράβια κόσμος από διακοπές και είχε άγνοια για το τι συνέβαινε.
Περίπου στις 18:25 ενημερωθήκαμε ότι η φωτιά περνάει τη Μαραθώνος. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και με τον αέρα να φυσάει σαν να ήταν χειμώνας».

Στη συνέχεια ο αστυνομικός μπήκε μαζί με τον διοικητή του στον τόπο, όπου λίγη ώρα αργότερα βρήκαν τραγικό θάνατο δεκάδες άνθρωποι:

«Μπήκαμε στο Μάτι. Διώχναμε κόσμο από την πλατεία και από τα στενά της Εθνικής Αντιστάσεως. ''Φύγετε να σωθείτε'' τους λέγαμε. Οι σκηνές ήταν δραματικές. Άλλοι μας άκουγαν και έφευγαν να σωθούν από την κατεύθυνση που τους λέγαμε και άλλοι δεν μας άκουγαν. Υπήρχε κόσμος που ήθελε να ανέβει στο Κόκκινο Λιμανάκι, δηλαδή σε τελείως λάθος κατεύθυνση».

Η φωτιά τελικά έφτασε στο Μάτι και το έκανε στάχτη.

Δείτε ΕΔΩ τις δραματικές εξελίξεις για τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική

Διαβάστε επίσης:

Άκης Σακελλαρίου: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Φωτιά Μάτι: Μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια των αδικοχαμένων 9χρονων διδύμων

Φωτιά: Σοκάρει ο εμπρηστής στον Μαραθώνα: «Αυτός είναι ο λόγος που έβαζα φωτιές»


Φωτιά στο Μάτι - Τι συνέβη στη Λ. Μαραθώνος την ώρα της φονικής πυρκαγιάς
01
Φωτιά στο Μάτι - Τι συνέβη στη Λ. Μαραθώνος την ώρα της φονικής πυρκαγιάς












ξεφλουδιζουν τα νυχια μου τι να κανω
παιχνιδι χουλκ