Tuesday, June 25, 2019

κονακι ηλιουπολη τηλ

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html
κονακι ηλιουπολη τηλ
κονακι ηλιουπολη τηλ


Συγκεκριμένα οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά και Γλυφάδας θα συνδράμουν εθελοντικά στη διοργάνωση ως εξής:



  • Οι σπουδαστές Φυσικοθεραπείας θα παρέχουν υπηρεσίες μάλαξης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο χαλάρωσης και αποκατάστασης των δρομέων (recovery area)

  • Οι σπουδάστριες και σπουδαστές Αισθητικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ θα αναλάβουν το face painting των μικρών επισκεπτών της διοργάνωσης


Το πρώτο ελληνικό «No Finish Line» διεξάγεται φέτος στην Αθήνα, από τις 26 έως τις 30 Απριλίου! Με πρωτοβουλία του «No Finish Line (NFL) International και σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Ερμής 1877», όλοι θα μπορούν να τρέξουν για καλό σκοπό, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)!


Το «No Finish Line» είναι μία μοναδική αθλητική πρωτοβουλία παγκοσμίως, ένας αγώνας δρόμου ευαισθητοποίησης και προσφοράς για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, διάρκειας 90 ωρών, όπου κάθε άνθρωπος - ανεξαρτήτως ηλικίας - μπορεί να προσφέρει, περπατώντας ή τρέχοντας, χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλει, για όσες φορές θέλει, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλει και για όση διάρκεια θέλει! μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1.000μ. γύρω από το Kανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.


Κάθε χιλιόμετρο που θα διανύσει ο καθένας λοιπόν, στο πλαίσιο του «No Finish Line Athens», μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1.000μ. γύρω από το Kανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα μεταφράζεται σε χρήματα για άπορες οικογένειες, τις οποίες στηρίζει η Ένωση Σωματείων «Μαζί για το Παιδί», που βοηθά ετησίως περίπου 40.000 παιδιά που έχουν ανάγκη.



φατνη εικονες
ταινιες village mall προγραμμα
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_105.html

No comments:

Post a Comment