Sunday, June 23, 2019

τουριστικη visa για αυστραλια κοστος

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html
αμυνες μπασκετ
τουριστικη visa για αυστραλια κοστος

Νωρίτερα, μία ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της στην ίδια περιοχή. η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της που είχε πλημμυρίσει από τα νερά εξαιτίας της κακοκαιρίας.


τουριστικη visa για αυστραλια κοστος

Δύο γυναίκες και ένας οδηγός βυτιοφόρου διακομίστηκαν, πριν από λίγο, στο Θριάσειο νοσοκομείο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λόγω των πλημμυρών.


Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες που διαμένουν στην οδό Κοροπούλη, στη Μάνδρα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με υποθερμία, ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου απεγκλωβίστηκε από το όχημα, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο 6ο χλμ της Θηβών - Βιλίων και επίσης διακομίστηκε στο Θριάσειο.


Το κύμα καοκαιρίας έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε Νέα Πέραμο, Μάνδρα και Μέγαρα. Η περιφέρεια Αττικής ζητά να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι περιοχές της Μάνδρας, των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, λόγω των σημαντικών καταστροφών από την κακοκαιρία.


προγραμμα alpha tv χθες

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας, λόγω των σοβαρών πλημμυρικών φαινομένων, τα σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων Μάνδρας, Μαγούλας και Νέας Περάμου των Δήμων Μάνδρας - Ειδυλλίας, Ελευσίνας, και Μεγάρων, ύστερα από απόφαση των οικείων δημοτικών αρχών και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Γ. Βασιλείου, θα παραμείνουν σήμερα κλειστά.



No comments:

Post a Comment