Wednesday, June 26, 2019

νεο προστιμο κτεο

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html
νεο προστιμο κτεο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως οι πολίτες έχουν ανάγκη από ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς που θα παρέχουν άνεση και ασφάλεια, κάτι που όπως είπε, η κυβέρνηση τους το αρνείται.


«Η κυβέρνηση απεχθάνεται την αξιολόγηση, τις ελεύθερες επιλογές, ταυτίζεται με στενά συντεχνιακά συμφέροντα μιας μειοψηφίας συνδικαλιστών που μας γυρνούν στο χθες. Και ο κύριος Τσίπρας παριστάνει τώρα ότι στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, θα πρέπει, αν έχει ίχνος αξιοπιστίας, να σταματήσει κάθε σχέδιο που ακυρώνει στην πράξη αυτή την καινοτόμα πλατφόρμα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας πως «είμαστε με το δικαίωμα των πολλών στην ασφάλεια και την ποιότητα. Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».


Γεννηματά: Η κυβέρνηση του αραμπά... ξαναχτυπά


Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, τις αλλαγές στο τρόπο μίσθωσης των ταξί και σημείωσε ότι «η κυβέρνηση του αραμπά ξαναχτυπά».


νεο προστιμο κτεο

«Τώρα, στο στόχαστρο είναι το taxibeat. Όσα χτυπήματα κι αν επιχειρεί στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, η χώρα θα προχωρήσει μπροστά. Γιατί υπάρχουν δυνάμεις που θέλουν και μπορούν να το εγγυηθούν» τόνισε, σε ανακοίνωσή της, η κ. Γεννηματά.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html

εξοδα αποποιησησ κληρονομιασ

Θεοδωράκης: Ο παλαιοκομματισμός δεν αλλάζει


Οι ταξιτζήδες αλλάζουν, ο παλαιοκομματισμός δεν αλλάζει. Από τη ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ με τον ίδιο στόχο: να υπερασπίζεται τις συντεχνίες #Taxibeat, σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στο facebook και συνέχισε:


Είμαι με τους σοβαρούς επαγγελματίες ταξί, με τους πολίτες, με την #Taxibeat. Δεν είμαι με όσους αρνούνται την αξιολόγηση μιας υπηρεσίας.



αρχαια κλιση ουσιαστικων

No comments:

Post a Comment