Sunday, April 7, 2019

θεραπεια για φαγεσωρικη ακμη

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_137.html
θεραπεια για φαγεσωρικη ακμη

«Η σύγχρονη οικονομική σκέψη χάνει μια από τις επιφανέστερες φυσιογνωμίες της», αναφέρει σήμερα ο Μακί Σαλ στον λογαριασμό του στο Twitter υποβάλλοντας τα συλλυπητήριά του «εξ ονόματος ολόκληρου του έθνους» και χαιρετίζοντας έναν άνθρωπο ο οποίος «αφιέρωσε όλη τη ζωή του στη μάχη για την αξιοπρέπεια της Αφρικής, στην υπόθεση των λαών και στους πιο στερημένους», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Απεβίωσε «έπειτα από μια σύντομη περίοδο απώλειας της μνήμης που είχε προκληθεί από έναν όγκο στον εγκέφαλο», έγραψε από την πλευρά του ο σενεγαλέζος οικονομολόγος Σερίφ Σαλίφ Σι στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης LinκedIn, υπογραμμίζοντας πως «ο κόσμος έχασε έναν μεγάλο στοχαστή και αγωνιστή».


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html

αγρια ζωη - βασιλησ λεκκασ

Θεωρητικός των σχέσεων κυριαρχίας Βορρά - Νότου, του μαρξισμού και του μαοϊσμού, ο Σαμίρ Αμίν ήταν μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες των κινημάτων κατά της παγκοσμιοποίησης.


θεραπεια για φαγεσωρικη ακμη

Έγραψε πολλά κείμενα πάνω στο δίκαιο, την κοινωνία των πολιτών, τον σοσιαλισμό, την αποικιοκρατία και την ανάπτυξη, ιδιαίτερα στην Αφρική και στον αραβικό κόσμο. Το 1973 εξέδωσε το βιβλίο του «Η άνιση ανάπτυξη: Δοκίμιο για τους κοινωνικούς σχηματισμούς του περιφερειακού καπιταλισμού».





ρωμη φλωρεντια πακετα

No comments:

Post a Comment