Wednesday, April 17, 2019

τηλος ενοικιαση αυτοκινητου

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_36.html
δια βιου μαθηση παιανια 2015

Βασιλακάκης ο "δήμιος" του Παναθηναϊκού


Όπως και στη Λεωφόρο, όπου είχε σκοράρει το απίθανο νικητήριο γκολ της Ξάνθης, ο Θοδωρής Βασιλακάκης αποδείχθηκε καθοριστικός και στα Πηγάδια με το γκολ που χάρισε τη νίκη στην Ξάνθη, που επανήλθε στην 5άδα, φτάνοντας τους 36 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 38.


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html

τηλος ενοικιαση αυτοκινητου

4061090
(Το γκολ της νίκης και πάλι ο Βασιλακάκης (αρ.) - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS)


Στο πρώτο 45λεπτο η Ξάνθη ήταν απόλυτα προσηλωμένη στην καλή ανασταλτική λειτουργία της, μην επιτρέποντας στον Μπεργκ να έχει τελική, και τον Ζίφκοβιτς να σταματά τα δύο πιο επικίνδυνα σουτ του Παναθηναϊκού από τον Κλωναρίδη.


τηλος ενοικιαση αυτοκινητου

4061067
(Ο Ζίφκοβιτς κράτησε το μηδέν για την Ξάνθη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν πιο επιθετικά στο β μέρος (έχοντας μια ευκαιρία με τον Μπεργκ), με τον Ουζουνίδη να βάζει και τον Εμποκού στο ματς (είχε μείνει στον πάγκο λόγω ενοχλήσεων), αλλά ο Βασιλακάκης (μετά από κακή απόκρουση του Κουτρουμπή) με απίθανο σουτ στο 67 έξω από την περιοχή (πρώτο εντός εστίας) έκανε το 1-0.


4061091
(Το γκολ του Βασιλακάκη με τέλειο σουτ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)


Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε αλλά δεν είχε τελικές μέχρι το 90 όταν ο Μολέντο με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, υποχρέωσε τον Ζίφκοβιτς σε μια ακόμη σωτήρια επέμβαση, χαρίζοντας το τρίποντο της ομάδας του.


Οι «πράσινοι» έχουν πάντως δικαιολογημένα παράπονα και από τους δύο βοηθούς, που σταμάτησαν λανθασμένα καλές επιθέσεις τους στο 0-0, αλλά διαμαρτύρονται και για μία περίπτωση πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Σιλά στον Βιγιαφάνιες, όπου ο ρέφερι Θάνος έδειξε τελικά κίτρινη στον Αργεντινό παίκτη (ακόμη και αν δεν υπήρχε παράβαση, οι δύο παίκτες έχουν επαφή, που δικαιολογεί την πτώση).


4061038
(Παράπονα του Παναθηναϊκού για τον διαιτητή Θάνο και τους βοηθούς του από τον Παναθηναϊκό - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)



https://t.co/W5HALlO7eR "Αλλοίωσαν απόλυτα το αποτέλεσμα" #panathinaikos #aoxpao

— Panathinaikos F. C. (@paofc_) February 25, 2017


καιρος στην πυλη τρικαλων

No comments:

Post a Comment