Wednesday, April 3, 2019

νεαρος επεσε απο το μπαλκονι κορινθος

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html

«Η συμφωνία θα εγκριθεί από τη Βουλή», δήλωσε και τόνισε πως «ο Φίλης, ο Σκουρλέτης, ο Δρίτσας και η Χριστοδουλοπούλου θα ψηφίσουν».


Παράλληλα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο ευρωβουλευτής εξέφρασε την άποψή του πως δεν θα χρειαστεί να ληφθούν πρόσθετα μέτρα το 2017 και 2018.


Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε πως κατά την διάρκεια των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ οι 13 της ΚΕ που υπέγραψαν το κείμενο ξεκαθάρισαν «ότι δεν ζητούν εκλογές», ενώ κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως: «το αίτημα για εκλογές είναι θέση της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη».


αστειες προστυχες εικονες

«Υπάρχουν τομείς που δεν τα έχουμε καταφέρει, όπως θα ήθελαν οι πολίτες», είπε αναφερόμενος στο κείμενο που κατέθεσε και εγκρίθηκε από την ΚΕ για την αύξηση της αποτελεσματικότητας της κυβέρνησης, αφήνοντας να εννοηθεί πως απαιτούνται αλλαγές προσώπων στην κυβέρνηση.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html

νεαρος επεσε απο το μπαλκονι κορινθος

Ακόμη αναφέρθηκε στην ανάγκη για αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, της διαφθοράς και της καθημερινότητας του πολίτη σε τομείς όπως η υγεία και η Παιδεία.


Ο ίδιος αναγνώρισε τα αρνητικά σημεία της συμφωνίας, όπως περικοπές σε συντάξεις, και δήλωσε πως έχει αποφασιστεί το περίγραμμα της συμφωνίας και όχι το τελικό πακέτο.



νεαρος επεσε απο το μπαλκονι κορινθος
γεωγραφικό πλάτος και μήκος βόρειος πόλος

No comments:

Post a Comment