Monday, April 15, 2019

ιεραρχια εκκλησιας κυπρου

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html
θεσεις εργασιας στο εξωτερικο ηλεκτρολογοι
ιεραρχια εκκλησιας κυπρου

Το Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο εν μέσω διαμαρτυριών των συνηγόρων για τη στενότητα της αίθουσας και μετά από πολύωρη διαδικασία, ώστε να βρεθούν δικάσιμοι με κατάλληλη αίθουσα, διέκοψε για τις 15 Δεκεμβρίου. Η δίκη είχε εκφωνηθεί πριν ένα μήνα και μετά την κλήρωση ενόρκων είχε διακοπεί για σήμερα.


Παρών στο δικαστήριο σήμερα, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ήταν ο επιχειρηματίας Άρης Φλώρος, ο οποίος κρατείται στο ψυχιατρείο των Φυλακών μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη 21 ετών για την υπόθεση των δύο εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος. Ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας, σύμφωνα με την κατηγορία, είναι ο ηθικός αυτουργός στην απόπειρα σε βάρος του κ. Αντωνόπουλου, νομικού εκπροσώπου του ΛΑΓΗΕ (Λειτουργός της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), με φυσικούς αυτουργούς τους δύο αλλοδαπούς. Οι δύο Αλβανοί έχουν υποστηρίξει πως ο επιχειρηματίας τούς ανέθεσε, έναντι ποσού 100 χιλιάδων ευρώ, να σκοτώσουν τον κ. Αντωνόπουλο.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_135.html

Με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας ζητήθηκε διακοπή τόσο από συνηγόρους Πολιτικής Αγωγής όσο και από συνήγορο υπεράσπισης, ενώ όλοι οι συνήγοροι και των δύο πλευρών διαμαρτυρήθηκαν για τη δικαστική αίθουσα που είναι ιδιαίτερα μικρή. Μάλιστα, όταν η Εισαγγελέας ζήτησε από τους δικηγόρους να κάνουν «λίγη υπομονή», ανέβηκαν οι τόνοι. Ο συνήγορος του επιχειρηματία, Ηλίας Αναγνωστόπουλος, αναφερόμενος σε «δίκη παρωδία» και σε αίθουσα που «είναι σαν είμαστε σε λεωφορείο», ζήτησε άδεια να φωτογραφηθεί ο χώρος για να υποβάλει αναφορά ώστε να βρεθεί καλύτερος χώρος, αφού στον συγκεκριμένο δεν υπήρχε δυνατότητα ούτε τα χαρτιά τους να ακουμπήσουν.



ιεραρχια εκκλησιας κυπρου
χριστουγεννιατικο ωραριο εκπτωτικου χωριου

No comments:

Post a Comment