Thursday, April 18, 2019

ενο αγκολλι

καθαρισμοσ φρεατιων θεσσαλονικη
ενο αγκολλι
ενο αγκολλι

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι "η ΝΔ θα καταψηφίσει το σύνολο του πακέτου των μέτρων" και εξήγησε ότι "τα αντίμετρα θα ισχύσουν μόνο εάν ξεπεράσουμε το στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%, το οποίο ο πρωθυπουργός έχει πει ότι είναι αδύνατο να επιτευχθεί μετά το 2018".


Για την κριτική που δέχεται η ΝΔ από την κυβέρνηση ότι στηρίζει τις απαιτήσεις των δανειστών απαντά ότι "μετά τις κυβιστήσεις της κυβέρνησης, μετά τις «ηρωικές διαπραγματεύσεις» που κατέληξαν σε υπερφορολόγηση των πάντων και περικοπές συντάξεων, αυτή η ρητορική πέφτει στο κενό, για να μην πω ότι ακούγεται γελοία".


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html

Η κ. Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Παραπολιτικά υποστηρίζει ότι "το χέρι της συναίνεσης η ΝΔ το έδωσε στον κ. Τσίπρα το καλοκαίρι του 2015 και ο κ. Τσίπρας επέλεξε από το σύνολο του πολιτικού φάσματος τον όμοιό του σε λαϊκισμό κ. Καμμένο για να κάνει κυβέρνηση". "Η ευθύνη βρίσκεται 100% στον κ. Τσίπρα, ο οποίος ελλείψει πολιτικής πρότασης επενδύει στο διχασμό της ελληνικής κοινωνίας", προσθέτει.


Για τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρει ότι "ήταν ο πρώτος που μίλησε για χαμηλότερα πλεονάσματα. Αυτό επανέλαβε και στο κ. Σοϊμπλε και σας διαβεβαιώνω ότι βρήκε ευήκοα ώτα".



ρημα ανασαινω
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_61.html

No comments:

Post a Comment