Friday, April 12, 2019

συσκευες αρωματοθεραπειας

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html
θεσεις εργασιας μουσεια κυπρος

Σε συνέντευξή της στην Real News η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τονίζει πως «αυτή την εθνική γραμμή εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια μόνο μια ισχυρή κυβέρνηση Εθνικής Συνεννόησης με ευρεία κοινοβουλευτική και λαϊκή στήριξη μπορεί να την υλοποιήσει»,


Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσθέτει ότι είναι αυτονόητο ότι ο σημερινός πρωθυπουργός δεν μπορεί να είναι επικεφαλής μιας τέτοιας κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης. «Κανένας μόνος του ή με κυβερνητικό εταίρο τσόντα δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση» συμπληρώνει και απευθυνόμενη τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη ΝΔ διαμηνύει να μην προεξοφλούν την στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην επόμενη Βουλή, εάν αποφασίσουν να παίξουν το μέλλον της χώρας κορώνα - γράμματα.



«Η κυβέρνηση διολισθαίνει σε καθεστωτικές νοοτροπίες και πρακτικές. Δεν θέλει να τα αλλάξει όλα, θέλει να τα ελέγξει όλα. Όσο υποχωρεί κοινωνικά και απομονώνεται πολιτικά, τόσο παρεκτρέπεται θεσμικά. Στη Θεσσαλονίκη στη συνέντευξη τύπου ο πρωθυπουργός έδειξε αυτή τη καθεστωτική του αντίληψη», επισημαίνει η Φώφη Γεννηματά.




συσκευες αρωματοθεραπειας


συσκευες αρωματοθεραπειας
ονοματα ελληνικων πλοιων

No comments:

Post a Comment