Sunday, April 21, 2019

φλερτ στα ισα

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_104.html
οδοσ ανατολικησ θρακησ θεσσαλονικη
φλερτ στα ισα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Ουάσιγκτον Λένα Αργύρη και η οποία θα μεταδοθεί στο δεύτερο μέρος ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου AGORA, το οποίο είναι μια συμπαραγωγή της ΕΡΤ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ είπε πως είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα η ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος.


«Αν σκεφτεί κανείς που βρισκόταν η Ελλάδα κατά την διάρκεια της κρίσης και για πολλά χρόνια μετά, αποτελεί τεράστια πρόοδο το γεγονός ότι αναπτύσσεται και πάλι, ότι επιτυγχάνει δημοσιονομικούς στόχους που ήταν δύσκολοι, για κάποιους μάλιστα ακατόρθωτοι, τώρα δε η ορατή υποχώρηση της ανεργίας είναι ένα πολύ καλό σημάδι», ανέφερε ο Λιου.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html

Ερωτηθείς για το εάν τον προβληματίζουν τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και η δυναμική του χρέους ο Τζάκι Λιου είπε τα έξης: «Νομίζω ότι θα αποτελέσει πρόκληση η διατήρηση των πλεονασμάτων που απαιτούνται για τις επόμενες τρεις ή τέσσερεις δεκαετίες. Και πιθανότατα να μην έχει τελειώσει η συζήτηση για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας. Αλλά είναι τελείως διαφορετική η τροχιά όταν βρίσκεσαι σε ένα σημείο που σταθεροποιείσαι και βελτιώνεσαι, σε σχέση με το σημείο που βρισκόταν η οικονομία στο αποκορύφωμα της κρίσης οπότε και κατέρρεε».



φλερτ στα ισα
κορωνες βασιλιαδων

No comments:

Post a Comment