Friday, May 10, 2019

βάρος χειραποσκευής

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html
εταιρειες security ξανθη
βάρος χειραποσκευής

Σε βάρος του Μάναφορτ είχε ασκηθεί δίωξη από τον περασμένο Οκτώβριο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή, τραπεζική απάτη και παράνομο λόμπινγκ.


τι χαζο παιδι

Ο ίδιος δηλώνει αθώος για όλες τις κατηγορίες και η πρώτη δίκη του πρόκειται να γίνει τον Ιούλιο στη Βιρτζίνια.


Ο πρώην στενός συνεργάτης του προέδρου Τραμπ είχε αποφύγει μέχρι τώρα τη φυλακή. Παρέμενε σε κατ' οίκον περιορισμό και ήταν υποχρεωμένος να φορά συσκευή ηλεκτρονικού εντοπισμού.


Η δικαστής Έιμι Μπέρμαν-Τζάκσον αποφάσισε να άρει αυτούς τους όρους και να διατάξει την προφυλάκισή του, καθώς έκρινε ότι ο Μάναφορτ και ένας συνεργάτης του επιχείρησαν να επηρεάσουν μάρτυρες που πρόκειται να καταθέσουν στη δίκη του.


Η απόφαση της Μπέρμαν-Τζάκσον συνιστά μια νίκη για τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ ο οποίος υποστήριζε ότι ήταν αναγκαίο να οδηγηθεί ο Μάναφορτ στη φυλακή για να μην επηρέζει τους μάρτυρες.


Σύμφωνα με τον Μιούλερ, τους τελευταίους μήνες επιχείρησε επανειλημμένα να τηλεφωνήσει ή να στείλει μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου σε πρώην συνεργάτες του.


«Δεν μπορώ να κλείσω τ' αυτιά σ' αυτές τις κατηγορίες», είπε η δικαστής. "Προδώσατε την εμπιστοσύνη που σας δείξαμε πριν από έξι μήνες", πρόσθεσε, σύμφωνα με το BuzzFeed.



βάρος χειραποσκευής

No comments:

Post a Comment