Friday, May 10, 2019

γεωργία νταγάκη δισκογραφία download

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html
γεωργία νταγάκη δισκογραφία download

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν την Παρασκευή το Νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την Κρήτη και βαθμιαία θα επεκταθούν στις Κυκλάδες και προς το μεσημέρι στην Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) και την Εύβοια.


η γροθια του φιδιου

γεωργία νταγάκη δισκογραφία download

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως στο Αιγαίο 6-7 και το πρωί τοπικά 8 μποφόρ, και στο Ιόνιο 8 με 9 και το πρωί τοπικά 10. Βαθμιαία, μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα πνέουν με ένταση στο Ιόνιο 6-7 και στο Αιγαίο 5-6 μποφόρ.


Πού θα χτυπήσει ο κυκλώνας


Κατά το Severe Weather, ο κυκλώνας «Ζορμπάς» θα περάσει από την Κρήτη αργά το Σάββατο και τα δυτικά παράλια της Τουρκίας τη Κυριακή, αφού θα πλησιάσει νωρίτερα στην Πελοπόννησο.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_128.html


Awaiting fresh model updates on the #Medicane formation in the southern Mediterranean. Model guidance is hinting at a more southerly track now and the Medicane may hit Crete island this weekend as well. Here are our latest thoughts and forecast details:https://t.co/AwBVBFmTYx pic.twitter.com/sAiovUEYsN

— severe-weather. EU (@severeweatherEU) 27 Σεπτεμβρίου 2018


κουκος δαφνη

No comments:

Post a Comment