Saturday, June 22, 2019

dj octavio png

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html
τι σημαινει βιομηχανοποιηση

«Μετά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ, θα έχουμε συνάντηση στη Βουλή, όλα τα πολιτικά κόμματα, για να καθορίσουμε τα στοιχεία για το δημοψήφισμα, τις λεπτομέρειες της ερώτησης που θα τεθεί στο δημοψήφισμα, και τον χαρακτήρα του δημοψηφίσματος», δήλωσε ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, αναφερόμενος στο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.


«Αυτό μάλλον θα γίνει προς το τέλος Σεπτεμβρίου, ή αρχές Οκτωβρίου. Οπότε η προοπτική είναι 23 Σεπτεμβρίου, ή 30 Σεπτεμβρίου, ή 7 Οκτωβρίου, αλλά (για) να έχουμε αρκετό χρόνο να οριστικοποιήσουμε όλες τις διαδικασίες μέχρι το τέλος του χρόνου. Το δημοψήφισμα, ξέρουμε ότι θα στεφθεί με επιτυχία, και ελπίζουμε ότι όλοι θα παρακινηθούν να συνεισφέρουν στη διαδικασία του δημοψηφίσματος ώστε να έχει την μέγιστη επιτυχία, διότι είναι επίσης και πολύ σημαντικό για τη χώρα μας» ανέφερε ο Ζάεφ στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.


Όσον αφορά τις αλλαγές του συντάγματος ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ δήλωσε πως «έχοντας όμως αυτά υπ’ όψιν, θα πρέπει να έχουμε στη συνέχεια αλλαγή του συντάγματος – αυτό που χρειάζεται είναι περίπου από 90 έως 110 μέρες. Οπότε, η 15η Ιανουαρίου (είναι) μπροστά μας. Εάν η διαδικασία αποδειχθεί επιτυχής, τότε απομένει να ψηφίσει την επικύρωση της συμφωνίας το ελληνικό κοινοβούλιο αλλά και να επικυρώσει το πρωτόκολλο για τη μελλοντική μας ένταξη ως μέλη του ΝΑΤΟ».


αε ξενοδοχειων και λουτρων



dj octavio png
dj octavio png
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html

No comments:

Post a Comment