Thursday, June 20, 2019

ρηματα σε βαλλω

Επί της ουσίας η ανακοίνωση είναι και απάντηση στις προειδοποιήσεις της Νέας Δημοκρατίας να μην επιλέξει διαδικασίες fast track αλλά να δώσει χρόνο στους βουλευτές να εκφραστούν στη βουλή.


ου ντι ανοσίκε

«Δεν πρόκειται να επιλέξουμε διαδικασίες fast track, για τη συζήτηση και την κύρωσή της. Και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να προωθήσουμε μια κρίσιμη για το αύριο της Ελλάδας και τη σταθερότητα στην περιοχή συμφωνία, κρυπτόμενοι» τονίζουν από το Μέγαρο Μαξίμου συμπληρώνοντας πως «αντίθετα, πρόθεσή μας είναι να ενημερωθεί και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης για όλες τις πτυχές της, ούτως ώστε με νηφαλιότητα να μπορεί να κρίνει αν αυτή είναι υπέρ ή κατά των εθνικών μας συμφερόντων».


«Επιδίωξή μας είναι να μάθει όλος ο ελληνικός λαός την αλήθεια, και να κρίνει με λογική και ευαισθησία, και με βάση την αλήθεια, και μόνο την αλήθεια, και όχι με βάση κραυγές, συνθήματα, και εθνικιστικές κορώνες» συνεχίζει υιοθετώντας τους τόνους αλλά και την φρασεολογία του χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή.


κακή φίλη

ρηματα σε βαλλω

Όπως αποκαλύπτουν μάλιστα, το υπουργείο Εξωτερικών θα διανείμει στον κυριακάτικο τύπο ολόκληρο το κείμενο της Συμφωνίας «για να είναι όλοι σε θέση να κρίνουν, αφού μάθουν».


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_147.html

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html



ρηματα σε βαλλω

No comments:

Post a Comment