Sunday, March 31, 2019

θωμάς κιντής

θωμάς κιντής
θωμάς κιντής

Ώρες νωρίτερα, η Ουάσινγκτον πιστοποίησε την εξουσία του Γκουαϊδό να ελέγχει ορισμένα περιουσιακά στοιχεία τα οποία κατέχει η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Νέας Υόρκης ή οποιαδήποτε άλλη ασφαλισμένη τράπεζα των ΗΠΑ.


Εμφανιζόμενος στην κρατική τηλεόραση, ο Σάαμπ ανακοίνωσε ότι ζήτησε από το Δικαστήριο «να αρχίσει προκαταρκτική έρευνα για τον κύριο Χουάν Γκουαϊδό ως αποτέλεσμα των ποικίλων βίαιων περιστατικών που ξέσπασαν στη χώρα μετά τις 22 Ιανουαρίου», την προηγουμένη της αυτοανακήρυξης του 35χρονου προέδρου της Εθνοσυνέλευσης σε ηγέτη της Βενεζουέλας.


ως το τελος ανεστοπουλος στιχοι

Εν συνεχεία, ο γενικός εισαγγελέας κατηγόρησε τον ηγέτη της αντιπολίτευσης ότι βοήθησε ξένες χώρες να αναμιχθούν σε εσωτερικές υποθέσεις.


Με την βουλευτική ιδιότητά του ο Γκουαϊδό διαθέτει ασυλία από ποινικές έρευνες, η οποία μπορεί να αρθεί μόνο από απόφαση ανώτερης δικαστικής αρχής.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_33.html

Λεπτά μετά την ανακοίνωση του Σάαμπ, ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος δήλωσε ότι δεν υποτιμά μια απειλή φυλάκισής του, αλλά δεν εκτιμά πως πρόκειται για «κάτι καινούργιο».


«Σε όσους βρίσκονται στην έδρα του Ανώτατου Δικαστηρίου: το καθεστώς βρίσκεται στην τελική του φάση, είναι αναπόφευκτο, και δεν χρειάζεται να θυσιάσετε τον εαυτό σας για τον 'σφετεριστή' (σ. σ. Μαδούρο) και τη συμμορία του!», αντέκρουσε με tweet του ο Γκουαϊδό.


«Είμαστε εδώ, θα συνεχίσουμε να δρούμε και να εργαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση», σημείωσε σε συνέντευξη Τύπου.


Στην πολιτική της αυξανόμενης κλιμάκωσης των πιέσεων στην κυβέρνηση Μαδούρο, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία, προειδοποιώντας τους Αμερικανούς να μην ταξιδεύουν στην Βενεζουέλα, επικαλούμενο τις πολιτικές ταραχές, την εγκληματικότητα, τις υποβαθμισμένες υγειονομικές υποδομές και τις αυθαίρετες συλλήψεις Αμερικανών πολιτών.


Το αμερικανικό ΥΠΕΞ αύξησε το επίπεδο της τετράβαθμης κλίμακας για τις ταξιδιωτικές οδηγίες στο επίπεδο του «μην ταξιδεύετε».




μπαταριες για επαναφορτιζομενα εργαλεια
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html

ευρηματα γιγαντων

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html
klorane για λιπαρά μαλλιά
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί συσκευασίες του καφέ «Illy» (ΛΙΣΤΑ)

Ο Ε. Φ.Ε. Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση καφέ του οποίου ορισμένες συσκευασίες είναι ελαττωματικές.


ευρηματα γιγαντων

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η ιταλική εταιρεία Illycaffè S. p.A. ανακαλεί όσες από τις ακόλουθες συσκευασίες 250g, καφέ σε σπυρί, λείπει η βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης από το κάτω μέρος της συσκευασίας με ενδεχόμενη ξαφνική αποκόλληση του εσωτερικού μεταλλικού καλύμματος από το δοχείο τη στιγμή του ανοίγματος.


γιατι δε μιλασ- καλλιρησ θανοσ στιχοι



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ελαττωματικές συσκευασίες μπορεί να υπάρχουν στα παρακάτω προϊόντα με ημερομηνίες λήξης από 10/2019 έως 02/2020:


ευρηματα γιγαντων
illy1

Οι ελαττωματικές συσκευασίες είναι εύκολα αναγνωρίσιμες διότι δεν διαθέτουν τη βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης στο κάτω μέρος και μπορεί να ανιχνευθεί μια ανώμαλη διόγκωση στη συσκευασία.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_70.html
illy2

art of problem solving reviews

art of problem solving reviews

Ήταν 24 Ιανουαρίου 2015 όταν ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους, δήλωνε χαριτολογώντας: «Το βάζω σαν στοίχημα: Θα φορέσω γραβάτα όταν κουρέψω το χρέος».


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html

Στα 3,5 χρόνια που μεσολάβησαν ο πρωθυπουργός αρνήθηκε πεισματικά να... κάνει πίσω, παρά τις «σειρήνες».


ευρωπαϊκός οργανισμός για την ποιότητα στην ανώτατη εκπαίδευση

Του είχε δωρήσει μια γραβάτα ο Ματέο Ρέντσι, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με χιουμοριστική διάθεση, είχε προσπαθήσει να του «βάλει» μία γραβάτα στις 22 Μαΐου του 2015, ο κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος του έχει δωρίσει επίσης γραβάτα, ενώ το τελευταίο αντίστοιχο δώρο ήλθε από τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ που χάρισε στον κ. Τσίπρα μία γραβάτα κατά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.


Όλα αυτά μέχρι σήμερα, Παρασκευή (22/06/2018).


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_33.html

Ο πρωθυπουργός στην εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο για την ιστορική συμφωνία του Eurogroup για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους φόρεσε γραβάτα για πρώτη φορά, τηρώντας την υπόσχεσή του, με τα φλας των φωτογράφων να «παίρνουν φωτιά» για να απαθανατίσουν το στιγμιότυπο



art of problem solving reviews
ποιος καφες επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη

που να δω ταινιες δωρεαν

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html
γαστρεντερολογοι στην νικαια
παραταση δασικων χαρτων σεπτεμβριοσ
Λάρισα: Κανένα σημάδι ζωής από τον 31χρονο αγνοούμενο

Χωρίς αποτέλεσμα για τέταρτη ημέρα οι έρευνες για τον 31χρονο αγνοούμενο από τους Γόννους Λάρισας.


Ο νεαρός κτηνοτρόφος που έφυγε από το σπίτι του στους Γόννους για την Λάρισα να επισκεφτεί κάποιον γιατρό εξαφανίστηκε, καθώς βρέθηκε το αυτοκίνητό του στην γέφυρα μεταξύ Γόννων – Παραποτάμου και Μακρυχωρίου, ενώ εκείνος από εκείνη την στιγμή παραμένει άφαντος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αστυνομία, Πυροσβεστική και 8η ΕΜΑΚ συνεχίζουν τις έρευνες στον παραπόταμο του Πηνειού στην περιοχή, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα ούτε σήμερα, 4η ημέρα μετά την εξαφάνισή του.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


που να δω ταινιες δωρεαν

Όσο περνούν οι μέρες η αγωνία κορυφώνεται για τους οικείους του νεαρού. Αύριο ωστόσο υπάρχει εντολή να συνεχιστούν και για πέμπτη ημέρα οι έρευνες που επικεντρώνονται στο ποτάμι.

ΠΗΓΗ onlarissa.gr

Διαβάστε επίσης:

Αιμίλιος Λιάτσος: Δεν θα ξαναβγεί στην εκπομπή μου - Άγρια επίθεση κατά κορυφαίου στελέχους της ΝΔ

Χάος στην Αγία Πετρούπολη: Χιονίζει ασταμάτητα επί δύο εβδομάδες – Δείτε εντυπωσιακές εικόνες

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έντονα καιρικά φαινόμενα και την Πέμπτη με χιόνια και καταιγίδες (pics)



που να δω ταινιες δωρεαν

κερδισμενα δελτια σκρατς

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_43.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html
κανα τσαλιγοπουλου passport

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες.


ωρες λειτουργιας public καλαματα

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τη νύχτα.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα νότιοι τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων το βράδυ.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά.
Άνεμοι: ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά νότιοι 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



κερδισμενα δελτια σκρατς
κερδισμενα δελτια σκρατς

παραδοσιακη κρητικη διατροφη

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_93.html
φωτογραφικη μηχανη νηπιαγωγειο
παραδοσιακη κρητικη διατροφη

Τόσο η Αννέτα Καββαδία όσο και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος Φωτεινή Βάκη χαρακτήρισαν δολοφονική την επίθεση του Ισραήλ και "καρφώνοντας" τον υπουργό Εξωτερικών τόνισαν πως δεν ειναι δυνατόν να επικρατούν λογικές Ποντίου Πιλάτου.


Σε παρέμβασή της στην Ολομέλεια της Βουλής, η κ. Καββαδία χαρακτήρισε μάλιστα, κυνική την προσπάθεια εξομοίωσης θύτη και θύματος. «Η καταδίκη δεν μπορεί να είναι ναι μεν αλλά ιδίως από μια χώρα σαν την Ελλάδα», είπε και η καταδίκη των φυσικών και ηθικών αυτουργών οφείλει να είναι κατηγορηματική και απερίφραστη.


Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη που κατέθεσε στη Βουλή ψήφισμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός της. «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επέμβαση του στρατού του Ισραήλ στην Γάζα που οδήγησε στο θάνατο και τον τραυματισμό χιλιάδων ανθρώπων, παιδιών και ηλικιωμένων», είπε και πρόσθεσε πως δεν μπορεί να τηρείται τακτική ίσων αποστάσεων. Η κ. Βάκη ζήτησε να υπάρξει και ψήφισμα καταδίκης από την Βουλή.



παραδοσιακη κρητικη διατροφη
ριμες στα αγγλικα
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html

σε γελασαν αν σου ειπαν

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html
faraday law of electromagnetic induction formula

«Τον Ιούνιο, ελπίζουμε ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα έχει λάβει εκ μέρους μας ισχυρά επιχειρήματα που να δικαιολογούν να προταθεί στη Δημοκρατία της Μακεδονίας, σύντομα Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, μια ημερομηνία για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων», δήλωσε ο πρωθυπουργός που επισκεπτόταν τη Βιέννη, σύμφωνα με τη μετάφραση των δηλώσεών του.


Ο Ζάεφ δήλωσε «πεπεισμένος» για την ικανότητα της χώρας του να δώσει μέχρι τότε αποδείξεις για τις «προόδους της στους τομείς του κράτους δικαίου, της εφαρμογής δικαστικών μεταρρυθμίσεων», καθώς και στη μάχη κατά της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος.


Υποστηρικτής της ένταξης στην ΕΕ των χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας, ο Αυστριακός Καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς παραδέχθηκε πάντως ότι «δεν θα ήταν φρόνιμο να ορισθεί από τώρα μια συγκεκριμένη ημερομηνία» για την είσοδο της πΓΔΜ στην ΕΕ.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_90.html

«Αυτό εξακολουθεί να εξαρτάται από τις προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρωθούν και τις προόδους που θα έχουν επιτευχθεί, όμως διαπιστώνω μια ισχυρή βούληση και υπάρχουν αποτελέσματα» από την πλευρά της ΠΓΔΜ, τόνισε ο Σ. Κουρτς μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου δίπλα στον Ζάεφ.


σε γελασαν αν σου ειπαν

σε γελασαν αν σου ειπαν

«Πιστεύουμε στις ευρωπαϊκές αξίες, περισσότερο μάλιστα απ' ό, τι ορισμένα πρόσωπα στους κόλπους των κρατών μελών», υπογράμμισε ο Ζάεφ υποστηρίζοντας πως η κυβέρνησή του εργάζεται «καθημερινά» για την εφαρμογή των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων για την ένταξη στην ΕΕ.



διασημοι φιλανθρωποι

δέσποινα αγαπητού

https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html
δέσποινα αγαπητού

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστολή με απειλητικό περιεχόμενο έφθασε στο σπίτι του παραιτηθέντος προέδρου, στην οποία διατυπώνονται ευθείες απειλές σε βάρος του ιδίου, ενώ υπάρχουν αναφορές «για καταδίκη του από λαϊκό δικαστήριο».


ζν το φοβητρο στιχοι

Η επιστολή αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά με απειλές κατά του παραιτηθέντος Προέδρου του ΣτΕ, καθώς παρόμοια επιστολή είχε σταλεί στον κ. Σακελλαρίου και το περασμένο καλοκαίρι.


ειδικοτητα γραμματεας διευθυνσης

Ο κ. Σακελλαρίου κατά πληροφορίες έχει στείλει έγγραφη αναφορά σε δύο αρμόδιους υπουργούς και τον αρχηγό της ΕΛ. ΑΣ ζητώντας την αύξηση των μέτρων ασφαλείας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ανώτατο Δικαστήριο ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα αποκατάστασης μετά την επίθεση που δέχθηκε προ ημερών με μπογιές και σπασίματα στην είσοδο.




δέσποινα αγαπητού
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_8.html

σολωμου ζωδιο

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_48.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html
όστρακα ονειροκρίτης

«Υπάρχουν 35 ερωτήματα» στην ανοιχτή επιστολή που απηύθυνε ο πρόεδρος στους Γάλλους πολίτες, καλώντας τους να συμμετάσχουν μαζικά στη διαβούλευση. Όμως, εκτός από αυτές που έχουν τεθεί ήδη γραπτώς, όλες οι ερωτήσεις παραμένουν ανοιχτές, εξήγησε.


«Αν υπάρχουν έξυπνες ερωτήσεις, θέματα τα οποία δεν έχω δει αλλά αναδύονται, θα τα συμπεριλάβουμε επίσης. Δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο ταμπού τη στιγμή που συζητάμε», τόνισε.


συν τραπεζα καρδιτσασ

σολωμου ζωδιο

Ο Μακρόν έκανε αυτή τη δήλωση κατά την έναρξη του πρώτου από τα δέκα "ραντεβού" που θα έχει σε διάφορες περιοχές της Γαλλίας κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης διαβούλευσης.


Νωρίτερα, σε αιφνιδιαστική επίσκεψή του στο Γκασνί, όπου συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο, ο Γάλλος πρόεδρος χαρακτήρισε την κρίση των κίτρινων γιλέκων ως «ευκαιρία για να ενεργήσουμε πιο δυναμικά και πιο βαθιά».


«Δεν θέλω να πω ότι τα κίτρινα γιλέκα είναι ένα κοινωνικό κίνημα νέου τύπου, ότι θα περιμένουμε να κουραστεί και να ξαναγυρίσει η ζωή στην κανονική πορεία της (...) Είναι όμως μια ευκαιρία για να ενεργήσουμε πιο δυναμικά και πιο βαθιά», είπε.


Ωστόσο, ο Μακρόν φαίνεται ότι ξεκίνησε στραβά αυτή τη «μεγάλη διαβούλευση», καθώς κάποια από τα σχόλιά του προκάλεσαν οργή στην αντιπολίτευση και τους επικριτές του, που κατήγγειλαν ότι ο πρόεδρος υποτιμά τους αδύναμους και τους φτωχούς.


Μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο του Γκασνί, είπε ότι «τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, θα τους θέσουμε ενώπιον των ευθυνών τους επειδή υπάρχουν εκείνοι που συμπεριφέρονται σωστά και εκείνοι που κάνουν βλακείες».


«Ο πρόεδρος της δημοκρατίας θέλει να σβήσει μια πυρκαγιά με βόμβες ναπάλμ», σχολίασε ο βουλευτής των Ρεπουμπλικάνων Ερίκ Σιοτί. «Καθημερινά υπάρχουν νέες προκλήσεις, δηλώσεις που πληγώνουν. Θα έλεγε κανείς ότι ο πρόεδρος θέλει να ρίχνει συνεχώς λάδι στη φωτιά», πρόσθεσε.


«Ο πρόεδρος δεν έχει καταλάβει τίποτα» είπε από την πλευρά του ο Ολιβιέ Φορ, ο ηγέτης του Σοσιαλιστικού κόμματος, ενώ ο βουλευτής Ρεζί Ζουανικό υπενθύμισε κάποιες από τις πρόσφατες δηλώσεις του Μακρόν που θεωρήθηκαν προσβλητικές από πολλούς Γάλλους, όπως τις «αγράμματες υπαλλήλους του Γκαντ», «τους ανυπότακτους Γαλάτες που δεν θέλουν την αλλαγή», «τους ανθρώπους που δεν είναι τίποτα».


«Κάθε φορά που αναζωπυρώνονται οι κινητοποιήσεις, αυτό γίνεται επειδή ο Εμανουέλ Μακρόν μιλάει. Και αυτό επαληθεύεται συστηματικά. Να πάψει!», είπε από την πλευρά του ο Ουγκό Μπερναλισίς της Ανυπότακτης Γαλλίας, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο κοινοβούλιο.


Πάντως ο ίδιος ο Μακρόν, όταν ρωτήθηκε από έναν δήμαρχο αν έχει μετανιώσει για κάποια από τα σχόλιά του, όπως για παράδειγμα τη δήλωση ότι οι άνεργοι μπορούν να βρουν δουλειά απλώς «διασχίζοντας τον δρόμο», απάντησε:


«Έτσι είμαι, δεν πρόκειται να αλλάξω».



σολωμου ζωδιο

βοηθεια σε τροφιμα

βοηθεια σε τροφιμα
Σε ύφεση οι φωτιές στην Κρήτη

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στο Λασίθι, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/07), κινητοποιώντας ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και το ελικόπτερο της Πυροσβειστικής Υπηρεσίας.


τζον γουαλας

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο και στην περιοχή που εκτείνεται σε δασική και γεωργική έκταση μεταξύ των χωριών Σεληνάρι και Βραχασίου, δρουν εννέα οχήματα με 20 άνδρες, ένα πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ, ενώ το ελικόπτερο πριν από λίγη ώρα σταμάτησε τις ρίψεις νερού.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο μεταξύ υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε γεωργική έκταση στη Μονή Ασωμάτων στο Αμάρι Ρεθύμνου. Τρία οχήματα με οκτώ άνδρες έχουν θέσει υπό τον έλεγχο τους τη φωτιά παρά τα 6 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html

Στο Ηράκλειο εκδηλώθηκε φωτιά σε ποταμίδα με καλαμιές στο δήμο Μαλεβυζίου και αυτή την ώρα οι 12 πυροσβέστες με τα 4 πυροσβεστικά οχήματα έχουν καταφέρει να θέσουν σε ύφεση το πύρινο μέτωπο.

Τέλος, στα Χανιά εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή του δήμου Καντάνου και συγκεκριμένα σε υπολείμματα καλλιεργειών και σκουπιδιών με αποτέλεσμα την κινητοποίηση 3 πυροσβεστικών οχημάτων με 6 άνδρες που σπεύδουν στην περιοχή.



βοηθεια σε τροφιμα
γρίμποβο ναυπάκτου
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html

χριστουγεννιατικο ρεβεγιον

χριστουγεννιατικο ρεβεγιον

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος, με καταγωγή από το Γοργογύρι Τρικάλων, σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την 42χρονη γυναίκα του μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του, ηλικίας 14 και 4, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr. Μάλιστα, φέρεται η 14χρονη κόρη, σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά το περιστατικό να βγαίνει έξω και να ζητά βοήθεια από τους γείτονες.


ποιο ειναι το γενικο λογιστικο σχεδιο

Ο άνδρας κατάφερε να μαχαιρώσει το θύμα στην κοιλιακή χώρα και στα πλευρά κυρίως, ενώ μαχαιριές υπάρχουν και σε άλλα σημεία του σώματός της.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_109.html

χριστουγεννιατικο ρεβεγιον

Μετά το συμβάν ο ίδιος ο δράστης πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και τον συνέλαβαν κοντά στο γήπεδο του χωριού. Η οικογένεια έχει μία ακόμη 21χρονη κόρη, η οποία είναι παντρεμένη.


scooter bmw c 600

Όπως αναφέρουν οι γείτονες, το άγριο φονικό έλαβε χώρα μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν οι δυο τους.


Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει πιο εκρηκτικοί, με το θύμα μάλιστα να είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα λίγες μέρες νωρίτερα.


Το θύμα ήταν νοσηλεύτρια στην καρδιολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ καταγόταν από Πετροχώρι του δήμου Πύλης.


Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.



κλασικα φωτιστικα κουζινας

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html
γκαρσονιερα για δεκα online
κλασικα φωτιστικα κουζινας
Κέρκυρα: Τραυματισμός - σοκ στο κεφάλι για κυνηγό

Με τραύματα στο πρόσωπο και στο μάτι, από σκάγια κυνηγετικού όπλου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, 42χρονος κυνηγός.


Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο (05/01) στην περιοχή Δουκάδες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο τραυματισμός δεν οφείλεται σε εγκληματική πράξη, αλλά σε ατύχημα καθώς τον 42χρονο τραυμάτισε άλλος κυνηγός.

Ο 42χρονος κυνηγός, παρότι βρίσκεται εκτός κινδύνου, αναμένεται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ενώ τις ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού του διερευνά το ΑΤ Παλαιοκαστριτών.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html

κλασικα φωτιστικα κουζινας

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το ελληνικό δίευρο που αξίζει 80.000 ευρώ! Μήπως το έχετε στην τσέπη σας;

Καιρός Αθήνα: Ο «Τηλέμαχος» έφτασε στην Αττική - Πού χιονίζει τώρα (pics&vids)



εφαρμογη γυναικειο ημερολογιο

ρεα ξενοδοχειο κατερινη

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html
ρεα ξενοδοχειο κατερινη

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσαράς, έκαναν έρευνα στα σπίτια τριών ανδρών, ηλικίας 36, 41 και 43 χρονών και μιας 67χρονης γυναίκας.


Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


νεα του αθλητισμου στιβου

2 πολεμικά όπλα τύπου Kalashnikov, 4 πιστόλια, 13 γεμιστήρες, 100 φυσίγγια τύπου Kalashnikov, 449 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, θήκη πιστολιού και διάφορα είδη καθαρισμού όπλων, 18 κάλυκες και 6 αρχαία νομίσματα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.



ρεα ξενοδοχειο κατερινη
φοροτεχνικός tax consultant
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html

αρεζε γραμματικη

αρεζε γραμματικη

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε πως ο πρωθυπουργός μιλά για επενδύσεις, ενώ στην πραγματικότητα τις διώχνει - στο Ελληνικό, στην Κέρκυρα, στη Χαλκιδική - προσθέτοντας πως η κυνική μεταμόρφωσή του Αλέξη Τσίπρα σε φίλο των επενδύσεων, κράτησε μόλις μια μέρα.


«Το μόνο που τον νοιάζει είναι λίγοι μήνες ακόμη στην καρέκλα του πρωθυπουργού, σε βάρος των πολιτών. Σκουριασμένα μυαλά που υποθηκεύουν το παρόν και το μέλλον της χώρας. Οφείλουν, έστω και την τελευταία στιγμή, να μεταβάλουν τη στάση τους» ανέφερε ο κ. Κικίλιας.



αρεζε γραμματικη
αγιοδημητριάτικα
καταστημα παπουτσιων ερμου
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_102.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_125.html

χειροπεδες ανδρικες χρυσες

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_144.html
χειροπεδες ανδρικες χρυσες

«Έχουμε ήδη χάσει τον εμπορικό πόλεμο. Δεν έχουμε εμπορικό πόλεμο, τον έχουμε χάσει», είπε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης 77 WABC και στην εκπομπή "Bernie & Sid".


«Δεν λέω ότι δεν θα υπάρξει καθόλου κόστος αλλά υπάρχει αύξηση 40% στις αγορές, 42%, επομένως μπορεί να χάσουμε λίγο από αυτό. Αλλά όταν τελειώσει θα έχουμε μια πολύ ισχυρότερη χώρα. Επομένως, μπορεί να δεχτούμε ένα πλήγμα, αλλά ξέρετε κάτι, στο τέλος θα βγούμε πολύ πιο δυνατοί από αυτό», είπε ο Τραμπ.


Χθες, ο Τραμπ γνωστοποίησε ότι έδωσε εντολή στο αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου να αρχίσει να μελετά την επιβολή επιπρόσθετων δασμών, αξίας «100 δισεκατομμυρίων δολαρίων», σε βάρος της Κίνας, κλιμακώνοντας κι άλλο την ήδη υψηλή ένταση μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου όσον αφορά το εμπόριο.



χειροπεδες ανδρικες χρυσες
γυναικα σκορπιος και χωρισμος
ηλιοτροπιο φωτογραφιες
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_140.html

εργασια ωσ ηλεκτρολογοσ

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_3.html

Επιπλέον, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας, την οποία υπογράφει ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, ορίζεται ανώτατο και κατώτατο μηνιαίο εισόδημα που αποτελεί κατά μήνα τη βάση υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών κλάδου σύνταξης.


ακουστικα monster nokia

Ποιοι θεωρούνται ελεύθεροι επαγγελματίες υπόχρεοι καταβολής ασφαλιστικών εισφορών


Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ (και, επομένως και των ενταχθέντων σε αυτόν Ταμείων) ανεξάρτητα του χρόνου υπαγωγής τους στην ασφάλιση. Στους ελεύθερους επαγγελματίες περιλαμβάνονται, όπως, άλλωστε, ρητά αναφέρεται και στις καταστατικές διατάξεις του τέως ΟΑΕΕ και α) τα μέλη ή μέτοχοι οργανισμών, κοινοπραξιών ή κάθε μορφής εταιρειών, πλην ανωνύμων και ΙΚΕ, των οποίων ο σκοπός συνιστά δραστηριότητα για την οποία τα ασκούντα αυτήν πρόσωπα υπάγονται στην ασφάλιση του ΟΑΕΕ, β) τα μέλη του ΔΣ των ΑΕ με αντικείμενο επιχειρήσεως επαγγελματική ή εμπορική ή βιοτεχνική δραστηριότητα σε όλη την επικράτεια, εφόσον είναι μέτοχοι με ποσοστό 3% τουλάχιστον γ) οι μέτοχοι των ΑΕ, των οποίων ο σκοπός είναι η μεταφορά προσώπων ή πραγμάτων με κόμιστρο, με ΔΧ αυτοκίνητα, εφόσον είναι κάτοχοι ονομαστικών μετοχών και δ) οι διαχειριστές των ΙΚΕ, καθώς και ο μοναδικός εταίρος μονοπρόσωπης ΙΚΕ.


- Οι ασφαλισμένοι του τέως ΤΑΝΠΥ που ασκούν ελεύθερο επάγγελμα.


- Οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ οι οποίοι κρίνονται ως μη μισθωτοί.


- Οι αμειβόμενοι με δελτίο παροχής υπηρεσιών για τους οποίους προκύπτει ότι το εισόδημα προέρχεται από απασχόληση σε περισσότερους από δύο εργοδότες.


Όπως επισημαίνεται στην εγκύκλιο, από 01/01/2017, επέρχονται μεταβολές στο καθεστώς υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών, των αυτοαπασχολούμενων και των αγροτών που υπάγονται στην ασφάλιση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), βάσει των γενικών, ειδικών ή καταστατικών διατάξεων του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ και του ΟΓΑ, όπως αυτές ίσχυαν έως την έναρξη ισχύος του νέου ασφαλιστικού νόμου (ν. 4387/2016), ανεξάρτητα από το χρόνο υπαγωγής τους στην κοινωνική ασφάλιση (ασφαλισμένοι πριν και μετά την 01/01/1992). Βασικό γνώρισμα του νέου καθεστώτος είναι η μετάβαση για τον υπολογισμό των ασφαλιστικών εισφορών από το τεκμαρτό εισόδημα (ασφαλιστικές κατηγορίες για ΟΑΕΕ και ΟΓΑ και νέους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ) και τις σταθερές μηνιαίες ασφαλιστικές εισφορές (για τους παλαιούς ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ) στο πραγματικό εισόδημα που προκύπτει από την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας.



εργασια ωσ ηλεκτρολογοσ
εργασια ωσ ηλεκτρολογοσ
συμπτωματα ελλειψης σιδηρου σε παιδια
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html

γενεθλια θεατρικη παρασταση

γενεθλια θεατρικη παρασταση

Ο σκύλος, ράτσας τεριέ, εντοπίστηκε την περασμένη Τρίτη σε διαμέρισμα στο Αννόβερο της Γερμανίας, από τις Αρχές. Δίπλα του βρέθηκαν τα άψυχα σώματα μίας 52χρονης γυναίκας και του 27χρονου γιου της, οι οποίοι ήταν και οι ιδιοκτήτες του.


νοκια club αθηνα

Ο ιατροδικαστής μετά την εξέταση των σορών συμπέρανε πως και οι δύο άνθρωποι κατέληξαν μετά από έντονη αιμορραγία που υπέστησαν από επίθεση του ζώου.


Σύμφωνα με το Guardian, οι Αρχές αποφάσισαν να θανατώσουν τον σκύλο, ωστόσο αυτό δεν θα γίνει, αφού συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 250.000 υπογραφές που ζητούσαν την προστασία του Chico.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_105.html

5acc73c41f0000260616cbf4
Πηγή: change. org


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html

Για το τετράποδο οργανώθηκε καμπάνια με τίτλο “Let Chico Live”, ενώ ο εκπρόσωπος της πόλης, Udo Möller, δήλωσε πως οι Αρχές είναι έτοιμες να παραδεχθούν πως έκαναν λάθος που δεν είχαν απομακρύνει τον σκύλο από τους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι τον είχαν εκπαιδεύσει για να πολεμάει.


Ανέφερε επίσης πως εξετάζεται η πιθανότητα μεταφοράς του σε ένα ασφαλές μέρος που θα φιλοξενεί σκύλους με συμπεριφορικές δυσκολίες. «Εξετάζουμε αν μία τέτοια εγκατάσταση θα είναι σε θέση να διασφαλίσει πως ο σκύλος δεν θα είναι πλέον κίνδυνος για το κοινό».



γενεθλια θεατρικη παρασταση
mega μοντερνα οικογενεια επεισοδιο 25

Saturday, March 30, 2019

βηματα χαμενα rio στιχοι

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html
διαφημιστικοι φακελοι
«Βρώμικο» σχέδιο της ΜΙΤ στη Μυτιλήνη: Τούρκοι πράκτορες στους καταυλισμούς

Μετανάστες | Μυτιλήνη: «Βόμβα» για το ελληνικό κράτος αν επιβεβαιωθεί ότι Τούρκοι πράκτορες κινούνται εντός των καταυλισμών δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα


βηματα χαμενα rio στιχοι

Οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας δρουν υπογείως στους καταυλισμούς προσφύγων – Οργή κατά της Άγκυρας από τους Κούρδους που εγκαταλείπουν τη Μόρια


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μπορεί η φημολογία για τους τρεις νεκρούς ως αποτέλεσμα της δράσης ισλαμιστών στη Μυτιλήνη κατά τα χθεσινά επεισόδια στη Μυτιλήνη να διαψεύστηκε το Σάββατο (26/05/2018) από τις Αρχές, ωστόσο την άποψη αυτή δεν φαίνεται να συμμερίζεται το Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ANF), που υποστηρίζει ότι πίσω από τα επεισόδια βρίσκεται η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας (MIT).


πλοιο σαμος ικαρια

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κουρδικού πρακτορείου, μια ομάδα «αγνώστων στοιχείων» φέρεται να επιτέθηκε σε Κούρδους στη Μυτιλήνης, αφήνοντας πίσω της επτά τραυματίες


βηματα χαμενα rio στιχοι
anf

Κατά την ίδια πηγή, η περιβόητη ΜΙΤ φέρεται ως ύποπτη για ενεργό ανάμειξη στο περιστατικό αυτό και μάλιστα εκτιμάται πως «σκοπός τους ήταν να μετατρέψουν τα επεισόδια σε μια γενικευμένη αραβο-κουρδική σύγκρουση».

Η εξέλιξη αυτή, εφόσον οι πληροφορίες του συγκεκριμένου πρακτορείο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, έρχεται να δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, δεδομένης και της οργής που έχουν προκαλέσει εδώ και καιρό οι αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, που για τη γείτονα έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρολό στην αποτυχημένη απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Παρασκευή (25/05/2018), οδήγησαν στην άτακτη φυγή Κούρδων αιτούντων άσυλο.

Ήδη, περίπου 120 από αυτούς, κυρίως οικογένειες με παιδιά, έχουν οδηγηθεί στον καταυλισμό του ΠΙΚΠΑ που διαχειρίζεται η οργάνωση «Αλληλεγγύη Λέσβου», ενώ περισσότεροι από 300 έφυγαν το πρωί από τη Μόρια πορευόμενοι προς την πόλη.

Στο ύψος του δημοτικού καταυλισμού του Καρά Τεπέ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με φραγμούς εμπόδισαν την είσοδό τους στην πόλη.

Οι αλλοδαποί με τη σειρά τους απέκλεισαν την είσοδο στη Μυτιλήνη από τα βόρεια, ζητώντας την άμεση αναχώρησή τους από το νησί για λόγους ασφαλείας.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου η αστυνομική επιχείρηση απομάκρυνσης αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν καταλάβει τμήμα οδοστρώματος του οδικού δικτύου Μυτιλήνης – Θερμής, ανακοινώθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο, πραγματοποιήθηκαν οι απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης και πλέον, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Το «ύπουλο» σχέδιο των Τούρκων

Παρόμοια περιστατικά στην Μυτιλήνη ενισχύουν τις αμφιβολίες για το ρόλο και τη δράση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Η ΜΙΤ, σε συνεργασία με Τούρκους πράκτορες που πιθανόν έχουν διεισδύσει στη χώρα μας, έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους απ' ότι φαίνεται και εντός των στρατοπέδων προσφύγων. Αυτό ενισχύει την άποψη ότι ενδέχεται να υπάρχει γενικότερο σχέδιο αποαποσταθεροποιήσεως στα μυαλά των αξιωματούχων στην Άγκυρα, κατά της ελληνικής επικράτειας με «επιχειρήσεις» αυτού του τύπου.

Υπενθυμίζεται πολύ παλαιότερο δημοσίευμα η Ισραηλινή αντικατασκοπεία, είχε αποκαλύψει στις ελληνικές αρχές σχέδιο με στόχο ελληνικά νησιά.

Η MOSSAD είχε κάνει λόγο για ύπουλο τουρκικό σχέδιο με «τζιχαντιστές» εντός ελληνικών νήσων.

Όλα αυτά καταδεικνύουν, εφόσον αποδειχθεί εμπλοκή της ΜΙΤ τελικά, τουρκικές ειδικές ψυχολογικές επιχειρήσεις από τους Τούρκους με στόχο τη δημιουργία κλίματος στα νησιά μας, κάτι που αποτελεί « ωρολογιακή βόμβα» για το ελληνικό κράτος.

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια (πηγή: lesvosnews.gr)



Διαβάστε επίσης:

  • Σκοπιανό: Το παρασκήνιο πίσω από το «ναυάγιο» της Νέας Υόρκης - Οι επόμενες κινήσεις της Ελλάδας

Δείτε πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από τα επεισόδια (πηγή: Lesvospost.com)


τεθ ηλεκτρονικο ταχυδρομειο

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html
συνταγες με ρεπανια
εντεχνο πλαυλιστ

«Η πυρκαγιά Woolsey στη νότια Καλιφόρνια έχει αφήσει ένα σημάδι στο τοπίο τόσο μεγάλο που είναι εύκολα ορατό από το διάστημα», αναφέρει σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο twitter, η NASA.


Στη φωτογραφία, οι καμένες εκτάσεις εμφανίζονται με καφέ χρώμα ενώ η περιοχή όπου υπάρχει ακόμη βλάστηση είναι πράσινη.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html

τεθ ηλεκτρονικο ταχυδρομειο

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, η πυρκαγιά «Camp Fire» που ξέσπασε στις 8 Νοεμβρίου έχει προκαλέσει τον θάνατο 79 ανθρώπων, ενώ 699 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.





The #WoolseyFire in Southern California has left a scar on the landscape so large that it is easily visible from space. Learn how our @NASAEarth satellite data helps recovery efforts:https://t.co/ESlZhrXRiT pic.twitter.com/kD90Ste8QS

— NASA (@NASA) 20 Νοεμβρίου 2018


τεθ ηλεκτρονικο ταχυδρομειο

hkd to rub chart

για καποιο λογο λογια
φευγη η ζωη στιχοι

Ο νέος νόμος - ένας από τους πιο χαλαρούς στις Ηνωμένες Πολιτείες - ψηφίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο από τον Ρεπουμπλικανό κυβερνήτη αυτής της βόρειας Πολιτείας, Σκοτ Γουόκερ.


Πολλές αμερικανικές Πολιτείες επιτρέπουν στα παιδιά να κυνηγούν υπό την επίβλεψη ενός ενήλικα, αλλά οι περισσότερες απαιτούν ένα παιδί να είναι τουλάχιστον 12 ετών.


Η νέα νομοθεσία του Ουισκόνσιν αφαιρεί το όριο ηλικίας των 10 ετών, επιτρέποντας σε κάθε παιδί κάθε ηλικίας να κουβαλά όπλο κυνηγιού αν συνοδεύεται από έμπειρο ενήλικα κυνηγό.


Το ισχυρό λόμπι όπλων NRA και η περιφερειακή οργάνωση κυνηγών αρκούδων προώθησαν αυτή την νομοθεσία ως μέσο μεταφοράς παραδόσεων οικογενειακού κυνηγιού, γράφει το Γαλλικό πρακτορείο.


hkd to rub chart

Ο νόμος θα τεθεί σε ισχύ το Σάββατο την ημέρα της έναρξης του κυνηγιού ελαφιού.


«Το 14χρονο κορίτσι μου με συνοδεύει στο κυνήγι από τότε που βρισκόταν σε παιδικό κάθισμα», δήλωσε ο Ρομπ Στάφσολτ, από τους συντάκτες του νομοσχεδίου. «Έμαθα να χειρίζομαι με προσοχή το τουφέκι που είχα στα χέρια μου, βλέποντας τους ανθρώπους που με δίδαξαν να κυνηγούν», πρόσθεσε.


Οι αντίπαλοι του νόμου έκριναν ότι ένα παιδί ηλικίας κάτω των 10 ετών απλά δεν μπορεί να χειριστεί ένα όπλο χωρίς κίνδυνο για τον ίδιο ή για άλλους.



hkd to rub chart
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_111.html

μελανιασμενα δακτυλα ποδιων

μελανιασμενα δακτυλα ποδιων
μελανιασμενα δακτυλα ποδιων

Παράλληλα εκτίμησε ότι αν ψηφίσουν «λιγότεροι από 100.000 πολίτες θα συντριβούμε, με την έννοια ότι δεν θα έχουν ψηφίσει οι ανένταχτοι του Κέντρου και θα έχουν ψηφίσει μόνο οι κομματικοί μηχανισμοί».


«Αν ψηφίσουν περίπου 150.000 πολίτες θα είναι ντέρμπι κι αν ψηφίσουν 200.000 και πάνω, θα κερδίσουμε από την πρώτη Κυριακή» πρόσθεσε κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Μάκη Προβατά και τον Χρήστο Χωμενίδη.


PSX 20171009 214318 1024x683


Το «καρφί» για τον Καμίνη


Ο επικεφαλής του Ποταμιού έστρεψε τα βέλη του κατά του συνυποψηφίου του Γιώργου Καμίνη καθώς όπως είπε τον ενοχλεί το γεγονός ότι θα παραμείνει δήμαρχος αν εκλεγεί στην ηγεσία του νέου φορέα.


νίκη λινάρδου ηθοποιόσ

συντηρηση βυζαντινων εικονων

«Είναι απογευματινή εργασία η αρχηγία ενός κόμματος;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά. Επίσης είπε ότι είναι απαραίτητο όλοι οι υποψήφιοι που δεν θα είναι στη βουλή να δηλώσουν ποιος θα τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο.


«Ο Καμμένος στις επόμενες εκλογές θα κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ»


Ο κ. Θεοδωράκης εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ αλλά ένα ενιαίο κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ». Μάλιστα πρόσθεσε:


«Στοιχηματίζω ότι στις επόμενες εκλογές ο κ. Καμμένος θα κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ».




Αποδείξατε ότι το προοδευτικό Κίνημα είναι υπόθεση όλων και όχι μόνο των μηχανισμών. Σας ευχαριστώ!#KaiToraStavros pic.twitter.com/7xCfI2EP5J

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) October 10, 2017


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_148.html

ψυξη και ζαλαδα

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html
ψυξη και ζαλαδα

Για τη νέα ανοδική πορεία του πληθωρισμού συνέβαλαν κυρίως οι ανατιμήσεις σε είδη διατροφής, αλκοολούχα ποτά και τσιγάρα, πετρέλαιο θέρμανσης και μεταφορές (λόγω πετρελαίου).


Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η αύξηση του γενικού δείκτη τιμών καταναλωτή τον Μάρτιο προήλθε κυρίως από τις ακόλουθες μεταβολές:


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_90.html

1. Από τις αυξήσεις των δεικτών:


- Κατά 1,6% της ομάδας «Διατροφή και μη αλκοολούχα ποτά», λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε νωπά φρούτα, νωπά λαχανικά, ελαιόλαδο, πατάτες και καφέ. Μέρος της αύξησης αυτής αντισταθμίστηκε από τη μείωση κυρίως των τιμών σε ψωμί και δημητριακά, νωπά ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς.


- Κατά 2,8% της ομάδας «Αλκοολούχα ποτά και καπνός», λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε: αλκοολούχα ποτά (μη σερβιριζόμενα) και τσιγάρα.


- Κατά 0,1% της ομάδας «Ένδυση και υπόδηση», λόγω αύξησης των τιμών στα είδη ένδυσης και υπόδησης.


- Κατά 3,6% της ομάδας «Στέγαση», λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε πετρέλαιο θέρμανσης, φυσικό αέριο. Μέρος της αύξησης αυτής αντισταθμίστηκε από τη μείωση κυρίως των τιμών σε ενοίκια κατοικιών, ηλεκτρισμό.


- Κατά 8,6% της ομάδας «Μεταφορές», λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε καύσιμα και λιπαντικά, εισιτήρια μεταφοράς επιβατών με αεροπλάνο. Μέρος της αύξησης αυτής αντισταθμίστηκε από τη μείωση των τιμών στην αγορά αυτοκινήτων.


- Κατά 2,1% της ομάδας «Επικοινωνίες», λόγω αύξησης κυρίως των τιμών στις τηλεφωνικές υπηρεσίες.


- Κατά 1,7% της ομάδας «Ξενοδοχεία - Καφέ - Εστιατόρια», λόγω αύξησης κυρίως των τιμών στα εστιατόρια - ζαχαροπλαστεία - καφενεία - κυλικεία.



ψυξη και ζαλαδα
χωρισμος ενοτητων στην οδυσσεια
γ λυκειου φιλοσοφικος λογος

γωνιακος τροχος επαναφορτιζομενος

«Εμείς που αγαπήσαμε το μπάσκετ με τον Νίκο Γκάλη, είμαστε διπλά υπερήφανοι που μπαίνει στο Hall of Fame. Σε ευχαριστούμε!» έγραψε στο λογαριασμό του στο Τwitter ο πρόεδρος της ΝΔ, ανεβάζοντας και μία φωτογραφία του μεγάλου Έλληνα αθλητή του μπάσκετ.



https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html

σηματα οικολογια 10


Εμείς που αγαπήσαμε το μπάσκετ με τον @NickGalis6 είμαστε διπλά υπερήφανοι που μπαίνει στο Hall of Fame. Σε ευχαριστούμε! pic.twitter.com/KcrlsS7xIr


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) September 8, 2017


γωνιακος τροχος επαναφορτιζομενος
γωνιακος τροχος επαναφορτιζομενος
ο λόφος του στρέφη

εοπυυ ψυχολογος

«Μίλησα με τον πρόεδρο της Μάλτας Τζόζεφ Μουσκάτ. Το πλοίο της Lifeline θα ελλιμενιστεί στην Μάλτα», τόνισε ο Κόντε, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προσθέτοντας:


εοπυυ ψυχολογος


Συνεπής προς τη βασική αρχή της πρότασής μας για το μεταναστευτικό, σύμφωνα με την οποία όποιος αποβιβάζεται στις ακτές της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ελλάδας και της Μάλτας, αποβιβάζεται στην Ευρώπη, η Ιταλία θα συμβάλει και θα κάνει δεκτό ένα ποσοστό των μεταναστών που βρίσκονται στο Lifeline, με την προσδοκία να κάνουν το ίδιο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως εν μέρει έχει ήδη προαναγγελθεί.



Με τη σειρά του υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Ματέο Σαλβίνι έγραψε στο Twitter: «Δεύτερη φορά. Μετά την μκο Aquarius η οποία εστάλη στην Ισπανία, τώρα είναι η σειρά του Lifeline, που θα πάει στην Μάλτα. Αυτό το παράνομο πλοίο επιτέλους θα κατασχεθεί. Για τα παιδιά και τις γυναίκες που το σκάνε πραγματικά από τον πόλεμο, οι πόρτες είναι ανοικτές, για όλους τους άλλους όχι. Στοπ στην εισβολή».



E due!
Dopo la Ong Aquarius spedita in Spagna, ora tocca alla Ong Lifeline che andrà a Malta, con questa nave fuorilegge che finalmente verrà sequestrata.
Per donne e bambini davvero in fuga dalla guerra le porte sono aperte, per tutti gli altri no!#stopinvasione


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_108.html

παγκοσμιος χαρτης με λιμνες και ποταμια
— Matteo Salvini (@matteosalvinimi) 26 Ιουνίου 2018


εοπυυ ψυχολογος
σχετλιαστικο επιφωνημα

απθ σημερα

συνολο τιμων συμβολισμος
απθ σημερα

Το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ έχουν ανακοινώσει και τις επόμενες προγραμματισμένες ημερομηνίες για τις κληρώσεις του 2018:


Σύμφωνα με αυτό οι κληρώσεις θα γίνουν τις εξής ημερομηνίες:



  • Φορολοταρία Απριλίου, 29 Μαΐου 2018.

  • Φορολοταρία Μαίου, 28 Ιουνίου 2018.

  • Φορολοταρία Ιουνίου, 26 Ιουλίου 2018.

  • Φορολοταρία Ιουλίου, 28 Αυγούστου 2018.

  • Φορολοταρία Αυγούστου, 27 Σεπτεμβρίου 2018.

  • Φορολοταρία Σεπτεμβρίου, 25 Οκτωβρίου 2018.

  • Φορολοταρία Οκτωβρίου, 29 Νοεμβρίου 2018.

  • Φορολοταρία Νοεμβρίου, 24 Δεκεμβρίου 2018.


Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.


διευθυνση π ε ξανθησ

Οι φορολογούμενοι που κερδίζουν, λαμβάνουν ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο στον λογαριασμό τους στο Taxisnet. Εν συνεχεία τα ποσά πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δηλώσει στο Taxisnet.



απθ σημερα
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html

ραδ σταθμος παιδικος

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_100.html
τι κλιμα εχει η ιταλια

Το κυβερνών Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) βλέπει με δυσπιστία οποιοδήποτε οργανωμένο κίνημα που μπορεί να διαφύγει του ελέγχου του, κυρίως τις θρησκευτικές οργανώσεις.


Η μεγάλη ευαγγελική εκκλησία Jindengtai («χρυσό καντηλέρι»), βαμμένη γκρι, με πυργίσκους στην οροφή της και ένα μεγάλο κόκκινο σταυρό, βρισκόταν στην Λινφέν, μια πόλη της επαρχίας Σανσί.


ραδ σταθμος παιδικος

Η κατεδάφισή της πραγματοποιείται «στο πλαίσιο της εκστρατείας των δημοτικών αρχών για την εξάλειψη των παράνομων κτισμάτων», γράφει η εφημερίδα Global Times, επικαλούμενη αξιωματούχο της πόλης που ζήτησε να μην κατονομαστεί. «Ένας χριστιανός έδωσε τον αγρό του σε τοπικό χριστιανικό σύλλογο και ανέγειραν κρυφά μια εκκλησία, με το πρόσχημα ότι χτίσουν μια αποθήκη», σύμφωνα με την ίδια πηγή.


Οι αρχές σταμάτησαν την ανέγερση του χώρου λατρείας το 2009, δήλωσε ο αξιωματούχος, σύμφωνα με τον οποίο, αρκετά μέλη του χριστιανικού συλλόγου συνελήφθησαν στη συνέχεια.


«Πλήθος αστυνομικών και στρατιωτών κινητοποιήθηκε και πραγματοποίησε την κατεδάφιση χρησιμοποιώντας πολλά εκρηκτικά που είχαν τοποθετηθεί κάτω από την εκκλησία», δήλωσε σήμερα στο AFP ο Μπομπ Φου, πρόεδρος της China Aid, οργάνωσης προάσπισης των θρησκευτικών δικαιωμάτων που εδρεύει στις ΗΠΑ. «Αυτή η δίωξη είναι όμοια με αυτές που έκαναν οι Ταλιμπάν και το Ισλαμικό Κράτος», καταγγέλλει επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη Ευαγγελική Εκκλησία αριθμεί περίπου 50.000 πιστούς. Αυτός ο χώρος λατρείας «καταστράφηκε κυρίως γιατί αρνείτο να εγγραφεί» στις κομμουνιστικές αρχές, εκτιμά.



ραδ σταθμος παιδικος
τσι τσι νεα κηφισια menu

διατροφη για διαβητικους στην εγκυμοσυνη

διατροφη για διαβητικους στην εγκυμοσυνη
Προσοχή! Αυτοί οι δρόμοι της Αθήνας θα κλείσουν την Κυριακή (29/04)

Σε σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας θα προχωρήσει την Κυριακή, 29 Απριλίου η Τροχαία, στο κέντρο της Αθήνας.


διατροφη για διαβητικους στην εγκυμοσυνη

Λόγω διεξαγωγής αθλητικής εκδήλωσης με την επωνυμία «25ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας» την Κυριακή 29-4-2018 και από τις 9 το πρωί έως και το τέλος του αγώνα, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές και σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς, πλατείες και λεωφόρους, περιοχής Δήμου Αθηναίων ως εξής:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


  • Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πέτρου Ράλλη και της πλ. Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της πλ. Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Πλ. Ομονοίας.
  • Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Πλ. Συντάγματος.
  • Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της, στο κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας (προς την οδό Αρδηττού), καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της.
  • Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λ. Βασ. Κων/νου, στο κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας (προς την Λ. Βασ. Κων/νου), καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Ακαδημίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Χαρ. Τρικούπη και της Λ. Βασ. Σοφίας.
  • Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αγίου Μελετίου και της πλ. Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Αλεξάνδρας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μουστοξύδη και Πατησίων, στο κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας (προς την οδό Πατησίων), καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Ιουλιανού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Ηπείρου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Κεφαλληνίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Αχαρνών, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αγίου Μελετίου και της πλ. Βάθη, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Μάρνη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Καρόλου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Πλ. Καραϊσκάκη.
  • Αχιλλέως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Αθηνών, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σπύρου Πάτση και Αχιλλέως, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Δεληγιώργη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Λεωνίδου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Ιάκχου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Περσεφόνης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τριπτολέμου και Πειραιώς, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Ιερά Οδός, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κωνσταντινουπόλεως και της οδού Πειραιώς, και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Μονής Πετράκη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Υψηλάντου και της Λ. Βασ. Σοφίας.

Επιπρόσθετα δε θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής, που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες και για όσο χρόνο διαρκέσει η εκδήλωση εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων:


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_134.html

χριστιανη γυναικα
  • Λ. Βασ. Σοφίας – Ρηγίλλης.
  • Λ. Βασ. Κων/νου – Ρηγίλλης (Τρούμαν).

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το διπλό φονικό στην Κύπρο: «Έχω άνθρωπο μέσα στο σπίτι»

Προαναγγελία... πολέμου: «Έρχεται σύγκρουση Τουρκίας - Αμερικής»



υγεια για ολους νετ
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html

Friday, March 29, 2019

υιοθεσία κύπρος

φακοι χρωματιστοι τιμες
υιοθεσία κύπρος

«Πάμε σε μια σκληρή διαπραγμάτευση, ζούμε για ακόμη μια φορά τις αντιθέσεις των δανειστών, τη διαφωνία μεταξύ των ευρωπαϊκών οργάνων και του ΔΝΤ» είπε ο κ. Σπίρτζης και πρόσθεσε:


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html

«Θα επιχειρήσουμε να απαλύνουμε τους όρους και τις προβλέψεις που υπάρχουν για μετά το 2018».


Ο υπουργός υπογράμμισε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς τη λήψη νέων μέτρων λέγοντας χαρακτηριστικά μιλώντας στο "Ε".: «Ο λαός δεν αντέχει ούτε τα υφιστάμενα μέτρα, τι πρόσθετα μέτρα;».


«Θεωρώ ότι κακώς δεν έχει ήδη κλείσει η αξιολόγηση. Η Ελλάδα είναι συνεπέστατη με τις υποχρεώσεις της. Αυτό το γαϊτανάκι που παιζόταν με τις προηγούμενες κυβερνήσεις δεν μπορεί να συνεχιστεί, δηλαδή σε κάθε αξιολόγηση να επιβάλλονται νέα μέτρα συνεχώς. Έχουμε τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις μας και είναι ώρα και οι δανειστές να τηρήσουν τις δικές τους» σημείωσε ο κ. Σπίρτζης.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_84.html


υιοθεσία κύπρος
τεχνικος συνωνυμα

ακουστικη κιθαρα μαθηματα online

Ζόραν Ζάεφ: Είμαστε έτοιμοι να αποδεχθούμε γεωγραφικό προσδιορισμό για το Σκοπιανό

Σκοπιανό | Ειδήσεις: Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, δήλωσε πριν από λίγο ότι η χώρα του είναι έτοιμη να αποδεχτεί γεωγραφικό προσδιορισμό στην ονομασία της.


ξενος ειδη κομμωτηριου καταστηματα

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πρόσθεσε ότι το υπουργικό συμβούλιο των Σκοπίων αποφάσισε την Τρίτη (06/02) τη μετονομασία του αεροδρομίου από «διεθνές αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος» σε «διεθνές αεροδρόμιο Σκοπίων» και τη μετονομασία της εθνικής οδού των Σκοπίων, που οδηγεί στα σύνορα με την Ελλάδα, από «εθνική οδός Αλέξανδρος ο Μακεδών» σε «εθνική οδός Φιλία».

Γιοχάνες Χαν: Δεν τίθεται λόγος για άμεση ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ

johannes hahn

«Σε πρώτη φάση δεν τίθεται λόγος για ένταξη των Σκοπίων ακόμη στην Ε. Ε., αλλά για αρχικό στάδιο διαπραγματεύσεων», απάντησε ρητά ο επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική της Ε. Ε. Γιοχάνες Χαν σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ «αν λυνόταν το ονοματολογικό θέμα μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων που διαπραγματεύονται οι δύο χώρες, τα Σκόπια θα πληρούσαν όλες τις προϋποθέσεις για την ένταξη στη Ε. Ε».


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html

Σε ό, τι αφορά το ονοματολογικό με τη γείτονα χώρα, ο επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική της Ε. Ε. (Ευρωπαϊκή Πολιτική Γειτονίας και τις Διαπραγματεύσεις Διεύρυνσης της Ε. Ε.) και κατά συνέπεια υπεύθυνος της στρατηγικής ένταξης των Δυτικών Βαλκανίων ανέφερε πως δεν είναι το μόνο και πως τα Σκόπια έχουν και άλλα πολλά θέματα να λύσουν.

«Τα Σκόπια πρέπει να ανταποκριθούν σε μία μεγάλη λίστα από προϋποθέσεις και μεταρρυθμίσεις που στην ουσία είναι εσωτερικές υποθέσεις, όπως η μεταρρύθμιση του συστήματος δικαιοσύνης, η νομοθεσία της σχετικά με τις μυστικές υπηρεσίες της, αλλά και στο τομέα των ΜΜΕ. Η λίστα είναι μεγάλη. Τον πακέτο είναι μεγάλο και έχουν πολύ δουλειά να κάνουν πριν από μια υποτιθέμενη ένταξη», τόνισε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Χαν.

Πηγες: Reuters, ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για το Σκοπιανό



ακουστικη κιθαρα μαθηματα online
ακουστικη κιθαρα μαθηματα online
βατομουρο στα γαλλικα
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_147.html

ρολόγια oxette 2015

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html
ρολόγια oxette 2015

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


αρκας βιογραφικο

Αττική


Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 09 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους στα βόρεια.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.




ρολόγια oxette 2015
κάιζερ πάλμερς
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html

λεων εξωτερικη εμφανιση

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_90.html
όνειρο θανατος
λεων εξωτερικη εμφανιση
Ηλίας Βρεττός: Η πρώτη δήλωσή του μετά το τροχαίο - Τι αναφέρει

Στο Τμήμα Αντιμετώπισης Τραύματος των Επειγόντων Περιστατικών βρίσκεται ο τραγουδιστής, Ηλίας Βρεττός, ο οποίος είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.


Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρήκε τη δύναμη να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που του προσφέρουν, μέσα από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει:


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_147.html

«Αφού ζω όλα καλά… Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτειά μου που ξεκινάει… Σας ευχαριστώ από καρδιάς…».

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Βρεττός: Σοκ από τα νέα στοιχεία για το σοβαρό τροχαίο – Ώρες αγωνίας για τον τραγουδιστή

Ηλίας Βρεττός: Ποια η κατάσταση της υγείας του μετά το τροχαίο - Πότε θα μπει στο χειρουργείο



λεων εξωτερικη εμφανιση
επιτρεπτη υγρασια στο σπιτι

sherlock holmes books order

εγκυμοσυνη κρυωνω
sherlock holmes books order

Η πρωτοβουλία αυτή, με την επονομασία «Women Entrepreneurs Finance Initiative» (We-Fi), έχει στόχο να βελτιώσει την πρόσβαση των γυναικών επιχειρηματιών σε κεφάλαια στις αναπτυσσόμενες χώρες.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_80.html

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html

«Η πλήρης απελευθέρωση των ικανοτήτων των γυναικών στην οικονομία μας θα δημιουργήσει τεράστια πλούτη, αλλά θα φέρει επίσης και την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ευημερία σε πολλές περιοχές που το έχουν ανάγκη», δήλωσε η Ιβάνκα Τραμπ.


Στις αναπτυσσόμενες χώρες οι επιχειρήσεις που ανήκουν σε γυναίκες υποφέρουν από την έλλειψη χρηματοδότησης ύψους 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, είτε επειδή δεν είναι σε θέση να δανειστούν, είτε επειδή λαμβάνουν πολύ ακριβά δάνεια ή βραχυπρόθεσμα, εξήγησε η Ιβάνκα Τραμπ.



Thank you @JimYongKim & @WorldBank for your tremendous leadership. It was an honor to be a part of launching #WeFi to help #EmpowerWomen pic.twitter.com/GGI555T2Xj

— Ivanka Trump (@IvankaTrump) October 15, 2017


sherlock holmes books order
ποτε ερχονται τα φλαμινγκο

γλυκο κουταλιου κουμ κουατ βεφα

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_50.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html
γλυκο κουταλιου κουμ κουατ βεφα

«Δυστυχώς, ο προσωρινός απολογισμός είναι 21 νεκροί, συμπεριλαμβανομένου του δράστη (της επίθεσης) και 68 τραυματίες», ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της, διευκρινίζοντας εξάλλου πως 58 τραυματίες βγήκαν από το νοσοκομείο. Ένας προηγούμενος επίσημος απολογισμός αναφερόταν σε 11 νεκρούς και 65 τραυματίες.


ποιος εφηύρε την πενικιλίνη

Ο γενικός εισαγγελέας Νέστορ Χουμπέρτο Μαρτίνες ανακοίνωσε ότι ο δράστης είναι ο Χοσέ Αλντεμάρ Ρόχας Ροντρίγκες. Το όχημα που οδηγούσε μετέφερε 80 κιλά της εκρηκτικής ύλης πεντολίτη.


Οι Αρχές ερευνούν ποιοι σχεδίασαν την επίθεση, πρόσθεσε ο Μαρτίνες.


στενή ευβοίας εικόνες

Από την έκρηξη, στη Σχολή Στρατηγού Σανταντέρ, στα νότια προάστια της πόλης, έσπασαν τα τζάμια σε πολλά γειτονικά κτίρια. Το όχημα εισέβαλε με ταχύτητα στο προαύλιο της σχολής και στη συνέχεια εξερράγη.


γλυκο κουταλιου κουμ κουατ βεφα

Ο πρόεδρος Ιβάν Ντούκε χαρακτήρισε «άθλια τρομοκρατική επίθεση (...) εναντίον της αστυνομίας μας» την ενέργεια αυτή και ανακοίνωσε ότι επιστρέφει εσπευσμένα στην πρωτεύουσα, από τη δυτική Κολομβία όπου συμμετείχε σε μια συνεδρίαση με αντικείμενο την ασφάλεια. Πρόσθεσε ότι έδωσε εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας να εντοπίσουν τους δράστες και να τους οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.


«Εμείς οι Κολομβιανοί απορρίπτουμε την τρομοκρατία και είμαστε ενωμένοι για να την αντιμετωπίσουμε. Η Κολομβία θρηνεί αλλά δεν υποκύπτει στη βία», πρόσθεσε ο Ντούκε.


πωλησεις εξοχικων κατοικιων ναυπακτος

νεαπολη ocean
πωλησεις εξοχικων κατοικιων ναυπακτος

Στο νέο κυβερνητικό σχήμα εντάσσονται τρία εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα. Πρόκειται για τους Φώτη Κουβέλη, Κωνσταντίνο Στρατή και Νάσο Ηλιόπουλο.


πωλησεις εξοχικων κατοικιων ναυπακτος

Υπουργός Οικονομίας αναλαμβάνει ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος παραμένει και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.


βιλλυ ραζή

Υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής αναλαμβάνει ο Δημήτρης Βίτσας, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Μουζάλα.


Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Φώτης Κουβέλης ενώ υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο Αθανάσιος Ηλιόπουλος.


Υφυπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων αναλαμβάνει η Μερόπη Τζούφη, οι αρμοδιότητες της οποίας θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό είχε παραιτηθεί ο Κώστας Ζουράρις από τη θέση του υφυπουργού αρμόδιου για την Ομογενειακή Εκπαίδευση.


Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ο κ. Κωνσταντίνος Στρατής. Στη θέση του υπουργού παραμένει η Λυδία Κονιόρδου.


«Οι αρμοδιότητες των νέων αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες ενώ καμία άλλη αλλαγή δεν επέρχεται στο Κυβερνητικό σχήμα» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.


H ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στις 12:30 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία των Προκόπη Παυλόπουλου και Αλέξη Τσίπρα.





https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_144.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_95.html

μοντερνο ντυσιμο 2015

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html
μοντερνο ντυσιμο 2015

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή κατηγόρησε την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό ότι έστησε την υπόθεση Novartis με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.


φορολογια μισθωσησ ακινητων

«Η σκευωρία έπεσε παντελώς, από κατηγορούμενοι γίναμε κατήγοροι», δήλωσε στον ΑΝΤ1.


«Δεν είναι φιλική πράξη να υποδέχεται τον ‘Μακεδόνα’ Πρωθυπουργό η Μέρκελ. Αυτή η δήλωση έγινε χθες. Παράλληλα, χθες ξεκίνησαν και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί», είπε ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή υπήρχαν σοβαρά θέματα που έπρεπε να μπουν στην πολιτική ατζέντα.


«Οι Έλληνες όμως χθες δεν συζητούσαν γι’ αυτά τα σοβαρά ζητήματα. Συζητούσαν για την υπόθεση Novartis, για τον Πικραμμένο που έκλαιγε στη Βουλή και για όλα τα αίσχη που έστησε ο Τσίπρας», ανάφερε συγκεκριμένα τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας «πέτυχε τον πολιτικό του στόχο γιατί άλλαξε την ατζέντα».


Αναφερόμενος στην παραπομπή του στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Novartis, υποστήριξε πως είναι τιμή του να τον επιλέξει ο Τσίπρας. «Ο μεγαλύτερος τίτλος τιμής για μένα ότι επέλεξε ο Τσίπρας να με βάλει στη σκευωρία και στους πολιτικούς του αντιπάλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Παράλληλα, συνεχίζοντας τα πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα υπενθύμισε πως στην τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για πολιτικές ευθύνες και όχι για ποινικές. Ο κ. Γεωργιάδης τον χαρακτήρισε μικρό και ασήμαντο πρωθυπουργό που έχει θράσος.


«Είχε το θράσος αυτός ο μικρός, ασήμαντος Πρωθυπουργός να πει ότι δεν μιλά για ποινικές ευθύνες, ενώ το έστησε όλο αυτό», ανέφερε συγκεκριμένα.


«Όλες οι εναντίον μου κατηγορίες απαντήθηκαν μία προς μία», σημείωσε ακόμη αναφερόμενος στη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αποστροφή του Υπουργού Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλή ότι «δεν βγάζουν οι Υπουργοί Υγείας τις τιμές στα φάρμακα».


Σχετικά με τον αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, επικαλέστηκε την ομιλία του, στην οποία ανέφερε ότι μιλούσε με την κ. Τουλουπάκη και σημείωσε «τόλμησε να πει ότι μιλούσε μαζί της την ώρα της διαδικασίας».


«Θα αποδειχθεί η αθωότητα των δέκα, γιατί τα στοιχεία δεν φτάνουν ούτε για δίωξη», δήλωσε, συμπληρώνοντας ότι «όταν θα ανοίξουν τα αρχεία, θα φανεί ότι ο Παπαγγελόπουλος μιλούσε δέκα φορές τη μέρα με την Τουλουπάκη»


«Αν έχουν τα στοιχεία για δίωξη, να με πάνε στο δικαστήριο», είπε τέλος.



μοντερνο ντυσιμο 2015
δαναη ευθυμιαδη φωτογραφια
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

η σημασια της υποσχεσης

συνθεση υπολογιστη για παιχνιδια 2013
τατουαζ παλαμη

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αρχής γενομένης από σήμερα, ξεκινά ένα μαραθώνιο ταξιδιών, επαφών και δημόσιων εμφανίσεων με στόχο έναν πιο ήρεμο χειμώνα στη διάρκεια του οποίου θα επιχειρηθεί η πλήρης ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης. Αξιωματούχος του Μαξίμου ήταν και σαφής και αισιόδοξος μιλώντας στο CNN Greece:


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_83.html


"Αυτός ο χειμώνας είναι καθοριστικός. Με τις πολιτικές μας θα αλλάξουμε την πλαστή εικόνα που έχουν καλλιεργήσει τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης. Η πραγματικότητα είναι υπέρ μας. Και τέτοια εποχή του χρόνου θα βγούμε πανηγυρικά από το μνημόνιο. Η ΝΔ και ο Μητσοτάκης δεν έχουν καμία τύχη και αφήγημα".



Δύσκολα, βέβαια, θα επαληθευτεί καθώς, ανεξάρτητα από τις όποιες πολιτικές κινήσεις, οι πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν μια σειρά από φόρους: ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας καθώς και τις υπόλοιπες δόσεις από το φόρο εισοδήματος...


Ωστόσο το Μαξίμου, σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών προγραμματίζουν μια σειρά από εκδηλώσεις, που, όπως εκτιμούν, θα αποτελέσουν την εκκίνηση των πολιτικών που θα ανατρέψουν την σημερινή δυσμενή κατάσταση για την κυβέρνηση.


1. Σήμερα, Παρασκευή, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συσκέψεις με παραγωγικούς φορείς. Συσκέψεις που θα συνεχιστούν και αύριο πριν αναχωρήσει για τις Πρέσπες, από τις οποίες θα επιστρέψει την Κυριακή.


2. Στις 4 Σεπτεμβρίου, συνεδριάζει το Euro Working Group, όπου θα υπάρξει μια πρώτη καταγραφή των προαπαιτούμενων για την τρίτη αξιολόγηση - συνολικά τα προαπαιτούμενα είναι 66. Από αυτά ορισμένα έρχονται άμεσα στη Βουλή (στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας τα εργασιακά), ενώ ο Γ. Χουλιαράκης, που θα συμμετέχει στο EWG, θα ενημερώσει για την πρόοδο των εργασιών όσων αφορά τα θέματα που σχετίζονται με τα κλειστά επαγγέλματα, τις αποκρατικοποιήσεις, τον μηχανισμό claw back στα φάρμακα, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, κ. ά. Κρίσιμο σημείο του EWG η πορεία των ληξιπρόθεσμων οφειλών καθώς ανάλογα με το ρυθμό που μειώνονται θα κριθεί και η εκταμίευση της τελευταίας υποδόσης των 800 εκ. ευρώ που εγκρίθηκε στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης.


3. Η επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα (7 και 8 Σεπτεμβρίου) είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς η κυβέρνηση χρειάζεται μια επιβεβαίωση ως προς την στήριξη από την Γαλλία σε θέματα που σχετίζονται με το χρέος. Πρωτίστως, όμως, το Μαξίμου ενδιαφέρεται να κλείσουν συμβόλαια ή να ανοίξει ο διάλογος για επενδύσεις στη χώρα μας από γάλλους επιχειρηματίες.



η σημασια της υποσχεσης
η σημασια της υποσχεσης
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html

χαρος βικιπαιδεια

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγαλύτερη ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς: Το 72ο Ελληνικό Ντέρμπι και η κλασική ιπποδρομία για το Κύπελλο Λευκού Πύργου υπόσχονται πλούσιο θέαμα και αγωνιστική δράση, σε όσους βρεθούν στον Ιππόδρομο Αθηνών, στο Μαρκόπουλο, το Σάββατο 14 Ιουλίου.


Οι διεκδικητές του Ντέρμπι


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html

Πέντε καθαρόαιμοι τριετείς ίπποι θα αναμετρηθούν εφέτος στην απαιτητική απόσταση των 2.100 μέτρων, διεκδικώντας τη νίκη στο 72ο Ελληνικό Ντέρμπι: Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ με αναβάτη τον Μάριο Χριστοφή, ο ΜΥΘΟΣ με αναβάτη τον Εντιόν Τσέλα, ο ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ με αναβάτη τον Μιχάλη Ξυνό, ο ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ με αναβάτη τον Κώστα Μαστοράκη και ο ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ με αναβάτη τον Ροδόλφο Καλογρίδη.


φαλακρα 2015

photo 2


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_85.html

Υψηλός ανταγωνισμός για το Κύπελλο Λευκού Πύργου


Πρώην νικητές Ντέρμπι και κλασικών ιπποδρομιών, καθώς και ίπποι που προέχονται από νίκη στην τελευταία τους συμμετοχή, θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Λευκού Πύργου. Οι συμμετέχοντες θα βρεθούν αντιμέτωποι στην απόσταση των 1.575 μέτρων, σε μία ιπποδρομία που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες της χρονιάς.


Υποσχέσεις αφήνουν και οι υπόλοιπες πέντε ιπποδρομίες του προγράμματος, οι οποίες θα διεξαχθούν στις αποστάσεις των 1.100,1.200 και 1.400 μέτρων. Η έναρξη της πρώτης κούρσας θα γίνει στις 18:00.



χαρος βικιπαιδεια
χαρος βικιπαιδεια
παπουτσια γυναικεια κηφισια

Thursday, March 28, 2019

καρμπον τιμες

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_40.html
το ρημα προτεινω
καρμπον τιμες
καρμπον τιμες

Σήμερα θα διεξαχθεί το Φόρουμ του Οργανισμού και αύριο η υπουργική σύνοδος του ΟΟΣΑ που θα φέρουν σε επαφή υπουργούς, κυβερνητικούς αξιωματούχους διεθνείς εμπειρογνώμονες και σημαντικούς παράγοντες από τον ακαδημαϊκό κόσμο, των κόσμο των επιχειρήσεων και την κοινωνία των πολιτών.


Στο επίκεντρο της εφετινής συνόδου αναμένεται να βρεθεί η Ιταλία και οι εξελίξεις στη χώρα. Μάλιστα σήμερα θα διεξαχθεί σεμινάριο στις 11 ώρα Ελλάδος στην έδρα του ΟΟΣΑ με θέμα τον λαϊκισμό και την οικονομική παγκοσμιοποίηση.


την αγαπουσα παραδεχομαι

Ένα από τα ερωτήματα που τίθενται στο σεμινάριο είναι το πώς ένα σύστημα διεθνούς συνεργασίας που αναπτύχθηκε στον 20ο αιώνα μπορεί να προσαρμοστεί στις πραγματικότητες του 21ου αιώνα, εξασφαλίζοντας την «κοινωνική άδεια λειτουργίας» που απαιτείται για την επίτευξη των πολιτικών και κοινωνικών στόχων.


Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα τοποθετηθούν μεταξύ άλλων η ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύα Καϊλή και ο γαλλικής καταγωγής, Βρετανός οικονομολόγος και πρώην οικονομικός σύμβουλος του Μανούελ Μπαρόζο, Φιλίπ Λεγκρέν.


Αύριο ο ΟΟΣΑ θα δημοσιοποιήσει την έκθεση του για τις παγκόσμιες οικονομικές προοπτικές στην οποία θα διατυπώνει και τις συστάσεις του για τα κράτη μέλη του.



https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html

νυφικα στην ηγουμενιτσα

κινητη τηλεφωνια προσφορα

Οι κατεδαφίσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, ενώ ειδικά συνεργεία θα προχωρήσουν στην απομάκρυνση υλικών επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, τα κλιμάκια των τριμελών επιτροπών της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Γ. Δ.Α. Ε.Φ. Κ.) αποφαίνονται κατόπιν αυτοψίας εάν τα κτήρια αυτά μπορούν να επισκευαστούν ή πρέπει να κατεδαφιστούν.


σχολη χορου ενηλικων θεσσαλονικη

Για τα κτήρια για τα οποία εκδίδεται Πρωτόκολλο Αυτοψίας Επικίνδυνα Ετοιμόρροπου Κτηρίου (Π. Α.Ε. Ε.Κ.), «ενημερώνονται τηλεφωνικά οι ιδιοκτήτες, για τη δυνατότητα κατεδάφισης από το Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών των πληγέντων κτηρίων, αδαπάνως για τους πολίτες. Ήδη από τη Δευτέρα 13.08.2018 ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες των κτηρίων για τα οποία έχουν εκδοθεί τα ΠΑΕΕΚ και τους αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τόσο τα κείμενα των απαιτούμενων Υπεύθυνων Δηλώσεων (Υ. Δ.) που πρέπει να υποβληθούν, με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής, όσο και φωτοτυπία του εκδοθέντος ΠΑΕΕΚ», ανέφερε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.



https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html


νυφικα στην ηγουμενιτσα
νυφικα στην ηγουμενιτσα
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html

τρελλη πτηση

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_10.html
ηλεκτρα βολος
πωλησεις ακινητων ελλαδα
τρελλη πτηση

Το Λιμενικό Σώμα έχει λάβει και σήμερα έκτακτα μέτρα για τη διευκόλυνση των οδηγών των οχημάτων, ενώ καλό είναι οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.


Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 25 δρομολόγια πλοίων, 15 από τη Ραφήνα και 5 από το Λαύριο.


Χθες Σάββατο 11 Αυγούστου από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 27 δρομολόγια ενώ αναχώρησαν 35.579 επιβάτες, 6.552 οχήματα, 498 φορτηγά και 1.304 δίκυκλα. Για τον Αργοσαρωνικό έγιναν 35 δρομολόγια ενώ αναχώρησαν 8.877 επιβάτες, 999 ΙΧ, 47 φορτηγά και 414 δίκυκλα.

Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 15 δρομολόγια ενώ αναχώρησαν για διάφορα νησιά των Κυλάδων 10.326 επιβάτες, 2.115 οχήματα 23 φορτηγά και 250 δίκυκλα. Από το Λαύριο έγιναν 6 δρομολόγια ενώ αναχώρησαν 2.992 επιβάτες, 787 οχήματα, 13 φορτηγά και 79 δίκυκλα.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html



τρελλη πτηση

κερατόκωνο

προσευχη φανουροπιτα
κερατόκωνο

«Φρούριο» θύμιζε σήμερα η Θεσσαλονίκη από τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με τους διαδηλωτές να «μπλοκάρονται» από την αστυνομία.


Αρχικά, οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από τον Λευκό Πύργο και προσπάθησαν να κατευθυνθούν στο Παλαί Ντε Σπορ, όπου θα πραγματοποιούσε ομιλία ο Αλέξης Τσίπρας. Ωστόσο, τα ΜΑΤ τούς μπλόκαραν κι έτσι ξεκίνησαν πορεία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, τα ΜΑΤ δεν τους το επέτρεψαν.


λεωφορείον ο πόθος ταινία

Ήρθαν έτσι εκ νέου αντιμέτωποι με το φραγμό των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Βενιζέλου. Τότε επιχείρησαν να κινηθούν ανάποδα προς τη φορά των αυτοκινήτων στην Τσιμισκή, με την αστυνομία να επιχειρεί να τους σταματήσει κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών.


Οι διαμαρτυρόμενοι στη συνέχεια επιχείρησαν να κινηθούν μέσω της οδού Καρόλου Ντηλ, ενώ πέταξαν πέτρες και μπουκάλια προς τους αστυνομικούς.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html


Τελικά κατέληξαν και πάλι στο σημείο εκκίνησης, στο Λευκό Πύργο.


Μερίδα διαδηλωτών, μετά την ολοκλήρωση της πορείας πέταξε φωτοβολίδες εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι προχώρησαν σε περιορισμένη χρήση χημικών για να διαλύσουν το πλήθος.


Οι αστυνομικοί επιστράτευσαν για λίγο και το υδροφόρο όχημα «Αύρα», με σκοπό να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους. Αυτή την ώρα τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει, ενώ η αστυνομία προσήγαγε ένα άτομο που συμμετείχε στα επεισόδια που προηγήθηκαν.


Προληπτικές προσαγωγές και face control


Τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργο Τάτσιο, προσήγαγαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, αστυνομικοί έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρον, στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει το thestival.gr.


Ο κ. Τάτσιος προσπάθησε να μπει στον χώρο του Παλαί Ντε Σπορ όπου είναι προγραμματισμένη για τις 19.30 η ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό», κάτι που δεν του επετράπη.


Μαζί του ήταν η γνωστή δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα, καθώς και άλλα δύο άτομα, τα οποία επίσης προσήχθησαν.


Όπως δήλωσε ο κ. Τάτσιος στο Thestival, η προσαγωγή του έγινε χωρίς καμία δικαιολογία και αυτή την ώρα οδηγείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.


Ακολούθησαν προληπτικές προσαγωγές και άλλων ατόμων που κρίθηκαν ύποπτα για πρόκληση έντασης εντός του χώρου της εκδήλωσης, ενώ αυστηρός είναι ο έλεγχος για όσους περνούν μέσα στον χώρο του Παλαί Ντε Σπορ.


Kk copy copy copy copy copy copy


Μεταξύ των προσαχθέντων είναι και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Μένουμε Θεσσαλονίκη», Γιώργος Ρακκάς.


Δείτε το βίντεο:





κερατόκωνο

παραταση σηματων 2018

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html
ομπρε σκουρο χαλκινο
παραταση σηματων 2018

Για τους συλληφθέντες σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα, της σύστασης εγκληματικής ομάδας και της νομοθεσίας περί όπλων, δεδομένης της παράνομης εισαγωγής όπλων, που πραγματοποιούνταν από χώρα του εξωτερικού και συγκεκριμένα τη Βουλγαρία.


Η εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας ήταν αποτέλεσμα μετά από πολύμηνη και ενδελεχή αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, η οποία οδήγησε σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση που εξελίχθηκε από σήμερα το πρωί, σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου. Συνελήφθησαν συνολικά έξι Έλληνες πέντε άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας 55, 30, 44, 45, 29 και 32 ετών.


Παράλληλα όμως σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, συνελήφθη ακόμα ένας Έλληνας. Της σύλληψης ακολούθησε εντοπισμός και κατάσχεση μεταξύ άλλων, 16 πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων, σαράντα εννέα γεμιστήρων, οκτώ κλείστρων πιστολιών, δέκα εννέα σπρέι πιπεριού και πάνω από 2.700 φυσίγγια, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Σύμφωνα με την ΕΛ. ΑΣ, για τη μεθοδολογία δράσης της εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της ειδικεύονταν στην εμπορία όπλων και πυρομαχικών, ακολουθώντας διάφορα στάδια για την υλοποίηση των επιμέρους παράνομων ενεργειών τους. Ειδικότερα, προμηθεύονταν από τη Βουλγαρία, όπλα, φυσίγγια, συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης, συσκευές εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι) και άλλα προϊόντα που εμπίπτουν στο νόμο περί όπλων, τα αποθήκευαν και στη συνέχεια, τόσο μέσω δια ζώσης επαφής με πελάτες όσο και μέσω διαδικτυακού καταστήματος πωλούσαν τα προϊόντα αυτά. Βασικό ρόλο κατείχε ο 55χρονος συλληφθείς, ο οποίος προέβαινε στην τηλεφωνική επαφή με ενδιαφερόμενους αγοραστές ειδών οπλισμού και ήταν επιφορτισμένος με τη διενέργεια, σε αρχικό στάδιο της παραγγελίας από τη Βουλγαρία.


παραταση σηματων 2018

Τα μέλη της οργάνωσης λειτουργούσαν με διακριτούς ρόλους στις επιμέρους δραστηριότητές της, που αφορούσαν ειδικότερα, στην απόκρυψη των όπλων και των πυρομαχικών, τη μεταφορά τους και τη περαιτέρω προώθηση, διακίνηση και πώλησή τους σε όλη την ελληνική επικράτεια. Το τελευταίο μάλιστα πεντάμηνο του 2018 σε τρεις περιπτώσεις εισαγωγής ειδών οπλισμού από χώρα του εξωτερικού, κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες, που είχαν ως παραλήπτη τον 55χρονο.


Αναφορικά με την αποστολή και μεταφορά των ειδών οπλισμού, σε υποψήφιους αγοραστές εντός Κρήτης, αυτή γινόταν - σύμφωνα με την ΕΛ. ΑΣ - είτε με ιδία μέσα και διά ζώσης παράδοση από τους κατηγορούμενους, είτε με αποστολή δεμάτων οδικώς. Εκτός Κρήτης η μεταφορά γινόταν μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών με αποστολή δεμάτων, όπου 45χρονος μέλος της ομάδας, προέβαινε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να παραλαμβάνει τα δέματα και να τα δρομολογεί, ώστε να αποστέλλονται με πλοίο και όχι αεροπορικώς, ώστε να μην ελέγχονται με ειδικά μηχανήματα (x-ray) για το περιεχόμενο και να μην γίνει αντιληπτή η παράνομη αποστολή όπλων και λοιπών αντικειμένων.


Μέχρι στιγμής έχουν εξακριβωθεί 56 περιπτώσεις παράνομης πώλησης όπλων και λοιπών ειδών οπλισμού, από αγοραστές που κατοικούν σε διάφορες περιοχές της επικράτειας.


Στη σημερινή επιχείρηση πραγματοποιήθηκαν έρευνες, παρουσία δικαστικών λειτουργών, σε οικίες και άλλους χώρους που κατέχουν και χρησιμοποιούν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας και μερικοί από τους υπόλοιπους δράστες. Αποτέλεσμα των ερευνών ήταν να εντοπιστούν: 16 πυροβόλα όπλα διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 2.773 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 49 γεμιστήρες πιστολιών, 8 κλείστρα πιστολιών, 2 πτυσσόμενες ράβδοι, 6 μηχανισμοί εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (TAZER), 2 εκτοξευτήρες φωτοβολίδων, 19 σπρέι πιπεριού, μαχαίρι, 6 κινητά τηλέφωνα και πλήθος εγγράφων.


Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ενώ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να διακριβωθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας της εγκληματικής ομάδας.



ταπερ μιας χρησης
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html

ριζος τι να θυμηθω στιχοι

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html
γαδα κρατητηρια τηλ
ριζος τι να θυμηθω στιχοι
ριζος τι να θυμηθω στιχοι

Βούτσης: Άφησε το στίγμα της ως ηθοποιός και δημοσιογράφος


Τη θλίψη του για την απώλεια της Ρίκας Βαγιάννη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.


Ο κ. Βούτσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:



Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια της Ρίκας Βαγιάννη. Ενός νέου ανθρώπου που άφησε το στίγμα της στο θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, ως ηθοποιός, αλλά και ως δημοσιογράφος στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στο σύζυγό της, το μονάκριβο γιο της, στους γονείς και στους οικείους της.



ΣΥΡΙΖΑ: Σημαντική απώλεια για τη δημοσιογραφία


Θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Ρίκας Βαγιάννη απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος, χαρακτηρίζοντας τον θάνατό της ως μία σημαντική απώλεια για τον χώρο της δημοσιογραφίας.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_108.html

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:



Ο θάνατος της Ρίκας Βαγιάννη αποτελεί μια σημαντική απώλεια για τον χώρο της δημοσιογραφίας. Η δημοσιογραφική καριέρα της Ρ. Βαγιάννη ήταν εξαιρετικά πλούσια και πολυδιάστατη, καθώς δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά, στην τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο. Επιπλέον, η Ρ. Βαγιάννη εργάστηκε και ως ηθοποιός, με ρόλους στο θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους της.



Μητσοτάκης: Θα λείψει η ασυμβίβαστη ματιά της


Ανάρτηση στο Τwitter για την απώλεια της Ρίκας Βαγιάνη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Δεν την γνώρισα καλά, αλλά πάντα την ξεχώριζα για την τόσο διακριτή παρουσία της. Θα λείψει η ασυμβίβαστη ματιά της, η καθαρή σκέψη της. Είχε κάτι ανυπότακτο η Ρίκα Βαγιάννη. Σε έκανε να θυμάσαι τη δύναμη και τη χαρά της ζωής, ακόμη και στα χρόνια της κρίσης. Έτσι θα την θυμόμαστε», έγραψε στο λογαριασμό του ο πρόεδρος της Ν. Δ.



Δεν την γνώρισα καλά, αλλά πάντα την ξεχώριζα για την τόσο διακριτή παρουσία της. Θα λείψει η ασυμβίβαστη ματιά της, η καθαρή σκέψη της. Είχε κάτι ανυπότακτο η Ρίκα Βαγιάννη. Σε έκανε να θυμάσαι τη δύναμη και τη χαρά της ζωής ακόμη και στα χρόνια της κρίσης. Έτσι θα την θυμόμαστε

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 7 Αυγούστου 2018


συνθετικοι ειναι σιγουρο

5 μερες πυρετο

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_12.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_20.html
δινο μφθ
5 μερες πυρετο

Όπως είναι γνωστό, ο Γκίντερ Βάλραφ την επταετία θέλοντας να αντιταχθεί στο τότε καθεστώς και στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, αλυσοδέθηκε σε ένα στύλο στην πλατεία Συντάγματος και μοίραζε αντιδικτατορικά φυλλάδια. Συνελήφθη, και φυλακίστηκε μέχρι την πτώση της χούντας και την αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων.


Σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού, τον υποδέχθηκε ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης Ευτ. Φυτράκης και τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του στην εγκαθίδρυση της δημοκρατίας στη χώρα μας, ενώ του δώρισε συμβολικά ένα «Αλφαβητάρι του κρατουμένου» στην αγγλική γλώσσα.


Ο κ. Βάλραφ ζήτησε πληροφορίες για τη σημερινή κατάσταση στη φυλακή, τα επισκεπτήρια και τις δραστηριότητες που έχουν οι κρατούμενοι.


Ακόμη, περιηγήθηκε στους χώρους των φυλακών συνοδευόμενος από πολιτικούς συγκρατούμενους του 1974 με τους οποίους αντάλλαξαν μνήμες και σκέψεις από την κοινή τους εμπειρία.



5 μερες πυρετο
χριστουγεννιατικες ταινιες ντισνευ

ρολογια σγουοτσ

Η Γουίλιαμς, η οποία έπαιζε για μόλις τρίτη φορά μετά την εγκυμοσύνη της, είχε ολοκληρώσει επιτυχώς τους πρώτους τρεις γύρους του τουρνουά αλλά ανακοίνωσε την απόσυρσή της λεπτά πριν τον προγραμματισμένο αγώνα με την Ρωσίδα τενίστρια.


ρολογια σγουοτσ

Εξομολογήθηκε ότι η ενόχληση στους θωρακικούς της μύες δεν της επιτρέπει να σερβίρει σωστά και ότι ένιωθε την ενόχληση αυτή και κατά την διάρκεια των προηγούμενων ματς του φετινού OPEN.


διασταυρωση ντοπερμαν με λυκοσκυλο

Την Κυριακή, η Σερένα με την αδελφή της Βένους, ηττήθηκαν 6-0 από την Andreja Klepac και την Maria Jose Martinez Sanchez. Την Τρίτη, η Σερένα αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος του προβλήματός της.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

ρολογια σγουοτσ

Η απόσυρσή της σημαίνει ότι η Σαράποβα, που κέρδισε την Γουίλιαμς για τελευταία φορά πριν από 14 χρόνια, θα προκριθεί αυτομάτως στους προημιτελικούς του πρωταθλήματος ενάντια στην Garbine Muguruza ή την Lesia Tsurenko.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html

Η Γουίλλιαμς δήλωσε ότι η απόσυρσή της δεν ήταν εύκολη απόφαση για εκείνη καθώς «λατρεύ[ει] να παίζ[ει] ενάντια στη Μαρία». Προσέθεσε ότι είναι πολύ απογοητευμένη που αναγκάζεται να αποσυρθεί διότι «έχ[ει] κάνει κάθε θυσία που μπορούσ[ε]» προκειμένου να αγωνιστεί στο OPEN. Αλλά δήλωσε επίσης ότι είναι προτιμότερο να διατηρήσει θετική στάση και να προσπαθήσει να επουλώσει τον τραυματισμό της αντί να επιμείνει τώρα και να διακινδυνεύσει το να χειροτερεύσει την κατάστασή της.



French Open: Serena Williams pulls out of Roland Garros due to injury by Ravi Ubha, CNNi



μπισκοτα με σταγονες κουβερτουρας

ρηματικα επιθετα σε τεος ασκησεις

ρηματικα επιθετα σε τεος ασκησεις
ρηματικα επιθετα σε τεος ασκησεις

Ο Γουόρνερ καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Μάλερ και την αμφισβήτηση της αμεροληψίας του κι επέμεινε στο ότι η έρευνα για την πιθανή αθέμιτη σύμπραξη ανάμεσα στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ για την αμερικανική προεδρία και τη Ρωσία πρέπει να «μπορέσει να συνεχιστεί απρόσκοπτα».


Μολονότι σύμμαχοι του Τραμπ ανεβάζουν τους τόνους των επικρίσεων εναντίον του Μάλερ, ο Τραμπ διαβεβαίωσε την Κυριακή ότι δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να τον καθαιρέσει.


λαφαζανης καρδιολογος βεροια

Ρεπουμπλικάνοι κοινοβουλευτικοί άδραξαν την ευκαιρία που τους έδωσαν μηνύματα ενός πράκτορα του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) ο οποίος συμμετέχει στην έρευνα για την ενδεχόμενη αθέμιτη σύμπραξη της εκστρατείας του Τραμπ με τη Ρωσία εναντίον του νυν προέδρου κι έκαναν λόγο για μια ατράνταχτη απόδειξη της προκατάληψης της ομάδας του Μάλερ. Ο ειδικός εισαγγελέας απομάκρυνε τον πράκτορα αυτό από την ομάδα του αφού αποκαλύφθηκαν τα μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Οι Ρεπουμπλικάνοι σε διάφορες επιτροπές της Βουλής των Αντιπροσώπων εξάλλου εξήγγειλαν ότι σκοπεύουν να αρχίσουν δικές τους έρευνες για διάφορα ζητήματα, ιδίως το πώς χειρίστηκε το FBI την υπόθεση του ιδιωτικού διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο σπίτι της Χίλαρι Κλίντον όταν η αντίπαλος του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του 2016 ήταν υπουργός Εξωτερικών.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html

«Τις τελευταίες εβδομάδες, μια εντεινόμενη χορεία ανεύθυνων φωνών έχουν απευθύνει εκκλήσεις στον πρόεδρο Τραμπ να τερματίσει την έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Μάλερ», ανέφερε ο Γουόρνερ, αντιπρόεδρος της Επιτροπής για τις Υπηρεσίες Πληροφοριών της Γερουσίας.


«Η καθαίρεση του κ. Μάλερ ή οποιουδήποτε άλλου κορυφαίου στελέχους που συμμετέχει σε αυτή την έρευνα θα έθετε υπό αμφισβήτηση όχι μόνο τη δέσμευση αυτής της κυβέρνησης στην αλήθεια, αλλά επίσης και στην πιο θεμελιώδη έννοια του κράτους του δικαίου», συνέχισε ο Γουόρνερ. «Μπορεί ακόμη να προκαλέσει μια συνταγματική κρίση», συμπλήρωσε ο γερουσιαστής.


«Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κανένας—κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, ούτε καν ο πρόεδρος», επέμεινε ο δημοκρατικός γερουσιαστής.


«Το Κογκρέσο πρέπει να καταστήσει σαφές στον πρόεδρο ότι η καθαίρεση του ειδικού εισαγγελέα ή η επέμβαση στην έρευνά του με την απονομή χάριτος σε βασικούς μάρτυρες είναι απαράδεκτη και θα έχει άμεσες και σοβαρές συνέπειες», κατέληξε ο Γουόρνερ.



μεταφραση τραγουδιου impossible
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html