Monday, March 25, 2019

ακαδημος ταξιδια εξωτερικου

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html
λουκουμας με τρυπα συνταγη
παιδικο κουρεμα νεα σμυρνη
ακαδημος ταξιδια εξωτερικου
ακαδημος ταξιδια εξωτερικου

Για «ανασχηματισμό ανακύκλωσης» έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία. Για κυβερνητικό σχήμα που θα υλοποιήσει το τρίτο μνημόνιο κάνει λόγο το ΚΚΕ, ενώ το Ποτάμι κατακρίνει την εν γένει επιλογή του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε ανασχηματισμό.


ΝΔ: Ανασχηματισμός ανακύκλωσης


"Μετά από πολλή προσπάθεια ο κ. Τσίπρας έκανε έναν ανασχηματισμό ανακύκλωσης των ίδιων φθαρμένων προσώπων της αποτυχημένης κυβέρνησής του", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.


Ο Γιώργος Κουμουτσάκος επεσήμανε ότι ο πρωθυπουργός "δημιούργησε δε και ορισμένα υπουργεία για να βολέψει τους κολλητούς του. Για την Ελλάδα και τους πολίτες, δεν υπάρχει καμία προοπτική απ’ αυτήν την επικίνδυνη κυβέρνηση. Η ανάγκη πολιτικής αλλαγής γίνεται ακόμη πιο ισχυρή".


ΠΑΣΟΚ: Δήθεν Αριστερά


“+3 ΑΝΕΛ στην Κυβέρνηση. Να τους χαίρεστε εκεί στην δήθεν Αριστερά”, σχολίασε τον ανασχηματισμό στο twitter o εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html

Ποτάμι: Ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει άλλο δρόμο


"Η κοινωνία δεν θέλει περισσότερα υπουργεία και υφυπουργεία. Η κοινωνία θέλει λύσεις, απαντήσεις, αποτελέσματα. Η χώρα δε θέλει λαϊκιστές, ερασιτέχνες και κομματικούς υπαλλήλους. Ο κ. Τσίπρας όμως δεν ξέρει άλλο δρόμο. Και έχει χρέη στους ΑΝΕΛ, στην εκκλησία, στο παλιό σύστημα, στους κομματικούς του βαρόνους. Έρμη Ελλάς", ήταν η ανακοίνωση του Ποταμιού.


No comments:

Post a Comment