Thursday, March 28, 2019

κρυοθεραπεια μηχανημα

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html
δερματολογος παγκρατι πρατινου
κρυοθεραπεια μηχανημα

Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται ήδη σε «κόκκινο» συναγερμό λόγω της κακοκαιρίας «Ξενοφών» με τη χώρα να βιώνει έντονα καιρικά φαινόμενα. τα οποία έφεραν πολλά προβλήματα.


Ο μεσογειακός κυκλώνας, ο οποίος ήδη οργανώνεται περίπου 300 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των ακτών της Πελοποννήσου, το βράδυ της Παρασκευής και τα ξημερώματα του Σαββάτου θα αρχίσει να πλησιάζει τη χώρα μας, εξασθενώντας όμως όσον αναφορά την ταχύτητα των ανέμων, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις της υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.


σπαρτη παραλιες

Όπως επισημαίνεται, κατά το διήμερο Σαββάτου και Κυριακής προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι κάτοικοι της Πελοποννήσου, της Στερεάς, της Αν. Θεσσαλίας, των Κυκλάδων και της Δυτικής Κρήτης, καθώς οι βροχοπτώσεις και οι καταιγίδες κατά περιόδους θα είναι πολύ ισχυρές και υπάρχει κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής.



Οι άνεμοι το Σάββατο αναμένεται να φτάνουν τα δέκα μποφόρ μόνο στη Θάλασσα των Κυθήρων, ενώ στις υπόλοιπες νότιες παράκτιες και νησιωτικές περιοχές θα πνέουν ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι 7-8 μποφόρ, αλλά με ριπές ακόμη μεγαλύτερης έντασης.


Την Κυριακή οι άνεμοι στα ηπειρωτικά δεν αναμένεται να ξεπερνούν τα 5-6 μποφόρ και θα φτάνουν τα 8 μποφόρ στο Κεντρικό Αιγαίο.


Track3 Xenophon


Εικόνα 1. Η θέση του μεσογειακού κυκλώνα τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/09 και η προβλεπόμενη πορεία του μέχρι το πρωί της Κυριακής 30/09 (γκρι καμπύλη). Οι περιοχές που αναμένουμε έντονα φαινόμενα το προαναφερθέν διήμερο σημειώνονται με σκιαγραφημένη κόκκινη καμπύλη. Πηγή: meteo.gr


Τέλος, η απότομη ανύψωση της στάθμης της θάλασσας (πλημμυρίδα) και τα πολύ μεγάλου ύψους κύματα που αναμένονται στην περιφέρεια του Μεσογειακού Κυκλώνα, επίσης προβλέπεται ότι θα δημιουργήσουν προβλήματα στις παράκτιες περιοχές της Ν. Πελοποννήσου, στα Κύθηρα, στα Αντικύθηρα, στη Δυτική Κρήτη και στις Κυκλάδες.


Anemologio2 29092019 c


Πρόγνωση της ταχύτητας και διεύθυνσης των ανέμων το μεσημέρι του Σαββάτου 29/09/2018 από το "Ανεμολόγιο" - Πηγή: meteo.gr


Η ιστοσελίδα Severe-Weather που ασχολείται με την ανάλυση των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, αναφέρει ότι τις Κυκλάδες ενδεχομένως θα «χτυπήσουν» γιγαντιαία κύματα.


«Κύματα που μπορούν σε ύψος να φτάσουν τα 10 έως 15 μέτρα σε μερικές περιοχές, ικανά να προκαλέσουν συνθήκες απειλής για ανθρώπινες ζωές στις παράκτιες περιοχές της βόρειας Κρήτης, της νότιας Πελοποννήσου και πολλών νησιών των Κυκλάδων» αναφέρει το δημοσίευμα.


xartis


Τα γαλάζια και μπλε χρώματα δίνουν τα ύψη βροχής ανά τρίωρο. Πάνω αριστερά δίνεται η θέση του φαινομένου στις 15.00 της Παρασκευής 28/09, πάνω δεξιά στις 21.00, κάτω αριστερά στις 09.00 του Σαββάτου 29/09 και κάτω δεξιά στις 15.00 του Σαββάτου.


Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τις προβλεπόμενες εντάσεις του ανέμου ανά 3ωρο μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2018.





κρυοθεραπεια μηχανημα
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_32.html

No comments:

Post a Comment