Friday, March 29, 2019

η σημασια της υποσχεσης

συνθεση υπολογιστη για παιχνιδια 2013
τατουαζ παλαμη

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αρχής γενομένης από σήμερα, ξεκινά ένα μαραθώνιο ταξιδιών, επαφών και δημόσιων εμφανίσεων με στόχο έναν πιο ήρεμο χειμώνα στη διάρκεια του οποίου θα επιχειρηθεί η πλήρης ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης. Αξιωματούχος του Μαξίμου ήταν και σαφής και αισιόδοξος μιλώντας στο CNN Greece:


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_83.html


"Αυτός ο χειμώνας είναι καθοριστικός. Με τις πολιτικές μας θα αλλάξουμε την πλαστή εικόνα που έχουν καλλιεργήσει τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης. Η πραγματικότητα είναι υπέρ μας. Και τέτοια εποχή του χρόνου θα βγούμε πανηγυρικά από το μνημόνιο. Η ΝΔ και ο Μητσοτάκης δεν έχουν καμία τύχη και αφήγημα".



Δύσκολα, βέβαια, θα επαληθευτεί καθώς, ανεξάρτητα από τις όποιες πολιτικές κινήσεις, οι πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν μια σειρά από φόρους: ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας καθώς και τις υπόλοιπες δόσεις από το φόρο εισοδήματος...


Ωστόσο το Μαξίμου, σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών προγραμματίζουν μια σειρά από εκδηλώσεις, που, όπως εκτιμούν, θα αποτελέσουν την εκκίνηση των πολιτικών που θα ανατρέψουν την σημερινή δυσμενή κατάσταση για την κυβέρνηση.


1. Σήμερα, Παρασκευή, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συσκέψεις με παραγωγικούς φορείς. Συσκέψεις που θα συνεχιστούν και αύριο πριν αναχωρήσει για τις Πρέσπες, από τις οποίες θα επιστρέψει την Κυριακή.


2. Στις 4 Σεπτεμβρίου, συνεδριάζει το Euro Working Group, όπου θα υπάρξει μια πρώτη καταγραφή των προαπαιτούμενων για την τρίτη αξιολόγηση - συνολικά τα προαπαιτούμενα είναι 66. Από αυτά ορισμένα έρχονται άμεσα στη Βουλή (στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας τα εργασιακά), ενώ ο Γ. Χουλιαράκης, που θα συμμετέχει στο EWG, θα ενημερώσει για την πρόοδο των εργασιών όσων αφορά τα θέματα που σχετίζονται με τα κλειστά επαγγέλματα, τις αποκρατικοποιήσεις, τον μηχανισμό claw back στα φάρμακα, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, κ. ά. Κρίσιμο σημείο του EWG η πορεία των ληξιπρόθεσμων οφειλών καθώς ανάλογα με το ρυθμό που μειώνονται θα κριθεί και η εκταμίευση της τελευταίας υποδόσης των 800 εκ. ευρώ που εγκρίθηκε στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης.


3. Η επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα (7 και 8 Σεπτεμβρίου) είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς η κυβέρνηση χρειάζεται μια επιβεβαίωση ως προς την στήριξη από την Γαλλία σε θέματα που σχετίζονται με το χρέος. Πρωτίστως, όμως, το Μαξίμου ενδιαφέρεται να κλείσουν συμβόλαια ή να ανοίξει ο διάλογος για επενδύσεις στη χώρα μας από γάλλους επιχειρηματίες.



η σημασια της υποσχεσης
η σημασια της υποσχεσης
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html

No comments:

Post a Comment