Tuesday, March 26, 2019

τελευταιο επεισοδιο δαχτυλιδι της φωτιας

τελευταιο επεισοδιο δαχτυλιδι της φωτιας

Η Τερέζα Μέι, η οποία μαζί με την κυβέρνησή της χαρακτηρίστηκαν ‘εγκληματίες’ από τον Stormzy, υπήρξε πολύ σαφής ότι η φωτιά στο πολυώροφο κτίριο, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 71 άτομα τον Ιούνιο, δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε συμβεί, δήλωσε ο εκπρόσωπος.


«Πιστεύω ότι η πρωθυπουργός υπήρξε πολύ σαφής πως το Γκρένφελ ήταν μια αδιανόητη τραγωδία που ποτέ δεν θα έπρεπε να συμβεί και δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψουμε να συμβεί ξανά», δήλωσε ο ίδιος σε δημοσιογράφους.


σεισμος στα τιρανα

διορθωση στον ενφια

«Είναι αποφασισμένη η έρευνα των αρχών να ανακαλύψει όχι μόνο τι πήγε στραβά, αλλά και για ποιο λόγο αγνοήθηκαν για τόσα πολλά χρόνια οι φωνές των ανθρώπων στο Γκρένφελ», τόνισε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι ένα ποσό ύψους 58,9 εκατ. λιρών (82 εκατ. δολαρίων) έχει δεσμευθεί για τη στήριξη των θυμάτων της τραγωδίας.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_126.html

τελευταιο επεισοδιο δαχτυλιδι της φωτιας

Ο Stormzy, που χθες, Τετάρτη, κέρδισε δύο βραβεία στα πιο προβεβλημένα μουσικά βραβεία της Βρετανίας, επιτέθηκε υπό τους ρυθμούς της ραπ στη Βρετανίδα πρωθυπουργό, λέγοντας πως η Μέι πιστεύει ότι «απλά ξεχάσαμε το Γκρένφελ».




https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html

No comments:

Post a Comment