Monday, March 25, 2019

χαρτια αναπληρωτων για προσληψη

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html
おジャ魔女どれみドッカ~ン ファインクオリティフィギュア 瀬川おんぷ
κρεπα ρεθυμνο
χαρτια αναπληρωτων για προσληψη
χαρτια αναπληρωτων για προσληψη

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children), που εδρεύει στις Η. Π.Α., σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκε ηλεκτρονικό ίχνος χρήστη, που απέκτησε πρόσβαση σε διαδικτυακή υπηρεσία και διαμοίρασε αρχείο βίντεο με υλικό ς ανηλίκων.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_102.html

Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.


Από την άμεση ψηφιακή – διαδικτυακή αστυνομική έρευνα που επακολούθησε, προέκυψε ότι τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούν σε σύνδεση που αντιστοιχεί σε περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.


Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε προχθές (30-06-2017), στην οικία του 44χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικών του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητές συσκευές (tablet) και κάρτα αποθήκευσης δεδομένων, ενώ προέκυψε ότι το συγκεκριμένο ίχνος αντιστοιχεί σε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνικό αριθμό που κατέχει και διαχειρίζεται ο ίδιος.


No comments:

Post a Comment