Sunday, March 31, 2019

θωμάς κιντής

θωμάς κιντής
θωμάς κιντής

Ώρες νωρίτερα, η Ουάσινγκτον πιστοποίησε την εξουσία του Γκουαϊδό να ελέγχει ορισμένα περιουσιακά στοιχεία τα οποία κατέχει η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Νέας Υόρκης ή οποιαδήποτε άλλη ασφαλισμένη τράπεζα των ΗΠΑ.


Εμφανιζόμενος στην κρατική τηλεόραση, ο Σάαμπ ανακοίνωσε ότι ζήτησε από το Δικαστήριο «να αρχίσει προκαταρκτική έρευνα για τον κύριο Χουάν Γκουαϊδό ως αποτέλεσμα των ποικίλων βίαιων περιστατικών που ξέσπασαν στη χώρα μετά τις 22 Ιανουαρίου», την προηγουμένη της αυτοανακήρυξης του 35χρονου προέδρου της Εθνοσυνέλευσης σε ηγέτη της Βενεζουέλας.


ως το τελος ανεστοπουλος στιχοι

Εν συνεχεία, ο γενικός εισαγγελέας κατηγόρησε τον ηγέτη της αντιπολίτευσης ότι βοήθησε ξένες χώρες να αναμιχθούν σε εσωτερικές υποθέσεις.


Με την βουλευτική ιδιότητά του ο Γκουαϊδό διαθέτει ασυλία από ποινικές έρευνες, η οποία μπορεί να αρθεί μόνο από απόφαση ανώτερης δικαστικής αρχής.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_33.html

Λεπτά μετά την ανακοίνωση του Σάαμπ, ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος δήλωσε ότι δεν υποτιμά μια απειλή φυλάκισής του, αλλά δεν εκτιμά πως πρόκειται για «κάτι καινούργιο».


«Σε όσους βρίσκονται στην έδρα του Ανώτατου Δικαστηρίου: το καθεστώς βρίσκεται στην τελική του φάση, είναι αναπόφευκτο, και δεν χρειάζεται να θυσιάσετε τον εαυτό σας για τον 'σφετεριστή' (σ. σ. Μαδούρο) και τη συμμορία του!», αντέκρουσε με tweet του ο Γκουαϊδό.


«Είμαστε εδώ, θα συνεχίσουμε να δρούμε και να εργαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση», σημείωσε σε συνέντευξη Τύπου.


Στην πολιτική της αυξανόμενης κλιμάκωσης των πιέσεων στην κυβέρνηση Μαδούρο, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία, προειδοποιώντας τους Αμερικανούς να μην ταξιδεύουν στην Βενεζουέλα, επικαλούμενο τις πολιτικές ταραχές, την εγκληματικότητα, τις υποβαθμισμένες υγειονομικές υποδομές και τις αυθαίρετες συλλήψεις Αμερικανών πολιτών.


Το αμερικανικό ΥΠΕΞ αύξησε το επίπεδο της τετράβαθμης κλίμακας για τις ταξιδιωτικές οδηγίες στο επίπεδο του «μην ταξιδεύετε».




μπαταριες για επαναφορτιζομενα εργαλεια
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html

No comments:

Post a Comment