Thursday, March 28, 2019

ριζος τι να θυμηθω στιχοι

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html
γαδα κρατητηρια τηλ
ριζος τι να θυμηθω στιχοι
ριζος τι να θυμηθω στιχοι

Βούτσης: Άφησε το στίγμα της ως ηθοποιός και δημοσιογράφος


Τη θλίψη του για την απώλεια της Ρίκας Βαγιάννη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.


Ο κ. Βούτσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:



Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια της Ρίκας Βαγιάννη. Ενός νέου ανθρώπου που άφησε το στίγμα της στο θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, ως ηθοποιός, αλλά και ως δημοσιογράφος στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στο σύζυγό της, το μονάκριβο γιο της, στους γονείς και στους οικείους της.



ΣΥΡΙΖΑ: Σημαντική απώλεια για τη δημοσιογραφία


Θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Ρίκας Βαγιάννη απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος, χαρακτηρίζοντας τον θάνατό της ως μία σημαντική απώλεια για τον χώρο της δημοσιογραφίας.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_108.html

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:



Ο θάνατος της Ρίκας Βαγιάννη αποτελεί μια σημαντική απώλεια για τον χώρο της δημοσιογραφίας. Η δημοσιογραφική καριέρα της Ρ. Βαγιάννη ήταν εξαιρετικά πλούσια και πολυδιάστατη, καθώς δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά, στην τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο. Επιπλέον, η Ρ. Βαγιάννη εργάστηκε και ως ηθοποιός, με ρόλους στο θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους της.



Μητσοτάκης: Θα λείψει η ασυμβίβαστη ματιά της


Ανάρτηση στο Τwitter για την απώλεια της Ρίκας Βαγιάνη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Δεν την γνώρισα καλά, αλλά πάντα την ξεχώριζα για την τόσο διακριτή παρουσία της. Θα λείψει η ασυμβίβαστη ματιά της, η καθαρή σκέψη της. Είχε κάτι ανυπότακτο η Ρίκα Βαγιάννη. Σε έκανε να θυμάσαι τη δύναμη και τη χαρά της ζωής, ακόμη και στα χρόνια της κρίσης. Έτσι θα την θυμόμαστε», έγραψε στο λογαριασμό του ο πρόεδρος της Ν. Δ.



Δεν την γνώρισα καλά, αλλά πάντα την ξεχώριζα για την τόσο διακριτή παρουσία της. Θα λείψει η ασυμβίβαστη ματιά της, η καθαρή σκέψη της. Είχε κάτι ανυπότακτο η Ρίκα Βαγιάννη. Σε έκανε να θυμάσαι τη δύναμη και τη χαρά της ζωής ακόμη και στα χρόνια της κρίσης. Έτσι θα την θυμόμαστε

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 7 Αυγούστου 2018


συνθετικοι ειναι σιγουρο

No comments:

Post a Comment