Sunday, March 31, 2019

παραδοσιακη κρητικη διατροφη

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_93.html
φωτογραφικη μηχανη νηπιαγωγειο
παραδοσιακη κρητικη διατροφη

Τόσο η Αννέτα Καββαδία όσο και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος Φωτεινή Βάκη χαρακτήρισαν δολοφονική την επίθεση του Ισραήλ και "καρφώνοντας" τον υπουργό Εξωτερικών τόνισαν πως δεν ειναι δυνατόν να επικρατούν λογικές Ποντίου Πιλάτου.


Σε παρέμβασή της στην Ολομέλεια της Βουλής, η κ. Καββαδία χαρακτήρισε μάλιστα, κυνική την προσπάθεια εξομοίωσης θύτη και θύματος. «Η καταδίκη δεν μπορεί να είναι ναι μεν αλλά ιδίως από μια χώρα σαν την Ελλάδα», είπε και η καταδίκη των φυσικών και ηθικών αυτουργών οφείλει να είναι κατηγορηματική και απερίφραστη.


Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη που κατέθεσε στη Βουλή ψήφισμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός της. «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επέμβαση του στρατού του Ισραήλ στην Γάζα που οδήγησε στο θάνατο και τον τραυματισμό χιλιάδων ανθρώπων, παιδιών και ηλικιωμένων», είπε και πρόσθεσε πως δεν μπορεί να τηρείται τακτική ίσων αποστάσεων. Η κ. Βάκη ζήτησε να υπάρξει και ψήφισμα καταδίκης από την Βουλή.



παραδοσιακη κρητικη διατροφη
ριμες στα αγγλικα
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html

No comments:

Post a Comment