Sunday, March 24, 2019

νοτια γαλλια καιρος

Από το 2004 η Ομάδα, πρόκειται για μια περιβαλλοντική μκο, δημιουργεί μία λίστα με τα ποσοστά μόλυνσης 47 δημοφιλών φρούτων και λαχανικών από φυτοφάρμακα, σύμφωνα με το CNNi.


παιδικεσ μπαλεσ μπασκετ

Στη δεύτερη θέση της λίστας είναι το σπανάκι και ακολουθούν τα νεκταρίνια, τα μήλα, τα σταφύλια, τα ροδάκινα, τα κεράσια, τα αχλάδια, οι ντομάτες, το σέλερι, οι πατάτες και οι γλυκές πιπεριές. Στην πραγματικότητα βέβαια το 70% της παραγωγής που εξετάστηκε παρουσίασε δείγματα μόλυνσης.


Οι 13 ύποπτοι


Τα τεστ έγιναν σε περισσότερα από 38.800 προϊόντα στις ΗΠΑ. Στις εξετάσεις, μία μόνο φράουλα περιείχε 20 δείγματα φυτοφαρμάκου, σύμφωνα με την έκθεση. Ένα ποσοστό άνω του 98% των φραουλών, του σπανακιού, των νεκταρινιών, των κερασιών και των μήλων που ελέγχθηκαν ήταν θετικά για τουλάχιστον ένα φυτοφάρμακο.


προπονητης λαμιας

Η λίστα με τους 12 υπόπτους έχει συμπεριλάβει φέτος και ένα 13 μέλος: τις καυτές πιπεριές. Οι εξετάσεις έδειξαν πως είχαν υπολείμματα από τοξικά για το ανθρώπινο νευρικό σύστημα εντομοκτόνα και οι ειδικοί συμβουλεύουν όποιον τις αγαπά να προμηθεύεται βιολογικές. «Αν δεν μπορείτε να βρείτε ή δεν έχετε τα χρήματα για οργανικές καυτές πιπεριές, μαγειρέψτε τις, γιατί τα φυτοφάρμακα εξολοθρεύονται όταν μαγειρεύεις το φαγητό».


Χρόνια προβλήματα υγείας



νοτια γαλλια καιρος
νοτια γαλλια καιρος
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_116.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html

No comments:

Post a Comment