Saturday, March 2, 2019

εδρες βουλευτικες 2015

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_112.html
εδρες βουλευτικες 2015

Οι «ερυθρόλευκοι» στην αρχή της «διαβολοβδομάδας» κατάφεραν να πάρουν το «διπλό» κόντρα στην Μπάγερν στο Μόναχο (72-62) επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα και θέλουν να «χτίσουν» ένα σερί που θα τους φέρει στα πρώτα… πατώματα της βαθμολογίας της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ.


νηστισιμη μαγιονεζα με κρεμα γαλακτος

Βέβαια, το έργο τους μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μια και το απόγευμα της Πέμπτης (22/11) στις 20:45 (Novasports 1) αντιμετωπίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης μετρούν το απόλυτο στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές και είναι, μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο, το «συγκρότημα» του Πάμπλο Λάσο θα παρουσιαστεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με σημαντικές απουσίες.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Σέρχιο Γιουλ και Γκουστάβο Αγιόν, οι οποίοι έμειναν στην… βάση τους μαζί με τον Όγκνιεν Κούζμιτς. Παράλληλα, μία απουσία μετράει και ο Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς ο Αξέλ Τουπάν δεν θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση.


εδρες βουλευτικες 2015

Τεστ για Μακάμπι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε



μπαρες με βρωμη και μπανανα

No comments:

Post a Comment