Tuesday, March 12, 2019

βιοαιθανόλη τι ειναι

πόνοι περιόδου και καθυστέρηση
βιοαιθανόλη τι ειναι
βιοαιθανόλη τι ειναι

Η κυβέρνηση μοιάζει έτοιμη να καταρρεύσει μετά την κατάθεση πρότασης μομφής κατά της αντιπροέδρου της κυβέρνησης από το Φιόνα Φέιλ, το οποίο παρέβη μια συμφωνία τριετούς στήριξης της κυβέρνησης.


«Φαίνεται από χθες πως το Φίνε Γκάελ θέλει εκλογές και προετοιμάζεται για αυτές», δήλωσε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση RTE ο πρόεδρος του Φιόνα Φέιλ, Μάικλ Μάρτιν.


Στο μεταξύ, ο επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Brexit Μισέλ Μπαρνιέ διαβεβαίωσε σήμερα τον υπουργό Εξωτερικών της Ιρλανδίας ότι η ΕΕ θα υπερασπιστεί τη θέση του Δουβλίνου στις συνομιλίες με τη Βρετανία τις ερχόμενες εβδομάδες.


Ο Μπαρνιέ έγραψε στο twitter πως ενημέρωσε τον Σάιμον Κόβενι για την κατάσταση των διαπραγματεύσεων, κατά τις οποίες η Βρετανία ελπίζει να καταλήξει σε συμφωνία με τις Βρυξέλλες τον ερχόμενο μήνα σε ένα εύρος θεμάτων που περιλαμβάνουν τη διαχείριση των συνόρων της Βόρειας Ιρλανδίας, έτσι ώστε να ξεκινήσει η δεύτερη φάση των συνομιλιών που θα επικεντρωθεί στη διαπραγμάτευση μιας εμπορικής συμφωνίας.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_84.html

«Ισχυρή αλληλεγγύη με την Ιρλανδία», έγραψε ο Μπαρνιέ. «Τα ιρλανδικά θέματα είναι θέματα της ΕΕ.»



Another good meeting w/ @simoncoveney. I updated on #Brexit state of play. Strong solidarity with #Ireland: Irish issues are EU issues. pic.twitter.com/uqGFSh3Skc

— Michel Barnier (@MichelBarnier) November 24, 2017


λογοτεχνια α λυκειου η τιμη και το χρημα
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html

No comments:

Post a Comment