Sunday, March 3, 2019

τρόικα ποιοι την αποτελουν

κινέζικος λοφιοφόρος

Η φετινή Γιορτή του Pierce είναι όλη φτιαγμένη από το ύφασμα της αγάπης, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης. Με το μήνυμα «Αγάπη, το πιο ζεστό ρούχο» οι μαθητικές κοινότητες του Pierce καλούν τους επισκέπτες που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη γιορτή να παραδώσουν στο Σχολείο είδη ρουχισμού, καινούργια ή μεταχειρισμένα, αλλά οπωσδήποτε καθαρά και σε άριστη κατάσταση. Τα είδη θα διατεθούν σε ιδρύματα ενίσχυσης και υποστήριξης ατόμων και ομάδων με οικονομικά προβλήματα.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

τρόικα ποιοι την αποτελουν

Το απόγευμα της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου, οι καλεσμένοι θα διαβούν τις πύλες ενός ολόφωτου χριστουγεννιάτικου χωριού γεμάτου με γευστικές απολαύσεις και μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες. Στις γωνιές του, θα ανταλλάξουν ευχές με ένα ποτήρι ζεστό κρασί και θα απολαύσουν παραδοσιακές συνταγές και γλυκίσματα από την Ελλάδα, αλλά και από την Αμερική, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία, χώρες των οποίων η γλώσσα διδάσκεται στο Pierce.


θελω τελειο κορμι

Μουσική και τραγούδια από την ορχήστρα και τη χορωδία του Pierce θα πάρουν τη σκυτάλη για να ψυχαγωγήσουν τους παρευρισκόμενους, ενώ ο «Ραφτάκος των λέξεων», το παραμύθι του Αντώνη Παπαθεοδούλου για το ράφτη που ήξερε να ράβει ρούχα που μας ζεσταίνουν το χειμώνα και μας δροσίζουν το καλοκαίρι, θα ανέβει στην κεντρική θεατρική σκηνή του Σχολείου.


Την ίδια ώρα στο αίθριο του Θεάτρου η Γιορτή θα κορυφωθεί με γευστικές εκπλήξεις, κληρώσεις δώρων και, κυρίως, μουσική, που θα επιλέγει η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός του Pepper 96,6, Λιάνα Μαστάθη.


τρόικα ποιοι την αποτελουν


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html

No comments:

Post a Comment