Sunday, March 17, 2019

πιπεριες κερατο γεμιστες με τυρι αργυρω

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html
λευκο φορτηγο ονειροκριτης

Συνολικά, η φετινή ΔΕΘ καλύπτει 32.075 τετραγωνικά, έναντι 27.191 το 2017 (υπαίθριους και στεγασμένους χώρους), ενώ οι εκθέτες - ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται μεγάλες εταιρίες, που επιστρέφουν στη διοργάνωση μετά από χρόνια - έχουν ξεπεράσει τους 1.500, έναντι 1.398 πέρυσι και 556 το 2012. Η επισκεψιμότητα αναμένεται να καταρρίψει το περσινό ρεκόρ των περίπου 264.000 επισκεπτών, ενώ η 83η ΔΕΘ θα είναι επίσης η πλέον διεθνοποιημένη των τελευταίων ετών.


πιπεριες κερατο γεμιστες με τυρι αργυρω

"Εδώ και αρκετές εβδομάδες δεν έχει μείνει ούτε εκατοστό διαθέσιμου χώρου. Ο ημιόροφος του περιπτέρου 16 είχε να ανοίξει 25 χρόνια, αλλά φέτος τον χρειαστήκαμε κι αυτόν" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ποζρικίδης. Πρόσθεσε ότι στο πλαίσιο της αμερικανικής συμμετοχής, οι επισκέπτες της 83ης ΔΕΘ θα δουν πράγματα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα - και ενδεχομένως συνολικά στα Βαλκάνια - όπως έναν προσομοιωτή πτήσης με F35, ενώ υπογράμμισε πως το γεγονός ότι ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ, Γουίλμπερ Ρος (Wilbur Ross), ηγείται της αμερικανικής αποστολής "δείχνει το ενδιαφέρον της χώρας για την Ελλάδα και ειδικά για τη Θεσσαλονίκη και αποδεικνύει τη βαρύτητα της παρουσίας της Αμερικής στην έκθεση".


Kαθόλη τη διάρκεια της ΔΕΘ, από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, η τιμώμενη χώρα και οι περισσότεροι από 60 εκθέτες της, που αντιπροσωπεύουν τζίρο τρισεκατομμυρίων δολαρίων (ανάμεσά τους περιλαμβάνονται εταιρείες - κολοσσοί όπως οι Facebook, Google, Intel, HP, Oracle, Microsoft, Lockheed Martin και Cisco), θα διοργανώσουν δεκάδες εκδηλώσεις, φόρουμ και παρουσιάσεις (δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων της αμερικανικής συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://usatif2018.gr). Στο περίπτερο 13, όπου φιλοξενείται η αμερικανική συμμετοχή, οι επισκέπτες θα μπορούν, κατά τον κ. Ποζρικίδη, να δουν κορυφαία τεχνολογικά επιτεύγματα, ορισμένα από τα οποία εκτίθενται για πρώτη φορά στη χώρα, καθώς και εκθέματα και υπηρεσίες από εταιρείες εκπαίδευσης, βιομηχανίες ασφάλειας και άμυνας και φαρμακοβιομηχανίες.


πιπεριες κερατο γεμιστες με τυρι αργυρω

20004707


(Το γράφημα αποτυπώνει στοιχεία της διοργάνωσης της εφετινής Διεθνους Έκθεσης Θεσσαλονίκης / ΑΠΕ-ΜΠΕ / Δημοσιογραφική επιμέλεια: Βασ. Κοριμέντζας)


Γκ. Φλέγκερ: Δεκάδες αμερικανικές εταιρείες, που αντιπροσωπεύουν τρισεκατομμύρια δολάρια


Τη σημασία που αποδίδουν οι ΗΠΑ στη συμμετοχή τους στη φετινή ΔΕΘ επισήμανε από την πλευρά του ο νέος γενικός πρόξενος της χώρας στη Θεσσαλονίκη, Γκρέγκορι Φλέγκερ, επισημαίνοντας ότι στην έκθεση μετέχουν δεκάδες αμερικανικές επιχειρήσεις, που πραγματοποιούν τζίρους τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ επικεφαλής της αντιπροσωπείας είναι ο υπουργός Εμπορίου. O Αμερικανός αξιωματούχος σημείωσε ακόμη ότι στο πλαίσιο της αμερικανικής συμμετοχής θα βρίσκεται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης η ναυαρχίδα του Έκτου Στόλου, επισήμανε το υψηλό επίπεδο συμμετοχής των υπουργείων Ενέργειας και Εξωτερικών, ενώ πρόσθεσε ότι σε διάφορα σημεία της πόλης θα τοποθετηθούν αντιπροσωπευτικά έργα τέχνης της χώρας του. Πρόσθεσε ότι το βάθος αυτής της δέσμευσης δείχνει πόσο σημαντικές είναι για τις ΗΠΑ η Ελλάδα, οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ και ειδικά η Βόρεια Ελλάδα. "Η Αμερική είναι εδώ, είναι δεσμευμένη, οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι αξίες και τα συμφέροντα των δύο χωρών είναι ευθυγραμμισμένα.



αδαμαστος πανοραματος
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_130.html

No comments:

Post a Comment