Friday, March 15, 2019

κωνος χειροτεχνια

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_114.html
κωνος χειροτεχνια

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, ο Αφροαμερικανός τραγουδιστής Σμόκι Ρόμπινσον, οι ακτιβιστές Τζέσε Τζάκσον και Αλ Σάρπτον, μεταξύ άλλων, αναμένεται να πάρουν τον λόγο σήμερα και η Αρίθα θα αναγνωριστεί ως ένα σύμβολο της χώρας.


Την εκδήλωση παρακολουθούν μόνο όσοι έχουν λάβει πρόσκληση, θα διαρκέσει έξι ώρες και θα υπάρξει μουσικό αφιέρωμα στην εκλιπούσα από τον Στίβι Γουόντερ, την Αριάνα Γκράντε, την Chaka Khan.


κοκκινο νερο χαρτης


«Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ χαρούμενη λειτουργία, θα ξεχειλίζει από χαρά», δήλωσε ο επίσκοπος Τσαρλς Έλις, πάστορας στον Ναό Greater Grace, όπου θα τελεστεί η κηδεία. «Πιστεύω ότι θα είναι μια στιγμή λύπης, χαράς, γέλιων και χορών. Θα είναι μια λειτουργία για την Αρίθα, ακριβώς όπως αυτή μάς ευλόγησε με τη μουσική γκόσπελ που τραγουδούσε».


μμμ σημερα δωρεαν


Αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της Soul ήταν μια από τις μεγαλύτερες φωνές και εμβληματική μορφή της κοινότητας των μαύρων στις ΗΠΑ, η οποία σημάδεψε ολόκληρες γενιές καλλιτεχνών. Θα μείνει γνωστή για τον μοναδικό τρόπο που ερμήνευσε το «Respect», το τραγούδι που συνέθεσε ο Ότις Ρέντινγκ, το οποίο της χάρισε το 1967 τα δύο πρώτα της βραβεία Γκράμι, από τα 18 που απέσπασε συνολικά.



κωνος χειροτεχνια
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_88.html

No comments:

Post a Comment