Tuesday, March 12, 2019

τηλεφωνο κρασσα

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_56.html

Ειδικότερα, θα εξηγήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι η ανάπτυξη την οποία επιδιώκει η κυβέρνηση, περιλαμβάνει αύξηση της παραγωγής και της απασχόλησης, ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους και διαμόρφωση ενός βιώσιμου περιβάλλοντος. Και η ανάπτυξη αυτή, αναμένεται να προσθέσει, πρέπει να ανατρέψει όλες τις αρνητικές δυναμικές, όλες τις παθογένειες που έχουν επιβαρύνει ως τώρα την Περιφέρεια της Ηπείρου.


ανευρυσμα στο νεφρο

Η αγροτική παραγωγή, η γεωργία και η κτηνοτροφία, είναι χωρίς αμφιβολία από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ηπείρου. Βούληση της κυβέρνησης είναι η περαιτέρω στήριξή τους.


Παράλληλα όμως, η πολιτική αυτής της κυβέρνησης βασίζεται σε σταθερούς άξονες που υπερβαίνουν τις διαρθρωτικές αδυναμίες και αντιμετωπίζουν τη συσσωρευμένη παθογένεια των τελευταίων δεκαετιών, θα τονίσει ο Πρωθυπουργός.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html

τηλεφωνο κρασσα

τηλεφωνο κρασσα

Για αυτό και προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι:


- Ο ταχύτερος δυνατός εξορθολογισμός και η αποκατάσταση των αδικιών στην κατανομή των ενισχύσεων.


- Η ανανέωση του αγροτικού πληθυσμού.


- Η δημιουργία μεγέθους κλίμακας των αγροτικών προϊόντων προκειμένου να έχουν δυνατότητες ανταγωνισμού και εξωστρέφειας. Πράγμα που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω συλλογικών επαγγελματικών σχημάτων.


- Η ανάπτυξη της έρευνας και της καινοτομίας στο χώρο και η υποστήριξη της από νέο επιστημονικό δυναμικό.


Συγχρόνως ο κ. Τσίπρας εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει χρηματοδοτικά εργαλεία, με αναφορά στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ΕΣΠΑ και Αναπτυξιακό Νόμο. Με ειδική στόχευση στον αγροδιατροφικό τομέα, τη μεταποίηση, τον τουρισμό και την οικονομία της γνώσης.




τραγουδι ενα καραβι απο τη χιο

No comments:

Post a Comment